LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3141
16.5.08 21:26

:lol: petule, to jsi mi pripomnela - vcera takhle viktorek mel plnou pusu cervenych chlupu z ponozek, jak si strka nohy do pusy, no myslela jsem, ze jsem mu je vybrala. a pak rano jsem se strasne lekla, kdyz v pline mel cerveny cucky, ja nejdriv rozespala myslela, ze je to krev - a byly to jen vlakna z tech ponozek :lol: . ale ty ponozky vyradim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
16.5.08 22:00

TAk je upeceno, zabaleno, ale kurna neztuhl mi krem, tak nevim, snad to bude k jidlu jinak me picne tolik vajec- domacich :-D

Petule, ha ha, pritelkyni jedine cez moji mrtvolku :-D BAracek
dokonce mi sehnal i praci s autem pracovni dobou jakou chci, za cca 30000, jen kua kde sezenu hlidani? Teda hlidani co bude stat zato? A navic zatim jsem mlekarna, takze nehrozi

Adel, ty taky? Teda zacina se tu budovat klub golfu.........ja radeji ten squash, mozna zitra pujdeme s Vladou

Nase mlada si oblibila pytliky, nebo cokoliv co susti.......preba bude kakat hovinko zabalene v sacku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
16.5.08 22:07

Ahojky mamušky a mimuška,… :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

tak dneska jsme nevytáhly paty z domu… vlastně já jo… s odpadkama do popelnice, ktera od vchdových dveří je cca 5 metrů. Dopoledne jsme to nějak prospaly http://img.mimibazar.cz/foto/i/5.gif /> a když jsme odpoledne chtěli jít ven…tak si začalo lejt http://img.mimibazar.cz/foto/i/114.gif

Ale zato, že jsme nebyly venku…tak Ali pilně trénovala…a už se přetáčí i z bříška na záda…takže nám tu pěkně válí sudy. Už ji ta deka od tchýně nestačí…a musíme přidávát další.

Ad šátek - nemůžu si ho vynachválit, když byla Ali ještě malinkatá a nedžela hlavičku…tak jsem se toho docela bála…ale ted je to super.
O víkendu jsme byli na chalupe..a tam se sly projít po krajine. No a zpatky cestou lesem jsem tlacila prazdny kocar…a manzel nesl Alicku v satku…byla spokojena a vysmata http://img.mimibazar.cz/foto/i/1.gif a i vnem mi prijde, ze lepe usne, když cítí naše srdíčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
16.5.08 22:14

ka-tko , prosím tě, co je to za práci, takový prachy :?: :?:
napoly , máš to hezky vymyšlený, jen mi řekni, kdy budeš spát :?: :?:
jinak parádní fotečky :-)
Miiri golf?? kdes byla??
nosítko/krosna … taky to budem muset nějak vyřešit, ale my máme asi jasno, u nás to bude krosna i když ještě je čas

Matýsek mi taky tuhle snědl kus papíru, vzal mi ho ze stolu, když jsem ho měla na klíně a dočítala a ani jsem si nevšimla a pak koukám, že ho je kus pryč :roll: :roll:

holky taky vám dětičky cestujou v postýlce, myslím v noci … no kde a v jaké pozici se ten náš malej vždycky probudí, to zírám 8O 8O 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
16.5.08 22:20

ZAju, no sice to neni prace podle meho gusta, ale objizdela bych doktory a pokud budou predepisovat ten a ten lek, budou mit takovou a takovou provizi......

Ale fakt nejsem rozhodnuta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
16.5.08 22:25

Brej večír :D

HELMITKO tak jsme tam jeli hodinku jsme si je poslechli pak je jako vy odmítli(my na to nejsme abysme se rozhodli z minuty na minutu) :roll: a vylosovala jsem slevu v hodnotě 500kč 8O :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: takže ste na tom líp máte aspoň knížku :wink: :D já slevový kupón který je mi k ničemu bo letos asi nikam nejedem a i kdyby tak přes NĚ určitě NE!!! :lol:

Ale aspoň zme se stavili do Makra a na véču :D
Jdu vás dočís a chrnět PAPA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
16.5.08 22:28
ka-tka píše:
ZAju, no sice to neni prace podle meho gusta, ale objizdela bych doktory a pokud budou predepisovat ten a ten lek, budou mit takovou a takovou provizi......Ale fakt nejsem rozhodnuta

tak si dej jen pozor, něco podobného dělal asi kamarád a časově to nakonec bylo hrozně náročné …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
16.5.08 22:28

Adel, místa na sezení čtyři.

Zaju, jasně, že cestuje. Ale u Adámka to asi nepřekvapuje..

Krisulko, no, bylo to trochu krkavčí.. prostě tím, jak Adámek začal přelézat okraje košíku, tak musel jít do postýlky v pokojíčku. Protože v té době už dva dny jedl večer kaši a četla jsem, že takové dítě už může spát celou noc a buzení je jen ze zvyku, tak jsem za ním první noc při probuzení a pláči šla a dala mu jen čajík. Plakal tak deset minut (já vím, příšerný, zvlášť ve ztichlém paneláku, ale celou dobu jsem byla u něj, hladila a držela za ruku). Druhý den jsme mu už nedala nic, plakal zase, ale míň, a zase usnul. Další dny už jen tak kňoural, čím dál míň. To trvalo pět nocí. Šestou už jen tak nahlas breknul, že se rozhoukala chůvička, ale jednou plaknul a přestal, takže jsem ani nevstávala. A dnes - nic. Chůvička se rozhoukala jen jednou, to když uhodil hrom, ale Adámka to ani nevzbudilo. Takže do šesti spal v kuse. Uvidíme co dnes.

Jinak dnes jsme měli u našich velkou sešlost, obě moje babičky a dědečci, naši a ségra s přítelem. Bylo to moc fajn, člověk nikdy neví, jak dlouho se takhle všichni ještě budeme scházet, takže myslím, že všichni byli spokojení.

Tak já jdu do pelíšku, dobrou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
16.5.08 22:42

Zuzajdiku, u nas je to podobne, mala spi krasne celou noc navic ted v 6 rano kojim a pak chrape do 8:30-9:00

no nic, Vlada je doma........toz hezkou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
16.5.08 22:53

Hezký večer
Miiri taky jsem uvažovala o šátku už před porodem, ale nějak jsem ho nekoupila a hlavně tohle nosítko může použít i manžel, ale šátek no nevím…

Krisulko klimbající hlavička? no i to je v manduce řešeno - já to tedy ještě neumím sama na:,–(it pokud je Mišan na zádech (mám krátký ruce), ale má to takovou jakoby kapucku…takže se hlavička neklimbá. Problém je v tom že Mišan nerad čepičky, takže to sundavá - ale to by dělal i v šátku.
Navíc pokud tu manduku rozepnu tak do ní mohu Mišana tak zabořit, že mu čouhá jen šešulka, ale to je řev, protože nevidí… - to je nastavení pro větší dítě nebo pro úplně malé mimi.

Dnes jsem šla na nákup s Mišanem na zádech, byla to pohoda, jen jsem si nevzala deštník a drobet sprchlo než jsme stihli doběhnout domů..
Zítra je na programu Okoř, pravděpodobně si dáme nějakých 5-7 km podle počasí, takže o výsledku testovací procházky poreferuji.

no my naštěstí dostavěli do obyvatelna dům ještě před porodem, zbývají venkovní úpravy…

Adelino snažím se, ale doufám že sis tu stránku prohlídla, je tam ještě několik dalších podobných nosítek, to aby si to neměla tak jednoduché - každému taky vyhovuje něco jiného - je tam taky diskuze kde to probírají.
Jo a kámoška šátkonosička mi říkala že když nepoužiju šátek co nejdřív, tak v něm malý nebude chtít být…
Ty fusekle to je dobrý fór…

Jinak šátky i nosítka se dají půjčit, na internetu jsou půjčovny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
16.5.08 23:04

Ahojky
Tulenice, kde najdu ty půjčovny? Prosím prosím kontakt.

Zaju, - na golfu jsem byla v Hodkovičkách. Adel, než já se dostanu na turnaj, to budu mít asi fousy až na zem :lol: Zítra jestli nebude pršet, tak tam zase hupnu odpálit si stovku. Fakt mně to chytlo, jen aby mi to i šlo :roll:

Olívek se teď budí 1× za noc mezi 2.30 s 4.30. Jinak fakt zdárně kecá, nejvíce TÁTA a pak BABA, maminku asi nemá :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
16.5.08 23:15

sice jsem žádnou půjčovnu nezkoušela ale nějaké odkazy jsem našla:
http://www.nejenprodeti.cz/?…jčení-šátku-
http://www.latkovani.cz/
 http://www.isatky.cz/index.php?…

bude jich určitě mnohem víc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
16.5.08 23:19

hmm to jsem jelen proč ten první odkaz nefunguje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
16.5.08 23:30
ka-tka píše:
Zuzajdiku, u nas je to podobne, mala spi krasne celou noc navic ted v 6 rano kojim a pak chrape do 8:30-9:00no nic, Vlada je doma........toz hezkou noc

Jo jo, přesně tak, cca v šest Adámka beru na nakojení k sobě do pelechu a spíme taky tak do osmi, půl deváté:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
17.5.08 08:34

cus holky

tak jsem se rozhodla ze si koupim manducu!!!! jdu na vec :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...