Lístek na peníze (nemocenská)

Anonymní
7.12.20 09:32

Lístek na peníze (nemocenská)

Dobré ráno holky. Předem se omlouvám.. Vím že je to asi blbost.. Ale zeptám se.. Jsem na nemocenské už 3 měsíce.. (rizikové těhotenství) minulý měsíc mi peníze normálně přišli..ale dnes mi volala účetní z práce že pan doktor ještě neodeslal lístek na peníze.
Tak jsem volala panu doktorovi a sestřička mi řekla že lístek posílali.. Tak teď nevím.. Trochu se bojím že mi tento měsíc nic nepřijde.. :zed:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
7.12.20 09:38

Zavolej si na sociálku ať ty řeknou kde je problém.
Já na peníze čekám už 7 týdnů. Jen proto, že jsem v době nemocenské ukončila prac. poměr. Na sociálce měli ukončení nemocenské, ukončení prac. poměru ale neměli od zaměstnavatele hlášení o ukončení prac. poměru. Ten posílali před 2 týdny až po mém telefonátu a prachy pořád nemám

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.12.20 10:30
@Anonymní píše:
Zavolej si na sociálku ať ty řeknou kde je problém.
Já na peníze čekám už 7 týdnů. Jen proto, že jsem v době nemocenské ukončila prac. poměr. Na sociálce měli ukončení nemocenské, ukončení prac. poměru ale neměli od zaměstnavatele hlášení o ukončení prac. poměru. Ten posílali před 2 týdny až po mém telefonátu a prachy pořád nemám

Zdravím.. Minulý měsíc mi peníze přišli už 2. Ale teď furt nic.. A ještě jsem se minule doktora ptala jestli mám odevzdat nějaký papír do práce na peníze.. Řekl že ne.. Že to posílají oni.. A sestřička mi dnes řekla že už to poslali.. Tak já nevím v čem je problém.. :think:
7 týdnů.. To je mazec.. Myslím že tento měsíc mi už nic nepřijde.. :think:
*zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
9880
7.12.20 11:08

Ano mohlo se stát, že zapoměla.. Pokud tam nechodíš ke konci měsíce.. marodila jsem od pulky září a dostala jsem peníze až 20 listopadu, ted leda zavolat na sociálku kde je problém, ale jestli myslím, jestli někdo něco opoměl, tak ti to,, nemusí ted poslat, mě to poslali najednou měsíc a půl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
7.12.20 11:11
@Anonymní píše:
Dobré ráno holky. Předem se omlouvám.. Vím že je to asi blbost.. Ale zeptám se.. Jsem na nemocenské už 3 měsíce.. (rizikové těhotenství) minulý měsíc mi peníze normálně přišli..ale dnes mi volala účetní z práce že pan doktor ještě neodeslal lístek na peníze.
Tak jsem volala panu doktorovi a sestřička mi řekla že lístek posílali.. Tak teď nevím.. Trochu se bojím že mi tento měsíc nic nepřijde.. :zed:

Ahojka, zavolej na správu sociálního zabezpečení..já neměla problém s lístkem (i když vlastně ano) ale s ukončením neschopenky - tím pádem žádné peníze..doktorka ji ukončila v systému ale se zpětným datem takže se to muselo vyšetřovat..takže jsem na pár týdnů zůstala bez nemocenské a nemohla jsem nastoupit ani na mateřskou.. doporučuji radši hned volat na SSZ a popohnat to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.12.20 11:42

@Skaiqy dobrý den už jsem tam volala asi 5× ale stále to nikdo nebere.. Zkusím to ještě odpoledne.
Ve středu jdu na kontrolu k doktorovi tak se ho zkusím zeptat jestli to třeba nezapomněli poslat.. Ale já mu věřím. Nikdy jsem s ním žádný problém neměla, tak snad to bude v pořádku :roll:
Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
6827
7.12.20 11:47

To je bordel. Zlatej socik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
7.12.20 11:59
@Anonymní píše:
@Skaiqy dobrý den už jsem tam volala asi 5× ale stále to nikdo nebere.. Zkusím to ještě odpoledne.
Ve středu jdu na kontrolu k doktorovi tak se ho zkusím zeptat jestli to třeba nezapomněli poslat.. Ale já mu věřím. Nikdy jsem s ním žádný problém neměla, tak snad to bude v pořádku :roll:
Zakladatelka

Jooo, dovolat se je těžké..já volala taky často, od rána jsem to zkoušela furt a povedlo se dovolat až kolem druhé hodiny.. držím palce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.12.20 12:48
@Anonymní píše:
Zdravím.. Minulý měsíc mi peníze přišli už 2. Ale teď furt nic.. A ještě jsem se minule doktora ptala jestli mám odevzdat nějaký papír do práce na peníze.. Řekl že ne.. Že to posílají oni.. A sestřička mi dnes řekla že už to poslali.. Tak já nevím v čem je problém.. :think:
7 týdnů.. To je mazec.. Myslím že tento měsíc mi už nic nepřijde.. :think:
*zakladatelka

Taky mi tak chodili. Na kontrolu k lékaři jsem chodila 25 až 30 a 2. v novém měsíci už jsem měla peníze ne účtě.
Až teď. Jinak nevím jak je to ve vašem okrese, ale u nás je tel. číslo na sociálku podle datumu narození. Tedy x čísel, ale nikdo mi to nebral. Tak jsem volala na hlavní paní, která má pod sebou ostatní. A dovolala jsem se hned.

• Citovat
  • Upravit
13010
7.12.20 12:57
@Anonymní píše:
Zakladatelka

zdravím, aktuálně se to stává neustále :nevim:

podklady na sociálku normálně odešleme, odejde to…a pak po měsíci, dvou, lidé volají co je to a co se děje, že sociálka nezpracovala

je to pořád, nevím, jestli toho mají hodně, nebo co, ale každý týden to řešíme…už je toho moc…od nás vše odejde v pořádku, o další osud neschopenky nebo lístku na peníze se již starat nemáme jak, a přesto jsou problémy…jak jsou nyní masivně karanteny, asi to nárazově nestíhají, nebo prostě nevím

:nevim:

v pondělí raději nikam ani nevolejte, lepší je, myslím, jiné dny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
7.12.20 13:12

Je tamformulář, pokud vám nedošli peníze tak vyplnit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.12.20 13:48

@Borrealis dobrý den přeji… Takže si myslíte že to není chyba doktora ale u nich?
Nemyslím si že by doktor na to Zapoměl..sama jsem se ho na to ptala jestli mám něco udělat.. Něco odevzdat do práce a on že ne že to posílají oni.. Tak nevím :nevim:
Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová