Poradna duly
Jana Čurdová
Dobré poledne!
Moc děkujeme za gratulace!
A musíme vám pochválit fotečky. Moc vám to všem sluší.
Všem marodům přejeme brzké uzdravení.
Židličku už budeme taky kupovat. Ale zatím vybíráme, ještě máme čas.
Autosedačku koupíme Römer. Míno, tady v Ústí ji mají za 7.000 - 7.500 (podle druhu látky) http://www.dino.cz/…ipts/set.asp?… .
Zuzina je protivná, jak je venku hnusně a já mám nějaký zánět v zubu. Snažila jsem se s tím chodit do práce, ale včera už jsem to vzdala a vzala jsem si dovolenou. Doufám, že to přes víkend přejde.
Moji dva draci jsou zase v ZOO. Takže až se vrátí, jedeme k našim.
Ahojky, tak jsem dala do aukce korbičku od kočárku, tak mi držte v neděli palce, ať to stojí za to. Takový propadák jako s bodýčkama od NEXTU to nebude ![]()
Dobré poledne všem ![]()
teda nechtěli by jste už nechat toho mytí oken, aut a já nevím čeho všeho … tohle počasí už mě fakt nebaví
![]()
holky protože se tu bavíte o sedačkách a jejich cenách, koukněte sem, tady jsou ještě pod 7 000,– http://elinka.mimishop.cz/detail.php?… ![]()
jo a Ka-tko dneska jsem viděla ty tvoje botičky (už zas nevím, jak se to jmenuje
) origoš za cca 1190,– a neorigoš za cca 150,–
![]()
Zaju on mezi těma botičkama je obrovský rozdíl. V těch origoš se nepotí nohy, jsou pohodlné a vzhledem k chodidlům šetrné, dělají se i se zimní vložkou. Ty za 150 jsou prostě holiny s dírkama
![]()
Ahojte
vsem oslaveneckum preji jen to nejlepsi!!!
Hildo, chudacek Honzik, tak maly a takove trapeni........
Miiri, koukala jsem na tu tvoji aukci
Verim a doufam, ze se ti aukce vyplati ![]()
ZAju, no ono ani holiny nestoji 150
Ja nad nima furt premyslim, zda je koupit tady, nebo objednat z USA za polovic
A manduca furt nikde, kua, co se deje????
No a mame novinku..................HADEJTE ![]()
Ka-tko díky za podporu.
A nevím, máš nový auto, kupujete domeček nebo jsi těhotná
![]()
Miiri píše:
Ka-tko díky za podporu.
A nevím, máš nový auto, kupujete domeček nebo jsi těhotná![]()
vedle ![]()
Miiri píše: Že by zub?
no tak Miiri, zuby jsou tak nepodstatne ![]()
Hildo, ať to honzíkovi brzy zmizí.
Mylím, že to bude z těch zubů. Ač se to zdá divné, tak psychika má opravdu sakra velký podíl. Stačí malá nepohoda a potvora je venku… ![]()
Tulenice, tak dneska bylo kakání uplně v pohodě.
Ale možná té mrkve bylo maličko, protože žádnou oranžovou plenku jsem neobjevila.
Možná to ale přijde zítra, protože dneska si Matýsek pošmáknul na tak asi jedné plné polévkové lžíci. Normálně se po tom i natahoval!
![]()
Kat-ko, nemáte naušničky?
Jo a zapomněla jsem na naše míry a váhy. 8120 g a 68 cm (v nemocnici teda naměřili 71, tak nevím, kdo měřil správně… ![]()
Kat-ka no to nevím, objednávala si ji tam kde já? Myslím že ne..
No kdoví jestli jsem nespustila lavinu a nebudou Manducy vyprodaný po celé evropě ![]()
No já poslala objednávku v pondělí a v pátek jsem ji měla na poště (ve čtvrtek byl svátek)
Hava, tak ať mu to dobré kakání vydrží…
Katka máš opravený auto?
Ahojky
tak hlásím návrat z prohlídky
míry a váha v 6.měsících je: 7260g 66cm
Jinak jsem v lékárně nakoupila mrkvičku-první lžička tak zítra začneme. tak jsem na ni zvědavá,…kde všude to budeme mít.
Zaju - venku je krásně… už zase začalo teploučko.
enasus píše:Zaju - venku je krásně… už zase začalo teploučko.
no jak kde, tady je sice taky teplo, ale prší, grrrrrrr
i když nad prahou už je jasno, takže to přijde doufám i sem už brzy ![]()