Poraďte krém Vichy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
73
14.4.06 17:06

Ahoj,

pridavam se taky k tem, co nejsou spokojene s Avene.
Koupila jsem krem na oblicej a trochu stipal a zrudla jsem po nem opakovane.

Jinak mam Vichy nutriologie 2 a jsem s nim moc spokojena.

Jak uz psal nekdo vyse, fakt dobry je Clinique, mam vyzkouseno superdefence na suchou plet a je bezva.

lejla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
15.4.06 00:13

Já používám Vichy Oligo 25 pro normální pleť (zelená barva). Je krásně lehký, dobře se vtírá a nezůstává po něm mastná pleť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
19.4.06 12:37

Tak jsem si koupila Vichy Thermal Fix UV. Je moc příjemný, když se namažu, ale po chvilce, když si sáhnu na tváře, tak se mi žmolkuje a drolí. Máte s tím podobné zkušenosti? Je to normální?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
14.9.12 09:26

Ahoj, kde prosím koupit pudr Vichy, krom lékáren? díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
3.1.17 09:05

Ahoj, holky, krém neovadiol ideálně magistral, je jeden na noc i den http://www.pilulka.cz/…0ml-m4642300 nemáte s ním někdo zkušenost? Prý je ta řada neovadiol bezvadná, u nás nikde nemají vzorečky. Ale píši pro ženy v menoupauze, nejsem ještě v menopauze, ale je mi 41. Mohla bych ho mít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
3.1.17 09:17

@terinka4444 Ahoj, me bude 33 a pouzivam denni a nocni krem Aqualia Thermal, myslim, ze tato rada je urcena vicemene pro vsechny vekove skupiny. Neovadiol je opravdu spis pro starsi, na ten, si myslim, mas jeste cas… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
3.1.17 09:19

@Lada84 potřebuju hydratovat, dělají se mi suché šupinky a vypnout, prostě stárnu :mrgreen: a červená mi pleť na mraze pak to svědí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
3.1.17 09:23

@terinka4444 ;) Co Idealia? Hydratuje a zaroven uz pomaha na takove ty prvni vrasky…jen tipuju, v lekarne by ti poradili lip. Zaroven je pro citlivou plet, mohla by to byt tvoje volba..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
10.5.18 14:55

Ahoj holky. Potřebovala bych radu. Chci si koupit nějaký denní krém. Přemýšlím o Vichy Normaderm Denní péče proti nedokonalostem. Je mi 25 a sem tam mám nějaký beďar a hydrataci potřebuju jak sůl. Tenhle vypadá dobře, ale nikde jsem se nedočetla jestli má SPF ochranu. Nemáte ho některá doma? Je to tam někde napsaný? Nebo máte nějaký jiný návrh?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí