Poradna duly
Jana Čurdová
napoly to chce klíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííd
zaju píše:
napoly to chce klíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííd
Čaute baby,
tak mám vytrhlou osmičku a ještě po mě chtěli 30 kč.Jeden mladej medik se na mě pěkně vyřádil.Já jsem trnula hrůzou už od začátku,kdy mi špatně píchnul anestetii až do konce,kdy si vzal nůžky a něco mi tam odstřihoval. ![]()
Holky kde berete ty smajlíky.? Já chci taky. ![]()
Gratulace Adámkovi k půl roku ![]()
Napoly - nic si z toho nedělej,chlapi jsou prostě jinej druh kterej mi samozřejmě nechápeme ![]()
Hele Napoly nechci nic říkat,ale měla by ses KONEČNĚ odpojit a jít něco dělat nebo dostaneš sprďana
![]()
kacudka píše:
Hele Napoly nechci nic říkat,ale měla by ses KONEČNĚ odpojit a jít něco dělat nebo dostaneš sprďana![]()
TEDY…ADÁMKOVI K PŮLROČNINÁM VŠE NEJ, NEJ, NEJ…!!!!!
S těma výletama…taky se klidně přizpůsobíme…ale myslím,že takový společný výlet do Telče, když se tam stejně všichni chystáme, by nebyl marný, co???
jo a berem chůvy..kanálů máme požehnaně…takže snad nebude problém. Ale monitor neberu.....
no a potom tedy bychom mohli v nějaké společenské místnosti uspořádat nějakou seznamku…alespoň tak nějak lehce, ne??? Přece nebudem kolem sebe chodit a jenom se zdravit,, ne??? Klidně přivezem koláčky ![]()
Jo a holky od kolika hodin tam můžeme dorazit, máte někdo info???
Já se těším na koláčky. Já asi nic upéct nezvládnu. No, možná sýrové tyčinky…
Holky, který internetový obchod je spolehlivý, potřebuju dovybavit kočárek …
táááák a já mám poděláno ![]()
ještě jdu hodit spršku a umýt si lebeňu ať si to můžu zítra „spestřit“
…to mi připomíná - adel - nedráždi hada bosou nohou ![]()
tak dobrou ![]()
Hlásím kontrolu v 6 měsících a přírůstek 7620g a 69 cm. Oproti těm váhám např. Napoly a Luli - na Vás teda fakt nemáme
![]()
dobre ranko!
zatim ke sraziku , snad jsem to nasla:
.Mína. 2.-4.5.08
napoly 2.-4.5.08
zuzajdik 2.-4.5.08
takze co takhle
jeste k tomu seznamovani, aby tam hned v pocatku nevznikly nejaky trapny situace s tema nasima chlapama, tak se muzem domluvit, ze si vsichni budeme tykat, jo?