LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1013
28.4.08 19:35

Už jsem to pochopila, nemléčná je na smíchání třeba s HA mlíkem, v tom je rozdíl oproti mléčné kaši, kde je nějaké normální sušené mlíko. Takže abych přikoupila HA mlíko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
28.4.08 19:39

Helmitko to je jen příchuť, jinak my už smíme zeleninu, ovoce, masíčko, kašičku, za měsíc mám zkusit jogurt..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
28.4.08 19:45

Dobrý večer!

Gratulujeme Adámkovi k šesti měsícům!

Havo, není to nic moc, ale zatím to jde. Pořád doufám, že Zuzina dostane rozum a bude spát trochu lépe. Ona mi to asi nemůže odpustit, že jsem ji nechala doma s taťkou a takhle mi to vrací.

Teda, Sophinka má nádherný klobouček!

Co se týče srazíku, my uvidíme až na místě.

No víc si nepamatuji. A asi jdu spát. Jsem úplně mrtvá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
28.4.08 19:50

Helmitko,

ja nedelam kasi s mym mlikem, anio s UM,
ale kupuji od alnatury ryzovy napoj BIO, to je jako misto UM :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
28.4.08 19:54

Tak já po tři dny zkoušela dávat na noc rýžové mléko od Nestlé a je to stejné jako když ji dávám Nutrilon - v sedm spinká,o půlnoci se vzbudí na dávku mlíčka a pak až nad ránem. Takže jsem se dnes znovu vrátila k Nutrilonu ať ji zbytečně nepřekrmuji,už takhle kyne snad ze vzduchu či z čeho :roll:

Miiri - my nad chůvičkou přemýšleli taky,ale když nás ji tam bude mít víc tak se to vzájemně neruší? A navíc,ač ta naše byla drahá jako kráva protože má monitor - který stejně nepoužíváme- má na h…o dosah (asi i proto,že Zdeněk ulomil anténu :roll: )

Jinak se kompletně s programem podřídíme - půjdeme na jakýkoliv výlet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
28.4.08 20:08

Ahojky všem :-)

nejdřív obrovská gratulace Adámkovi k půl roku :-) tééda, to to utíká http://www.sirmi.ic.cz/smajl/145.gif http://www.sirmi.ic.cz/smajl/141.gif

všem marodům, malým i velkým, přejeme brzké uzdravení, aby si taky mohli užívat tepla a sluníčka … snad to vydrží a nepřijde zas http://www.sirmi.ic.cz/smajl/498.gif

už si nepamatuju kdo si to tu stěžoval, že vstává v půl šesté, tuším že to byla Mína … hele buď ráda, že tak vstáváš ze své vůle http://www.sirmi.ic.cz/smajl/471.gif Matýsek je vzhůru vždy mezi půl pátou a půl šestou a já jsem pak jak přejetá kombajnem

tulenice , dík za vysvětlení kaší, to jsem nevěděla, to je dobrý, to by mě taky nenapadlo a taky bych se divila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
28.4.08 20:12

Míno , co se chůviček týká, většina jich má min. 4 kanály ale většinou 16 a víc, takže se určitě dohodnete, kdo na jakém bude běhat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
28.4.08 20:23
zaju píše:
Míno , co se chůviček týká, většina jich má min. 4 kanály ale většinou 16 a víc, takže se určitě dohodnete, kdo na jakém bude běhat :-)

ja mam jenom 2 :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
28.4.08 20:28

Zaju - no to by mě jeblo takhle vstávat každý den,jsem normálně mrtvá - za chvíli to jdu zalomit.

Jo, a chůvičku máme 3-kanálovou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
28.4.08 20:30

Helmitko dávám Nestlé rýžovou mléčnou kaši, je bezlepková, bez cukru a je s kojeneckým mlékem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
28.4.08 20:52
ka-tka píše:
Helmitko,ja nedelam kasi s mym mlikem, anio s UM,

ka-tko, tak jsem zjistila, že se alnatura prodává v dm drogerii. A jak ta kaše s tím rýžovým nápojem šmakuje Jituš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
28.4.08 21:21
helmitka píše:
ka-tka píše:
Helmitko,ja nedelam kasi s mym mlikem, anio s UM,
ka-tko, tak jsem zjistila, že se alnatura prodává v dm drogerii. A jak ta kaše s tím rýžovým nápojem šmakuje Jituš?

Helmitko, smakuje ji a to tak, ze chrape celou noc :-D

Davam 150ml ryzoveho napoje a HAmi ryzovou s broskvema-nemlecnou

Delam hutsi aby nepadala ze lzicky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
28.4.08 21:27
.Mína. píše:
Zaju - no to by mě jeblo takhle vstávat každý den,jsem normálně mrtvá - za chvíli to jdu zalomit.

nojo, člověk si asi zvykne na všechno, ale když jdu spát častěji až kolem půlnoci, tak to bývá ráno dooooost tvrdý …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
28.4.08 21:35

no ryzi uz bastime, ale spime stejne malo :( takze porad vstavacka tak 4× za noc a v 6 supky hupky z postele :( Jinak davam normal ryzovo-mlecne bud od nestle nebo s prichuti od hami

Jinak jak zaclo byt teplo vozim sebou po venku caj a vypije jakejkoli i jablecnej :lol: tak alespon neco..i kdyz fenykl je porad „numero uno“

chuvicky zatim nemame, zatim bychom asi nevyuzili…

Jarouchu uz bych asi byla mrtva po takove noci jeste fungovat v praci!! drzime palecky at ti Zuzi co nejdriv odpusti a po nocich te netrapi!

jak tady resite skolky se taky bojim, ze mi prcka nikam nevezmou letos uz jsou velke pranice na tech par skolek co jsou v Lipe…tak si to neodvedu predstavit za 2 roky po tom letosnim rodicim maratonu…nektery maminky pry uz podavaji zadosti 8O 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
28.4.08 21:53

ahojky…
tak já Vás jdu pozdravit zase jen na chvilku jelikož jsem dostala pěknou „spršku“ výčitek a všeho, co dělám a co nedělám (samozřejmě všechno špatně)…takže jsem vytočená na maximum a jdu nasraně uklidit ten zbytkovej brajgl, co se mi zničeho nic ( :lol: ) objevil v kuchyni… že ti chlapi dokážou tak neuvěřitelně nasrat!!!!!!! :-(

jinak samozřejmě GRATULACE ADÁMKOVI K PŮLROČNINÁM!!! …no letí to :roll: - někdy až moc rychle :-( :lol: :lol:

na srazík se těším…a spíš se přizpůsobíme většině…ono totiž u nás něco vymyslet - to je zase na hádku…už tak nám fotřík doma hází kyselý ksichty, že už je TO TU :! 8) …takže se ho snažím nedráždit, debila…abychom se zase nedostaly do slovní přestřelky :?

a toho člověka si mám brát :?: :?: :?:

no nic, tož se holky brzo uzdravte.....a jestli se dnes neudřu k smrti, tak zase nakouknu :wink:

brou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital