Huggies SuperFlex

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8276
10.4.06 14:32

Tak u nás zase Verča pročůrá za noc vše kromě Pampersek. I H. superflex. Ale na den jsou fajn, ale to mi stačí i H.soft and dry.
 Alenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
10.4.06 17:41

Ahoj,
nám tedy Huggies Superflex vůbec nevyhovují. Jsou jaksi úzké, připadá mi, že jsou hned mokré, příliš nabobtnají, od gumiček má Tónina otlačky… :( Takže je jasné, že je nepoužíváme.
Jsme maximálně spokojeni s Pampers :D , a to od doby, kdy měla jednou velké opruzeniny :cry: a lékařka nám je doporučila. Na dohojení Pampers Sensitive a pak už normální Pampers. Sem tam ještě kupujeme na doba na kratší dobu levnější pleny (např. Tesco fialové, Huggies Soft&Dry apod.). Když byla malinká, měli jsme Fixies, ale z těch se právě oprudila. Mně byly sympatické, že jsou měkké a tak, ale lékařka říkala, že zůstavají mokřejší a že nejlépe vsakovací jsou Pampers :! . Někomu ovšem vadí, že nemají na zádech gumičku.
Takže na noc bych určitě nedala nic jiného.
Ale musím říct, že každý má jinou zkušenost a hlavně jiné dítě (i postavičky jsou různé, a proto sedí různé tvary plen a dalších věcí), takže to chce spíše vazkoušet a vysledovat 8) .
 IvaPe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1535
10.4.06 17:59

Taky jsem se u H. superflex bála, že budou úzké… nakonec je máme radši než Pampersky… a jako většině z vás nám sedly i Tesco fialové, ty mě moc mile překvapily :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí