LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3771
21.5.08 21:51

Peti já ještě kaši nedávám a ani se zatím nechystám. Už jsem přešla na Nutrilon 2 a na noc dělám 180 ml+6 odmerek. Spí potom od půl sedmé do přibližně půlnoci,pak si dá to samé a dnes vstávala v půl osmé. Jinak přes den Sophi stačí 160 ml mlíčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
21.5.08 21:55

Míno…tak já dávám malému přes den jenom 150 ml mléka…čím víc dám, tím víc blinká! A možná má fakt hlad nebo žízeň…ale čaj se mu snažím dávat…tak nevím. Možná mu jenom rostou zoubky a je z toho nevrlý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
21.5.08 22:00

Havo - tak sláva,že už jste doma! Držím palečky ať UZV dopadne dobře. A 6.zub? Ty jo! Tak to my ani náhodou nic.

K tomu monitoru - mám babysence,zatím nám stačí jen jedna deska,Sophinka jak lehne tak se probudí. A jak psala Adel - když nebliká zelené světýlko,mám bezesnou noc. Když jsme byli na víkend pryč a pak taky na srazíku,tak jsem uchylně v noci vstávala a osahávala ji,abych měla jistotu že dýchá :roll:

Botičky dávám už od malinka - takové ty capáčky co si jen hrají na botičky.

Manducu mám objednanou - červenou - a bude začátkem června,protože jsem trvala na té barvě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
21.5.08 22:03

Péťo - přes den taky mlíčko vyhazuje. Když je na bříšku tak ještě dvě hodiny po jídle hází kačenu. A čajík vypije jen když je ohřáty,pokud má pokojou teplotu tak ho do ní ani náhodou nedostanu. A už taky dáváš dva nemléčné příkrmy? V poledne (u nás to vycházo na 11 hod) zeleninový s něčím a odpol ovocný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
21.5.08 22:04

ahoj baby!
mam vecerni depku - jsem se chystala za spoluzaky - meli dneska obhajoby DP, takze vesela akce :wink: - no a zamrazene mliko bylo zkazene :( uz jsem byla cela nacancana a na odchodu, jen tak pro formu jsem to olizla… ach jo… tak sedim doma, mira v kosicich a … a ja se taaak tesila! :-(

na koznim pravila, ze to muze byt atopak, ale ze je to na nezvyklych mistech, nebo saborea… a ze to vyjde nastejno :? baba! :evil:

tak aspon zkousim odeslat vam fotky ze srazu - evidentne bych ale nemela uz na nic sahat a jit spat, ptz to na me ma furt nejaky hlasky a nechce se to odeslat :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
21.5.08 22:07

Krisulko - tak to je fakt pech!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
21.5.08 22:08

Míno - autosedačka super, jen my máme do 9 kg ještě spoustu času :lol:

Petule vnitřní délka je tak 10,5-11cm.

Pak dočtu, hrajeme Scrable a já odbíhám mezi tahy ( to bude keců :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
21.5.08 22:14

tak… veseleji :)

raveno, opet krasne fotky! muzete viktorku pouzivat jako brzdu kocarku :lol: a hrisny tanec, jo? ma vkus, holka 8)

havo, 16 stupnu?! to je skoro kryoterapie 8) :lol:

petule, treba je to jen tim blbym pocasim… prijde mi, ze jsou z toho stejne otraveni jako my :?

[quote:670e5dbd46] .Mína. slabší povahy ať nekoukají na cenu a už vůbec to nenasobí dvěma :lol: :lol: :lol:

Miiri, vydrt je! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
21.5.08 22:30

Hraju jen s Honzou a drtím ho, asi prohraje - hihi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
21.5.08 22:57

Krisulko vzhledem k tomu co tam ma tatka na vyber si vybrala fakt dobre :lol: :lol: (treba vi, ze mamka do Patrika byla ve 12ti zamilovana :oops: :lol: :lol: a chtela mne potesit)
jinak stim srazikem je to fakt skoda, mne mala mliko z mrazaku vubec nechtela :( takze vse letelo do odpadu…a kdyz by bylo potreba aby krmil nekdo jinej zvladne i flasku umelyho jen v noci by bez „maminky“ byla nestastna

Havo 16 stupnu 8O 8O to je kruty uplne mi naskocila husina… My stale bezzubky bezzubi :lol:

Ty jo ja jeste nezacla ani zkoumat ty sedacky :oops: :oops: chcem ji kupovat +- v cervenci… Mino cena je neprehlednutelna :wink: ale je fakt ze sedacka vypada moc dobre a vzhledem k tomu, ze jste porad nekde na cestach se to urcite vyplati!! Ja doufam, ze si vyberem maximalne do 4 :wink:
No ja jsem chodila kontrolovat dech i pri zapnutym alarmu :oops: a navic stejne je vetsinou u nas v posteli kde to ani zapnout nemuzu, tak jsem ho klido pujcila nasemu budoucimu novymu kamaradovi Matyskovi (jsem napnuta kdy si to prihasi na svet :lol: )

Petule taky jsme uknourany protivky uz 2 den a urco je to tim pocasim :wink: barvicku mam hnedou s nadechem cerveny a svetlej melirek…
a nene vitezi Vikous :lol: :lol: :lol: zdani klame :lol: :lol: dostala ho na lopatky (sapala se po cedulce a udelali kutulu 8O :lol: )

Mirii fandime ti :wink: mne Kuba minule tezce rozdrtil v dostihach, scrable ho neba a ani ho doma nemam, budu si muset pockat na Vikouska :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
21.5.08 23:19

ahojky…
tak vás po nějaké té odmlce opět zdravím.....
nosítko - no, my máme od Chicca a jak už jsem psala - na prochajdu se tříděným odpadem to stačí :wink:
autosedačka - myslím, že už jsem taky reagovala, ale kdyby náááhodou neee - nevím nevím…jsem na vážkách jestli koupit 9-18kg nebo rovnou 9-36kg…je mi jasný, že ta druhá varianta nebude extra třída, ale s tím naším popojížděním :roll: a s Filipkovou váhou :-( :lol: :lol: už jsem musela „odložit“ i to naše krásný houpací křesílo protože jsem měla fakt strach, že to rupne - když tam malýho šoupnu, tak se to prohne tak, že je +- 15cm nad zemí :?
botičky - teda já nevím, ale zdá se mi, že budeme mít „lodě“ po fotříkovi 8) páč máme nožičku dlouhou 11,5cm 8O takže bez zkoušení nic nekupuju (ani na MMB a tam jsou tááák krásný capáčky :-( )

raveno - Viktorka je šikulka…a s medvědem si poradila…hrrrravě - prrrravda… :lol: :lol: :lol:
to u nás se „válčí“ s maxi slonem - jen slon zatím vyhrává 8) :lol: :lol:

a máme jeden pokrok - no vlastně dva :wink: Filipek když sedí, tak se opírá vepředu o ručičky a šoupe prdelkou, takže se „pohybuje“ dopředu…je to celkem legrační, když si vezmu, že se ani neplazí :wink:
a ten druhej pokrok - roste nám zub :arrow: ŠPIČÁK :arrow: takže pokud zase nezaleze, tak budem mít doma upírka :roll: :lol:
jak kdyby nestačilo, že už je z něho „škuban, trhan, škrabal a štípal“ 8) :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
21.5.08 23:34

Napoly - k těm větším sedačkám 9-36 - snad ani nejde o to,že by se nedala koupit kvalitní,ale přišlo mi,když jsme je na krámu okukovali,že by se v nich dítko 9/10 kg ztratilo. Příjde mi to až moc velké váhové rozpětí. Oni ti naši cvalíci už tak rychle nabírat nebudou (doufám 8O )

Tak jsem to rozsekla a objednala nakonec tuto židličku http://www.detskyraj.cz/…a-diner-2008
 http://www.detskyraj.cz/…_camelia.jpg

Raveno - abych tě v pátek poznala! A celý týden nedělám nic jiného,než že myslím na ty kopretinky.
Zuzi - já jsem hrozná hanba,přestože jsme se s Ravenou viděly už několikrát,vždycky jsem je zapomněla doma :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
22.5.08 00:06

tož to já taky doufám, že s tou váhou už to nebude tak drastický…no ještě si počkám, s jakou se Sophi příjdete z poradny…protože už mě nebaví mít syna v čele tabulky na celkových vahách :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

a neboj se, že by ti to Zuzka neodpustila protože - je to léty, je to věkem, je to těma rokama… :srdce: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
22.5.08 00:11

To já vím :roll: - přichází demence :lol: A úplně mě drtí v Adelině seznámku ty červeně zvýrazněné výročí u data narození - takže se těším až mi tam brzy tučně napíše 45 :evil: A Sophinka začíná atakovat váhu 9 kg,takže Filípka určitě netrumfne,to se těšíš zbytečně :lol: Ale asi to první holčičí místo stejně bude naše :cry:

Jdeme hajat,zavelel mužíček a já musím poslouchat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
22.5.08 00:30

Jo Míno po srazíku musíme poslouchat všechny. Taky mažu. Pa :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie