Poradna duly
Jana Čurdová
katko
, presne to me napadlo s tim jednim patrem, ze nas napolyno
bude v noci budit
. ale treba se pohadaj
![]()
helmitko, viktor si tak nejak jako brouka, „rika“ hoo a prrr (u toho tak rozkosne prska), ale hlavne ted zacal krakat jako vrana, nevim, kde to pochytil.
zaju, diky za to info. skoda, ze nejedete.
maxiku
![]()
ad squash, david prej ne, on si asi spis zaleze s notasem do pokoje a bude pracovat
. ale kdyby nasel partaka na golf, to by byla jina ![]()
jinak mame po pulrocni prohlidce - a podrzte se - neni divu, ze sotva obliknem vel. 74, nas frajer ma totiz 78cm! cili o 30 vic nez pri narozeni, dr. nechtela verit, co sestra namerila a musela na nej mrknout sama
. vahu mame prumernou, 7.530g, ale dlouhy jsme jak lovosice. aja mela v jednom roce 80cm - a to byla hodne dlouha, dr. rikala, ze prumerne maji ROCNI deti 75cm…
AHOJKY
MAXÍKOVI dodatečně http://www.sirmi.ic.cz/teddy/270.gif
Tak co už balíte?Já jo a jak vidím tu hromadu a to maj jen holky
zas určo naberu plno věcí a Natálka to odchodí v jedněch teplákách
![]()
Jinak k těm jménám chlapů tak u mě to neklapne budu ráda když poznám a zprávně pojmenuju vás!!!
![]()
My zítra vyjedem asi zhruba okolo 2h a máme to tak 260km.
ZAJU je škoda že nedorazíte
Když budem na jednom patře tak to asi ani nemá cenu brát chůvičku co?My máme 2kanálovou ![]()
ADEL ten váš frajer je teda velikej
![]()
Adel - mě těch Viktorkových 78 cm nešokuje,protože jsem ti přeci nedávno psala,že je vidět jaký to je čahoun. A jinak krákáme taky,zrovna včera měla Sophi DEN! Jestli ty naše hrdličky spustí všechny na ráz,tak je hotel jen pro nás a můžeme se rozstrkat po patrech ![]()
No my už chůvičku definitivně zavrhli,stejně nemá (ta naše) žádný dosah.Koupili jsme neskutečný šunt.Chrastí a nejvíc když dávají zrovna něco pěknýho v telce.Výrobce počítal s tím,že si rodiče budou vylévat na ní vztek,takže ač jsme k ní byli opakovaně velmi brutální - stále drží pohromadě ![]()
Tak koukejte všechny dojet v pořádku,moc se s chlapama nehádejte,nechte je ať si případně prskají,kdo že se s těma krámama má tahat,čí to byl debilní nápad jet na nějaký přiblblý sraz,atd.
Už se na vás těším!!!!!
Adel teda koukam, ziram, nase Jitus ma 65cm, to je proti Vikousovi drobecek.....
JA chuvu beru, mozna mi bude k prdu, ale to neva, hlavne ze bude.
TAky se moooc tesim, manzel uz asi mene, zatim ale nic nerikal- neni doma od vcera..... ![]()
Mino, my mame levne Ety chuvy a zatim jsou spolehlive, se divim, stali cca 500
Tak maminy - tak si to pěkně užijte, hodně foťte ať máme my (co nejedeme) aspoň něco z toho srazu
Tak nějdřív jsem myslela, že ten hotel zboří Vaše mimískové až rozjedou ty jejich hlasivky naráz, ale koukám, že se obáváte spíš Napolyno
![]()
Tak ať to přežijete ![]()
ahooooj!
my jsme meli uzasne odpoledne - sli jsme do nove baby cavarny s holkama e-mimi brnackama - tak jsem mela takovou prupravu na spoustu mimin a mamin
![]()
adel, to je neuveritelny
viktorek je pekny dlouhan!
helmitko, krisik rika egege, gyjá, dzzz - ale ze by tim myslel neco konkretniho, to nee
to je teda anezka sikula ![]()
jo, a diky za pochvalu metru
![]()
jeste posledni ke srazu, pak uz fakt dam pokoj
:
v batelove je vyrobna rejoice (jestli znate kalhoty, trika a tak) - s prodejnou s okasnimi cenami, takze myslim, ze vim, kam v patek vyrazim ![]()
tak jo, konec, frcim balit… jen nejak nevim, kde zacit ![]()
jooo, a jeste: bacha, at vas dneska neupali!
![]()
Ahojky dnes podruhé,
dodatečně Maxíkovi vše nej, nej ![]()
omlouvám se, že jsem to info na Vás dopolko jen tak v rychlosti vybafla, ale bohužel jsem dneska vůbec nic nestíhala, byla (jsem) úplně KO a Matýsek pořád brblal
… a to mě čeká ještě práce, grrrrr
no nic, ještě k tomu srazíku … ty chůvičky bych být Vámi vzala, pokud budete chtít jít posedět do místnosti, která tam bude jen pro Vás, aby mohly špunti v klidu spinkat v pokojích … myslím, že se nějak o kanály podělíte
… jinak v hotelu budou prý spolu s Vámi pejskaři s malými krátkosrstými plemeny, proto nám paní vyčlenila tu místnost, kde si budou moci špunti lozit a válet se, vy kecat a tak vůbec … pejsci tam nebudou mít přístup … také na jídlo bude chodit do jídelny, zatímco Ti ostatné i když bez psů do restaurace … prý aby jsme měli trochu soukromí a neměli pocit, že špunti vadí ostatním strávníkům … někdo se ptal, tuším Ka-tka , proč je ubytování se snídaní dražší než s polopenzí … paní mi to vysvětlila tak, že u nich platí pravidlo, že čím víc služeb objednáš, tím méně zaplatíš … takže tak, je to na Vás, pokud nemáte nějaký zá:,–(ní důvod proč chtít jen snídani, vzala bych polopenzi, ale je to na Vás, rozmyslete to a při příjezdu se s paní definitivně domluvte
… někdo se ptal, proč nejedeme … ani se raději neptejte, taťka bude makat jak mourovatej a to pravděpodobně nejen tenhle, ale i ten další prodlouženej víkend … fáááákt skvělý ![]()
jo a dneska jsme byli na půlroční prohlídce, takže máme 8,15kg a 69cm dostali jsme dvě pigára, tak jen doufám, že se v noci alespoň trochu vyspím … ale jak tak koukám, tak na Vás Adel teda nemáme ani omylem ![]()
co se povídání týká, Matýsek bude asi po nás, takže zatím nic moc
i broukat začal mnohem pozdějc než ostatní …
táááák, omlouvám se za nechutně dlouhý příspěvek
tak jsem si ještě jendou projela ten hotel - fotogalerii jsem před tím vynechala, takže jsem to doháněla.....
no už se taky těšíííím!!!!
jinak jsem se vás nějak zapomněla optat, jestli některá z vašich drahých poloviček kouří
…páč našemu tatínkovi příjde blbý, když by „hulil“ sám…no jo - to jsou ty mladický nerozvážnosti ![]()
a náhlá změna - prý se mu to zdá nějaký krátký…že prej než se rozkoukáme, tak už jedeme domů…a taky říkal, že si připadá jak kdyby jel na nějakej tábor
![]()
Adel - pěkné míry!
Napoly - taťka je nekuřák.
Co se týče balení - balit budu až ráno.
Chůvičku nebereme, myslím, že to zvládneme i bez ní.
Ahojky..
dodatečně díky za gratulace…všechny vyřídím, pusinky předám ![]()
Jinak jáí jsem začala balit teď…ladik si zabalí sám a já mám malého už zmáklého…pořád balím k našim…
Napoly…tábor to sice možná bude, ale kdo nám bude dělat vedoucí???? Jo a jsme rodina nekuřáků…
Chůvičky taky beru…raděj!
Jinak máme polopenzi, ale naceněné je to fakt zajímavě!
Adel…tedy Viktorek to je fakt dlouhán! A to jsem si myslela, že máme dlouhánka,…ale podle vás jsme jenom střední třída§
Ke žvatlání…malý říká nééé…už od porodnice! Jinak párkát řekl mama a spíše vydává necharakteristické zvuky! jo a piští..to mu jde a dělá to rád! Hlavně v noci…takže doufám, že ho nebudu muset dusit někde pod peřinou!!!
Takže slovo na závěr! Už se na vás fakt moc těšíme…doufám, že se nevrhnu při příjezdu na nějakého pejskaře v dobré víře, že se jedná o některého z vašich drahých poloviček!!!!
Tak zítra a se zbytkem v pátek pápá!!!!!!
![]()
Tak přemýšlím,jestli sebou nepobalit taky našeho hafana,aby ty kokršpaněly trochu prohnal,měl by je jak maňásky na hraní
![]()
Zítra-svátek nesváte-budu hned od rána makat na té uzávěrce,ať to v pátek ráno hned rozvezu po pojišťovnách ,pak v poledne vyrazíme na plavání do Liťáku-to končí kolem půl druhé,no než se vykopeme,tak počítám ,že kolem druhé bychom mohli vyrazit na Bělehrad.Pak už jen záleží jak bude zapráskaná jižní spojka a D1.Počítám,že kolem 16-17 hod jsme na místě.
Napoly - Zdeněk říkal,že jsem kuřák (prase!) ,ale jinak jsme nekuřácká rodina ![]()
míno - dobrýýýý
![]()
tak bude bafat sám…jen doufám, že nediskriminujete kuřáky ![]()
holky, takže zítra na sebe dávejte pozor a hlavně v pořádku dojeďte!!! Ať se mám na co těšit
![]()
Brý večír ![]()
Tak já už mám holkám zbaleno taky postýlku a nějaké ty hračky
zítra dobalím nám a taky musím umýt podvozek kočáru ať nejsme jak čuníci
![]()
NAPOLY my jsme oba odnaučení kuřáci IKDYŽ já už si se švagrovkou asi 2× cígo dala
![]()
Tak dobrou noc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pane jo taaaak trochu (hodne) zavidim
no alespon, ze potkavam nazivo Minu se Sophinkou ![]()
no mohla bych vas prasknout treba na Nove co rikate
, abych Vas taky videla
![]()
To Kuba je kurak
, ale co je mala na svete doma nekouri a hodne to omezil
uz by kurna mohl prestat uplne
Mluveni rikame neco jako deda
, NE NE NE nam jde uzasne a pouzivame velmi casto, uz jsem slysela mamama a taky vriskame jako paviani az se kolikrat leknu
a tata ji uci MA-GOR (okoukal to v te komedii s R. Deniro) ale to ji nastesti nejde
![]()
Adel 78
no to je mazec mi mame 66
![]()
Jo a u Happy fota maji akci na 10*15 za 1,95
jen kdyby nekdo mel spoustu nevyvolanejch fotecek…
Taaaaaaaak pa pa a stastnou cestu
a uzijte si to i za mne s Vikouskem ![]()