LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1686
4.5.08 17:47

AHOJKY
Tak jsme zpátky!!!
Mně to tam tak hrozný fakt nepřišlo.
A hlavně jsem chtěla napsat, že všechny co jste tam byly jste fakt moc moc skvělý holky!!! A jsem strašně ráda, že jsem tam byla a mohla s váma pokecat (s některýma míň - Adel :( , Míno :( )

Už se těším někdy příště.

Více napíšu až později, musím vybalit a tak :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
4.5.08 20:06

Dobrý večer!

Už jsme taky doma. Už mám vybaleno a pere se mi prádlo. Jdeme vykoupat Zuzinu a pak snad dočtu, co se tu dělo.

Zatím ahoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
4.5.08 20:32

AHOJKY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tak my jsme taky dorazili před chvílí…malý řval od Brna až domů, takže už jsem toho měla vážně plné zuby!!!!! Ale.....

srazík stál vážně za to!!! Orpavdu bylo moc fain vás, vaše mužíčky i dětičky poznat!!!! Alespoň teď to psaní bude o to více osobní!!!

Adel…škoda, že jste odjeli, David by se jistě zapojil…snad přístě!!!!!

Tak já jdu vybalovat…ale nějak se mi nechce!

Jo…malá poznámečka…zejména pro MIIRI.....byli jsme na obědě v Jihlavě a malý se nám tam během krmení totálně po**al…ale opravdu komplet! Ten smrádek byl v restauraci docela nápadný, takže jsem ho musela jít okamžitě převléct! Na záchodě samozřejmě žádný přebalovák nebyl, takže jsem ho musela dát na zem…byl kompletně pokakaný včetně riflí......no prostě lahůdka!!!! Takže Miiri…Honza může být rád, že jsme s vámi nebyli..u nás by totiž opět nastal nějaký problémek!!! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
4.5.08 20:41

Nazdárek holky,

vidím že jste se měly víceméně skvěle,to je fajn a je mi moc líto že jsem tam nemohla být s váma.Doufám že jste všichni dorazili v pořádku. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
4.5.08 20:53

AHOJ MAMINY :D

To jsem ráda že jste v pořádku dorazili a ještě ste si to užili :D
Jsem moc ráda že jsem Vás poznala jste všechny fajn baby :wink: :D a ten hotel se dal až na nějaké menší nedostatky :wink: a na ty MALÉ DOBRMANY 8O :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
4.5.08 21:29

Ahojky,

pro nedočkavé první fota ze srazíku - bohužel,naše jediné (to je tak,když jsem svěřila foťák Zdenkovi,nemám ani tu velkou společnou :roll: )

Už se těším,až holky dodají další :)

Musím jen malinko navázat na Adel - nejsme vůbec se Zdenkem nějací cimprlich,ale byli jsme z ubytování taky vykolejení. Přestože v pokoji byla manželská postel,měli jsem ustláno na přistýlkách-každý pěkně na jedné straně pokoje-jako manželé v rozvodovém stání :lol: -k čemu jako to dvoulůžko mělo sloužit nevím :lol: ,za oba dva dny se nám ani jednou nepodařilo vysprchovat alespoň ve vlažné vodě,takže Sophi jsme nemyly a odvahu vlézt pod sprchu jsem sebrala jen já ,Zdeněk pravil,že by si ho pak nemusel taky najít :lol: .Za souseda jsme vyfasovali dobrmana,který se téměř celou noc snažil k nám prohrabat,občas si pomohl i štěkotem,nebo že by ty pazvuky byly myšky :wink: O prohuleném přízemku a chodbě před pokoji už asi nemá smysl vůbec psát. Jen mě mrzí,že jsem tam nestihla přečíst všechny ty pokyny,příkazy,odkazy a návody. Jeden mě ale vskutku dostal - ten u vchodu do „hotelu“ - prosíme hosty,aby se zouvali :lol: No nic, spíš se tomu teď smějeme,protože o ubytování ten srazík nebyl :wink: - poznali jsme partu skvělých lidí se kterýma se rádi uvidíme kdykoliv to bude jen zase možné,se kterýma, mám pocit ,jako bychom se znali už hodně moc dlouho a se kterýma nám bylo suprově!!!!!

pro Miiri - ten pokec doženem,neboj,bývám v PHA často,tak můžeme dát srazec :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
4.5.08 21:31

Péťo pěkně, Vy prostě musíte mít vždycky něco, to musel být docela zážitek :lol: :lol: :lol: Ale kašnovi zvládnou všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
4.5.08 21:57

tak mám na Nově reklamu :roll: :lol:

takže - něco k pobytu…
bylo to fajn…my „burani“ jsme byli vcelku spokojení :wink:
jen mě mrzí, že jsme přijeli až v pátek, protože ti, co jste tam byli už od čtvrtka, tak jste se líp poznali a my jsme se horko těžko „chytali“ 8)
ale i tak jsme moc rádi, že jsme se poznali…a já jsem ráda, že si „diskutuju“ s úplně suprovýma lidičkama…
KAČIK má bezva manžu a jako rodinka jsou kouzelní…
KAČKA mě dost překvapila…přes net na mě působila trošku „drsněji“, ale je to naprosto pohodová děvčica :wink: Jitulka je bomba, Jeník je velký chlapisko a její manža :arrow: :lol:
KRISULKA a její rodinka jsou děsní pohodáři…taťku mají kamarádskýho…a taky naprosto perfiš :wink: 8) a Krisík má krásný velký oči 8)
JAROUCH a její rodinka jsou taky prima…sice jsme se moc nevídali (což je škoda), ale dobrý 8)
PEŤULE s rodinkou jsou pěkní úleťáci :lol: …a mají šmakující vínko :wink: ..hlavně tomu mojemu chutnalo, že Ladiku :lol: :lol: :lol: :lol:
MIIRI mě pěkně zaskočila - samozřejmě v dobrým…je to úžasná ženská, pěkně ukecaná a má fešnýho manžu :wink: …a Olívek je nádhernej 8)
MÍNA s taťkou jsou bezva parta 8) …taky hrozně „jemná“ galánka :P a Zdenda je dobrej tipek :lol: a Sophinka je pěkná „baba“ - Filipek se asi zakoukal :oops: :P

no prostě to byla bomba a už teď se těším na další srazík (kterej mimochodem budou organizovat taťkové - jestli ovšem takticky nezapomenou) …doufám, že se sejdeme tentokrát VŠICHNI :! :! :!

jo ještě jsem chtěla říct, že mě mrzí, že jsme se nerozloučili s Kačikovcama, Krisulkovcama a Jarouchovcama :srdce:
a že jsme ani Adelovce nepoznali :cry:

a zítra hodím fotečky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
4.5.08 21:57

Hezký fotečky,doufám že jich tu bude víc ať se můžeme aspoň koukat my co jsme nikam nejely. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
4.5.08 21:59
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
4.5.08 22:01

Napoly - ses nějak rozepsala,doufám že mi v úterý povykládáš,jsem hrozně zvědava :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
4.5.08 22:06

Tak nejdřív Napoly- manžel pozdravuje napoli i v lese :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
4.5.08 22:13

No a teď nějaké fotky, které jsem udělala. Líp to neumím :oops:

Můj taťulda a Peťule s dětičkama v ZOO

Peťule Adel a já s dětičkama v ZOO

Adel a Kačík na dlabanci v Okavangu - Peťule a Láďa (malý chemik) čekali na jídlo marně :wink: 

Kačík se svýma kouzelnýma holčičkama a manželem

Mína s kouzelnou okatou Sofinkou a manželem (který jí ráno běhá pro čerstvé houstičky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
4.5.08 22:16

My taky nejsme nějak cimprlich, ale vícekrát mě do Švábova nikdo nedostane. To, že byla na pokoji zima jako v márnici jsme nějak překousli, vodu jsme taky celkem rozchodili, to, že jsme se v podstatě nevyspali, nebudu ani komentovat, ale ti psi a zahulený hotel, to mě dost nas..lo.
Musím říct, že jsme od hotelu a za ty peníze čekali něco víc.
Ale přes to všechno jsme vydrželi a musím říct, že to bylo super se takhle poznat „naživo“.

Napoly, taky mě mrzí, že jsme se nerozloučili, ale docela jsme pospíchali. Zuzina nám tam pěkně nastydla.

Tak já jdu uspat toho mého maroda a myslím, že vytuhnu s ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
4.5.08 22:17

A tak se scházíme na focení 8)

Napoly a její děti :lol: :lol: :lol: 8O 8O 8O

Pár se jich konečně sešlo na to focení :roll:

A teď zblízka postupně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit