Poradna duly
Jana Čurdová
tulenice objednala jsem pres mujeobchod.cz, ma ji skladem, cekam na podklady a zaplaceni a pak ji odesila
jinak ja bych taky nekupovala zidli tak drazem nasstesti mi ji zdedili
Jo a Jenda? Jakmile zjisti ze se muze nosit, tak z toho nesleze, jak ho znam
no mala hrape celou noc, dnes se vzbudila v 6.30, nakojila jsem a ted vstala po 8
Ka-tko celou noc sice nespí - minimálně 2× se krmí, ale naštěstí už je to tak že už většinou neuspávám, prostě nakojím a hned zase spí. Ty první 2 měsíce byl děs, kromě prdíků se pořád chtěl mazlit, nicméně když si jednu noc chtěl ve 3 ráno hrát, tak jsem tedy řekla že to už tedy ne, že hraní nebude, že noc je na spaní. Pak se spaní vylepšilo na snesitelnou úroveň, v noci pláče většinou jen když ho něco trápí - hlad, prdík, zub…
Tulenice, no ja taky neuspavam, dokonce uz ani v kocarku, staci obliknout ulozit a jit, usne sama- timhle ale nechci nic zakriknout
Ka-tka jo kočárek, teď i manduca - to Mišan prospí skoro celý den, hlavně když se to hýbe… no ale taky to nechci zakřiknout, protože stačí 2-3 prořvané noci a zase jsem ploužící se mátoha…
dobre ranko!
hele, baby, ne ze vykoupite vsechny ty petrolejovy!!!
jeste k tem zidlickam - my tu chicco mamma kupovali bazarovou za necelych 1.500,– - a jak poslouzila a jeste poslouzi… jinak aja v ni byla cca do 1,5 roku, pak uz chtela k malemu stolecku se zidlickou - a letos jsme ji koupili takovou tu drevenou rostouci zidli k velkemu stolu.
jinak se mi moc libi tahle - pokud bys chtela ted krmit v lehatku a pak mit zidlicku, ktera vydrzi i pro predskolaka: http://www.spuntik.cz/…ka-zii-2008/ .
jinak z tech polohovacich plastovych by mohla byt fajn (krome vsech tech drazsich od chicca a od peg perega) tahle: http://www.detskyraj.cz/…ypoint-pinta- nebo tahle http://www.detskyraj.cz/…gn-pepe-2008- …
no a kdyz mluvite o tom spani - viktor posledni dobou uz nekolikrat nespal VUBEC pres den. vecer sel spat v jedenact a spal do sesti az sedmi, ale pres den proste nic
. o aje ani nemluvim, uz mi taky odmita po obede spat
![]()
Adelino no co by se stalo, tak by sis koupila tu černou…
a pokud by byl srazík, tak s mandukama by to mohl být pěkný výřad, i když ty autosedačky taky nebyly špatný…
![]()
Ahoj, baby,
tak je po víkendu, my si ho teda moc neužily, ale příště to snad vyjde lépe… Zrovna jsme se dodívaly na Sezame, pojď si hrát, vždycky se u toho ohromně bavím, Aňula to, bohužel, ještě neocení. ![]()
Manduca je fakt hit, akorát my ji asi kupovat nebudem, jelikož už jednu malou klokanku máme a mému milému se moc nepozdává ten kontakt tělo na tělo, protože, jak tvrdí, potí se jako prase a malá by byla od něj zpocená a taky není nijak zabezpečená proti dešti a případnému pádu, no ale jinak má krosna plno nevýhod, z nichž největší je cena, tak nevím, jak to dopadne, půjčovat si ji z půjčovny se nám nechce.
Jinak už nevím, co se tu probíralo, jo, židlička, zkušenosti nemám, kupujem IKEU a posléze jak tulenice, malá židlička se stolečkem.
Holky, nemáte tip na nějakou pěknou a zábavnou hračku, ty chrastítka, co máme doma, jsou už pasé a hraček je tolik, že nevím, kterou vybrat, co má u vás doma zrovna teď úspěch?
tulenice, cernou, jo? vis co
![]()
jinak jsem ti ale zapomnela vcera napsat, ze se mi hrozne libi ten misakuv cokoladovej kloboucek - a ted koukam, ze jsi chtela jinej
. ale tenhle mu fakt slusi!
helmitko - u nas ted nejvic frci hracky s cedulkama (presneji ty cedulky
) a vlastne vsechno, co se da kousat, miluje lzicky a ruzny kelimky (pri prebalovani mu davam do ruky nerez lzicku a on ji zkouma a nehazi sebou) a ted ho dost berou i takovy ty omyvatelny knizky. a pak papirovy casopisy, ktery muze rozcupovat. jinak je pro nej ale ted nejzabavnejsi byt na zemi uprostred mistnosti a snazit se nekam dostat…
no nic, uz se jdu venovat detem, aja se prave „stara“ o viktorka - a to by nemuselo dopadnout dobre ![]()
Helmitko i pro prťata se dělají oblečky z moiry, takže v pocení by zas tak strašný problém být neměl ale viděla jsem i levnější krosnu než manduca, ale to je na tobě. Klokanka ti už stejně dlouho nevydrží.
Proti dešti se vyrábí pláštěnky, dá se v nich nosit i mimino v šítku - má to 2 kapucky a tímto se ptám, holky šátkařky, koupil si to někdo? Levné to totiž není. Stejně tak i další oblečení na nošení. Tady by se asi vyplatilo naučit se šít a plést… ![]()
Nevím jak moc je mimino zabezpečené proti pádu v krosně…
řekla bych že stejně.. takže nepadat.
http://www.moje-miminko.cz/…elt--jolly-1 o téhle jsem uvažovala, ale manduka zvítězila, jak říkám s krosnou se vařit nedá.
Včera jsem s mandukou sádrovala hmoždinky a přišroubovávala věšáčky v komoře, tak už tam manduca visí ![]()
Adelino černá by náhodou byla stylová, ale že seš to ty, klidně si taky kup přírodní ![]()
jo a Mišan v kloboučku se mi taky líbí, já mu ho v obchodě zkoušela, myslíš že bych mu ho koupila kdyby se mi nelíbil i když jsem původně chtěla jinou barvu?
![]()
Jo jo cedulky na hračkách Mišánek zbožňuje, hlavně ty ikeácký, jsou totiž krásně dlouhý a dají se dobře žužlat. Ale docela si hraje s měkkým balónkem, šlágr jsou nejrůznější kousátka - máme 3, pak řetěz, hračky co různě hrají, pískací kachnička (šíleně se vzteká že se mu nevejde do pusy), dlouho bylo nepřekonatelné víko od koše na hračky z ikey a pískací plastová knížečka (hračka od jednoho roku - tedy kvalitka je když se mu podaří ji ozvláštnit tvarohem, to je smrad)
A co vede nyní je pěnové puzzle na podlaze, šťouchá do toho, rozebírá, žužlá…
Tak s těma hračkama to je u nás podobné, pískací knížka nás taky baví, ale mama ji umí pěkně obracet a pískat, Aňa to ještě nezvládá, takže když mama přestane, začne kvílení. Hračka musí minimálně pískat, ne-li blikat a cinkat a šustit, být rozmanitá, musí se dát ožužlat a nesmí zlobit, že by třeba neposlouchala ručenky…
, no je to složité… ![]()
Nazdaaaaaaaaaaaaaar maminy,
tak zase po tyzdni sa hlasim. Najprv idem napisat a potom hadam stihnem docitat, xixixix ![]()
Tak nas Jakubko je riadny zivel, od kedy stoji na nohach, tak sa zacal pretacat ako ventilator, plazi sa, snazi sa postavit na styri a po mne sa skrabe na nohy. On to proste zobral jednym vrzom naraz vsetko.
No a za ruky CHODI AKO DELO. Takze este nic a uz mam krize v prrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr - presne tam. Musela som kupit poriadne topanocky, lebo v tych babatkovskych „kociarovych verziach“ to nebolo ono.
Kubik mi v noci tancuje po postielke, len cakam, kedy sa polame ako tam vystraja.
Od kedy chodi, tak mu krasne spevnelo telicko, vie si klaknut, robi drepy a podskakuje ako opica.
Teraz trenujeme aby si sam
ol a aby zacal liezt po styroch a kazdy den sa zdokonaluje. Inac uz sedi krasne sam,bez toho aby padal na hubu.
NO, takze chapete ze nemam na Vas cas
![]()
Nejake fotozy:
No tak kriklun krici, uz chce spat, tak neskor docitam hadam.
ahoj baby,
koukam jedete s temi nositky
by meli tulenici dat provize ![]()
jinak oblecky z moiry - ted jsem videla - body za 590! ![]()
kdybyste mely cas a chut, supnete nam hlas ![]()
www.babyportal.cz/soutez-satky (foto c. 30)
diky diky!
taky je u vas tak hnusne? ![]()
Krisulko už jsem ti ho tam šupla ![]()
o provizích pochybuju…
jo a funkční oblečení na nošení se probírá v této diskuzi na
http://www.nosenideti.cz/china.php
cesta je z sekce nosíme naše děti/úvazy a jak nosit/funkční oblečení nejen na nošení dětí
jo a hnusně tu je, proč myslíš že tu žvaním… jinak bych se skočila mrknout do lesa jestli už nelezou houby…
Krisulko - máš ho tam
…a stejně je to nejhezčí fotka,tak i tak
Děkuji za pohanění židličky
Já právě doteď krmím v houpačce. Už to jde hodně blbě,ta židlička je nutnost. Mě se právě ty židličky na té roznožce zdají nestabilní.Ale asi je to jen zdání.To byste si je neopatřovali,že ![]()
Katko - není to škoda to auto opravovat? Stejně to zas někde orveš
A to se stalo v těch nových garážích v Hypernově v LBC? Tam je to ale docela umění se trefit do pilíře
![]()