Tělové mléko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
135
14.4.06 20:31

Tělové mléko

Chci koupit prckovi tělové mléko. Má suchou pleť, mám vybrané 4 kandidáty :D
Byla bych moc ráda za každou zkušenosti s těmito mléky

LIPIKAR (La Roche Posey)
EXOGEMA (A-Derma)
ATODERM (Bioderma)
Sheabutter Emulsion (Dr.Gaye)

Mým favoritem je „Dr.Gaye“ a „Bioderma“.
Ale moc ráda si nechám poradit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
945
14.4.06 20:39

Ivo, tak já ti to zkomplikuju :lol: zrovna jsem na diskusi Přírodní kosmetika vychvalovala dětské tělové mléko od Urtekram (mají ho třeba tady ). Je 100% přírodní, což ty ostatní myslím nejsou a na suchou pleť mi přijde fakt ideální. Já ho mažu i na sebe :lol:
Jinak dr. Gaye je taky fajn, ale ten Urtekram mi přijde že ještě líp promastí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
14.4.06 20:39

La Roche Posay je výborný, s ostatními nemám zkušenosti. Výborná je také dětská kosmetika Klorane - k dostání v lékárnách. Používám ji pro malou od narození a funguje dokonce i na seborrheu.
Tak to jsem moc nepomohla co :-) ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
14.4.06 20:50

Lolo, děkuji za tip. Koukla jsem se na ten Urtekram, ale obsahuje extrak z heřmánku a to nevím, jestli by ten náš citlivka snesl 8O Má s heřmánkem celkem problémy. Já jsem chtěla přírodní kosmetiku, ale po tom, co po olejích má ještě víc sušší pokožku, jsem ji ak trochu vzdala, ale jasně, že bych se k ní ráda vrátila.
Nevíš, jestli od toho Urtekramu neprodávají někde vzorky?

Charlotko, od La Roche jsem dnes získala vzorky, tak zkusím. Klorane jsem taky zahlídla. Asi zítra navštívím lékárny a zbavím je pár vzorků :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
945
14.4.06 21:07

Aha, tak s tím heřmánkem fakt nevím. Jinak jestli jsi z Prahy, tak na Vinohradské má Urtekram vzorkovou prodejnu, tak bych to asi zkusila tam. (přesná adresa je na http://www.urtekram.cz/). Zkus se poptat na diskusi Přírodní kosmetika , já jsem začátečník :oops: :lol: , ale tam chodí maminky, které se docela vyznají, tak ti možná něco dobrýho z přírodní kosmetiky poradí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2959
14.4.06 21:46

telové mléko

ahoj holky,my jsme všichni ekzematici a radím vám od heřmánku dál!heřmánek se řadí mezi největší alergeny,sama jsem si aplikovala obklad z heřmánku a skončila jsem ve špitále.ty mlíka jsou dobrý,já mám nejlepší zkušenosti s lipikarem,ale bacha,mají buď mlíko parfemovaný a na to jsme měli taky reakci,takže radím lipikar bez parfému.ale je třeba vyzkoušet vzorky.hodně štěstí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
15.4.06 00:12

Já si nemůžu vynachválit EXOMEGA (A-Derma). Vojtovi se minulý týden udělal hrozivý ekzém na rukách a nohách (zřejmě po nějakém jídle). Asi po 3 dnech mazání Exomegou se nám to krásně zlepšilo. Na rukách už nemá vůbec nic a na nohách zbylo jen pár červených místeček. Takže já ji vřele doporučuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
18.4.06 14:41

Neználku, tak mě celkem ta Exogema zaujala (že je tam výtažek z ovsa). Tak ji asi zkusíme. Při nejhorším ji vymažu na sebe :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí