LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1347
21.5.08 13:28

Tak jsem napsala dlouhý příspěvek a celé se mi tov vymazalo…tak nic…sakra!! :evil: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
21.5.08 17:06

Ahojda maminy ,
teda už me to počásko fáááákt štve :twisted: :twisted: :twisted:
nedá se jít ven a doma už to Vojtu vůbec nebaví. Jsme zvyklí pořád někde šmajdat venku a teď máme hrčet doma :twisted:
Nic ho nebaví - už ani hračky, když si s ním hraju já, tak už taky né a pořád mručí jak starý protivný chlap.
Taky se to počásko odrazilo na Vašich mimískách???? Opravdu to neštve jen nás dospěláky, ale oni to taky vnímají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
21.5.08 17:08

ZAju, mame s Martaskem pujcku od SFRB - uver pro mlade rodiny a je tam moznost si odecist z uveru 30.000 za kzde narozene dite v dobe trvani uveru

Katlinko, mala chrape na balkone, takz easi to ani nepostrehla ze nejsme venku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
21.5.08 17:25

jo a Peto a Miiri, ale i ostatni, nechala jsem si usit do kocarku podlozky tady za 300Kc

http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…

podivejte se do alba spokojeny zakaznicci, fakt suprove

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
21.5.08 18:15

katy…jo, jsou super! Pořád jsem nad tím přemýšlela…ale ta proužkatá je fakt perfektní!!!!!! Až pořídíme nějaké golfky, tak do toho určitě půjdu!

Miiri…jakou velikost koupilas malému ty botky? A jsou to ty modré? Narazila jsem na ně na MMB, ale mají jen velikost ¨20, tak to mu asi bude velké :(

Katlinko…náš malý je taky strááášně moc protivný…už od pondělí, kdy je takové počasí! Snad už to zítra bude lepší!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
21.5.08 18:22

Peto, myslim ze Miri psala ze mu koupila crocsiky na pristi rok :-D A to mozna ty 20 uz budou male :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
21.5.08 19:05

katy..já objevila na MMB ty Nextíkové.....ty nejsou tak drahé, ale zase nevím, jak by mu seděly…uvidíme, co paní depíše! Do kočárku by byly super! A já o těch velkých taky dost uvažuju…jenom nevím, kde bych je zkusila…tys je měla na nohou???? A máš nějaké dobré stránky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
21.5.08 20:09

Petule - jsou to ty modré, ale velikost na nich není, jen 3-6 měsíců, jsou Olívkovi ještě trošku větší.
Vyfotila jsem to a nenapadlo mě jiné srovnání než s krabičkou cigaret (nejsou moje 8O -já nekouřím 8O )

http://emimino.cz/…al_crocs.JPG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
21.5.08 20:53

Jé…Miir…ty jsou fakt boží!!!!! Kdes je koupila? Normálně v obchodě nebo přes MMB..pokud jsi to už psala, tak pardon…já nestíhám pořádně dočítat! Ale jsou fakt super¨!!!! A můžu se ještě zeptat na cenu? Jestli to není tajné!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
21.5.08 21:15

Peťule koupila jsem je normálně v NEXTU a stály 340,–.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
21.5.08 21:21

Kato tak to uz vim neco podobnyho maji ve sportu a moc se mi nelibily :( i kdyz v tom pidi provedeni vypadaji uzasne :lol: :lol:

Oslavenkynim vse nej nej nejlepsejsi :srdce:

To pocasi je fakt na prd :evil: dneska jsem byla u kadernice a nastesti zaclo zas lejt kdyz jsem zabouchla vchodovy dvere…dokonce i Kuba si vsiml a pochvalil :lol: :lol: ta barvicka mi fakt prospela jen ted doufam, ze nebude poustet pri plavani :oops:

Vikousek se stava prebornikem v plazeni plizeni vzad :lol: dneska ukazkove zaparkovala pod kocar, nez jsem segre dopsala vetu na icq :lol: :lol: 

a asi z ni bude videomaniak (pozn. tatka tam ma samy bojovy blbosti, ale Viky si spravne vybrala :lol: Patrika ) jen tak naokraj ty kazety uklizim tak prumerne 5× denne co budu delat az prijde na to jak lezt dopredu netusi 8O 

no a ani se nebude bat vetsich do medi se pustila statecne :lol: :lol: 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
21.5.08 21:32

Zdravím všechny,

oslavenkyním všechno nejlepší :-) :srdce: :dance:

Miiri - myslíš že se v tom nebude potit nožička? Ale jsou nádherný!

Normálně jste mě nahlodali s tou jídelní židličkou,protože se mi ta od Jané přestala líbit :lol: - a už na ní vidím jen ty „mouchy“,co mi vypsala Katka.Asi půjdeme do Chicca - jen mám dotaz pro ty co ji mají - má ta židlička nějak jištěno aby se ty nožičky nerozjely?Ostatní mají vždycky takovou vzpěru,či jak se to řekne,a tato ne.

A už jsme taky objednaly autosedačku - vlastně dvě stejné,protože ji odmítám neustále přehazovat z auta do auta. Na prodejně jsme vyzkoušeli kde co a vyhrála tato - slabší povahy ať nekoukají na cenu a už vůbec to nenasobí dvěma :lol:
 http://www.prejetesi.cz/…s-senna.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
21.5.08 21:46

Raveno…tak ta fotka s mědvědem je fakt dobrá! Zdá se ale, že vítězí medvěd!!! :lol: :lol: Jo a jakou máš tu barvičku???

Míno…cena je dána kvalitou a hlavně bezpečností! prostě jste udělali pro malou nejvíc, co jste mohli! A hlavně, je to na dva roky, takže to neí krátkodobá záležitost!

Miiri..prosím, prosím…mohla bys změřit vnitřní délku??? Já jsem otrava, co?

Jinak náš malý dnes večer strašně řve…první jsem ho jakože nechala vyřvat, ale když už řve druhou hodinu, tak jsem mu dala ještě mléko a čaj a už fakt nevím…teď jej Ladik má na rukou a snaží se ho uspat! A to už tak hezky usínal sám!

Holky…dáváte ke kaši večer ještě mléko????? Já dávám jenom tu kaši…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
21.5.08 21:50

:lol: Raveno, Viki je fakt šikulka. :wink:

Jinak zdravím všechny,

už jsme konečně uplně doma. Hned jak jsme s Matýskem dorazili, tak jsem se luxusně vytočila. Náš chytrý taťka vypnul termostat, takže tady bylo 16 stupňů. :evil: Pro miminko v rekonvalescenci ideální teplota prostředí… :evil: :evil: :evil:
Každopádně, kde jsme přišli k tomu zánětu netuším. Respektive, jsou dvě možnosti. Buď chytil bacila (což doufám), a nebo má opačně nějakou záklopku u močového měchýře, takže se mu moč vrací zpátky do ledvin a může vzniknout zánět. To se nás doufám netýká, ale zjistíme to 16. června, kdy jdeme ještě na utz. A do té doby máme udržovací léčbu atb. Kdyby jste viděly ty ksichty, co dělá vždycky když mu to dávám… :?

No, samozřejmě jsem dočítání vzdala, ale zachytila jsem několik bodů.
nosítka - my jsme dostali takové malé od vzdálených příbuzných. Není špatné, ale fakt jenom na nějaké krátké trasy (tak na nákup tady naproti). Vůbec třeba nemá bederní pás, takže au au. Ty, co jste se o nich bavily mi připadaj dobrý, jen nevím, jestli to vlastně užijeme… :wink:

botky - vy fakt už kupujete botičky? 8O Mě přijde, že jim to musí být ještě nepohodlné, ne? 8O

monitor dechu - my jsme ho nepořídili, ale asi bych s ním byla klidnější. Někde jsem četla, že SIDS hrozí do 8 měsíců, takže už aby bylo 8 měsíců za náma. :wink:

Krisulko, přihrávám vám bodíky, ale obávám se, že na některé máte opravdu velkou ztrátu… :(

Jo, taky všechno nej nej nej všem, kdo slaví. :wink:

A poslední bod - už máme 5. zub a 6. na cestě. 8O Jsou to jedničky nahoře, takže upíra snad mít nebudeme. :wink: :lol: A zítra se chystám na první mrkvičku, tak jsem zvědavá, jestli se setká se stejným nadšením jako sirup. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
21.5.08 21:50

Míno…já mám tu sedačku u našich…ale nestalo se mi, že by se nějak rozjela nebo měla jenom tendenci se nějak rozjíždět! A to s ní cestuju po koberci, po plovoučce…a fakt v pohodě! DOma mám takovou jakoby obyčejnou a právě ta se mi nijak zvlášt pevnáa stabilní nezdá!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí