Šup šup plus plenky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12
16.3.06 09:52

Šup šup plus plenky

Zdravím všechny maminky,
viděla jsem nabídku těchto šup šup plus plenek na internetu za výhodnou cenu. Chtěla jsem poprosit, zda máte s těmito plenkami nějaké zkušenosti, tak je sem napište, ať máme o nich nějakou představu :wink:
Děkuji za vaše informace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
75
30.5.06 10:17

Ahojky, tyhle plíny jsem koupila kvůli výhodné ceně na zkoušku. Nevím jak ostatní, ale já jsem s nima spokojená a dnes jdu pro další. Sice jsou vyrobené tak, že některé mají pružný pásek vepředu, jiné vzadu, některé nikde a některé vpředu i vzadu. Tak jsem je roztřídila a používám podle potřeby :wink: Jsou z příjemného materiálu asi jako pampers a jsou i dobře savé a malý je v nich spokojený. Používám je přes den a i když je Kubík už dost pohyblivý ani jednou se nikde nepročůral.
Prosím mohla bys napsat, kde jsou na netu za výhodnou cenu. Já je kupuju u nás v obchodě a vychází jedna za 3,80
Papa
Garbi a Kubík 8 měsíců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
30.5.06 10:21
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
30.5.06 10:29
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
30.5.06 10:44

Díky za odkazy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
2.6.06 16:23

Jsem totálně naštvaná. Měla jsem jeden balík těchhle plín na zkoušku a zdály se být dobré a byla jsem spokojená. Teď jsem koupila další a jsou hrozné. Ze 6ti!!!! plín, které jsem z balíku vytáhla jsem použila jenom 5 (jedna neměla dodělané bariérky okolo nožiček :evil: . Z těch 5ti mi malý 2 pročůral protože, světe div se, NEMAJÍ ABSORBČNÍ JÁDRO :evil: :evil: Takže jsem na procházce, půl hodiny rychlé chůze od baráku zjistila, že je malý zabalený ve vatě nasáklé močí a samozřejmě celý mokrý, děs :evil: No a když jsem ho rozbalila z těch lepších tak měl na sobě sem tam kousíčky gelu (zřejmě hmota, která tvoří ono jádro). A já blbec jsem jich koupila rovnou 2 balíky 8O. Nevím jestli to nemám jít reklamovat, vrátit. Nebo co mám vůbec dělat. Nějaké by se z toho použít určitě daly, ani nebyly tak nejdražší a není jich tam moc, ale je vůbec možné, aby se takovéto nekvalitní zboží prodávalo??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí