Poradna duly
Jana Čurdová
Helmitko já tedy fakt nervy neměla, kdykoliv ho někdo jiný pochoval, začal hekat jak je těžký, nevím čemu se po měsíci diví, to přece musí miminko přibrat
…ta krosnička má spoustu barevných variant…
no, vypadá stejně, jednou je to baby welt a pak zas free line ![]()
Ahojky,
Adel, naše míry v 1/2 roce: 6570g, 68cm
Tak ten náš táta přišel včera z plavání s Adámkem úplně nadšený, hrozně se jim tam líbilo. Příští týden jdou znovu;)
Jinak my teda úspěšně stojíme v postýlce, v ohrádce, u židle, u televizního stolku a začíná stoupat i u mé nohy. Za chvíli budu muset začít ty botičky taky řešit ![]()
No, nic, jdu zas pracovat, nějak se mi to opět nakupilo ![]()
Teda Tulenice, ty jsi nosič!
To bych asi umřela… ![]()
Aličce všechno nejlepší k půl roku!!! ![]()
Krisulko, Matýsek se taky občas převrhne ve spánku na bříško (nejraději spí na boku, tak to jde lehko) a taky začně automaticky pást. A je z toho uplně stejně vyjukanej, takže začne řvát jak na lesy.
![]()
Jinak dneska se definitivně proříznul 6. zoubek, tak se už snad konečně zase vyspím. Dneska spal půl noci u mě… ![]()
A taky jsme dneska slavnostně přešli na mrkvičku. Dal si 4 lžičky a docela i hezky otvíral pusinku.
Vařila jsem sama z biomrkve, ale musím říct, že když jsem to koštla, tak fakt nic moc. ![]()
No a plavání pro nás po jedné lekci skončilo.
Nejdřív může jít plavat v půlce června a to už stejně žádné kurzy nejsou… Tak mě napadá, že tam ještě musím taky brnknout, aby mi vrátili penízky… ![]()
Hava ale neumřela, postupně by sis vybudovala kondičku, já měla slušnou už před těhu i když mě nikdo v posilovně neviděl a organizovaný sport mi nic neříká… Říkali jsme si dát si zase putovní dovču Velká Fatra + Nízké Tatry… nojo ale pokud by jeden nesl Mišana, tak na druhého by zbylo to ostatní - stan, spacáky, jídlo, voda, oblečení + Mišanovy potřebnosti - od plínek, přes oblečky a papání - to vše na týden. A to se pobrat nedá, takže puťák je momentálně nerealizovatelný. Takže za týden jedeme na dovču do kočárkového terénu, zjistíme jak se bude dítko tvářit na jiné prostředí a pak by se mohlo vyrazit někam do nižších kopečků (kdo se s ním má tahat po výškách)..
s tou mrkví bacha, Mišánek se nemohl vykakat, musela jsem to z něj vymačkat…
= rovnou nasaď i švestkovou šťávičku
jo a přichystej si kolíček na nos až budeš přebalovat a plynovou masku s chobotem až přejdeš na masíčko
![]()
No myslím, že do hor na putovní dovču s mimčem je něco mezi sci-fi a šílenstvím ![]()
Jsem na něj zvědavá, jak ta mrkev zapůsobí. Pro jistotu jsem mu tam přidala kapku olivového oleje, tak doufám, že zítra nebudu schánět švestky.
Ono by to tady v tom našem zapadákově mohl být docela problém… ![]()
Hava však jo taky jsme to zavrhli protože to se nepobere ![]()
zajdi do lékárny - mohli by ji tam mít - od Hipp, přinejhorším dojdeš do samošky pro švestkový kompot a dáš šťávičku z něj…
Dobré ráno,
Olívek měl včera zvýšenou teplotu, tak jsme měli noc plnou vášní - brečel tak co 1,5 hodiny. Už jsem si nějak odvykla, tak jsem jak zmlácená.
Koukám, že Hava s Tulenicí tady mají soukromou diskuzi
![]()
Jdu se nasnídat http://www.sirmi.ic.cz/smajl/541.gif
čus baby, teda já jsem na mrtvici… Začalo to včera… Zjistili jsme, že z našeho eshopu nechodí registrační a jiné maily. Odejdou, ale lidem nepřijdou, takže jsme to museli řešit s technickou podporou, no děs. Do toho tady ječela Anička, že nemůže najít ňákej pitomej vozík, a že ho musí mít. Takže jsme se s Tomášem docela pohádali
K tomu všemu se Honzík zase šíleně osypal ekzémem, hlavně v obličeji, takže taky super. říkám si dobrý, tak se z toho vyspíme, jenže Honzík pořádně nespal páč ho svědí ten obličej a k tomu se definitivně klube první zub. Taky docela kašlem a máme trochu rýmu… Dnes ráno vstanu, jdeme s Aničkou do školky, ve školce jí převleču do tepláků a ona ať jdu dovnitř s ní. Já tam šla, a to jsem neměla dělat. Nastala šílená scéna, že tam nechce, dopadlo to tak, že jí učitelka ode mě odtrhla a řekla ať jdu, že to bude dobrý. Chtěla jsem Aničku vzít domu, ale řekli mi, ať to nedělá, že by to příště bylo horší… holky kdybyste slyšely ten řev, venku jsem se normálně rozbrečela… Vůbec nevim, co to s ní je, už tam chodí takovou dobu, vždycky ráno vstávala dřív, že už tam chce jít… Ach jo. Naštěstí odpoledne vypadnu, jedu s našima po nákupech, zajdem si na pizzu…
Helmitko mě to ještě moc nekvete, navíc jsem truhlíky musela sundat kvůli dešti, ale až to bude v plný parádě, tak to vyfotím ![]()
Krisulko s tím ekzémem mě to moc mrzí, ani nevíš jak, my už si s tim svinstvem fakt užili… Dneska zavedu deník o tom co jí a tak, abych to mohla líp sledovat. Ale jídlem to asi nebude, protože v poslední době nejed nic, co by už neměl, a přitom vypadá…no hrůza. Možná to budě těma zubama
Hildo Honzíka je mi líto, vůbec si to nedovedu představit
No a s Aničkou to je nepříjemný, ale myslím, že jak jsi pak odešla, tak se to uklidnilo a je tam spokojená. ![]()
Dej si pizzu i za mně
Jo a nech si chutnat ![]()
Dobré ráno
děkujeme všem za gratulace,
Dneska jdeme na půlroční prohlídku tak pak nahlásím míry…ale na ty veliké silné dětičky ze seznámku fakt nemáme
![]()
Dobré dopoledne
To víš Miiri když tu nikdo jiný nebyl, tak co jsme měly dělat?
![]()
Chudák Olívek, neleze mu zoubek?
Hilda no doufám že už to bude vše v pořádku. Dobrou chuť. Já dnes budu péct pizzu, přijede kolegyňka na návštěvu, tak si nacpem pupík.
Hlásím Mišánkovi se prořízl druhý zoubek.
Hildo - drž se…budeme držet palečky aby se to Honzíkovi zlepšilo…
Hildo, brácha (chudák taky schytal snad vše co mohl) měl ekzem, rodiče ho mazali vepřovým sádlem - domácím a myli dehtovým mýdlem, měl i mastičky z lékárny, nejdřív to měl hodně ošklivé, pak jen šupiny, ale zmizlo to až v pubertě..