LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1523
19.5.08 12:19

Ahoj

Tak u nás od rána chčije :evil:

Dnes sme byli u Dr.malá má teplotku a je strašně zahleněná tak kašle jak tuberák :wink: :(
Dr.nám zrovna udělala 6měsíční kontrolu TAKŽE NAŠE MÍRY JSOU:8850g a 70cm :lol:

Fičím za Sabinkou je ukňouraná bobišek a vyžaduje si společnost :evil: :wink: :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
19.5.08 13:43

čus baby,
tak jsem dovařila a právě si dávám kafíčko a dobrůtku :oops: Povaleči v podobě zbytku rodiny se válí u televize a čučí na pohádku :D

ad manduca, taky se mi moc líbí, ale právě jsme objednali Honzíkovi autosedačku, takže zatím nebude… Jinak máme krosnu chicco a použili jsme jí jednou, když byla Anička malá, no děs, bylo to hrozně těžký, takže do toho bych nešla.

Jinak Honzík měl teplotu jeden den, možná dva (jsem ho moc neměřila) a včera se mi jakoby osypal. Vypadalo to dost podobně jako ten ekzem, ale rozlezlo se to hrozně rychle a dneska už to zas skoro nemá. Koukala jsem jestli to nemůže bejt ta šestá nemoc, ale u toho prej horečky trvaj dýl. No nicméně Honzík se směje, normálně jí, tak to neřešim… Udělali jsme pokrok, jak měl tu první noc teplotu, tak se ani nebzbudil na jídlo, tak jsem si řekla, že to s tim hladem v noci asi nebude tak naléhavý a prostě jsem přestala krmit. Už 4 dny jsme bez. Takže nakrmim naposled mezi 10-11 a pak tak v půl šestý ráno. Sice se okolo třetí začne kroutit, tak mu dám čaj, párkrát mu vrátim do pusy dudlíka a spí dál. Docela pohoda, doufám, že nám to vydrží, teď už se přece nevrátim s krmením zpátky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
19.5.08 13:49

Ahojky,

děkujeme za gratulace.

Tak nosítko asi taky pořídím, nevím jestli tu vaši Manducu nebo Baby Bjorn :?:
http://www.malvik.cz/…mal/4473.jpg /> A židlička se mi líbí tahle:

http://www.malvik.cz/…mal/9506.jpg /> http://www.malvik.cz/…ini/9502.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
19.5.08 14:07

Všem marodům přejeme brzké uzdravení.

Krisulko - tak jsme ti taky poslali hlas, ale další můžeme až zítra.

Kačíku - pěkný míry, Sabinka je princeznička :P

Za chvíli mažu zase do posilovny, už abych byla hubená a mohla se na to ....., no né úplně, ale nechodila bych tak často. A taky asi přestanu jíst ty čokolády, myslím, že už mi určitě nechutnají :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
19.5.08 14:30

Miiri tak ti nevim, ale BBjorn je jen do 12 kilo, jinak vypada super :-D

Ta zidlicka se mi opet nelibi, ale ne mne nedej :-D Uz jsem psala vyse Mine

Mino, hele tak vidis, ze to za tak velke umeni neni, netrefit se, i kdyz je pravda ze jsem mela zapackane slunecne bryle od Jendy :-(

Krisulko, taky jsem hlasovala, ale asi nemate sanci, kdyz na to koukam, tak jsou tam lidi co maji vic znamych, holt budu se snazit i zitra a dalsi dny

Hildo, to byla urco 6ta nemoc!!! Nemusi byt horecky vice dni

KAciku, Sabca ma krasne miry

Luli , ja jen zasnu nad malym, slusi m u to, klouckovi

Hracky, nejoblibenejsi a nejnedostupnejsi pro malou je ovladac od TV- to ma po brachovi a tatinkovi

Jinak v sobotu jsem se ucastnila aukce o nanoznik na Slaloma- marine, pro svagrovou, teda cena se vysplhala na 1990korun, silenost, baba se nabalila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
19.5.08 16:11

Ahojte babuše, tak jsme právě dorazili domů z nemocnice. Máme atb a za sebou (snad už) zánět ledvin. Chuťovka. :evil: Musím jít vybalovat a tak, takže možná večer dočtu. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
19.5.08 17:10

Ahojky baby, já mám dnes za sebou opět zbytečný výlet na soud do Zlína, protistrana se zase na poslední chvíli omluvila. Chlap prý půl hodiny před devátou volal, že měl nehodu na kole a čeká u lékaře na ošetření. Kruci.. Takže zbytečné odstříkávání, vstávání, vděčnost tchýni za hlídání… A 18. června další kolo :evil:
Jo a máme zase další pokrok - Adámek se umí v postýlce u šprušlí úplně sám postavit a dlouho vydrží stát.
Jak tak čtu diskuzi o nosítkách - my jsme loni ke svatbě dostali od kamarádů tuhle krosničku

http://static.www.hanibal.cz/…arrier_1.jpg

takže nic dalšího už asi kupovat nebudu. Je asi těžší, ale to snad nějak zvládneme. Já to doufám nosit nebudu… Hned se na ni jdu mrknout.

Jo a dnes jsme se byli podívat v ASKU na skříně, protože tady snad ani jiný obchod není, ale přišlo mi to jako hrozný aušus. Pak je tu vlastně ještě JYSK, ale tam měli úplně stejné skříně.. Máte ještě nějaký tip na skříně? (Stejně ale skončíme u PAXu z IKEY, že?)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
19.5.08 21:53

Zuzi - PAX z IKEY máme a jsou moooc pěkný 8)
Adámek je borec :! :! :!
No o Kubíkovi ani nemluvě :)

Ka-tko nevíte, jestli tu Manducu někde prodávají, nechce se mi čekat, až mi to za týden nebo kdy někdo pošle.

Tak jsem zvládla posilovnu i hodinku na golfu 8) 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
19.5.08 22:36

zdravime :-)

Zuzi ja bych volila Pax z Ikei :lol: :lol: moc se mi libi ty jejich systemy :wink:

Krisulko uz jsme taky hlasovali :-) a mrkni na tyhle stranky bodynka jsou o neco levnejsi http://www.babyfit.cz/

Mi mame jen satek resp. ja mam Kuba prohlasil, ze neni zadna indianska babicka, no ale az pisisvor zteskne budeme taky muset poridit nejake to nositko…ta manduca vypada vyborne :wink:

Zidlicku na papani neresime neb mame starou drevenku co se pak rozlozi na stolecek se zidlickou…jeste ceka na novy kabat…ale jaksi dosli lidi :lol: :lol:
Jeste priblbly dotaz kdyz nemaji sedet dokud nesedi sami tak to u tech zidlicek nevadi?? Treba by se tam taky Viki libilo vic, ale z tohodle duvodu jsem to ani nezkousela.
A dneska mame vyznamny den poprve jsme snedli velkou sklenicku zeleniny s masikem k obidku celou :lol: :lol:

Miiri tak to klobouk dolu ja dneska zvladla jen pedi a trochu uklidit :oops:

Adel tunicku kytickovou nemame :wink: spadl mi pocitac a konecna cena stejne byla dosti vysoko…

Kaciku taky mooooc krasny miry :wink: A drzime palecky at jste brzy fit :!

hracky numero uno jsou cedulky :lol: :lol: a uplne nejlepsi jak uz nekdo pisal jsou Ikeacky :lol: a milujeme baleny kapesnicky a euro desky co jsme ji dali misto novin, protoze chce vsechno papat a preci jen ty barvicky moc zdravi nejsou :lol: … pak nekde v pozadi jsou knizky a jine drahe hracky co maminka nakoupila :(
puzzle na zemi je taky vecne rozebrany :evil: uz na to ma system potvurka

ufff vic si nepamatuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
19.5.08 22:52

Miiri na netu jsem nasla jen tuhle prodejnu
http://www.baby-eshop.cz/…mb_cmp=zbozi

Raveno, u nas stejny problem, Vlada satkovat nebude, navic by satek neomotal, nestaci mu, tohle si navlece snaz
Zuzajdiku, Adamek je mooooc velky sikulko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
19.5.08 23:14

Kato ja si koupila schvalne velkej i pro Kubu a mel to na sobe 1× a jeste doma…
dlouho jsem nedala fotecky tak tady je par kousku :lol: :lol: :lol:

plavecky duo (fotil Zdenek od Miny timto posilame velkou pochvalu a moc D E K U J E M E) 

jo jo masik to ma brzy spocitany :lol: ........................................... to uz je skoro na berusky co :lol:

jeden krasny sklebicek.................................................................. kdo si da jahudku :?: :lol:

nase kvetinova vila :lol: :lol:

a jedna s maminkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
20.5.08 07:43

Raveno krásný fotečky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
20.5.08 08:00

Ahojky

Raveno jste si neskutečně podobný, kooočky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
20.5.08 08:29

Dobré ráno všem malým i velkým,

zdravíme všechny. Venku to vypadá dneska lépe jak v předchozí dny..tak toho budeme muset využít.

Raveno - sluší vám to … http://img.mimibazar.cz/foto/i/61.gif /> a koukám, že Viki už se krásně potápí.

Add židlička - o víkendu jsme ji smontovali, protože nám tady už ta krabice překážela. Máme tu obyč dřevěnou … ale jak píše Ravena…ještě je to dost brzo tam mrňata dávat…když nesedí… V chytrích knížkách sice píší od 6 měsíce sezení s oporou…ale i tak mi to připadá divné

Add nosička,šátek,manduca - my máme šátek a zatím si sním vystačíme…máme hodného tatínka, který rád nosí… když jsem kupovala šátek…tak i rovnou délku, aby byla i na něho.

Dotaz - používáte ještě někdo monitor dechu? Nana podložku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
20.5.08 08:35

dobre ranko!

krisulko , taky jsme zahlasovali (dnes i vcera), ale obavam se, ze jsi s kampani zacala pozde :D

kaciku , sabinka je kus zensky :lol: , ta se s tou nemoci popere :wink:

havo , to jste si teda uzili… hlavne at uz je matysek dobrej, aja mu posila :huban:

raveno , fotky jsou vyyybornyyyy :lol: !!! obzvlast ty s veneckem… a jak ses ptala - u tech lepsich plastovych zidlicek je vyhoda, ze se da sedacka polohovat - proste si ji naklopis do pololehu, takze muzes krmit i nesedici dite.

miiri , babybjorn se mi taky libil, ale odrazuje me ta nosnost. jinak co cokolada, jeste ti chutna po ty posilovne a hodce na drivingu :wink: ?

enasus , my monitor mame porad - ne nanny, ale babysense. mame ted ty dve podlozky spojeny. ja uz bych se bez zelenyho svetylka nevyspala :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí