Poradna duly
Jana Čurdová
Tak to Sophi mi taky začala sahat při krmení po lžičce.Drží si moji ruku a hlídá,abych volila co nejkratší cestu do pusy a pěkně svižně s ní kmitala.
Raveno - nic z okna neházej,já to video chci vidět ![]()
Prosím všechny co okupují MMB a MMA - pokud by zahlédly klobouček co má Viktorka od Raveny na metříku,prosím dejte echo.Chybí nám do kompletku.Děěěěěkuji!!!!
Je čas udělat
![]()
Míno, ten klobouček je tak krásný, že jestli na něj na mmb,mma natrefím, určitě si ho nechám pro Anežku a tobě o něm neřeknu.
![]()
krisulka píše:jo, a koupili jsme vcera krisonovi ten kartacek-kousatko, jak jste ukazovali… slavi velky uspechtakze diky za tip!
prosím, jakem, já to zrovna řeším a nemůžu nic kloudnýho najít
díky
Zaju, nevím, co má Krisulka, ale já jsem koupila v DM takovou
u 3 kartáčků Babylove. Jeden je takový palcát - gumová vroubkovaná palička, pak už jakoby kartáček, ale s gumovýma štětinama a třetí stupeň je normální kartáček (teda spíš kartáčíček
). Stálo to myslím 80 Kč. A úspěch to má u nás taky. Když jsem prvně dala Matýskovi ten palcát, tak s ním hnedka šmejdil v puse jako s kartáčkem. ![]()
A musím si trochu postěžovat, třeba se mi uleví…
Ráno si taťka vzal Matýska do kuchyně a já ještě dospávala. Načež mě vzbudil, že je potřeba malého přebalit, protože se pokadil a je to až na tý dece v ohrádce. Tak jsem říkala, ať ho přebalí a on že by to bylo moc komplikované
, ale jestli prý má zaprat tu deku.
Tak jsem vylezla, Matese přebalila a když jsem byla někde uprostřed, tak tam přišel a s naprosto nevinným výrazem mi říká: „Tak já už pojedu. Jo a snědl jsem ti poslední chleba. Pa pa.“ Podotýkám, že mám od pondělí v plánu velký nákup, ale protože je autem furt pryč, tak jsme jak u vyžranýho krámu. ![]()
Mělo to ovšem poziitivní přínos. Šoupla jsem Matese do klokana a došla si pro čerstvé houstičky a koblihu.
A navíc je tu dneska přímo nááádherně! ![]()
Havo , díky v DM jsem právě koukala a nic neobjevila, tak kouknu do jiného
¨
jinak zdravím všechny, tady je dnes taky nádherně, tak se těším ven ![]()
Bré ranko
ZAJU já koupila v hromadě tohle a je to super!Toho zájička si navlečeš na prsty a můžeš dát malému kousat a ten jakoby kartáček má na všech 4 stranách různé tvary těch výstupků.
Doufám že je to aspoň trochu srozumitelné
![]()
A je super že se tam dá na:,–(it ten bílý plast aby si mimi ten kartáček nestrčilo do krku ![]()
ahojahoj, nestiham, jen: zaju, jojo, mam presne o, jak popisuje hava - jen od mam a kupovala jsem v bille
![]()
tak ja zas valim!
Ahojky všem mimiskům a mamuškám,
zdravíme po dlouhé době.....
taky jsme výletovali..... a byli jsem i na svatbě kámošům v Lednici.
V pondělí jsme byli na očkování 3.Hexa vakcíny …tak v 5 měsících a půl má Ali 6960g a 66cm.
Jinak zážitků máme spoustu..tak snad postupně budu psát.
ahoj, mám to z DM, Kačík má lepší, že má ten nástavec, Oliver si to vždycky vrazí do krku, nemůže si s tím hrát sám.
Jinak Havo, s manželem jsi to měla ještě dobrý, to já mám dnes na postěžování málo času a místa. Dneska bych vraždila ![]()
Jinak balím na Lipno, je to ještě horší než na srazík
Ozvu se nejdříve v neděli, ovšem jestli mi manžel nevymyslí lepší práci, když jsem na té dovolené (mateřské) ![]()
Musíme se pochlubit - tchýně zase nezklamala, je opravdu moc šikovná.
Uháčkovala Aličce čepičku.
Ahoj holky - tak já hlásím, že první soudní stání o Vojtíška máme za sebou - dopadlo to celkem fajn, ale ještě musím čekat jestli se manžel neodvolá ![]()
Pokud možno se nikdy nerozvádějte - jsou to hrozný nervy.
![]()
Ahojte
tak kousatko kartackove mame z DM, dnes jsem opet nakoukla do dm a meli v akci 6 baleni Sunarku-frutapury za 199kc, super cena, tak jsem se zasobila
MAla dnes slavi pulrok, to strasne uteklo------a je protivna. Vecer po ocku mela 37,8, ale spala celou noc
Raveno, Mina zdrhla a ja zapomnela na gumicky, tak mi napis tu adresu, poslu postou, jo?
jdu si udelat kafe
Ahojky!!
katlinko…tak moc držíme palce, ať to máš brzy za sebou úplně! Jsi moc statečná!
Enasus…tedy tchýně je fakt šikovná! Ta moje zase peče koláčky
![]()
Kačíku..kde jsi to koupila…to je fakt super. my máme to z DM a malý si to samozřejmě vráží až na mandle, takže poté hezky ![]()
Miiri..takže vy zae výletujete, jo??? Tedy, taky bych si dala říct! Tak se mějte krásně!
Havo…chlapi jsou prostě chlapi! Oni některé věci prostě neřeší a ještě se diví, že my z toho dělame vědu! Ale abych se přiznala, tak Ladik občas malého břebalí, i když je pokakaný…ale fakt jenom někdy! Když je po ruce maminka, tak se k tomu nežene…prý maminka to umí nejlíp ![]()
Tulenice…to s tím melounem je super! Já si zase při oblékání vždycky vzpomenu na chobotnici, které máš obléct síťovanou tašku…to taky sedí!
Katko.....náš malý taky dnes válí…v noci spal se mnou, jedl opět 2×…no klasika! Jinak JITULCE VŠECHNO NEJLEPŠÍ!!!! POSÍLÁME VELKÉHO HUBANA!!!!!
![]()
Peto, penize vcera Vlada poslal...... dejte vedet, zda dorazili a na kolacky uz slintam jak bernardyn
Jinak holky, nedostala jsem to!!!!
Katlinko az bude po vsem oddechnes si a nekde za bukem uz na vas ceka jiny hodny tatinek, jen se dobre koukej ![]()