LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1686
28.4.08 10:11

Ahojky zdravím po víkendu.

Dočetla jsem Vás, ale moc toho nevím.
Helmitko - jste si fakt moc podobný a sluší vám to.
Míno - Sofi je kóča v kloboučku. Olívek spí po kašičce tak nějak stejně, ale já jsem začala zkoušet, že když pláče v noci, tak mu jen vrznu dudlík a nejdu ho hned kojit. Zatím se to daří, tak jde spát cca v 20.00 a krmíme tak okolo 3.00 a pak v 6.00. Obrovský úspěch :lol: :lol: :lol:
Luli - Na Jakoubka jen zírám, ale myslím, že by to chtělo se jen s někým poradit, jestli mu to vážně nemůže uškodit. Pokud ne, tak prostě bude třeba příští týden chodit :wink:
Krisíku - snad to přes net nechytíme, sedět v roušceu pc se mi nechce :lol: Přejeme brzké uzdravení.
ADÁMKOVI VŠECHNO NEJ NEJ K PŮLROČNINÁM

Katlinko - vydrž, bude to ještě trvat, ale pak už tě budou určitě čekat jen samé příjemné a pěkné věci. (Věř, taky to mám za sebou a tenkrát se mi zbořil svět :) )

Míno - máš pravdu ty názvy látkovek jsou fakt hustýý :lol: :lol: :lol:

Kačudko - trhání osmičky fakt nezávidím. Držíme palečky.

Víc si nepamatuju, jo snad ještě gratulace Pétě ke zkoušce a držení palečků na další :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
28.4.08 10:42

Hezké dopoledne :D

hlásím, že u nás je taky krásně, takže jupí na procházku. :D

Zuzi, tak jak jste oslavili půlročniny. Sfouknul si Adámek půl svíčky? :wink: Myslím, že se všichni museli po tom tvém medovníku olizovat, když stál tolik sil… :roll: :wink:

Míno, Miiri - to se vám jen zdá, že jsou to kosmické názvy, protože je neslyšíte všude kolem z reklamy. :wink:

Katlinko drž se. Neumím si vůbec představit jak ti je, ale když je mi blbě, vždycky si vzpomenu na rčení „Všechno v životě má dvě strany. Hledej vždy tu lepší.“ Tak nalož Vojtíška do kočárku a vyražte na sluníčko a vemte to kolem cukrárny, kde prodávají moc velké a dobré dorty. :wink:

A já jdu zjistit, jestli nás opravdu vezmou na to plavání. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
28.4.08 11:01

TAk než jsem tam stihla zavolat, přišla zprávička, že od pondělí 5.5. plaveme. Jupí!!! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
28.4.08 13:07

Ahojte

tak dnes jsem v poledne kojila krev..........ja uz nevim co delat, volala jsem gyndr. je v Egypte, tak do spitalu, gyndr a i detskym, no rekli az nekojim :-( A jako o mala? Kdyz nepije?

TAkze mazat, vetrat, delsi pauzy mezi kojo, odsavat....... no mazu vetram, chodim s muslema, ale kojit musim.. navioc mala je odedneska desne nevrla, slinta jak bernardyn, vse si cpe do tlamicky- musim koupit Chamommilu, asi ji lezou zuby- nejak brzy :-(

Mino, teda sofinka je koca…

BAby a jak to teda bude? Padne 7 vecer a j de se spat???? Nebo deti berete sebou?

KAtlinko, neboj bude lip......po rozvodu uz jen stesti.

My teda plavat nebudeme asi, porad neni ockovana, no uvidim kdy je dalsi kurz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
28.4.08 14:01

Achojte,
tak ja som bola s tym mojim chrchlatkom malym na kontrole a dopadli sme tak,ze sme nafasovali antibiotika - toho som sa obavala. Bojim ze sa mu rozdrbe cely imunitny system po tych antibiotikach. Tuto vladne nova moda zapalu priedusiek, ma to kazde druhe - prve dieta. Chudatko moje.

Hovorila som lekarke, ze maly chce na nohy a to velmi intenzivne, tak mi povedala, ze vraj ma velmi dobre vyvinute svalstvo a ze sa nemam cudovat.

Tak buduci tyzden ideme k ortopedicke ze ci teda moze alebo nie.
A okrem toho nam lezu dalsie dva zuby, horne jednicky - takze je Kubik nevrly nielen z choroby, ale aj z toho.

Na margo podbradnikov:
ja to hned hadzem do kybla s praskovou vodou a ked idem prat a vyberiem to z toho kybla, tak je to uz v podstate ciste. Ale ked sa to necha zaschnut, tak to uz potom nezlezie ta spina. Ale kym som na to dosla, tak som zadrbala podbradniky a tak som ich na noc supla do kybla s domestosom a nechala to cez noc na balkone - rano boli cistucke.

No a som uplne mimon, lebo Kubik mi stale vstava rano o piatej, nech ho dam hocikedy spat, ale teraz sa budil co hodinu, tak som uz fakt riadne utahana, takze idem asi spat alebo co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
28.4.08 14:04

Katko,
ja davam Kubikovi gel na dasienka - DENTINOX - da sa to volne kupit v lekarni - tuto to stoji cez 100 korun. Avelmi mu to pomaha na tu bolest aj na to prerezavanie. My kazdym dnom budeme mat uz 4 zuby :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
28.4.08 14:15

Luli, mame mundisal, a chamommilu koupim, to je Homeopatikum

snad to bude stacit

ATB, kdyz neni vyhnuti tak bych je davala, pokud Dr. zjistila ze je to zanet...... brala mu treba CRP? Nebo to flakla jen tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
28.4.08 14:28
ka-tka píše:BAby a jak to teda bude? Padne 7 vecer a j de se spat???? Nebo deti berete sebou?

My Adámka s sebou, stejně chodí spát až tak po deváté, takže nám to neva. Ono to asi právě bude dost náročný, skloubit nějak požadavky všech. Jeden chce velké výlety, jeden spíš se plácat u hotelu, jeden večer pokecat, jeden v sedm spát… Myslím, že tomu budeme muset nechat volný průběh. Jedná se v podstatě o dva večery a sobotní den, ne? Já mám zatím plán na čtvrtek, pátek a neděli, sobotu jsem nechala volnou, program přizpůsobím podle situace. Vyjíždíme ve čtvrtek ráno, cestou Náměšť nad Oslavou a Třebíč, spíme u kamarádky u Dačic, v pátek Slavonice a hrad Landštejn, počítám tak kolem šesti příjezd k hotelu, večer prostě podle situace, sobota uvidíme, jak se v pátek dohodneme, ta Telč by možná nebyla od věci, ale uvidíme, sobota večer asi zase pokec a neděle ráno odjezd, Jihlava a domů.

Napište taky trochu svoji představu, ať víme, jak to kloubit. My jsme teda přítomni od pátku večer do neděle (to jen pro úplnost, já si totiž nepamatuju, jak kdo psal, že tam bude).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
28.4.08 15:12

Katko,
no my sme boli v piatok, lebo zacal kaslat, do nedele mu dala len Mucosolvan a ze v pondelok sa uvidi. No a dnes mu kukla do hrdla a dala anibiotika. On je cely zahlieneny, soplavy, kasle a ma teploty. Tak asi tie ATB treba aby sa mu to neu:,–(ilo na prieduskach, pripadne aby nedostal zapal pluc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
28.4.08 16:13

ahoj,
tak dnes jsem prezila jen s odstranovanim zubnoho kamene, ale pry „se uvidime casteji“ :evil: 4.6. si na me vyhradil hodinu, a to, co rikal, ze vse bude delat 8O :cry: …

Katko, byla jsem dnes i na alergologii, tak pry claritine se muze i pri kojeni!! tak ja uz jsem zasobena :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
28.4.08 17:10

Nazdárek, kytky smrděj, ptáci řvou, jen já dřepím doma a kurýruju kašel.. neřešila bych ho kdyby mi z toho nebylo tak nějak blivno… :roll:
Naštěstí mám možnost dítko větrat venku…

Jen je dnes pekelně nevrlý.. já doufám že to nebudou zuby… protože by mě zase pokousal…

Ka-tko a zkusila si něco z tohoto?
http://www.kojeni.net/databaze.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
28.4.08 18:13

Holky, tu je to jak v lazaretu. Alergie, zuby, bradavky do krve, nachlazení…

Katlinko, hlavu vzhůru, končí jedna etapa tvého života a nové jsou před tebou… Zdravá jsi, chlapečka máš zdravého a spolu všechno zvládnete!

Tak jsem dneska aktivně koupila bio rýžovou nemléčnou kaši, že bych jí výhledově Anežce večer zacpala žaludek. A v návodu čtu, že se kaše smíchá s plnotučným mlékem. Tak co to je za nemléčnou kaši? No, je poznat, že o příkrmech nevím nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
28.4.08 18:47

Helmitko - jestli jsem to dobře pochopila, tak mléčné kaše rozmícháváš ve vodě, no a nemléčné v mléce. Ale nevím jak myslí plnotučné, snad ne kravské. Já bych to smíchala s nutrilonem nebo tak něco. Kupuju mléčné, tak nevím.
My přijedeme ve čtvrtek odpoledne, určitě podnikneme nějaké výlety, ale zatím nemáme nic konkrétního, taky nějaké procházky a večer až Olívek usne, tak budeme asi dole kecat, chůvička a monitor sebou. Když to nepůjde, tak to pořešíme nějak jinak na místě. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
28.4.08 19:04

Helmitko nemléčná kaše se vyrábí pro ty matky co se bez problémů „podojí“ (mají odsavačku) - udělají kaši s mateřským mlíkem nebo pro ty co jedou na osvědčené značce mlíka třeba z důvodu alergie. Pro ostatní případy je tu mléčná kaše. Mišánek už druhý den baští večer kašičku od hami rýžovou s meruňkama - docela mu to jede, ale vylepšení spaní nepozoruji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
28.4.08 19:25

No tak jsem si to přečetla ještě jednou a je tu, že se kaše smíchá s polovinou plnotučného mléka a polovinou vody, anebo s pokračovací mléčnou kojeneckou výživou. Je to tak Miiri, ale co je teda v těch mléčných kaších za sušené mléko? Taky nějaký nutrilon, to pak vyjde nastejno, ne? A kdybych to smíchala jenom s vodou, byl by to hnusný blivajz? A tulenice, ovocné kaše ještě před zeleninou můžem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí