LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3136
4.5.08 22:20
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
4.5.08 22:22
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
4.5.08 22:24
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
4.5.08 22:27

Ahoooj! :-)
tak my jsme taky uspesne doma :wink: taky cestou posrani a urvani :roll: :lol:

pres rameno mi ted hledi mira a smeje se nam, tak jenom hodim fotku a vic zitra :wink:

hromadne foto

uzasny *** hotel Harmonie :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
4.5.08 22:28

Jarko…tak to mě fakt mrzí, že Zuzka nastydla! Ale jinak…kdo neviděl malou Zuzanku…tak je to přesná kopie maminky :lol: :lol: :lol: :lol:

Miiri…jo, tak my jsme to měli extra…ale Ladik nazahálel a svůj obídek snědl, ještě něž jsem stačila malého přebalit…byl holt rád, že se konečně dostal k žvanci!!!

Napoly…tak s tím pomalejším zapojováním to nebude tak špatné…důležité je, že jste se zapojili velmi, ale velmi kvalitně.....! Jo a cos myslela tím „úleťáci“ :twisted: :twisted: ..jsme seriózní, mladý pár :-(

Zuzko…chtěla jsem ti za všechny poděkovat…jakmile Adámek předvedl skoky z autosedačky, tak jej všechny dětičky napodobovat!!!! Jo a ten medovník ti příště neprojde!!! :twisted:

katko…co ty koláčky??? Vypařili jste se jak pára nad hrncem a nic....... :twisted: :D :lol: :lol: :lol: Jo a už se těším, až Maxík bude taky pořád říkat…„nechcííííí“ (pro ty kdo tam nebyli…to říká Honzík ne Vláďa!!)

Míno…závidím krásné dlouhé vlasy!!!! A chtěla bych vidět, kde je máš jako vypadané.....!!!!!!???????????? Fakt…prostě kóča ze severu!!!! Jo a příště můžete něco přivést, i když jste ze severu!!!

krisulko…tak Míra se směje, jo??? Tak ať to raděj všechno klukům napíše na E-TÁTU!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
4.5.08 22:36

jooo, jeste nesmim zapomenout vyridit Oliverkovi od Krisika heslo na dnesni noc:
spinkame az do rana! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
4.5.08 22:39

Koukam, ze jsem posledni, ale jak jsem rikala, nepustili mne ke compu.......

fotk\ super, ja zapomnela fotak doma- klasika

vic napisu zitra, jen by mne zajimalo, kdoze vymyslel tenhle +++ hotel???? :evil: :evil: :evil:

I kdyz ve finale, sme z toho vysli asi nejlip, no :-D

Tak cusik zitra, jdu se KONecNE vysprsit :-D a pak smajlikovat-snad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
4.5.08 22:44

Krisulko - DĚKUJEME - jestli to vyjde, tak to máte u nás, budeme vám rezervovat nejhezčí pokoj v zámečku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
4.5.08 22:45

Jdeme spát až do rána papa :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
4.5.08 22:47

Jeste jsem chtela MINO, promin, ja tvoji sms cetla Az v 1 rano, a to je pitomost odepisovat, vzkaz jsem vyridila......
Jo a nejake klepani jsem taky slysela, ale prave jsem futrovala mladsi dite a kdyz jsem pak vylezla a sla k vam klepat, tak uz ste byli pryc........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
4.5.08 22:52

čus baby,
téééda, fotečky jsou super!!!! Mrzí mě, že jsme nebyli!!! Co se týče ubytování, je škoda, že to nebylo lepší… Jsem Vám říkala že máte přijet do Třeboně, byla by to osvědčená kvalitka :twisted:

Napoly moc pěkně jsi to vypsala, fakt dobrý :D Víš kdo nejvíc uzemnil mě na minulým srazíku? Mína. čekala jsem fakt drsňačku a vyloupla se milá, opravdu ale opravdu jemná dáma :D Taková křehká… Moc mě mrzí že neznám ty, které ještě neznám :lol: Ale příště to vyjde, i kdybych měla jet bez manžela !!! (a bez dětí :twisted: )

Ještě než půjdu krmit, musím Vám napsat co řekla Anička… Minulej tejden začala chodit ze školky s novými výrazy, mezi nimiž je bufeťák. Když jí něco nechceme dovolit, tak nám řekne že jsme zlí, lakomí a bufeťáci :-) Vysvětlili jsme jí, co je bufeťák… Dva dny na to jsem šla se sousedkou bruslit a Tomáš s Aničkou ukládali Honzíka. Anička ho krmila, on to moc nechtěl a ona tady prej chodila a říkala ó Bože, ó Bože… Tak se jí Tomáš zeptal: „a ty víš kdo je Bůh?“ Anička na to: " ne, ale vim kdo je bufeťák" :-)) Fakt hláška tejdne.

Tak dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
4.5.08 22:59

Čučíme na comp s přiblblým úsměvem na tváři :lol: - super fotečky,skvělý komentář - jen opravuji- Miiri- ty houstičky byly jen jednou,možná dvakrát (teď jsem dostala pohlavek - ty jo,Zdeněk teď snad bude chtít „četovat“ se mnou 8O ),Péťo - my ze severu se příště polepšíme :lol:,ale držgrešle zůstane držgrešle-tak nevím,Napoly - s Péťou jste zapozovali odvážnější foto,tak sem s ním :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
4.5.08 23:03

Katko to je v poho - já tu sms původně napsala Miiri,ale pak jsem zjistila,že mi její číslo zmizlo ze seznamu (měnila jsem mobil a asi bylo uložené v tel a né na sim kartě) a pak jsem tam našla tvoje,tak se mi ulevilo,protože mi přišlo hodně pitomý,že jsme se vypařili jak pára nad hrncem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
4.5.08 23:33

Raveno - poslala jsem ti na mail fotky z plavání (jsem se u toho teda pěkně zapotila,nešlo mi to zkomprimovat :roll: ,ale nakonec jsem to přeprala :lol: )

Tak a já se jdu zalomit mužíčkovi pod křídlo !!!pa pa dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
4.5.08 23:46

Tak poslední dnes ještě já. My jsme dorazili do Olomouce asi v půl desáté, udělali jsme si ještě pěkný den v Pelhřimově. Adámek už naštěstí spí, ale vůbec dnes nechtěl usnout. Já ještě stáhnu fotky a jdu za ním. Tak dobrou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí