Poraďte krém Vichy

125
7.4.06 21:23

Poraďte krém Vichy

Potřebovala bych poradit dobrý krém od Vichy, který by byl pro mě vhodný. Hodně z vás si tuto kosmetiku nemůže vynachválit, tak doufám, že mi dobře poradíte. Prohlížela jsem si jejich stránky, ale nevím, který si vybrat, aby byl opravdu dobrý. Je mi 27 let a pleť mám normální bez akné. Napište mi prosím, jaké máte zkušenosti a který myslíte, že si mám koupit. Moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2133
7.4.06 21:29

Lendulko,
VICHY mívá poradenský servis skoro v každé lékárně, určí ti typ pleti a doporučí vhodný krém, dají vzorek…nevím, odkud jsi, ale určitě nebude problém v okolí takovou lékárnu najít.
 Sylva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
7.4.06 21:34

Jsem z Kladna a chodí tady často do lékáren, ale s poradkyní jsem se bohužel ještě nesetkala. Když jsem to pročítala na internetu, tak mi připadá, že hodně krémů je spíš pro starší. Ještě jsem se zapomněla zmínit, že už jsem měla Vichy Thermal Fix 1, byla jsem s ním moc spokojená, ale už ho používám strašně dlouho a chtěla bych ho vyměnit za jiný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
7.4.06 21:46

Ahoj Lendulko, z vlastní zkušenosti ti můžu doporučit krém OLIGO na rozjasnění pleti, není ještě vyloženě na vrásky. Pleť je po něm krásně hebká a dostane takovou zdravou barvu. Lépe mrkni na www.vichy.cz, tam si můžeš dle typu pleti a stáří vybrat co potřebuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
7.4.06 22:13

Ahoj Lendulko,
ten Oligo mi pripadal taky super. Jenom byl na mou ple%t podle kosmetičky nedostatečny. Teď mam Thermal Fix 2. Ale tobě by mohl sedět. Každopádně Vichy má vzorky zdarma - docela velké, vydrží tak na týden a to už poznáš, jestli ti ten krém sedí. Naber si jich víc a uvidíš.
 Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
9.4.06 07:47

A jaký jsi Jani měla to Oligo - pro mastnou a smíšenou pleť nebo pro suchou? Já mám normální, který myslíš spíš, že si mám koupit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
9.4.06 08:37

Ahojky,
myslím, ze ten termal fix je opravdu dobry a na zmenu můzes zkusit termal fix s UV filtrem, ted na leto se to hodi, taky jsem do neho ted sla :D
Lucka+Klárka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
9.4.06 15:08

Ahoj,
používám Thermal S UV a jsem moc spokojená. Mám smíšenou pleť, mezi obočím jsem měla suchou kůži a od té doby co používám tento krém tak je to v pohodě. Vyzkoušela jsem i Myokine a je taky super.Úžasně voní a pleť je po něm super. Teď si budu kupovat právě ten. Je na mimické vrásky, ty má každý (jak se směješ a tak). Moje kamarádka je lékarnice a ta mi vždy poradí. Třeba ten Oligo nevyhovuje každýmu, třeba moje sestra po něm měla pleť hrozně napnutou. Nevím, neměla jsem ho a nemůžu soudit.
 Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
9.4.06 15:51

Ahoj já používámNorma derm, protože nemám pleť moc hezkou. Takže ti nepomůžu, jen se přidávám k uživatelkám Vichy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
10.4.06 11:14

Lendulko,
já jsem měla ten pro suchou. Ale fakt bych spíš radila nabrat vzorky a vyzkoušet.
 Jana

• Citovat
  • Upravit
1867
10.4.06 13:41

Ahoj. Taky pouzivam Vichy. momentalne mam Oligo, ten zeleny. Pouzivam i penu na myti obliceje a pletovou vodu. Taky krem na opalovani.
Jaky je ten ThermalFix s UV filtrem? Je hodne hutny? Potrebuju neco na leto, na hodne velke leto. Zijeme na Kypru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
11.4.06 19:36

Lendulko,
ale jinak mi bylo řečeno z více stran, že na kosmetiku Vichy jsou časté reakce, zvlášť, když se používá dýl, než 2 krémy za sebou. Nedávno mi v lékárně poradili kosmetiku Avene. Je prý o třídu výš a přitom cenově srovnatelná (neplatíš tolik za značku). Potvrdila mi to i moje kosmetička (která je hodně dobrá a hodně informovaná). Takže já příští měsíc zkusím Avene. Taky mají poradenský servis v lékárnách.
Ahoj Jana

• Citovat
  • Upravit
1773
11.4.06 19:43

Ahoj. Používala jsem od Vichy na suchou pleť Nutrilogie a byla jsem spokojená tak čtvrt roku, tak jsem začala používat jiný a pak se zas vrátila k Nutrilogie a znovu byl pár měsíců super..
Na Avene jsem měla hroznou alergickou reakci - koupila jsem si krém na opalování na obličej a fakt hodně jsem po něm otekla a nezbavila se toho celých 5 dnů dovolené :twisted: Nikdy jindy jsem na krém alergii neměla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
12.4.06 23:16

ja pouzivala oligo 25 mam citlivou plet a spise smisenou,takze porad na smisenou ten zeleny
jinak ten thermal fix je fakt moc hutny moc se mi nelibil,
jsou to dobre podkladove kremy,hydratacni,avene jsem zkusila jsou dost hutne,mam radeji ty lehci..
Taky se mi dost libil hydra krem od BIOTHERMU k dostani v parfumerii,ten je dost kvalitni nebo jeste vis shiseido
Zalezi na co ten krem potrebujes na velke leto je lepsi s UV filtrem ,ten ma thermla fix a prave proto je asi hustsi"
pouzivam taky dost kremy na opalovani na oblicej vichy s faktorem 60ten pro deti a sjou super…

ZAjdi do lekarny pro nejaky vzorek a uvidis,kazdemu sedne neco jineho…

Jinak super vyrobky na plet ma clarins nebo clinique ale jsou desne drahe..k dostani v parfumerii..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3352
14.4.06 16:59

Ahojka,
přidávám zkušenost s krémem Avene - koupila jsem si na suchou a citlivou pleť, ale překvapilo mě, že mě po něm štípal obličej a efekt taky nic moc, takže osobně jej nedoporučuji.
Jájulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast