LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3771
13.5.08 20:25

Helmitko - né že bych o to stála,ale není až zas tak úplně jistý,že bude Filípek první :lol: :lol: :lol: Ale musím říct,že teď už ta váha jde nahoru pomaleji,za 2 týdny máme přírůstek 100 gr.

Adel - chceš vidět Homolkovi? Tak mi přijedeme :lol: :lol: :lol:

Mám na kočáru slunečník a velká spokojenost-koupila jsem ho za 299,– na ČM.

Včera jsem se zas rozšoupla na MMB.Pěkně pošťačce proženu faldíky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
13.5.08 23:25

no tak doufám, že ke svačince si mě dávat nebude :wink:

míno - Sophi nás určo trumfla, že jo 8) ..se přiznej :wink:
ale stejně je boží, jak to na těch prckách (skoro) vůbec nejde poznat…jako že by byli nějak „oplácaní“ nebo tak něco…(teda aspoň doufám, že Filipek tak nevypadá :roll: Sophi teda nee :P )
vždycky, když ho někdo vidí, tak řekne - jé, ty seš ale kus chlapa…a pak když si ho pochová, tak vyvalí oči, napne žílu na krku a funí :lol: :lol: :lol: …ti lidi snad nemaj žádný svaly, bo co :! 8)

jinak na MMB a MMA mám zákaz :evil: …je to hrozný, ale pořád na něco přihazuju v domnění, že to stejně někdo přehodí a pak se divím, že mám tolik mejlů s číslama účtů 8O

tak se mi vrtí hladovec…tak to jdu okóknót a taky sebou bucnu…už pomalu nevídím na brejle :lol:

brou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
14.5.08 08:08

Dobré ranko, áááá dneska jsem tu první :wink:

teda Napoly , to je teda fakt kus chlapa, paráda :-)

tady je dneska zase úplně modro, i včera tu bylo nádhreně, i když k večeru už to vypadalo, že sprchne, ale nakonec se to přehnalo a nic :-) v tom vedru pomalu bojím vystrčit paty :-)

clonu taky musím nějak co nejdřív pořešit, plínka už mě nebaví, respektive nebaví Matýska … :roll: :roll: :roll:

holky, už jezdíte všechny se sporťákama :?: :?: :?: my teda ještě v korbě, ale už taky přemýšlím o přesunu, jen co dořeším tu clonu :-)

jo a ještě, holky co máte Jane, nekupovaly jste náhodou takové to zastínění toho průhledného na stříšce?? někdo to prý prodává na MMB, ale nemůžu najít kdo … nebo jak to řešíte :?: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
14.5.08 09:16

Krásné ráno

Helmitko dík za informace…

zaju tady je taky nádherně, včera jsem vyprala 4 pračky a všechno mi krásně uschlo.. i ty sandály co jsem zkusmo nacpala do pračky
jo jezdíme se sporťákem - vytáhla jsem ho jakmile se překulil přes 6 měsíc a udělalo se hezké počasí i když v korbě neprotestoval - on většinu času v kočáru prospí, když náhodou nespí tak má hlad… ale ve sporťáku se už začíná rozhlížet..
clonu řeším teď, plínka mě taktéž nebaví, o ježdění pozpátku ani nemluvím - není to tak pohodlné, ale taky to jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
14.5.08 11:19

Zaju - žádnou clonu na boudičku kupovat nebudu,vystačíme si se slunečníkem, a nebo občas položím přes boudičku plenu (přes ten průhlednej oný)

Napoly - my jdeme na půlroční KO 26.5. Tak pak to tu hodím do placu. No já nevím,na Filípkovi to určitě ta váha vidět není a jednoznačně bude jednou kus chlapa po taťkovi,ale Sophi teda dvě brady má :lol: A na srazíku se mi líbilo jak nejeden tatínek reagoval-to je nejstarší miminko?

Tak u nás je stále krásně,včera odpoledne to sice v jeden moment vypadalo na bouřku,ale pak z toho nic nebylo.

