Poradna duly
Jana Čurdová
helmitka píše:
kacudce:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
na tuhle jsem taky koukala, mohla bys, prosím, hodit foto, jak vypadají ty klipy, kterými to přiděláváš na boudičku??? prosím, prosím nějaký pěkný detail ![]()
Zaju - já vím že je to divné,jsem pako
Objevilo se mi tam img ale ne v závorkách ale se šipkama.
tááák, přeji všem hezký večer,
dneska jsem stíhala jen dočítat, ale protože to bylo přes den teď už si nepamatuju ani Ň, takže jediné co vím, je že chceme popřát oslavencům vše nej k půlročku
![]()
Miiri,Zuzi
![]()
Teda ti vaši hošani jsou ale šikulkové Sabča ta je ráda že se přetočí na břicho
![]()
Tak jsem nakonec vybrala asi tuhle:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Hurááááááááá,mám to.Taky ste mi mohli říct že mám zkopírovat ten druhej kód a ne ten první ![]()
Kačíku - sedačka je pěkná a taky pěkně drahá ![]()
Zaju- nevím jaká je ta clona v reále,ale mám pocit že když dítko leží,tak na něj musí svítit sluníčko ne?Možná to jen tak vypadá na té fotce.
kacudka píše:
Hurááááááááá,mám to.Taky ste mi mohli říct že mám zkopírovat ten druhej kód a ne ten první
zrovna jsem se Ti to chystala napsat ![]()
kacudka píše:
Kačíku - sedačka je pěkná a taky pěkně draháZaju- nevím jaká je ta clona v reále,ale mám pocit že když dítko leží,tak na něj musí svítit sluníčko ne?Možná to jen tak vypadá na té fotce.
eee, o clonu mi ani tak nejde, potřebuju jen to uchycení ![]()
No vidiš Kačudko jak jsi dobrá
hezká fotečka malý je hezoučký ![]()
Sedačka bych řekla že je za dobrou cenu
jsou i drahší ![]()
zaju, tak já ti tu clonu zítra vyfotím i s detaily… když Anežka leží, svítí jí na nohy, horní půlka těla je ve stínu
helmitka píše:
zaju, tak já ti tu clonu zítra vyfotím i s detaily… když Anežka leží, svítí jí na nohy, horní půlka těla je ve stínu
díky díky ![]()
Promiň Zaju - já jsem to chtěla napsat Helmitce
Kačíku - to mi ani neříkej že jsou i dražší,to abych začala šetřit ![]()
NAPOLY - jestli tu ještě dnes budeš - tak …ZÍTRA JE CVIČENÍ
![]()
Teda na to co předvádějí Olívek a Adámek jen zírám
. Sophi se sama ještě ani nedostane na bříško,vždycky zůstane viset na boku a chybí jí pár mm aby se přetočila.Ale myslím,že se jí nechce,že prostě ví,že polohu na bříšku nesnáší.
Kačíku Sabča bude mít super sedačku a ta cena je vskutku příznivá.Taky chci buď od Rommera nebo Maxi-Cosi.
Sophinka posílá hubánka Filípkovi k půlročninám ![]()
nepřihlášená Mína
dobre ranko,
kluci jsou fakt sikulky, a olivek me pekne rozesmal, ty jeho kliky jsou rozkosny
! a jak je krasne zpevnenej, tady nam roste malej gymnasta
…
kaciku, sedacka vypada moc dobre - a cena vyborna. komu se to zdalo moc, kacudce? zkus mrknout do kramu, ono sezenes treba za 2.5 babypoint, ale to je nesrovnatelna kvalita… tohle je fakt dobra cena, navic mi prijde, ze ted sly ty ceny za sedacky obecne nejak dolu, kdyz jsem vybirala aje, tak ty lepsi staly 6-8.000.
my budeme vybirat taky mezi maxi-cosi a romerem, musime to vyzkouset s viktorem. maxi-cosi vydrzi dost dlouho, asi fakt do tech 18kg, nasi ji maji ve svem aute - a aja v ni jezdi doted. romera mame pro aju v ty kat. 15-36 kg a nemuzu si ho vynachvalit, tak se budem rozhodovat v obchode, az tam viktora po:,–(im.
mino, ja jsem ti vlastne neodpovedela na to akvarko, co? ono je to kousek od nas, nekolikrat tydne kolem toho chodim, ale jeste jsem tam nebyla
. takze neposlouzim. nijak velky to neni, jedna vilka. no ale jestli si budete chtit udelat vylet, tak prijedte klidne k nam na vikend ![]()