LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3141
30.4.08 13:46

katko :lol: , presne to me napadlo s tim jednim patrem, ze nas napolyno :dance: bude v noci budit :lol: . ale treba se pohadaj :twisted: :wink:

helmitko, viktor si tak nejak jako brouka, „rika“ hoo a prrr (u toho tak rozkosne prska), ale hlavne ted zacal krakat jako vrana, nevim, kde to pochytil.

zaju, diky za to info. skoda, ze nejedete.

maxiku :-) :srdce:

ad squash, david prej ne, on si asi spis zaleze s notasem do pokoje a bude pracovat :wink: . ale kdyby nasel partaka na golf, to by byla jina :D

jinak mame po pulrocni prohlidce - a podrzte se - neni divu, ze sotva obliknem vel. 74, nas frajer ma totiz 78cm! cili o 30 vic nez pri narozeni, dr. nechtela verit, co sestra namerila a musela na nej mrknout sama :D . vahu mame prumernou, 7.530g, ale dlouhy jsme jak lovosice. aja mela v jednom roce 80cm - a to byla hodne dlouha, dr. rikala, ze prumerne maji ROCNI deti 75cm…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
30.4.08 14:40

AHOJKY

MAXÍKOVI dodatečně http://www.sirmi.ic.cz/teddy/270.gif

Tak co už balíte?Já jo a jak vidím tu hromadu a to maj jen holky 8O :roll: zas určo naberu plno věcí a Natálka to odchodí v jedněch teplákách :wink: :lol:

Jinak k těm jménám chlapů tak u mě to neklapne budu ráda když poznám a zprávně pojmenuju vás!!! :lol: :lol: :lol:
My zítra vyjedem asi zhruba okolo 2h a máme to tak 260km.

ZAJU je škoda že nedorazíte :( Když budem na jednom patře tak to asi ani nemá cenu brát chůvičku co?My máme 2kanálovou :?
ADEL ten váš frajer je teda velikej 8O :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
30.4.08 15:42

…jste kozy… :pocitac: :-P

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

MAXIKOVI VŠE NEJ NEJ NEJ NEJ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
30.4.08 15:57

Adel - mě těch Viktorkových 78 cm nešokuje,protože jsem ti přeci nedávno psala,že je vidět jaký to je čahoun. A jinak krákáme taky,zrovna včera měla Sophi DEN! Jestli ty naše hrdličky spustí všechny na ráz,tak je hotel jen pro nás a můžeme se rozstrkat po patrech :lol:

No my už chůvičku definitivně zavrhli,stejně nemá (ta naše) žádný dosah.Koupili jsme neskutečný šunt.Chrastí a nejvíc když dávají zrovna něco pěknýho v telce.Výrobce počítal s tím,že si rodiče budou vylévat na ní vztek,takže ač jsme k ní byli opakovaně velmi brutální - stále drží pohromadě :wink:

Tak koukejte všechny dojet v pořádku,moc se s chlapama nehádejte,nechte je ať si případně prskají,kdo že se s těma krámama má tahat,čí to byl debilní nápad jet na nějaký přiblblý sraz,atd. :lol: :lol: :lol: Už se na vás těším!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
30.4.08 17:29

Adel teda koukam, ziram, nase Jitus ma 65cm, to je proti Vikousovi drobecek.....

JA chuvu beru, mozna mi bude k prdu, ale to neva, hlavne ze bude.

TAky se moooc tesim, manzel uz asi mene, zatim ale nic nerikal- neni doma od vcera..... :-D

Mino, my mame levne Ety chuvy a zatim jsou spolehlive, se divim, stali cca 500

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
30.4.08 18:46

Tak maminy - tak si to pěkně užijte, hodně foťte ať máme my (co nejedeme) aspoň něco z toho srazu

Tak nějdřív jsem myslela, že ten hotel zboří Vaše mimískové až rozjedou ty jejich hlasivky naráz, ale koukám, že se obáváte spíš Napolyno :dance: :dance: :dance: :lol: :lol: :lol:

Tak ať to přežijete :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
30.4.08 19:39

ahooooj!
my jsme meli uzasne odpoledne - sli jsme do nove baby cavarny s holkama e-mimi brnackama - tak jsem mela takovou prupravu na spoustu mimin a mamin 8) :lol: :lol:

adel, to je neuveritelny 8O viktorek je pekny dlouhan!

helmitko, krisik rika egege, gyjá, dzzz - ale ze by tim myslel neco konkretniho, to nee :wink: to je teda anezka sikula :D
jo, a diky za pochvalu metru :lol: :lol:

jeste posledni ke srazu, pak uz fakt dam pokoj :oops: :
v batelove je vyrobna rejoice (jestli znate kalhoty, trika a tak) - s prodejnou s okasnimi cenami, takze myslim, ze vim, kam v patek vyrazim :-)

tak jo, konec, frcim balit… jen nejak nevim, kde zacit :|

jooo, a jeste: bacha, at vas dneska neupali! :-) :-) :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
30.4.08 20:15

Ahojky dnes podruhé,

dodatečně Maxíkovi vše nej, nej :srdce:

omlouvám se, že jsem to info na Vás dopolko jen tak v rychlosti vybafla, ale bohužel jsem dneska vůbec nic nestíhala, byla (jsem) úplně KO a Matýsek pořád brblal :-( … a to mě čeká ještě práce, grrrrr

no nic, ještě k tomu srazíku … ty chůvičky bych být Vámi vzala, pokud budete chtít jít posedět do místnosti, která tam bude jen pro Vás, aby mohly špunti v klidu spinkat v pokojích … myslím, že se nějak o kanály podělíte :-) … jinak v hotelu budou prý spolu s Vámi pejskaři s malými krátkosrstými plemeny, proto nám paní vyčlenila tu místnost, kde si budou moci špunti lozit a válet se, vy kecat a tak vůbec … pejsci tam nebudou mít přístup … také na jídlo bude chodit do jídelny, zatímco Ti ostatné i když bez psů do restaurace … prý aby jsme měli trochu soukromí a neměli pocit, že špunti vadí ostatním strávníkům … někdo se ptal, tuším Ka-tka , proč je ubytování se snídaní dražší než s polopenzí … paní mi to vysvětlila tak, že u nich platí pravidlo, že čím víc služeb objednáš, tím méně zaplatíš … takže tak, je to na Vás, pokud nemáte nějaký zá:,–(ní důvod proč chtít jen snídani, vzala bych polopenzi, ale je to na Vás, rozmyslete to a při příjezdu se s paní definitivně domluvte :-) … někdo se ptal, proč nejedeme … ani se raději neptejte, taťka bude makat jak mourovatej a to pravděpodobně nejen tenhle, ale i ten další prodlouženej víkend … fáááákt skvělý :-(

jo a dneska jsme byli na půlroční prohlídce, takže máme 8,15kg a 69cm dostali jsme dvě pigára, tak jen doufám, že se v noci alespoň trochu vyspím … ale jak tak koukám, tak na Vás Adel teda nemáme ani omylem ;-)

co se povídání týká, Matýsek bude asi po nás, takže zatím nic moc :-( i broukat začal mnohem pozdějc než ostatní …

táááák, omlouvám se za nechutně dlouhý příspěvek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
30.4.08 20:30

tak jsem si ještě jendou projela ten hotel - fotogalerii jsem před tím vynechala, takže jsem to doháněla.....
no už se taky těšíííím!!!!

jinak jsem se vás nějak zapomněla optat, jestli některá z vašich drahých poloviček kouří 8) …páč našemu tatínkovi příjde blbý, když by „hulil“ sám…no jo - to jsou ty mladický nerozvážnosti :wink:

a náhlá změna - prý se mu to zdá nějaký krátký…že prej než se rozkoukáme, tak už jedeme domů…a taky říkal, že si připadá jak kdyby jel na nějakej tábor :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
30.4.08 21:45

Adel - pěkné míry!

Napoly - taťka je nekuřák.

Co se týče balení - balit budu až ráno.

Chůvičku nebereme, myslím, že to zvládneme i bez ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
30.4.08 21:50

Ahojky..

dodatečně díky za gratulace…všechny vyřídím, pusinky předám :lol:

Jinak jáí jsem začala balit teď…ladik si zabalí sám a já mám malého už zmáklého…pořád balím k našim…

Napoly…tábor to sice možná bude, ale kdo nám bude dělat vedoucí???? Jo a jsme rodina nekuřáků…

Chůvičky taky beru…raděj!

Jinak máme polopenzi, ale naceněné je to fakt zajímavě!

Adel…tedy Viktorek to je fakt dlouhán! A to jsem si myslela, že máme dlouhánka,…ale podle vás jsme jenom střední třída§

Ke žvatlání…malý říká nééé…už od porodnice! Jinak párkát řekl mama a spíše vydává necharakteristické zvuky! jo a piští..to mu jde a dělá to rád! Hlavně v noci…takže doufám, že ho nebudu muset dusit někde pod peřinou!!!

Takže slovo na závěr! Už se na vás fakt moc těšíme…doufám, že se nevrhnu při příjezdu na nějakého pejskaře v dobré víře, že se jedná o některého z vašich drahých poloviček!!!!

Tak zítra a se zbytkem v pátek pápá!!!!!! :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
30.4.08 22:26

Tak přemýšlím,jestli sebou nepobalit taky našeho hafana,aby ty kokršpaněly trochu prohnal,měl by je jak maňásky na hraní :lol: :lol: :lol:

Zítra-svátek nesváte-budu hned od rána makat na té uzávěrce,ať to v pátek ráno hned rozvezu po pojišťovnách ,pak v poledne vyrazíme na plavání do Liťáku-to končí kolem půl druhé,no než se vykopeme,tak počítám ,že kolem druhé bychom mohli vyrazit na Bělehrad.Pak už jen záleží jak bude zapráskaná jižní spojka a D1.Počítám,že kolem 16-17 hod jsme na místě.

Napoly - Zdeněk říkal,že jsem kuřák (prase!) ,ale jinak jsme nekuřácká rodina :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
30.4.08 22:31

míno - dobrýýýý :wink: :lol: :lol:

tak bude bafat sám…jen doufám, že nediskriminujete kuřáky :roll:

holky, takže zítra na sebe dávejte pozor a hlavně v pořádku dojeďte!!! Ať se mám na co těšit :lol: :wink: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
30.4.08 22:33

Brý večír :wink:

Tak já už mám holkám zbaleno taky postýlku a nějaké ty hračky :roll: zítra dobalím nám a taky musím umýt podvozek kočáru ať nejsme jak čuníci :wink: :D

NAPOLY my jsme oba odnaučení kuřáci IKDYŽ já už si se švagrovkou asi 2× cígo dala :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Tak dobrou noc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
30.4.08 22:47

pane jo taaaak trochu (hodne) zavidim :oops: :oops: no alespon, ze potkavam nazivo Minu se Sophinkou :wink:
no mohla bych vas prasknout treba na Nove co rikate :lol: , abych Vas taky videla :lol: :lol: :lol:

To Kuba je kurak :evil: , ale co je mala na svete doma nekouri a hodne to omezil :wink: uz by kurna mohl prestat uplne

Mluveni rikame neco jako deda :wink: , NE NE NE nam jde uzasne a pouzivame velmi casto, uz jsem slysela mamama a taky vriskame jako paviani az se kolikrat leknu :wink: a tata ji uci MA-GOR (okoukal to v te komedii s R. Deniro) ale to ji nastesti nejde :lol: :lol:

Adel 78 8O 8O no to je mazec mi mame 66 :lol: :lol:

Jo a u Happy fota maji akci na 10*15 za 1,95 :wink: jen kdyby nekdo mel spoustu nevyvolanejch fotecek…

Taaaaaaaak pa pa a stastnou cestu :! a uzijte si to i za mne s Vikouskem :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí