LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1523
5.5.08 08:51

Bré ranko

Holky fotečky jsou super komu by se chtělo byla bych moc ráda kdyby jste mi něco poslali na email(škrabky škrabky :wink: )

Jinak ještě pro vysvětlenou než jsme odjížděli tak den před tím babičku odvezli do nemocnice(už vůbec nekomunikovala) :( dopoledne před odjezdem jsem telefonovala s bráchou byl nějaký přepadlý ale já nevyzvídala proč ale pro jistotu jsme zaplatili jen do soboty stím že lehko doplatíme.No a v sobotu ráno volali že babička umřela :cry: :cry: :cry: (umřela už v ten čtvrtek ráno)ale nechtěli mi nic říkat bo věděli jak se na Vás těším tak ať si to alespoň trochu užiju.Dnes je pohřeb :( :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
5.5.08 09:08

Kačíku - je mi to moc líto, ale jak jsi říkala, pro babičku to bylo už vysvobození. Tak držím palečky na ten dnešek, ať to přežijete.
Fotky ti pošlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
5.5.08 09:13

Dobre rano!

Kaciku, to me moc mrzi :( hodne sil na dnesni den!

jinak se pripojuji k prosbe o poslani fotek :wink: 8) ja svoje snad uz dnes upravim a hodim na rajce, tak tam si to v pohode muzete stahnout :wink:

ja tu mam taaakovy bo.del! to je des… potrebovala bych, aby krison usnul a ja to mohla zlikvidovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
5.5.08 09:28

Čuuus,

holky skvělí fotečky,závidím…fakt :D

Kačíku - je mi to moc líto s babičkou,ale teď je jí určitě líp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
5.5.08 09:48

Krisulko, tak to nevyšlo, vstávali jsme 3× :evil:
Jinak jsem na tom stejně, potřebuju aby usnul ať můžu uklidit a on zrovna ne a je mrzutej až běda :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
5.5.08 09:56

Téda baby, vy jste si to pěkně užily! :D Teda trochu se ztrácím v tom, kdo kdy odjížděl, ale to je fuk. :wink:
Jinak podle těch vašich popisů mi ten hotel připomíná naší svatební cestu. Jeli jsme teda na blint, no, ale ubytovali jsme se v takovém podobném hotelu. Pokoj jsme si zběžně prohlídli. Že je malý nevydilo - na to přespání, že… :wink: Jenže pak jsme večer zjistili, že do rezavého sprcháče teče jen studená voda, na postelích není prostěradlo, ale jen takový divný lajntuch a ještě pár drobností. Ještě bychom to nějak překousli, ale když jsme šli na snídani a dostali přidělenou takovou tu jak za komančů na škole v přírodě, tak jsme zdrhali, až se nám za patama kouřilo. A dobře jsme udělali. Pak jsme našli parádní penzionek uprostřed parku, snídaně bufet (mohli jsme si vzít ven na terasu)… Prostě pak to byla ta pravá svatební romantika. :wink: :lol: A jen o pár kaček dražší.

Kačíku :( , jak psaly holky, drž se, babičce už je líp… :wink:

Jinak fotky máte moc hezký a obzvlášť se mi líbí ta Krisíkovic s Croozerem. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
5.5.08 10:12

Miiri, my vstavali 4× :evil:

no, tak ted mi usnul, ale u prsa, hajdalak jeden! to toho udelam…

vse nejlepsi Viktorkovi k pul roku!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
5.5.08 10:20

KRISÍKOVI A VIKTORKOVI KRÁÁÁSNÉ PŮLROČNINY

http://www.sirmi.ic.cz/ptak/97.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
5.5.08 10:34

Ahoj holky,
vítám zpět všechny ze srazíku :)
je mi líto, že byl hotel takový jaký byl, nevím, kdo s tím přišel, ale tuším, že někdo pasl, že tam měl někdo už dřív sraz… vypadá to, ale že ti co vydrželi, si to nakonec vcelku užili, takže Vám závidím a těším se na další srazík, který už určitě nevynecháme :-)
parádní fotečky

Kačíku drž se :! :! :!

oslavencům vše nej :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
5.5.08 10:54

Holky teď jsem se dozvěděla, že u Verči ve škole onemocněla jedna holka meningokokem, je v nemocnici. Ještěže to není v naší třídě, ale i tak mám bobky. To je hustý co?
Nevíte někdo, co to způsobuje a jestli se tomu dá předejít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
5.5.08 11:28

Caf maminy,
som tu len na skok. Tyzden som nepachla ku compu, takze asi teraz nestiham docitat a reagovat na prispevky.
Jedine som ako prve vliezla do galerky a pokochala sa ako vam bolo uzasne na sraziku. Skoooooooooda ze som nebola. Ale aj keby som chcela, tak by sa nedalo, lebo Kubik bol - je chory - na antibiotikach, takze smola. Akurat dnes ideme na kontrolu.
Nove mame to, ze Kubkovi ide stvrty zub, uspesne si placom a vreskom vynucuje statie na nohach a uz mi prespaciroval z obyvacky do kuchyne - potvora jedna. A kedze mu branim v stati na nohach, tak krici a ziape a place a vsetko........................ Asi to ma po mne, ja som v osmych uz sama chodila........... Teraz dnes nechce zaspat vobec tak ma terorizuje a urcite zalomi ked budeme musiet ist k lekarke............... No musim ist k nemu, zase krici…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
5.5.08 12:01

Gratulujeme Krisíkovi a Viktorkovi k půl roku!!!

Kačiku, myslíme na vás, ať to zvládnete ce nejlépe.

Tak to vypadá, že nám je líp. Včera jsme se vykoupaly, vysály nosík a spinkaly spolu v posteli. Dokonce jsme v noci vstávaly jen 2×. Ráno jsme se znovu vykoupaly, protože byla Zuzina celá upocená, a teď chrupká v postýlce a vypadá, že bude v pohodě.

Miiri, meningokok je pěkný svinstvo. Nevím přesně co to způsobuje, nechtěla bych kecat. Když umřelo to miminko v Liběšicích (máme tam příbuzné), tak celé rodině dali antibiotika na přeléčení. Zkus se podívat na netu, jestli nenajdeš nějaké info. Já bych se mrkla, ale jedeme k doktorce na kontrolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
5.5.08 13:21

holky, krasny fotky. teda ale zirala jsem, to je fakt peta od napoly tak velikaaanskej???
jarko, prosim, posli mi tu hromadnou fotku, at si vas poradne prohlidnu :wink: , diky! a miiri, od tebe bych prosila ty ze zoo, diky!

jinak jsem do galerky taky dala nejaky fotky.
sem dam jen jednu - neda mi to, abych nereagovala na tu miiri poznamku, ze se peta s ladikem ani nenajedli - proc asi, kdo vsechno snedl :D

krisulko, dosly ti fotky, co jsem ti posilala? se mi to nejak vracelo…

hildo, dobra hlaska :wink: . aji posledni perla byla (kdyz jsem ji pohrozila, ze tatka ji da na zadek): „ja na nem sedim, aby nevedel, kde ho mam!“

kaciku, je mi to lito s babickou. drz se. no, jinak jsem chtela rict, ze natalka je vyborna, hrozne se mi libila, jak se nestydi - uplne me rozesmala, jak se dala s davidem do reci a oslovovala ho „strejcuuu“ :lol:

jinak viktorek dekuje za prani a posila krisikovi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
5.5.08 13:24

Ahojky!!!

VIKTORKU A KRISTIÁNKU.......VŠECHNO NEJLEPŠÍ K PŮLROČINÁM!!!!!!!!!! :-) :-) :-) :srdce: :srdce: :srdce: :huban: :huban: :huban:

Jinak se musím na úvod pochlubit…byla jsem na té zkoušce a udělala (no, vlastně se nechci chlubit..jenom vám to tak mezi řečí oznamuju!) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ale můžu tedy říct, že jak mi ráno zazvonil budík, tak jsem měla fakt krizi…!!!

Katko…tak jsem udělala kašičku trochu více hustou a taky 150 a malý se vzbudil jenom jednou…tak nevím, jestli to bylo tím nebo byl tak utahaný! Dnes to znovu vyzkouším!

Kačíku…to s babičkou mě moc mrzí! Drž se!!!!!!

Miiri…tak meningokok je bakterie, přenáší se kapánkovou infekcí, nejrozšířenější je typ B, proti kterému není vakcína, dále C, ten je možno naočkovat, ale je jich více typů.. Člověk může mít tu bakterii třeba v nosohltanu..... Samozřejmě to není nic přjemného a člověk má strach…

Jinak stáhnu fota a taky dodám!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
5.5.08 14:42

Ahojte

teda sedim u compu uz 10 rana, a nejak nevim............
teda vim, shanim slunecnik......ale davat za Jane 1200 nechci, docela mne zaujal ten casualplay, jenze vi nekdo zda pasuje??? Peto? Miiri?

BYli sme dnes u doktorky, cekarna plna az ke dverim, navic na chodbe cekali decka se strevni chripajznou, tak jsem to zabalila a zitra mne ceka dalsi opkus

A taky jsem dnes delala svickovou z kurete :lol: :lol: :lol:

Peto, manzel vzkazuje, ze by chtel 1 krabici, to je 500ks? Proste jednu krabku poslat postou, posli mi SZ s podminkami platby, a ja pak poslu foto jak se cpeme :-D

Ke srazu. S minou a Adel sme se uz potkali, s partneri ne…- pohodovi chlapici, jen jsem mela dojem ze Adelin muzicek byl nestastny z netu

Petu a manzela sme potkali poprve u kravek a ja si je spletla s Miiri, coz jsem brzy zjistila, jak jsem videla pravou Miiri

Oba pary pohodove, prijemni lidi.

Krisulku s manzelem tipuji na hoooodne tezke pohodare

Napoly jsem si predstavovala jako vetsi drzticku!!! :-D Pritel je ponekud vetsich rozmeru- vyska :-D

Jarka s manzelem taky super, mala Zuzina je cela mamka

Kacik a manzel taky prijemni, Natalka bozi, vykecala mi vsechno co se deje doma, jak tatka furt cumi na bednu :-D

Zuzajdikovi taky super, teda Zuzko, maly Adamek je bozi, jak vydrzel dlouho vzhuru a jak jemne breci......

Deticky nadherne

No a k ubytovani........prezili sme, ale nebyt toho ze sme zadali o jiny pokoj, tak v patek rano se stehujeme do druheho- ten vypadal docela luxusneji…

BYlo to fakt prima, i kdyz ve ctvrtek muj chot prohlesil, ze si najdu jine forum a jine kamaradky, ze to ubytovani je strasne :-D

Taky jsemse z pocatku bala jak se chlapi budou nudit, no a dopadlo to tak, ze se bavili asi nejvic

Ale nebudu jmenovat, jeste si to prectou :-D

No a ten pristi sraz at zorganizuji, jak se nabidli, bude prdel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí