LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3771
5.5.08 23:11

Hildo -musím uznat,že stránky jsou přehledné,ale pro mě stále platí - zlaté jednorázovky.Já ten vyprodukovaný odpad Sophinky nějak vykompenzuji jinde :lol: (mmch,teď nechci být šťoura jako Adel - ale máš tam chybu :potlesk: - místo kalkulačka klakulačka :lol: )

Jarouchu - Zuzanka Sophince stále šlape na paty :lol: Holčičky mají muší váhu :lol: Ale hlavně,že jsou zdravoučké,že.

Péťo - gratuluji ke zkoušce. Je vidět,že ti to víkendové soustředění pomohlo :wink: Jo,hledala jsem na netu tu tvoji chůvičku,ale marně. No tak nakonec jsem vybrala nějakou od Philipse-probůh snad né zas šunta.Ale měla dobrý recenze,tak uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
5.5.08 23:40

Míno…ta kalkulačka je rozšířená zejména v Rakousku…tedy na netu jsem ji tam viděla…ale říkala Zuzka, že ji koupili v Lidlu…

Pár obrázků…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
6.5.08 07:16

Miiri - já taky nechápu proč ji tam nepřevezou, ale dnes ji teda snad pustí z nemocnice a řekli jí, že jestli chce být v Praze s malým, že si to musí zařídit sama a nebýt manžela, který tam jezdil 2 x denně, tak jí ani doktoři neřekli jak je malýmu - protože to oni prý nemusí a ať si tam zavolá sama. Takže jí ho při porodu vzali a nikdo ji nic neřekl- co se stalo a co je prckovi - no hrůza. A v Praze ji řekli, že tam s ním být nemůže být, jelikož mají plno a že to oddělení, kde jsou všechny miminka s hadičkama dobře nepůsobí na maminčinu psychiku, takže to ani nedoporučují. Ty jo, já bych je hned pálkovala, že se svojí psychikou se vyrovnám, ale že chci být se svým miminkem ve dne - v noci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
6.5.08 08:09

Ahoj holky, tak jsme včera měli poprvé mrkvičku. Nachystali jsme kameru, abychom měli zaznamenané ty ksichty, ale kupodivu nic moc. Nejdřív Adík moc nevěděl, co s tím, ale polkl asi 5 lžiček. Pak začal brečet, ale bylo to asi z únavy, dopoledne nechtěl ani za nic usnout. Takže dnes druhé kolo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
6.5.08 08:10

Naše fotečky z výletu jsou na webu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
6.5.08 08:23

Míno dík za upozornění, to jsme si faaakt nevšimli :D A to s tou vaší zahradou neni vůbec špatnej nápad, akorát tomu předpisově střiženému trávníku by to asi moc neprospělo… Ale přece jen, kdyby se někdy někomu do toho stanu chtělo, na Šumavu, přímo k břehu Vydry, tak http://www.sumava.net/antygl/ Byli jsme tam minulej rok a nemělo to chybu, je tam prostě božsky

Zaju , o tom odkazu vím, je to odkaz na jiný stránky, asi to neaktualizujou :roll: Musím vymyslet něco jinýho…

Se mi po tom včerejším maratonu chce taaaak spát, ale Honzík si nedá říct…Musela jsem sebrat opravdu všechny síly. Normálně si neumim představit, že tu v pátek nebude, už ani nevim jaký to je spát nerušeně celou noc 8O Nevim na co se těšim víc, jestli na to, že konečně zas s manžou někam jdeme nebo na to spaní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
6.5.08 09:08

Hildo - on teda ani náhodou není předpisově střiženej,spíš zdupanej od těch našich hafanů :lol: A tolik ujetým km na bruslích 8O Myslím,že ani ten kanec by mě nenaučil bruslit :lol:

Tady je nádherně,mladá právě vstává,tatínek s ní a já už pěkně od sedmi makám. Až se znovu narodím,chci být chlapem na mateřský :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
6.5.08 09:32

Tady je hnusně :cry: Za chvíli jdeme s Adámkem do cvíča, tak snad nezačne lít. Už máte uklizeno? My máme všude bordel jak v tanku, včera jsem se z toho dokonce rozbrečela, jaká jsem neschopná, protože jsem chtěla, aby Adámek dostal večer poprvé kaši, ale prostě jsem ji nezvládla zajet koupit :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
6.5.08 10:44

Zuzi klídek, já jsem se včera rozhodla, že jelikož ve středu jedeme zase pryč, tak jsem tašky jen projela, vyndala a vyprala špinavý věci. Zítra tam přidám pár věcí a zase jedeme. :oops:

Krisulko - vaše zaklínadlo funguje asi obden. Dnes Olívek spal od 20.00 do 4.30 :! :! :! Super, pak se napapal a spal ještě do 6.30. No a já jsem ospalá jako blázen, vůbec to nechápu, přitom jsem se tak krásně prospala. :?:

Jinak já a stan, to asi vůbec nebudu komentovat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
6.5.08 10:47

ahooooj!
tady je teda tesne pred destem - a to za chvili vyrazime na pulrocni ko…
moc vsem dekujeme za prani :wink: :srdce:

zuzajdiku, vzdyt ty stihas nemozny! taky jeste uklizeno nemam, a to jsme prijeli driv, meli toho min - a zatim se z toho nehodlam hroutit :lol: holt: „bordel v byte, stastne dite“ 8)

hildo, stranky jsou fakt dobre prehledny! na latkovky uz me ale nenalakas :lol: no a ten kanec - skoda, ze jste nemely tachometr :lol: :lol:

miiri, s tim meningokokem, to je teda sila!

petule, tys mela jeste zkousku? 8O ty jsi blaaazen! ale mooooc sikovny :wink: :pankac:

jarouchu, zuzanka ma krasne miry :D a co ryma, uz je pryc? my porad bojujem… jo, a koupili jsme vcera krisonovi ten kartacek-kousatko, jak jste ukazovali… slavi velky uspech :D takze diky za tip!

helmitko, anezka je sikula, ze uz se plazi (byt celem vzad :wink: :lol: )!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
6.5.08 10:49

miiri, no tak aspon obden, ne? :-) aspon malinkaty pokojicek v zamecku nam to doufam hodi :lol: :lol:

ad. stan - miiri na sraziku vykladala, jak se ji snazil honza vylakat pod stan - mely jste videt ten des v ocich :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
6.5.08 10:50

jooo, jeste jsem taky chtela napsat neco ke srazu, ale koukam, ze uz zas nestihame na tu prohlidku :roll: toz pozdejaaa…
pekny den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
6.5.08 11:02

Miiri - že zas Honza umyl auto :evil: - ráno tu svítilo sluníčko jak blázen a teď leje!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
6.5.08 11:07

Ahojte karkulky :-D

Tak opozdene vsem pulrocakum preji je to nejlepsi

my konecne byli u te doktorky, prisli sme, nikde ani noha, super, malou uz oockovali, Jenik asi bude alergik,

no a nase PULROCNI mIRY a VAHY 65cm a 6330g

Petuli gratuluji ke zkousce, hele Peto tak jak se dohodneme?

no stanovat? Mino a nejaky pokojicek by nebyl? :-D

JA bych to videla tak, ze Honza od Miiri a muj chlap by byli ve stanu a Miiri a ja v pokojicku :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
6.5.08 11:07

Mino, u nas sviti porad........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie