LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3136
29.4.08 23:38

krisulko - jen ji nech…ať si pohledá :lol: :wink:
a jakápak rozverná :?: :?: 8)
kačko - tak když na to „věříš“ :wink:

jinak doba působení barvy zahájena…vypadám jak po invazi ufonů - mám plnou hlavu alobalu…by člověk nevěřil, že má tolik vlasů…kór já se třema chlupama :roll:

jo a zelenou hlavu už jsem měla - nedobrovolně…vypadala jsem jak vysloužilej vodník :roll: …taky jsem měla „pomerančo-citronovou“ - to bylo zas proto, že se mi to nedařilo stáhnout na blond…taky když přebarvuju červenou, tak se není čemu divit 8)

tak já jdu sundávat to nadělení bo se mě malej lekne pokud se vzbudí na kojo :wink:
tož mi držte pěsti, ať to se mnou nesekne, až to uvidím 8O :lol: :lol: :lol:

dobrou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
29.4.08 23:47

S raketama dobrý nápad!!! vzát squosh nebo tenis raketu?? Raděj obě, že? Ale kde se nám to do auta všechno vleze, to fakt nevím :evil:

Napoly…chceš nás oslnit zjevem?????

Dobrou!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
30.4.08 00:28

hmmmm…tož teda nevím nevím…původní plán se nezdařil, takže vypadám opět jako s melírem…

dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
30.4.08 06:43

Dobré ráno!

Gratulujeme Maxíkovi!!!

Manžel je Radek.

S tykáním nemám problém a s výletem do Telče také ne (doufám, že manžela ukecám). Totiž dostat náš kočárek do Fiata Pandy je docela problém. Už takhle chtěl jet bez kočárku.

Také by mně zajímalo, v kolik tam můžeme dorazit. Ale my nijak brzy nepřijedeme, protože než se vykopeme a naložíme, bude skoro poledne a máme to nějakých 240 km. Nechci jet se Zuzinou po dálnici. A budeme muset několikrát zastavit, takže to vidím tak na 16-17 hodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
30.4.08 08:00

No jo,jsem přehlídla,že naše poslední listopadčátko mělo 5.měsíců - Maxíku dodatečně velká gratulace!!!!!

To balení straší asi všechny.Já si to prubla před časem a musím přiznat,že to připomínalo stěhování.Prostě všechno jsem potřebovala sebou-z povolené tašky jsem měla dvě velké cestovní kabely a spoustu dalších menších tašek,cestovní postýlka,kočárek,.....no plný až po střechu.Ale nic jsem nezapomněla :lol:

Raveno - něco jsem udělala blbě,trénujeme polévání - no a na heslo sice nádherně zavře pusu,zadrží dech,ale pak s nádechem začne tak neskutečně řvát,že ji pak nejde utišit.Neskutečný hysťák.Myslím,že to v pátek uvidíš :cry:

Zatím pa pa,jedu do práce :roll: Ta pitomá uzávěrka!

Jo,a s tím squoshem- Zdeněk pravil,že kdybyste ho znali,tak vás taková otázka nenapadne :lol: ,on je prý tak schopný s tím svým pupkem to tak akorát počítat :lol: Možná tak bowling.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
30.4.08 08:34

Miiri - díky…já jsem to přehlídla.Jo a ještě bych potřebovala vědět jak se ty smajlíky vložit. :oops:

Napoly … nerejpej :pankac:

Gratulace Maxíkovi k 5. měsícům :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
30.4.08 08:41
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
30.4.08 10:37

Kacudko jsi ty ale holka šikovnáhttp://www.sirmi.ic.cz/smajl/45.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
30.4.08 10:38

MAXÍKOVI GRATULACE OD OLIVERKA
http://www.sirmi.ic.cz/kytka/4.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
30.4.08 10:55

M A X I K O V I vse nej a jedna sladka fialovka od Vikouskahttp://www.sirmi.ic.cz/smajl/105.gif

Mino Viky sice nerve, ale zacala mi tu vodu pit 8O 8O 8O tak nevim…aby v bazenku neco zbylo :lol:
Jinak na bowling by se pridal i Kuba…raketa je u nas sprosty slovo :lol: :lol: a to 6 let hral fotbal a ted je znej lehochod :lol: ale nemame si co vycitat :oops:

No ja mam taky zabalit na 2 dny se segra asi zblaznila budu potrebovat minibus, vubec netusim jak zabalim na tydenni dovcu kdy budu brat i bazen :wink: ..Kuba uz se vzteka ted, proc chci brat kocar…no proc asi :?: a to jeste nevi, ze bereme kresilko, lehatko do vany, veci na plavani a spoustu jinech desne potrebnejch veci :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
30.4.08 11:06

ahoj všichni, jsem trochu KO, protože Matýsek dneska vstával ve 4h. grrrrr

ïnfo srazík

…nástup možný kdykoli, je to jedno …je tam pro Vás zamluvená spešl místnost …upozornění pro ty, co chtěli jen snídani … cena jen se snídaní je 450,–/den zatímco cena s polopenzí je 420,–/den … lze změnit při příjezdu …všichni ubytovaní na jednom patře …na patře je lednice …na baru ohřejí kdykoli vodu v rychlovarce a nebo cokoli v mikrovlnce

… jinak my s konečnou platností nejedem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
30.4.08 11:41

Maxikovi trikrat slava a huraaaa :-) :-) :-)

Zaju, japato? :cry:

holky, myslite, ze tam bude kde na tech koleckacich jezdit???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
30.4.08 11:51

Ahoj holky!

Ani se mi moc nechce se vám tu plést, když furt plánujete sraz… :roll:

Ale nedá mi to, mluví už vaše děti? Anežka začla říkat gaga,gege,mamama,bababa. Lele říká od narození, to znamená ne. :) Je to roztomilé.

Krisulko, máš pěkný metřík. (jsem si teď všimla)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
30.4.08 11:58

Zaju, děkujeme za vyčerpávající info! To je škoda, že nejedete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
30.4.08 12:56

Caute

teda jak ctu ty story s balenim........ no ja beru 1 igelitku a tam nacpu vse :-D

TEda ale nechapu, proc se snidani je drazsi nez s polopenzi????

Helmitko, mala brouka. ale nerika nic, krasne jeci

Jo a k tykani, muj manzel se rad seznamuje, tak proc si nepotykat az na miste???? :-D :lol: :lol: :lol:

NA jednom patre? To se budou chuvicky docela prat, no potes koste........doufam, ze chytnu jak NApoly radi se skoromanzelem...... boze, to nechci slyset :lol: :lol: :lol: :lol: 8)

Vsem oslavencum dodatecne gratuluji!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital