Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Holky, nemate nektera zkusenost s timto kosem?
Oproti Sangenicu se mi zda ekonomictejsi - plinky se nebali zvlast a napln do kose vydrzi dele.
Navic se pak da pouzivat jako normalni kos, s tou vyhodou, ze je protizapachovy.
Pokud jste ho nektera mela, budu rada za Vas nazor.. ![]()
My jsme měli Sangenic a byla jsme 100% spokojená,schovám ho na druhý,dokonce i náplně nám zbyly,tím že se balí každá plínka zvlášť si myslím že se nespotřebuje výrazně víc té fólie. Ta kapacita plen bude asi na náplň,těžko se jich vleze tolik do koše že?
Ale kdžy se dívám na popis obrázku,tak je to na tom samém principu…
Ta kapacita plin je urcite na napln..
Mne se vzhledove vic libi Sangenic, ale praktictejsi mi pripada Korbell, protoze se da vyuzit pozdeji i na normalni odpad. Tak uvidim..
JANCO - já ho mám doma.. Chtěla jsem sice Sangenic, ale „Ježíšek - manžel“ mi koupil Korbel… A jsem moc spokojená už proto, že ho potom využiju jako klasický koš… Zkusím ti popsat rozdíly…
Sangenic - každá plena se balí zvlášť… Už nemusíš nic sukovat a jen to vyhodíš… Ale spotřeba igelitové folie je určitě větší. Když si vezmu že jedna kazeta je tuším cca na 160 plen, tak mě by vydržela asi na 23 dní.
Korbel - plínky vlastně hážeš do „pytle“ a až ho naplníš, tak ho uřízneš a zasukuješ a vyhodíš… Zápach není cítit žádný - max. jen když ho vyndáváš. Používám ho už cca 2 měsíce a mám stále první náplň…
Sice jsem nejdříve byla malinko sklamaná, ale teď jsem moooc ráda, že ho mám… ![]()
JANCO - ještě jsem ti zapoměla napsat výhodu Korbelu - když ti dojde kazeta, tak tam jednoduše dáš normální pytlík na odpadky… Což je super, protože já vše kupuju až mi to dojde ![]()
Monino Diky moc za Tvou zpravu - je to super, ze s tim kosem mas zkusenost. Tak si asi urcite koupim ten Korbell, protoze na internetovem obchodu Kremilek ho prodavaji za nejakych 800,– Kc a kdyz navic ta napln vydrzi tak dlouho, tak neni co resit. A bomba je, ze se tam da dat normalni sacek!!
Takze vazne mi tve rady hodne pomohly - jdu do Korbellu.. ![]()
Jeste jednou diky moc a uzivej si holcicek, ja jednu cekam a moc se na ni tesim! ![]()
Není zač, když můžu ráda pomůžu a předám zkušenosti ![]()
Doufám, že budeš taky spokojená ![]()
Přeju příjemné těhulkovství a pohodový porod.
M.
nemate nejakej odkaz na ten kos Korbell? A daji se bez problemu dokoupit naplne?
Ja mela Sangenic a moc mi vyhovoval, prodala jsem ho kamaradce. V obchodech jsou videt hodne naplne do Sangenicu, Korbell jsem ani nikde v obchode nevidela.
Hanko,
kos Korbell koupis asi za nejlepsi cenu na www.kremilek.cz - internetovem obchode. Ja jsem si zadala ve vyhledavaci kos na pleny Korbell Klassic (nebo jak se vlastne jmenuje) a par odkazu mi to naslo. Ale na Kremilkovi je cena nejlepsi.
To jsem byla ja.. ![]()
Jo a naplne tam prodavaji taky, navic, jak psala Monika, tak se v pripade nutnosti da dovnitr normalni pytel, coz je podle me super.. ![]()
Ahoj, obnovuji diskusi a prosim o dalsi zkusenosti. Je to nejaky novejsi typ (Korbell Plus), jde mi o to, jestli opravdu nesmrdi a v pripade nouze mohu original sacky nahradit beznymi odpoadkovymi sacky. Diky.