Poradna duly
Jana Čurdová
Už jsem to pochopila, nemléčná je na smíchání třeba s HA mlíkem, v tom je rozdíl oproti mléčné kaši, kde je nějaké normální sušené mlíko. Takže abych přikoupila HA mlíko.
Helmitko to je jen příchuť, jinak my už smíme zeleninu, ovoce, masíčko, kašičku, za měsíc mám zkusit jogurt..
Dobrý večer!
Gratulujeme Adámkovi k šesti měsícům!
Havo, není to nic moc, ale zatím to jde. Pořád doufám, že Zuzina dostane rozum a bude spát trochu lépe. Ona mi to asi nemůže odpustit, že jsem ji nechala doma s taťkou a takhle mi to vrací.
Teda, Sophinka má nádherný klobouček!
Co se týče srazíku, my uvidíme až na místě.
No víc si nepamatuji. A asi jdu spát. Jsem úplně mrtvá.
Helmitko,
ja nedelam kasi s mym mlikem, anio s UM,
ale kupuji od alnatury ryzovy napoj BIO, to je jako misto UM ![]()
Tak já po tři dny zkoušela dávat na noc rýžové mléko od Nestlé a je to stejné jako když ji dávám Nutrilon - v sedm spinká,o půlnoci se vzbudí na dávku mlíčka a pak až nad ránem. Takže jsem se dnes znovu vrátila k Nutrilonu ať ji zbytečně nepřekrmuji,už takhle kyne snad ze vzduchu či z čeho ![]()
Miiri - my nad chůvičkou přemýšleli taky,ale když nás ji tam bude mít víc tak se to vzájemně neruší? A navíc,ač ta naše byla drahá jako kráva protože má monitor - který stejně nepoužíváme- má na h…o dosah (asi i proto,že Zdeněk ulomil anténu
)
Jinak se kompletně s programem podřídíme - půjdeme na jakýkoliv výlet
Ahojky všem ![]()
nejdřív obrovská gratulace Adámkovi k půl roku
tééda, to to utíká http://www.sirmi.ic.cz/smajl/145.gif http://www.sirmi.ic.cz/smajl/141.gif
všem marodům, malým i velkým, přejeme brzké uzdravení, aby si taky mohli užívat tepla a sluníčka … snad to vydrží a nepřijde zas http://www.sirmi.ic.cz/smajl/498.gif
už si nepamatuju kdo si to tu stěžoval, že vstává v půl šesté, tuším že to byla Mína … hele buď ráda, že tak vstáváš ze své vůle http://www.sirmi.ic.cz/smajl/471.gif Matýsek je vzhůru vždy mezi půl pátou a půl šestou a já jsem pak jak přejetá kombajnem
tulenice , dík za vysvětlení kaší, to jsem nevěděla, to je dobrý, to by mě taky nenapadlo a taky bych se divila
Míno , co se chůviček týká, většina jich má min. 4 kanály ale většinou 16 a víc, takže se určitě dohodnete, kdo na jakém bude běhat ![]()
zaju píše:
Míno , co se chůviček týká, většina jich má min. 4 kanály ale většinou 16 a víc, takže se určitě dohodnete, kdo na jakém bude běhat
ja mam jenom 2 ![]()
Zaju - no to by mě jeblo takhle vstávat každý den,jsem normálně mrtvá - za chvíli to jdu zalomit.
Jo, a chůvičku máme 3-kanálovou
Helmitko dávám Nestlé rýžovou mléčnou kaši, je bezlepková, bez cukru a je s kojeneckým mlékem.
ka-tka píše:
Helmitko,ja nedelam kasi s mym mlikem, anio s UM,
ale kupuji od alnatury ryzovy napoj BIO, to je jako misto UM
ka-tko, tak jsem zjistila, že se alnatura prodává v dm drogerii. A jak ta kaše s tím rýžovým nápojem šmakuje Jituš?
helmitka píše:ka-tka píše:ka-tko, tak jsem zjistila, že se alnatura prodává v dm drogerii. A jak ta kaše s tím rýžovým nápojem šmakuje Jituš?
Helmitko,ja nedelam kasi s mym mlikem, anio s UM,
ale kupuji od alnatury ryzovy napoj BIO, to je jako misto UM
Helmitko, smakuje ji a to tak, ze chrape celou noc ![]()
Davam 150ml ryzoveho napoje a HAmi ryzovou s broskvema-nemlecnou
Delam hutsi aby nepadala ze lzicky
.Mína. píše:
Zaju - no to by mě jeblo takhle vstávat každý den,jsem normálně mrtvá - za chvíli to jdu zalomit.
nojo, člověk si asi zvykne na všechno, ale když jdu spát častěji až kolem půlnoci, tak to bývá ráno dooooost tvrdý …
no ryzi uz bastime, ale spime stejne malo
takze porad vstavacka tak 4× za noc a v 6 supky hupky z postele
Jinak davam normal ryzovo-mlecne bud od nestle nebo s prichuti od hami
Jinak jak zaclo byt teplo vozim sebou po venku caj a vypije jakejkoli i jablecnej
tak alespon neco..i kdyz fenykl je porad „numero uno“
chuvicky zatim nemame, zatim bychom asi nevyuzili…
Jarouchu uz bych asi byla mrtva po takove noci jeste fungovat v praci!! drzime palecky at ti Zuzi co nejdriv odpusti a po nocich te netrapi!
jak tady resite skolky se taky bojim, ze mi prcka nikam nevezmou letos uz jsou velke pranice na tech par skolek co jsou v Lipe…tak si to neodvedu predstavit za 2 roky po tom letosnim rodicim maratonu…nektery maminky pry uz podavaji zadosti
![]()
ahojky…
tak já Vás jdu pozdravit zase jen na chvilku jelikož jsem dostala pěknou „spršku“ výčitek a všeho, co dělám a co nedělám (samozřejmě všechno špatně)…takže jsem vytočená na maximum a jdu nasraně uklidit ten zbytkovej brajgl, co se mi zničeho nic (
) objevil v kuchyni… že ti chlapi dokážou tak neuvěřitelně nasrat!!!!!!! ![]()
jinak samozřejmě GRATULACE ADÁMKOVI K PŮLROČNINÁM!!! …no letí to
- někdy až moc rychle
![]()
na srazík se těším…a spíš se přizpůsobíme většině…ono totiž u nás něco vymyslet - to je zase na hádku…už tak nám fotřík doma hází kyselý ksichty, že už je TO TU
…takže se ho snažím nedráždit, debila…abychom se zase nedostaly do slovní přestřelky ![]()
a toho člověka si mám brát
![]()
no nic, tož se holky brzo uzdravte.....a jestli se dnes neudřu k smrti, tak zase nakouknu ![]()
brou…