Huggies SuperFlex

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1027
9.4.06 20:23

Huggies SuperFlex

Dáváte tyto plenky i na noc? Teď na noc (už v noci nepřebalujeme) používáme Pampers, ale chci zkusit i něco jiného. Napíšete mi své zkušenosti, díky.
Bosorka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22315
9.4.06 20:27

Bosorko
nam se na noc osvedcili jedine Huggies Superflex.........pampers, i Babylove procural.....

Katka
A neprebaluji vubec v noci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
9.4.06 20:38

Osvědčily se mi na noc právě Huggies Superflex. Všechno ostatní Klárka pročůrala.
 Ivča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
9.4.06 20:38

Ahoj,
já dávám tyto plenky na noc. Myslím, že jsou nejlepší z těch, které jsem vyzkoušela. Ostatní taky pročůral, tyhle ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2107
9.4.06 20:39

Nam taktiez, maximalna spokojnost !

Ale treba vyskusat, pocula som uz aj staznosti, takze asi kym neskusis, nezistis :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
9.4.06 20:45

Já taky doporučuji Huggies Superflex! Jsme moc moc spokojeni a dala jsem na doporučení maminek z emimina a zkusila fialové Tesco a ty jsou taky moc dobré. My v noci taky nepřebalujeme.

pa pa

Pajuska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
9.4.06 20:54

Ahoj,na noc i cesty dávám jedině Huggies Superflex-jediné,které vydrží celou noc a nic nikudy nevytéká :D Doporučuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
9.4.06 20:55

jo tyto plenky jsou super,vyzkousela jsem vse mozny.tyto jsou snad ze vsech nejlepsi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
9.4.06 21:31

Taky se pridam, s temito plinkami jsme v noci absolutne bez nehod :-), stejne dobre jsou i DM babylove.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
10.4.06 06:19

ACHOOJ…také se přidám s chválou na HuggiesSuperflex.Velice nám vyhovovali, i když nyní používáme pleny Šup,šup plus z MMB i na noc a sou super.U HuggiesSuperflex jsem jen zjistila,že sou dvě baLení s Mevídkem Pů a MickeyMausem.Ty s MM nám neseděli neměli zvýšené gumičky na zádech nevim jak to je ted už 2.měsíce HS nepoužíváme.Také přebaluji Fil 10.měsíců až ráno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4921
10.4.06 08:23

Huggies superflex taky moc chválím, tyhle a Fixies jsou jediné, které nepročůrá a neprokadí. Zatímco Pampers mi prosrajdí až na záda, tudíž je používám jenom doma přes den (mám ještě zbytek z jumbo balení a další už nekoupím), když někam vyrážíme na prochajdu tak dávám Fixies, nebo právě Huggiesky-jsou skvělé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5251
10.4.06 08:29

Asi budu jediná, ale nám teda Huggies Superflex nevyhovovaly. Používám na noc a na cesty plenky Baby time- prodávájí je v Penny Marketu a stále 199,–-/ balík.
Od paní z MMB jsem si nechala poslat vzorek těch Šup šup a zjistila jsem, že to jsou ty samé, jako v Penny.
Julča je teda na plínky hodně nenáročná, takže i když jsem dala na noc obyčejnou igelitku Aro z Makra, nebo igelitku z Tesca - bílé, tak byly v pohodě i když už v noci nepřebaluju.
Na Tesco fialové se teprve chxstám, už jsme koupili větší velikost.

Peťula a Julinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
10.4.06 09:26

Tak budu druhá:o),ale Huggies Superflex nám nevyhovují absolutně ani přes den…zdají se mi hned na povrchu mokré…:o( .Z těch běžných nám nejvíc vyhovovaly Pampersky,dokud jsem nezkusila-taky na doporučení tady na emiminu TESCO fialové,teď je používáme stále,i na noc a jsou fakt super!Zcela suché i ráno:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
10.4.06 10:18

naprosto bez nehod, v noci nepřebaluji. Ještě používáme DM babylove - příjdou mi hodně podobné - možná ještě lepší - líp nám sedí přes zadeček, ale to je asi u každýho mimča jiný :-)

nepřihlášená Dypeček

• Citovat
  • Upravit
440
10.4.06 14:11

Nám taky Huggies superflex max. vyhovují. V noci nepřebalujeme a jsme ráno OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie