LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1160
25.4.08 21:43

Mino,
no myslim, ze nase deticky maju fyzionomoiu po ocinkoch. My dve sme take tintitka vysusene vychrtnute, ale nasi chlapi su fakt chlapi :lol: :lol: :lol: .
Kubik bol tiez lenivec, ale zacala som s nim vystrajat take hovadiny ze kazdy cumi co to robime, a on sa ti nejako odlenivel a normalne sa zacal aj otacat. Teraz samozrejme najnovsia moda je postavit sa z lahu na nohy, to sa aj lekarka dnes divila ked ho sla dvihnut, ze jej vystartoval rovno na nohy a musela ho do sedu poskladat :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
25.4.08 21:43

Adel-já bych to moc neorganizovala,moc to asi ani nejde,tak nějak bych tomu dala volný průběh. Nám třeba malá usíná děsně brzy,po šesté musíme koupat,takže jsme brzy k nepoužití.Jo, a dorazíme v pátek až k večeru,protože pojedeme po plavání - tak kolem 14 hod z Litoměřic a to je ještě pěkný flák cesty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
25.4.08 21:52

Ahojky!!!

Tak měla jsem tu holky ze střední…parádní sraz, jenom jsem děsně utahaná…kluci už spí a já asi taky brzy zkončím v pelechu!!

Adel …tak Ladik se ptal přesně na totéž…zda je tam nějaký program…tak jsem mu řekla, že s programem se ten pobyt neobjednával, ale že se jistě zabavíme i tak. Ale vínečko a slivovičku berem…takže nějaké to seznámení jistě proběhne:-)

Zuzi …na tu spáleninu je stejně nejlepší bepanhten, nebo zkus ještě bílý jogurt..ten mi docela zabíral.

Míno …vy už tak baštíte příkrmy?? My jsme pořád na jenom na mléku, ale asi pomalinku začnem. Pořád jsem si říkala, že počkám až do konce 5. měsíce, ale asi s tím v neděli začnem. Jenom nám dr. kvůli té suché kůži doporučovala pouze jeden druh zeleninky.

Více si nepamatuju a jdu do hajan, zítra máme další srazík v Olmiku s pajdy, takže vyrážíme na výlet!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
25.4.08 21:52

ale tak jasne, myslim spis tak ramcove, planujete nejaky vylet, ja nevim, treba telc atp.? nebo chcete byt cely vikend kolem hotelu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
25.4.08 22:00

No jasně, že výlety… o tom žádná… na jednom místě se můžeme pelešit doma. Ale ještě to nemám nijak promyšlené. Musím se domluvit s kamarádkou, co tam mám, kdy se sejdeme a podle toho naplánovat zbytek. V Telči už jsme byla víckrát, ale klidně pojedu znovu. Teď ale musím dodělet ten DEBILNÍ MEDOVNÍK :evil: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
25.4.08 22:08

no my v telci uz nekolikrat byli na prazdninach, ale stejne tam rada pojedu znova :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
25.4.08 22:09

Určitě nějaký výlet bude - já bych zrovna moc ráda do Telče,nikdy jsem tam nebyla :oops: A taky hodně záleží na počasí - Miiri,moc prosím,přijeďte se špinavým autem!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
25.4.08 22:10

hehe baby,
dnes som si lamala hlavu ako vycistit plysove hracky na ktore 15 rokov :,-(al prach. Tak som to vsetko pozbierala a hodila do pracky. Hralo to vsetkymi farbami, tak som cakala ze co z toho vylezie ked to doperie, ci to nebude pofarbene a potrhane atd.
Tak vysledok je taky,ze vsetky hracky su cistucke, makucke, vonavucke a nepofarbene, takze uz sa nemusim bat, ze mi Kubik bude ozuzlavat spinu a prach,xixixi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
25.4.08 22:25

Luli, to přesně udělala moje mamka - taky si řekla, že to špinavé Adámek slintat nebude, takže děj se vůle boží. No, z asi třiceti plyšáků se jich rozpadlo tak pět, ty vyhodila a ostatní jasou jak noví :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
25.4.08 22:26

Jo, taky se chystáme na výlety…Telč určitě, možná Jihlava (Ladik tam byl na vojně, tak trochu nostalgie)…a dále se uvidí. Bereme brusle a kdyžtak budem chodit pěšo!!!

Takže všichni povinně přijednou špinavýma autama!!!!!!

Jéééé…já se tak netěším na to balení! Ještě jsem malému takto věci nebalila…určo něco zapomenu.....! No hlavně když to nebude Maxík, že? :twisted: :lol: :lol:

no nic, fakt padám spát!! Brou, brou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
25.4.08 22:35

Hooolky, když mě manžel balil, tak bylo auto vždycky tip ťop, dokonce v něm byla jakási krásná vůně. Ještě teď si to dovedu vybavit… Skoro jsme v něm žili… A teď - na koberečcích blato (hlavně na tom mém), sem tam šrám od kovového spodku sedačky, v kufru bahno od koleček kočáru… myjeme ho tak na jaře a na podzim. Ale letos ještě podle stavu auta jaro nepřišlo :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
25.4.08 22:48

Tak jsme nějak svorně já mužíček i Mišánek usnuli při kojení po koupání… :D Vzbudil mě až veelký hladík (manža spal furt) - tak jsem nakrmila a zase oba spí ..

Luli plyšáky peru normálně, jen potřebuju vymyslet jak vyprat medvěda - bručí a netuším čím je vycpaný… aby nedopadl jako metrový medvěd piliňák co ho mamka s babičkou šupli do vany… měli pak co dělat aby ho vytáhli.. neuschnul ani na kamnech… zplesnivěl - bye bye méďo

zuzajdík držím palce v dopatlání, já mám výhodu - můj manžílek se na to netvářil ani v cukrárně - nechtěl to ani ochutnat, tak vím že zrovna toto péct nemusím…

adelino doufám že toho nejsem příčina :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
25.4.08 23:10

Mám to :! :! :!

Sice bordel v celé kuchyni, ale povedlo se. Nechápu, proč bylo u receptu napsáno: „Vypadá komplikovaně, ale budete překvapeni, jak je snadný.“ Musím říct, že jsem překvapená nebyla. Jdfu do pelechu, dobrou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
25.4.08 23:13

zuzajdík tak to gratuluji, já taky půjdu spinkat, druhá půlka noci je u nás obvykle ve znamení kojení… cca po hodince, dvou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
25.4.08 23:58

Raveno - my jsme s moučnivkou bojovali dost dlouho, je potřeba natírat i bradavky. Konečně nebudu sama kdo má fialový prsa :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí