Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj holky,chtěla jsem se zeptat,jestli jste objevily nové plenky Pampers sensitive.Koupila jsem je v Brně v Tescu na Dornychu,jinde je ale vůbec nemají.Jsou skvělé,hypoalergenní,s Aloe vera a výborně se oblíkají,mají pružné suché zipy a na rozdíl od klasických vůbec nesmrdí.Doporučuju vyzkoušet!!
ahoj, my je používáme na noc už pár měsíců, ale musím upozornit, že někdy je dost makačka je sehnat. Mají je opravdu jenom v „malých“ obchodech Tesco. My jsme z Pardubic a tady měli asi 1 měsíc jenom velikost 3. Ještě, že jsem si udělala zásoby. Dnes třeba žádné Sensitivky ani neměli.
Papa
Tak o tomto druhu Pampers slyším poprvé. Až je objevím tak je určitě vyzkoušíme.
Ahoj Wingec,
no to koukám, že takové pampersky existují
. A to jsem si myslela, že mám v plínkách přehled
.Můžeš mi prosím napsat kolik stojí? Náhodou asi nevíš, jestli mají i velikosti na větší děti???
Děkuju
.
Pá Jana a Aninka
ahoj,
mají velikosti jen 3, 4 a 5. Váhové kategorie jsou stejné, jako u obyč. Pampersek a stojí 178Kč/balík. V balíku je 24 plín velikosti 5, další velikosti jsou myslím 28 čtyřek a 32 trojek. Obal je bílý, jako u ubrousků sensitive.
ahoj Anyzko,plenky jsou od velikosti 3 midi až po tu největší,čili 4…atd. co jsem se dívala,tak myslím že jsou o fous dražší než klasické pampersky,já mám vel.3 a balík stál asi 186 Kč za 32 ks.ale mám dítě s ekzémem,tak na to moc nehledím.bohužel se fakt dají blbě sehnat,ani na stránkách Pampers o nich není zmínka.
Jéé, Puci, máte asi narozky o den dřív
. Už se chystám dělat jablečný dortík
a moóóóc se těším. Anýzka je podle Aninky - my jí tak někdy říkáme
.
Děkuju všem moc za informace. Určitě se po nich podívám a koupím, jestli budou. Na stránky Pampers jsem taky hned koukla a nejsou tam ![]()
Wingec, prosím, ještě jsem zapomněla, mají je v Tescu- drogerii(v poschodí), nebo dole v samošce? Díky moc.
Mějte se krásně!
Pá Jana a Anýzka ![]()
Ahojte,
Pampers Sensitive jsou opravdu dobré, používáme je občas, když Tonči nějak „začervená“ prdelka apod. Semtam se jí to stane, má citlivou pokožku a i jinak nám vyhovují pouze Pampersky.
Sensitive kupujeme jedině v Tescu, jinde jsem je nikdy neviděla; a jsou dražší než nesensitivePampers.
Jo a moc nové nejsou, kupovala jsem je poprvé někdy na přelomu 2004 a 2005.
Ahoj,
IvaPe