Poradna duly
Jana Čurdová
Helmitko…tak ať malé chutná!!!! my jsme včera zkoušeli brokolici…no moc nadšený nebyl, ale snědl to! ![]()
OSLAVENCŮM VŠECHNO NEJLEPŠÍ!!!!!!!!!!
![]()
Dnes je fakt krásně! A hlásí takto celý týden, takže paráda!!!!
Zaju,
tak ja som tiez modrinovy typ, hned sa mi urobi modrina a tazko mizne. Ako kedy teda.
Inac jedny hovoria ze nedostatok zeleza, ini zase ze nedostatok vitaminu C a ja som niekedy mala nieco so zrazanlivostou tak som bola modrinata a dal mi lekar na to Ascorutin - ale nepomohlo to, nejako som zacala zrat vitaminy a uz je to ok.
........... vynatok z clanku .................
Pridajte do stravy vitamín C
osoby s nedostatokom vitamínu C majú väčší sklon k vzniku krvných výronov. Odborníci preto odporúčajú v prípade úrazu a modrín zvýšiť príjem vitamínu C.
Vitamín C sa podieľa na tvorbe ochrannej kolagénovej vrstvy na stenách kožných ciev. Cievy tváre, rúk a chodidiel majú tenšiu kolagénovú blanu ako napríklad cievy na stehne. Preto sú modriny na týchto miestach obyčajne tmavšie.
Jedinci so sklonom k modrinám by mali na posilnenie tvorby kolagénu trikrát denne užívať 500 mg. vitamínu C.
O tejto kúre sa však bezpodmienečne poraďte s lekárom.
Ahojky holky,
všem oslavencům vše nej nej od Olívka ![]()
Ještě jsem Vás nedočetla, snad se k tomu dostanu. Na Lipně bylo super
![]()
Olívek dělá kliky, zvedne se na rukou a nohou do vzduchu, je to legrační, vyfotím a vložím ![]()
Tak vkládám fotku a jdeme zase ven - je tak krááásně
http://emimino.cz/…P1030680.JPG
A lepší pohled zespoda
Ahojky, tak s Adámkem to začíná být pěkná makačka - už máme rozházené všechny kazety a CDčka. Leze rychlostí blesku a začíná vstávat. Včera už si nabil čenich o šprušle u postýlky, když se u nich zvedl a nevěděl, jak zpátky.
Tady jeden umělecký akt: 
Peťo, já k němu vstávám, ale nekojím ho, jen ho uklidňuju. Tak po 10 minutách breku usne. Třeba dnes, v půl desáté usnul, v jednu se probudil a plakal, ale bez jídla/pití usnul a probudil se až v šest, tj. zjevně hlad neměl. Tak se snažím ho naučit spát celou noc. Doufám, že mě neodsoudíte, jako moc ostrou matku. Ale přijde mi, že když se naučí takhle spinkat, tak nebude mít šok z přesunu do pokojíčku, až bude větší.
Zuzi - teda spinkání máte zmáknutý - a to jen brečí a pak usne??? To Vojta by řval tak, že by mě brzo sousedi vystěhovali. Ale faktem je, že v noci už tolik nehamá jako když byl menší. My kojili úplně předpisově 10 min. z jednoho prsa a 10 min. z druhého a teď mu stačí jen to jedno. Zkusím tvojí metodu - tak móóóóc bych už chtěla spát celou noc v kuse ![]()
Čus,
gratulation Filipínovi k půl roku ![]()
Holky máte slunečník na kočár?Nebo jak zakrýváte prcky když svítí sluníčko?
Dneska mi přišla z mmb ušitá clona na sporťák, tak jsem ji prubla, když tak svítilo a můžu říct, že jsem spokojená, splnilo to účel.
Cest praci - „a robote pokoj“
No tak sme boli u ortopedicky, som sa bala ze co povie, ale Kubik je uplne ok, zdravy, plne vyvynuty. Lekarka mi povedala, ze ho absolutne v nicom nemame brzdit a ze ak chce chodit, tak nech chodi kolko vladze. Ma to v genoch a vraj prirode nerozkazeme. Totizto Kubino sa sam na nohy nepostavi , ale ked ho dviham, tak hned sa postavi a uz aj cupita. Dnes prekracal celu izbu dokolecka, podupkaval a piskal od radosti. A z brucha sa dvihnut nevie, ale zo sedu, pripadne klaku sa driape na nozicky. A z bruska chce ist na styri, ale strasne sa mu nozky smykaju a je z toho nervozny, ze mu to nejde. A najlepsie sa skrabe po mame - uz mam cele telo dostipane a doskrabane ako sa Kubik driape po mne na nohy - hehehe.
Zuzi, tak tvoj mini milasek je teda cislo, tak to za chvilku uz bude kruzit okolo nabytku - uvidis, neprejdu dva tyzdne a bude chodit, mozno aj menej.
Raveno poslala jsem ti tu fotku na zmenšení-Díky ![]()
Helmitko - jak ta clona vypadá?Můžeš hodit foto?Já jsem právě přemýšlela jestli slunečník nebo tu clonu a prý přes tu clonu svítí sluníčko i tak,ale určitě je praktičtější jak slunečník. ![]()
Zuzajdiku to bych taky potrebovala vydrzet nechat ji usnout… pokusila jsem se jednou a nevydrzela ani 3 minuty
dr rikala, ze vstava jen proto, ze je tak naucena… JInak super fotecka
![]()
Kacudko ja mam slunecnik na kocarek.
Jinak jsem dneska nakonec a koupila 30tku faktor od bubchenu, jelikoz v satku ji nemam jak ochranit a ted v nem courame jelikoz vytah opet nejezdi…
Miiri fakt bozi:-) mi ted zacali vystrkovat zadecek
jeste musi prijit na to, ze to ma udelat s rucickama na podlaze a taky uz polezeme
![]()
Vsem oslaveneckum vse nej nej nej!!!
No k sedackam ja se chci podivat po nejaky 9-36 kilo, ale vubec zatim netusim…
Raveno děkuju,vzalo mi to,metřík mám vyrobenej,ale nedaří se mi ho dát do podpisu.Teda v podpisu to mám,ale píše mi že je to moc dlouhé.Vím že mám něco umazat,ale nějak mi to nejde ![]()
kacudka píše:
Raveno děkuju,vzalo mi to,metřík mám vyrobenej,ale nedaří se mi ho dát do podpisu.Teda v podpisu to mám,ale píše mi že je to moc dlouhé.Vím že mám něco umazat,ale nějak mi to nejde
máš to nějaké celé divné, na začátku bys měla mít v závorkách img a na konci taky, jen s lomítkem