Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Dáváte tyto plenky i na noc? Teď na noc (už v noci nepřebalujeme) používáme Pampers, ale chci zkusit i něco jiného. Napíšete mi své zkušenosti, díky.
Bosorka
Bosorko
nam se na noc osvedcili jedine Huggies Superflex.........pampers, i Babylove procural.....
Katka
A neprebaluji vubec v noci
Osvědčily se mi na noc právě Huggies Superflex. Všechno ostatní Klárka pročůrala.
Ivča
Ahoj,
já dávám tyto plenky na noc. Myslím, že jsou nejlepší z těch, které jsem vyzkoušela. Ostatní taky pročůral, tyhle ne…
Nam taktiez, maximalna spokojnost !
Ale treba vyskusat, pocula som uz aj staznosti, takze asi kym neskusis, nezistis
![]()
Já taky doporučuji Huggies Superflex! Jsme moc moc spokojeni a dala jsem na doporučení maminek z emimina a zkusila fialové Tesco a ty jsou taky moc dobré. My v noci taky nepřebalujeme.
pa pa
Pajuska
Ahoj,na noc i cesty dávám jedině Huggies Superflex-jediné,které vydrží celou noc a nic nikudy nevytéká
Doporučuji
jo tyto plenky jsou super,vyzkousela jsem vse mozny.tyto jsou snad ze vsech nejlepsi!
Taky se pridam, s temito plinkami jsme v noci absolutne bez nehod
, stejne dobre jsou i DM babylove.
ACHOOJ…také se přidám s chválou na HuggiesSuperflex.Velice nám vyhovovali, i když nyní používáme pleny Šup,šup plus z MMB i na noc a sou super.U HuggiesSuperflex jsem jen zjistila,že sou dvě baLení s Mevídkem Pů a MickeyMausem.Ty s MM nám neseděli neměli zvýšené gumičky na zádech nevim jak to je ted už 2.měsíce HS nepoužíváme.Také přebaluji Fil 10.měsíců až ráno.
Huggies superflex taky moc chválím, tyhle a Fixies jsou jediné, které nepročůrá a neprokadí. Zatímco Pampers mi prosrajdí až na záda, tudíž je používám jenom doma přes den (mám ještě zbytek z jumbo balení a další už nekoupím), když někam vyrážíme na prochajdu tak dávám Fixies, nebo právě Huggiesky-jsou skvělé.
Asi budu jediná, ale nám teda Huggies Superflex nevyhovovaly. Používám na noc a na cesty plenky Baby time- prodávájí je v Penny Marketu a stále 199,–-/ balík.
Od paní z MMB jsem si nechala poslat vzorek těch Šup šup a zjistila jsem, že to jsou ty samé, jako v Penny.
Julča je teda na plínky hodně nenáročná, takže i když jsem dala na noc obyčejnou igelitku Aro z Makra, nebo igelitku z Tesca - bílé, tak byly v pohodě i když už v noci nepřebaluju.
Na Tesco fialové se teprve chxstám, už jsme koupili větší velikost.
Peťula a Julinka
Tak budu druhá:o),ale Huggies Superflex nám nevyhovují absolutně ani přes den…zdají se mi hned na povrchu mokré…:o( .Z těch běžných nám nejvíc vyhovovaly Pampersky,dokud jsem nezkusila-taky na doporučení tady na emiminu TESCO fialové,teď je používáme stále,i na noc a jsou fakt super!Zcela suché i ráno:o)
naprosto bez nehod, v noci nepřebaluji. Ještě používáme DM babylove - příjdou mi hodně podobné - možná ještě lepší - líp nám sedí přes zadeček, ale to je asi u každýho mimča jiný ![]()
nepřihlášená Dypeček
Nám taky Huggies superflex max. vyhovují. V noci nepřebalujeme a jsme ráno OK