Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky!!
Všem oslavencům a opožděně taky ADEL vše nejlepší!!!!!!!!!!
Katko…to je dobře, že sis dovolenou užila!
Míno…tak to já třeba vůbec nevím, o čem to mluvíš??????? Humuco????
Jinak mamku dnes pustili,takže alespoň jedna pozitivní zpráva, malý srajdí pořád a mě se to taky vrátilo… ![]()
TAKŽE ZÍTRA DRŽTE PALCE I NA NOHOU!!!!!! Budu to fakt potřebovat!
Ahoj, zdravím z bojových podmínek. Měli jsme dnes to čištění koberců, takže včera jsme vystěhovali obývák a jídelní kout do pokojíčku. Ten je úplně narvaný, mezi krámama má i Adámek postýlku. Nechce tam ale být, tak tu chvíli, co jsme doma, ho musím tahat, nebo se s ním válet v posteli v ložnici, protože koberce jsou mokré. No, rychle zase razíme ven..
Dnes jsme byli ná půlroční kontrole, 3. hexu jsme zase nedostali, kvůli TBC. Uvidíme za 14 dnů. Máme 6570g a délku zjistím, až bude Adámka kam položit ![]()
Katko, jakou tu kaši večer dáváš? Mně by se tak líbilo spát celou noc
Ale už usínáme taky sami ![]()
Ahojky všem ![]()
Aličce i adel všechno nejlepší
![]()
Helmitko - ale jooooo, my chcem
ukáááááááááááááááááááááááááááž
Dobré odpoledne… poněkud počasově hnusné… !!!!!
děkujeme všem za gratulace http://smajlici-1.ic.cz/…ni/2/060.gif /> My jsme si k 5.měsícům vykoledovali pořádnou rýmu… tatínek už týden před a Alička to chytla ze včerejška na dnešek. Maminka se zatím drží. Už aby zase bylo hezky a sluníčko.
Jsem dneska v pořadu „Sama doma“ zaslechla jeden fýgl na rýmu u miminek… že prý do nosíku normálně stříknout mateřské mléko. Tak uvidim, jestli to bude mít nějaký účinek. Máte s tím někdo nějakou zkušenost?
Ahojky
Aličce vše nejlepší k 5měsícům!!!http://www.sirmi.ic.cz/mix/88.gif
Adel tobě taky vše nej nej k narozeninkám hlavně poslušné a zdravé dětičkyhttp://www.sirmi.ic.cz/kytka/20.gif
PETULE moc držím palečky!!!!
Dobrý večer!
Všem oslavencům gratulujeme!!!
Marodům přejeme brzké uzdravení!!!
Krásné fotečky. Moc vám to všem sluší. Já si budu muset na holiče počkat. Ale hned jak mi přijde v květnu výplata, vyrazím k holiči a na kosmetiku. Už se těším.
Adel a Alicce vse nej nejhttp://www.sirmi.ic.cz/smajl/74.gif /> jinak kloboucek je nextovy myslim, ze Sophinka k nemu ma i tunicku ![]()
Enasus stim mlikem to zni zajimave
, jen nevim jestli bych to zkousela na vlastnim diteti ![]()
Kato k te kasi bych brala jeste navod jak ji do ni dostat
zkousim zkousim a vsehovsudy ji snedla resp vypila tak 3× kdyz mela dobrou naladu jinam mne stim posila k sipku
A to uz mam doma 3 druhy a akorate je vylevam do drezu ![]()
Jeeeeeee Berusky a kolik dluzime? Jinak je muzes poslat po Mine ze sraziku
Kurna a my porad mame jen ty 2 dlouhy vlasky jak rakosnicek
![]()
Petule u nas to vypada, ze jsme doprujmikovaly tuk tuk…tak drzime palecky at to brzy prejde i u Vas ![]()
Mino ne, ze bych tusila co je Hubinek, ale zni to uzasne
![]()
Hildo super, ze ekzem bali saky paky!!!
Helmitko se podivej na moje foto a nedelej Zagorku ![]()
Raveno - tak ti dneska jedu Moskevskou a koho nevidím - jednu udrbanou paní s kočárkem a s ní další drbny.Ačkoliv jsem málem vypadla z okýnka auta, abych ji zamávala,tak jsem neměla šanci. ![]()
Péťo - zítra držíme se Sophinkou palečky !!!
Helmitko - nepodceňuj se a šup sem s fotečkou!!!! Nenech se přemlouvat!
Mino ty drbny to je des co
ja vetsinou vidim jen tatku (dedu) v buse a ten zas nevidi mne…dneska jsem prehlidla i Kubu co projel kolem nas
![]()
Mino zitra na nas mysli jestli jsme nenabraly nejakej ten gramik tak bude ohrozeno plavani ![]()
Dneska ta moje priserka zas place ze spani
to zas bude noc nakonec skonci u mne v posteli pripojena na kozu…
Bré ranko
Tak tady počasí nic moc je nějak zatáhlo
ale já jdu dnes k té holičce a eště si skočím po nákupech tak je mi to jedno
Sabču mi bude hlídat kámoška a ta vždy říká ať přijdu co nejpozdějš ![]()
Jinak k tomu mléku do nosíku nevím ale nám zas říkali v těhu cvičení že když maj mimi zahnisané očičko tak máme dát to mateřské mlíčko a vím že u obou to pomohlo ![]()
MÍNO co je Hubinek taky nevím ![]()
Dobré dopoledne, holky,
už mám zase na vás dotaz. Chceme jet s bandou v létě do Tater a vybíráme ubytování. Moje podmínka byla, kvůli Anežce, aby tam byla kuchyňka. Teď zjišťujem, že sehnat penzion s kuchyňkou bude problém, tak se chci optat vás, které už přikrmujete anebo máte větší děti, je kuchyň nutnost? To by musela být Aňulka týden na konzervách, kruci? A jak s mytím nádobí, vařením čajíků? Já totiž nevím, co bude Aňa papat, takže rozhodovat se tak dopředu je naprd.
Mě by taky zajímalo, kdo to jsou ti Hubínci.
S mlékem do nosu, viděla jsem tu paní doktorku včera v tv, vypadala jak hipísačka, na první pohled bylo jasné, že bude příznivkyní alternativních metod. Možná to fakt funguje, já radši stříkám mořskou vodu do nosíku, mlíka mám tak akorát Anežce do pusy…
dobre ranko! hec, uz jsem taky byla u holicky (po pul roce), do niceho razantniho jsem se nepustila, ale mam aspon meliry
.
jinak se pridavame do klubu marodu, aja nakazila viktora, sice jenom kasle a ma rymu, ale i tak jsme se v noci skoro nevyspali
. tak kdyz nezabere libenar, snad zkusim i to mliko…
taky nevim, co hubinek
, asi nam chybi ten detskej kanal… u nas nejvic leti pingu - aja by na nej nejradsi koukala porad ![]()
katko , gratuluju k umisteni do skolky! nas ceka zapis v patek, tak jsem zvedava, jak dopadneme. pred pul rokem jsem si nedovedla predstavit, ze aju dam do skolky, ale posledni dobou je tak vzdorovita, ze ji tam dam moc rada
. puvodne jsem mela vybranou jednu vybornou skolku, jenomze tam to s prijetim nevypada moc nadejne a navic vsechny deti z okoli chodi tady do te nejblizsi, tak nakonec pujdem na zapis tam. aspon to bude blizko.
petule , hodne stesti pri zkousce
!
havo, helmitko , sup sem s fotkama!!!
nazdaaar!
to je ale hnus fialovy! ja chci jaro!! kdo zas umyval okna, priznejte se?! ![]()
Petule, myslime na tebe, at to zvladnes!! uz tak je kazda zkouska hnus a jeste navic nemocna cela rodina… ![]()
Kaciku, tesime se na foto nove hlavy
(jo, tu kamaradku si oprasuj
)
Helmitko, sup sem foto!
Raveno, tak jaka byla noc? u nas se teda pripojeni na prso (trochu matrix, co?
) konalo
![]()
Havo, Matysek je peknej Drakula zubatej! ![]()
Ka-tko vitej zpet z dalného Sovenska
jak jsi to vyresila s temi leky na alergii? beres neco?
Hildo, gratulace k ustupu ekzemu! a supnes sem foto kyticek, ze jo? mne se hrozne libi, ale osobne mi zadna kvetena dlouho nevydrzi me zachazeni ![]()
MM do nosu?
no jesteze uz rymu nemame a nelaka me to zkouset
![]()
opozdene i dopredu malym i velkym oslavencum vse nej! ![]()
hele, a kdo to jsou ti Hubinci????
![]()
helmitka píše:
Dobré dopoledne, holky,
už mám zase na vás dotaz. Chceme jet s bandou v létě do Tater a vybíráme ubytování. Moje podmínka byla, kvůli Anežce, aby tam byla kuchyňka. Teď zjišťujem, že sehnat penzion s kuchyňkou bude problém, tak se chci optat vás, které už přikrmujete anebo máte větší děti, je kuchyň nutnost? To by musela být Aňulka týden na konzervách, kruci? A jak s mytím nádobí, vařením čajíků? Já totiž nevím, co bude Aňa papat, takže rozhodovat se tak dopředu je naprd.
helmitko , je to lepsi, ale jako nutny bych to nevidela. tyden na konzervickach prezije, co ale je nutnost - rychlovarna konvice, konzervicku ohrejes ve vode v misce. my mame takovou sikovnou cestovni (asi jen na pul litru) a kdyz byla aja mala a uz jsme nekam jeli, tak jsme to takhle resili.