LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1523
25.4.08 09:12

Ahojky

PETULE blahopřeji k úspěšně zvládnuté zkoušce :srdce:

ZUZI hezké fotečky :D

JO 8O a ještě jsem nepřivítala TULENICI :oops: takže VÍTEJ mezi náma :pankac:

IKEU mám taky ráda jenže jí máme trochu z ruky :( musíme jezdit až do Ostravy asi v neděli se tam chystáme teda jestli bude hezké počasí abysme to spojili z návštěvou ZOO :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
25.4.08 10:07

Pozdrav

Ahoj holky, vsechny vas zdravim :-) Mino, zavitala bych casteji, ale prace me uplne vytezuje a o poledni pauze mi tu vysedavaji klientky a ja nemam ani chvilicku pro sebe… Ale na druhou stranu me to moc bavi. Najednou ma moje rodina o nejakych 180 clenu vic, protoze tady jsou vsichni klienti neco jako rodina :-) K Vasim vahovym prirustkum jen dodavam - Romanka mela pri narozeni 2,280 Kg a ted ve 3,5 letech ma 16 kg… Toz tak :-) Jo, uzivejte si miminek, my listopadky 2004 vime, jak rychle utika materska :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
25.4.08 11:10

Nazdárek

Ještě jednou díky všem za uvítání..

A teď se přiznejte kdo umýval včera okna, leje a leje… já to nebyla, i když by to hodně potřebovaly… :lol: :lol:

Blahopřeji k úspěchům, i všem co něco slaví…

Olívek je pašák..

Míno teda to je kus baby, ale Mišánek má holčičky rád, na chlapečky se tolik nesměje, to je pro něj konkurence…

Já dnes zkouším najet na ovocný příkrm k dopolední svačince (dostala jsem do něj 2 lžičky, pak se docpal mlíkem), k obědu dostane zeleninku, že bych do něj večer ještě strčila pár lžiček kašičky… hmm? Musím, jinak mě brzo sežere…

Plenkové plavečky už taky máme, měli je v akci, budou se na léto hodit do bazénku. Ale plavat chodit nebudeme, máme to z ruky…

Zuzajdík klidně si doktorát udělej, po mě ho taky chtějí už delší dobu, ale nějak nebylo sil…

Jufko taky zírám jak rychle to utíká, to je fakt… kde je moje malé miminko… teď se mi tu plazí, pak se to bude batolit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
25.4.08 11:54

Zdravím všechy,

čí, to byla okna nebo auto??????????? no to je hnus, včera tááák nádherně a dneska tohle :evil: :twisted: :evil:

včera jsme si užívali skoro celý den na bruslích, byla to paráda :-) 

plínky, my používáme babylove a spokojennost :-)

gratulace oslavencům :srdce:
gratulace ke zkoušce :-)

a už zas víc nevím :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
25.4.08 11:54

jo, už vím, tulenice, odkud jsi, mám takový pocit, že Tě od někud znám …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
25.4.08 11:57

čus baby,
Tulenice víííítej, taky jsem včera zapomněla :oops: :oops: :oops:

Tady je dneska tááák hnusně, do toho má manžel migrénu, fakt paráda… A to jí měl předevčírem… Doufám, že bude zas aspoň 3 měsíce klid :roll:
Honzíkovi jsem rozložila sedačku (inspirovala jsem se od Jaroucha :D ) a on si tam pěkně lebedí, je totiž dost najedenej, takže se ani nesnaží otočit na bříško :lol: Moh by i usnout :D

Míno teda Sophi je pořádnej macík :lol: To bych do ní ani neřekla, když vidim ty Tvý dva kmínky :lol: Asi bude víc po Zdenkvi, že?

Peťule obr gratulace ke zkoušce, manže včera děla fyziku, taky udělal, mam radost :D Za 3 týdny ho ale čeká statistika a to prej bude pakárna…

Ad pleny jsem ráda, že látkařek zde přibývá, my teda taky látkujem i v noci, dáme kalhotovku a do toho ještě plínu a taky vydržíme :D Hnusopleny (jednorázové pleny) už ani nekupuju, mam pocit, že nám to proteče snad vždycky a navíc když je to počůraný tak ten chemickej smrad je prostě děsnej… Tuhle se mi Honzík podělal u dr. do látkovky, tak jsem to sbalila do pytlíku, doma vyprala, bylo to úplně v pohodě. Včera na kyčlích nás dr. taky moc pochválil, říkal, že tohle je pro nožičky to nejlepší :lol:

No nic, jdu něco dělat, i když se mi nechce, tak zatím páčko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
25.4.08 12:19

Zaju před 7 měsíci jsem se přestěhovala z Prahy do Smečna…

Hildo to nic :) mě se nějak látkovat nechce…

zrovna vařím mrkev s bramborem pro Mišánka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
25.4.08 12:42

Grrrrrrr nějak mu to nejede… ale přece nebudu pořád kupovat oranžový papundekl ve sklínkách…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
25.4.08 12:47
tulenice píše:
Zaju před 7 měsíci jsem se přestěhovala z Prahy do Smečna…

a kdes bydlela nebo cos dělala?? teda pokud to není tajné :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
25.4.08 13:09
tulenice píše:
Grrrrrrr nějak mu to nejede… ale přece nebudu pořád kupovat oranžový papundekl ve sklínkách…

tulenice ja zatim kupuji

Nejvice male smakuje Kvetak a brambor, ale nepohrdne ani mrkvi.......jine sme zatim nezkouseli.
Jo a v lekarnach ted maji akce na Hipp 2 sklenicky za cca 29 kc......
Ja zatim varit nhodlam, protoze vsechna zelenina v zime nic moc, pak v lete asi zacnu......

Jo a fleky mi vcera krasne vytahlo slunicko..... dnes potora nesviti, ale leje

Zaju krasny model ve voziku :-D
Petule gratuluji ke zkousce
Raveno, nechci nic......stejne nevim, zda se ti budou libit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
25.4.08 13:14

Tulenice, a kde je Smečno? Mně, když jsem byla malá, vždycky dědeček říkal „Slečno, znáte Smečno?“ a já jsem se smála. Ale dodnes nevím, kde to je… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
25.4.08 13:15

Zaju Praha 6 - Ruzyně, pořád přemýšlím odkud by si mě mohla znát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
25.4.08 13:24
tulenice píše:
Zaju Praha 6 - Ruzyně, pořád přemýšlím odkud by si mě mohla znát…

hm,tak bydliště to nebude …
nemáš něco společného třeba s ČVUT?

no nic, třeba jsi jen někomu podobná :D

jinak na příkrmy už se taky mooooc těším, příští týden začínáme 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
25.4.08 13:42

Zuzajdík na mapě hledej mezi Kladnem a Slaným..

Ka-tka no já mu květák s bramborem od hippu taky dala a od té doby s ním není k vydržení… neříkej že se ho vehementně dožaduje…
mám pytlík biomrkve, dobrá slaďoučká… asi ji sním sama…
Fleky od mrkve neřeším, ikeácký bryndáček je skvělý, stačí utřít hadrem, pokud si zamaže bodýčko tak to nevadí, na mrkev mu dávám flekatý.

No když je ta akce tak by se to hodilo, no ale nechce se mi dnes nikam chodit, nastydla bych ještě víc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
25.4.08 13:50

Tulenice jak to myslis?

Mala to fakt miluje, a kdyby toho bylo vice sni to......

JA mela strach ze nebude papat, ale pada to do ni jako do studny, hruza je to s pitim, tak je zabejcena a nepije a nepije

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí