Poradna duly
Jana Čurdová
Bré ranko děvčata ![]()
Jo sedačka je za super cenu a tady je taky suprová cena:
http://www.mimina.cz/…tail/8604139
Ale včera jsme je byli okouknout v obchodě a ta Roemerka se mi více líbila ![]()
FILIPÍNKOVI vše nej nej http://www.sirmi.ic.cz/smajl/137.gif
Dobré ranko všem,
holky nevíte náhodou někdo, tuším, že to byla Ka-tka kdo psal co bere na alergii, když kojí, že mu to předepsala dr. … co to bylo
nemůžu to najít ![]()
dobre rano!
to je krasa, to pocasi, co?
jsme porad venku - doma jen stridame dopravni prostredky ![]()
s opalovacim kremem jsem se rozhodla rpo ten microsun baby - a… nikde v brne neni
fakt, obehala jsem pres 10 lekaren a prd… tak uz ho mame objednany ![]()
Zaju: jsem psala ja - predepsal mne claritin - ze je z te skupiny nejsetrnejsi, ale ze stejne to mam brat jen kdyz bude vylozene krize, obzvl. dokud jen kojim… toz tak ![]()
gratulujeme vsem jubilantum ![]()
a mizime do terenu ![]()
Dobré ranko,
Adel - jo jo mě se ta sedačka zdála drahá,ale jak to tak tady čtu.....
Musím se přiznat že jsem se ještě na sedačky nedívala,ani v obchodě ani na netu.
Za chvilku pádíme na cvičko,tak se mějte. ![]()
Hezký den
krisulka píše:
dobre rano!
to je krasa, to pocasi, co?jsme porad venku - doma jen stridame dopravni prostredky
![]()
s opalovacim kremem jsem se rozhodla rpo ten microsun baby - a… nikde v brne neni
![]()
fakt, obehala jsem pres 10 lekaren a prd… tak uz ho mame objednany
Zaju: jsem psala ja - predepsal mne claritin - ze je z te skupiny nejsetrnejsi, ale ze stejne to mam brat jen kdyz bude vylozene krize, obzvl. dokud jen kojim… toz tak
gratulujeme vsem jubilantum
a mizime do terenu
díky a jsi po něm ospalá????
zaju, ja jsem ospala porad
a myslim, ze claritinem to nebude ![]()
Ahojky babuši…
oslavencům vše nej…
nějak nestíhám reagovat…zatím jenom tak tak stíhám číst, chodíme ven…a užíváme krásných slunečných dnů, a mimo jiné jen tak tak stíhám vařit a prát a žehlit.
add zástěna proti slunci - my toto neřešíme…mám na to dobrý kočár.., kde se u sporťáku dá dobře stáhnout střížka.
Mám na Vás dotaz … jak často vám teď dětičky dělají stolici. Alička kaká posledný týden velmi málo. Předtím každou plínu měla znečištěnou i stolicí…ale tento týden třeba celý den i noc prázdno…jenom moč. Jenom zatím pořád kojíme. ?????
díky za odpovědi…
Ahojky, my se taky snažíme být pořád venku.
Adámek kaká úplně pravidelně vždycky ráno. Změna je jen ta, že už je to kakání hustší na oranžovější, jak jsme začali mrkvičku. Dneska měl ale květák a ten mu nějak vůbec nejel.
Já tak tak stíhám jen prát a vařit, žehlit nestíhám, to mám obrovskou, asi metr a půl vysokou hromadu, ze které jen tahám to, co zrovna potřebuju. A to vaření - dnes jsem třeba vařila čočku dvakrát, poprvé jsem ji spálila dočerna a podruhé přesolila
To jsme ale naštrěstí zachránila hráškem a mozarellou. Takže zítra jdeme radši do restaurace ![]()
Ahojky,
jsem poslední dobou jak praštěná, cítím se hrozně unavená, asi to jaro ![]()
Olívek od včerejška huláká BABABABA
Enasus myslím že s tím kaděním je to u vás v pohodě. Když kojíš, tak nemusí kadit snad ani každý den.
Ad zástěna - máme slunečník, tak nemůžu sloužit.
Gratulace dalším oslavencům, více si totiž fakt nepamatuju. Asi stárnu ![]()
Adámek je s lezením prostě borec ![]()
Nazdárek holky, taky nějak nestíhám psát, jen čtu..
v pátek jsme byli v Průhonicích omrknout rododendrony a teprve se to rozjíždělo, takže dávám tip na výlet, tento nebo další víkend by to už mělo být fajn. jsou tam zástupy lidu (MHD natřískaná), ale u kasy to jde celkem svižně…
koupila jsem si nosítko - máme v plánu další hrady a zámky, tak aby mi neupadly ruce - s kočárkem člověka pustí leda do kasy… včera jsem ho otestovala a zdá se že to půjde. Už se těším na houby.
Oliverek dělá fakt nádherný kliky, ta fotka zespodu je boží.
Mišánek zatím neleze
, ale čouhá mu zoubek tak 1mm nad dásničku už pár dní, asi mu leze ven strašně pomalu…
Helmitko jak dlouho od objednání trvalo než si tu clonu dostala? zatím to řeším ikeáckou osuškou/plínkou ale není to ono, vždycky skončí oslintaná mezi nožičkama
a slunečník mě zatím nějak nenadchl tak jsem ho nekupovala..
krisulko to by mohl být nízký tlak ta ospalost ![]()
autosedačku taky řeším, měli jsme půjčenou maxi cosi a už jsme ji museli vrátit, problém je v tom že ji potřebujeme tak jednou za měsíc když nás někdo veze (auto nemáme a momentálně se bez něj i obejdeme) no a tak bych potřebovala něco co by dlouho vydrželo, nestálo to moc, protože fakt nemám chuť zbytečně vyhazovat prachy za něco na co by padal prach a co by bylo použito jen parkrát… bazarových se bojím - může být bouraná… říkala jsem si koupit nějakou od 9-36 kg, ale která je dobrá? ![]()
ahoj ahoj ahoj…
včem oslavencům vše nej nej nej
tak jsme dneska byli u pí DR a k našemu velkému překvapení nás OPĚT neočkovala ![]()
a hlásím míry modela
74cm a 9280g
tož tak
![]()
a autosedačku zatím neřeším…s naším každoměsíčním přírůstkem asi rovnou pořídím 36ti kilovou ![]()
Ahojky, tak jsme si s NAPOLY ráno ukazovaly na Filípkovi a Adámkovi bebina po TBC a usoudily, že Filípek už píchanec dostane, ale Adámek ten třetí ne. A dopadlo to teda přesně naopak. Prevenar nám ale nepíchla, prý počkáme, až co ta třetí hexa udělá, když po té druhé se extrémě rozjelo to bebino TBC. Jinak se pozvolna blížíme k sedmi kilům.
Taky u vás lije? Vyšla jsem si k Dr. jen v lehounkých šatičkách, Adík triko a trenky, no, ještě že jsem měla v košíku svůj zapomenutý svetřík, aspoň jsem ho měla čím zakrýt. Jen taktak jsme doběhli domů a spustilo se to..
Napoly, první místo v Adelině tabulce na půlroce vás nemine… ![]()
enasus, Anežka nekakala jednou i 8 dní a doktorka řekla, že bych to měla řešit až tak po 10 dnech. Já se spíš divím, že doteď Alička kakala tak často…
tulenice, clonu posílají hned, třetí den po zaplacení jsem ji měla doma