Poradna duly
Jana Čurdová
Hildo,odečítá se půl stupně - malej tedy má 38,3. Teplota nad 38 by se měla srážet,do 38 bych nedávala nic. Ale určitě bys to měla řešit s dr. .
díky, uvidim co bude, kdyžtak večer zajedu k dr… Ale máme celkem dobrou náladu tak to asi nebude nic vážnýho ![]()
Ahojky holky, já taky nějak nestíhám. Poslední dva dny jsem dočetla teď. Máme novinku - spíme celou noc. Dokonce i dnes, kdy byla taková bouřka, že mi hrom rozhoukal chůvičku, tak se Adámek neprobudil. Celou noc znamená od deseti do šesti. Pak ho beru k sobě do pelechu, nakojím a spíme do osmi. To je prostě paráda. Doufám, že to dlouho vydrží.
ENASUS, šikulka. Moc krásně se ti to povedlo. Ti naši obdarovaní to ještě nerozbalili, pořád to mají jako dekoraci v obýváku.
NAPOLY, a co ta škola? A jakou práci by sis měla najít? A kdo bude hlídat Filípka?
ZAJU, SZ napíšu.
Tak mám dost, to naše zdravotnictví mě fakt dojímá
-Včera jsem se vrátili z nemocnice s tím, že dneska máme jít ještě ke své dětské doktorce na kontrolu a odevzdat zprávu z nemocnice. Doktorka se ani nezvedla ze židle a ani se na Vojtu nepodívala. Viděla ho ze vzdálenosti cca 2,5 metru, tak tomu říkám kontrola
Ještě že si neřekla 30 Kč, to bych už asi vybouchla ![]()
Teda NAPOLY - jakou práci si chceš hledat??? Vždyť Filípek je ještě tak maličký
A to se budeš starat o malýho, domácnost, budeš chodit makat a ještě ke všemu dělat školu?
A kdy budeš spát???
To mi připomíná film Kameňák - budeš spát v poledne ve výloze jako reklama na noční košile
![]()
Ka-tko krásný fotky, Jitulka je modelka ![]()
Jarouchu - dej sem fotku nového sestřihu ![]()
Včera a dneska jsem byla zkoušet golf, docela mně to chytlo. Zatím jen odpaluju, ale je to super a může tam se mnou být Olívek.
Myslíte, že má ještě cenu pořizovat šátek? Pořád nevím, jestli do toho ještě jít, poraďte.
Hildo - Honzíčka je mi líto, snad to nic nebude. Dej vědět.
Končím jdu si dát kafíčko ![]()
Miiri, byt tebou koupim tu Manducu, taky o ni uvazuju........
myslim, ze na satek je olivek netrenovany, navic pokud zacinas ty uvazy museji byt pevne, nevim jak by se v tom maly citil
Ja dnes byla cvicit Pilates, parada, uz se tesim na pondeli
a ted pecu 2 rolady, mnam
ahojahoj!
zdravim po nekolik dnech!
vsem moc diky za prani
holt jsem uz stare zelezo
pekne jsme si to uzili - maminka me odpoledne pozvala na zmrzlinovy pohar
a pak jsme s mirou sli na vystavu o titanicu (strasny humbuk kolem, no… docela me to zklamalo
)
adel, jeste jsem ti nepodekovala za fotky!! ![]()
zuzi, adamek je fakt dabel! takhle sam sedet… joo, a jaks to udelala, ze spinka celou noc?
ja chci takyyy!!!
miiri, ja jsem zase zastance satku, protoze si ho muzes omotat na tisic zpusobu… nejlepsi by bylo, kdyby sis ho mohla pujcit a vyzkouset… nositka jsou taky super - jen vzdycky trnu, kdyz vidim, jak tam mimcum, kdyz spi klimbaji hlavicky ![]()
katko, paradni fotky! ta adidasova je vtipna ![]()
a raveno, viki s kytickama je krasna!
napoly, kdo bude hlidat filipina? a vybralas uz neco?
hildo, co honzik?
jarouchu, tak slava, ze uz jste zdravi! a sup sem s foteckou ucesu!
tatka si uziva materske, co? ![]()
katlinko, to je teda vrchol, ta doktorka… ![]()
martasku, marecek je teda chlap!
ty mas misto mlika salko, co? ![]()
jeste preji vsem malym oslavencum vse nej ![]()
a koncim tenhle vele elaborat
![]()
dobrou!
Krisulko, abych to uvedla na spravnou miru, ta adidasova byla focena na MMB pani co nam to prodala jako spokojeni zakaznicci, jinak jsem rada ze jsem neco sehnala rovnake pro oba.....
no to by nebylo špatný s tou výlohou
![]()
no nejspíš se vrátím do té minulé práce, ale jen na ranní a možná noční…ale stačila by i brigáda…prostě musíme „zalepit“ tu díru v rozpočtu ![]()
už to mám naplánovaný - malej se totiž ráno budí kolem 8mé, po deváté vstáváme, nakrmíme a pohrajem si a pak NEJPOZDĚJI v 11 hod. už spinká - až do 12:30 - 13:00…a pak tu hodinku než bych přišla z práce vydržel…a v noci usíná ve 20:00 - 20:30, pak se jednou zbudí kolem půlnoci a pak spinká zase do sedmi - osmi…takže mě postrádat nebude…odpolední bych v žádným případě nedělala!!!!
ka-čko - Jitulka je kouzelná…a fotky super…
šátek - neporadím páč nevlastním
…mám klokanku od Chicca a na to naše trajdání (většinou se tříděným odpadem
) nám to stačí
…jen si vždycky připadám jak kačena, když s ním jdu protože se bojím, že na mě zase někde bude číhat nějakej „hrbec“ a já se natáhnu i s malým…BRRR ![]()
krisulko - tvůj „vele elaborát“ byl fakt vele elaborát
- stručný, jasný, výstižný
![]()
a zítra máme u nás za barákem sběrovou sobotu, takže se zítra bude makat
jen náš „vyčůranej“ táta šel dneska ještě na noční - prej MUSEL!!! HA HA HA ![]()
a představte si, že KONEČNĚ dostal smlouvu na NEURČITO
…no jo, taky po dvou letech už museli, že jo
…tak to tu sama oslavuju kofolou bez cukru - mimochodem pěknej humáč
- a bez vínka
![]()
ještě omrknu, co je novýho na MMA a jdu se pustit do úklidu ![]()
koukam, cely den nic a ted to oziva. u nas teda bylo dnes celkem hnusne
Napoly drzim palec na robotu
jinak muj chot m e taky ukecava na praci pry abychom mohli zacit stavet ![]()
nonic, jdu delat krem do rolad, a pak cekat na muzicka v neglize ![]()
Ahojky!!!!
katko …super fotečky…malá má v tom kloboučku tak decentně natočenou hlavičku…no modelka jak vyšitá! Jo a kde má Jeník vlasy?????????????
Hildo …to je fakt blbý s tím malým, my máme taky exémek, ale mažeme pouze lipobází…je to jeden den lepší, jeden horší, ale naštěstí jej to nesvědí, tak si to nemaže. A jak píšeš…možná se malý škrabe už jenom ze zvyku!
Jarko …jasně, ukaž se nám!!!!! A jinak s tou ZOO jsi mě fakt pobavila…malá bude umět brzy hooodně zvířátek!!!!
Miiri …golf, jo??? Tak tedy, tak bych se chtěla mít…na MD, hrát golf…prostě pohoda! haha, že???
Raveno …s tím odchodem a příchodem to znám! Ale u nás je to horší, já se musím vždy zbalit tak, aby bylo jídlo!
Krisulko …taky jsem o té výstavě uvažovala…tak nic! Nebudeme se trmácet, pokud to nestojí za to!
Katlinko …takové doktorky miluju, fakt! To má člověk chuť si vzít kartu a jít jinam! Kdyby z těch dětí nebylo tolik peněz, tak se člověk nebude tak divit…ale miminka vynášejí nejvíc! Je to fakt bordel )pardon)!
Jinak malý se začal oatáček všemi směry…takže je na něj super pohled…neplazí se, ale válí sudy! Jenom k sezení se moc nemá…ale on na to dojde!
Jo…dnes ráno jsem ho měla vedel sebe a na chvíli jsem usnula…jak jsem se vzbudila, tak se na mě malý křenil a z pusy mu trčel cár papírového kapesníku..kolem všude poslintané cucky…no vyletěla jsem jak střela…ale snad to nesnědl…doufám, že mu to nechutnalo…ale fakt ve mě zatrnulo!
Ad nosítko…taky jsme uvažovali o šátku, ale asi už počkáme a koupíme krosnu. Stejně chceme chodit hlavně do přírody…
teda jituska v klobouku je vyborna
!!! aja bude taky kocka, ted jsem ji na MMA vyhrala pasek s thomasem ![]()
jeee, miiri, ty ses pustila do golfu? a kde jsi byla? ja jsem se ted rozhodla do toho konecne trochu obout (zelenou kartu mam pet let a hraju porad stejne
- minulou sobotu jsem se odvazila na turnaj a tristne to dopadlo
(i kdyz uzila jsem si to paradne - preci jen dopoledne bez deti je dopoledne bez deti
). jeste prosim te, muzes mi poslat na mail ty fotky ze zoo ve vyssim rozliseni? diky moc!
krisulko, tak to jsem rada, ze ty fotky dosly, totiz vracely se mi i napodruhy, kdyz jsem to poslala rozlozeny do 3 mailu, ze prej mas plnou schranku.
jarko, sup sem s fotkou sestrihu!
hildo, at je honzik co nejdriv ok.
zuzi, kolik mist k sezeni tam teda je? takhle to vypada docela legracne, jak ma za sebou ridic jidelni stul
.
tulenice, tak ted nos v manduce co nejvic, vsechny cekame, jak se ti osvedci
.
musim taky neco koupit, ale satku se bojim, ze bych to nezvladla.
Katko…ukecává tě kvůli stavění nebo chce tu rodinnou přítelkyni!!! ![]()
Jinak my se taky zajímali o stavební místa…tak na vesnici 1000 m2 za 680 000,– …docela síla!!!!! No nevím, nevím…ale z bytu chceme za každou cenu…nejsme moc bytové typy!