Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj,
pridavam se taky k tem, co nejsou spokojene s Avene.
Koupila jsem krem na oblicej a trochu stipal a zrudla jsem po nem opakovane.
Jinak mam Vichy nutriologie 2 a jsem s nim moc spokojena.
Jak uz psal nekdo vyse, fakt dobry je Clinique, mam vyzkouseno superdefence na suchou plet a je bezva.
lejla
Já používám Vichy Oligo 25 pro normální pleť (zelená barva). Je krásně lehký, dobře se vtírá a nezůstává po něm mastná pleť.
Tak jsem si koupila Vichy Thermal Fix UV. Je moc příjemný, když se namažu, ale po chvilce, když si sáhnu na tváře, tak se mi žmolkuje a drolí. Máte s tím podobné zkušenosti? Je to normální?
Ahoj, holky, krém neovadiol ideálně magistral, je jeden na noc i den http://www.pilulka.cz/…0ml-m4642300 nemáte s ním někdo zkušenost? Prý je ta řada neovadiol bezvadná, u nás nikde nemají vzorečky. Ale píši pro ženy v menoupauze, nejsem ještě v menopauze, ale je mi 41. Mohla bych ho mít?
@terinka4444 Ahoj, me bude 33 a pouzivam denni a nocni krem Aqualia Thermal, myslim, ze tato rada je urcena vicemene pro vsechny vekove skupiny. Neovadiol je opravdu spis pro starsi, na ten, si myslim, mas jeste cas… ![]()
@Lada84 potřebuju hydratovat, dělají se mi suché šupinky a vypnout, prostě stárnu
a červená mi pleť na mraze pak to svědí.
@terinka4444
Co Idealia? Hydratuje a zaroven uz pomaha na takove ty prvni vrasky…jen tipuju, v lekarne by ti poradili lip. Zaroven je pro citlivou plet, mohla by to byt tvoje volba..
Ahoj holky. Potřebovala bych radu. Chci si koupit nějaký denní krém. Přemýšlím o Vichy Normaderm Denní péče proti nedokonalostem. Je mi 25 a sem tam mám nějaký beďar a hydrataci potřebuju jak sůl. Tenhle vypadá dobře, ale nikde jsem se nedočetla jestli má SPF ochranu. Nemáte ho některá doma? Je to tam někde napsaný? Nebo máte nějaký jiný návrh?