Jinak,dorazily nám nové chůvičky a to je teda úplně o něčem jiném.Fungují snad ještě 200 m od baráku,jsou naprosto bez šumu a s tím krámem, co jsme dosud používali, nejdou vůbec porovnávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
14.5.08 13:02

Ahoj holky

Včera se to u nás odpoledne nějak nahánělo ale nakonec ztoho nic nebylo a dnes je zas krásně! :D

NAPOLY teda Filípek je kus chlapa ale vůbec na ty kilča nevypadá :wink:
My jdem na půlroční v pondělí tak jsem zvědavá 8O třeba budem v tabulce první :lol:

Já mám teda sedajdu objednanou a teď zas přemýšlím že bych kočár co máme prodala a koupila nějakej sporťák třeba něco jak měla Napoly.

http://www.darababy.cz/…ema-step-lux

Ale zato MMB a MMA se zdárně vyhýbám :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
14.5.08 13:20

AHojky holčiny!!

Tak jsme byli na prohlídce a pichanci…jelikož máme jít až v 8 měsících, tak naše míry v půlroce jsou 70cm a 7900 g …na Filípka a ostatní sice nemáme, ale i tak mě to stačí na nošení…mám toho někdy plné zuby!

Co se týče MMB…včera jsem vyhrála na aukci ponožky Next 5 párů za 11Kč …takže jsem si dopřála ještě nákup naíc! ALe je fakt, že teď mi došli 4 balíčky a to ještě není konec!

Helmitko …díky za typ…tu clonu jsem objednala a to zrovna 4×…i pro kamarádky..už se na ni fakt těším!" Zejména na bruslích je ten deštník docela nepraktický!

Jinak trochu smutně…včera se mé spolužačce zabil manžel na paraglaidingu…bylo mu 28 a měl 3 syna! No být ve 27 vdova to je fakt síla…nemohla jsem se z toho vzpamatovat! Omlouvám se za černou vsuvku, ale pořád to ve mě je…člověk přemýšlí, co by dělala a takové ty chmurné myšlenky samy naskakují, i když se tomu brání :( :(

Vyrážíme do města…jdeme koupit jídelní židličku..máme jednu u našich, ale doma potřebujem taky…nehodí se ho krmit jenom v lehátku… :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
14.5.08 13:26

jo ještě …

Zuzko… …Adámek je šikula! Má super postoj!

Miiri… …tak tomu říkám ukázkový klik…ani lecjaký tatínek by to tak hezky nezvládl!!!

Míno …to máš chůvičky Philips nebo nějaké jiné???

tulenice …já bych určitě šla do autosedačky Maxi-cosi nebo Romer…ty jsou fakt ověřené a kvalitní. Navíc jak tu dával kačík ten odkaz, tak jsou i docela za přijatelnou cenu! Jinak vás obdivuju, že se obejdete bez auta.....já vím, že se člověk přizpůsobí, ale je to pro mě velká pohoda a ulehčení! Jsem už asi rozmazlená a hlavně pohodlná… :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
14.5.08 14:41
zaju píše:
Dobré ranko, áááá dneska jsem tu první :wink:

teda Napoly , to je teda fakt kus chlapa, paráda :-)

tady je dneska zase úplně modro, i včera tu bylo nádhreně, i když k večeru už to vypadalo, že sprchne, ale nakonec se to přehnalo a nic :-) v tom vedru pomalu bojím vystrčit paty :-)

clonu taky musím nějak co nejdřív pořešit, plínka už mě nebaví, respektive nebaví Matýska … :roll: :roll: :roll:

holky, už jezdíte všechny se sporťákama :?: :?: :?: my teda ještě v korbě, ale už taky přemýšlím o přesunu, jen co dořeším tu clonu :-)

jo a ještě, holky co máte Jane, nekupovaly jste náhodou takové to zastínění toho průhledného na stříšce?? někdo to prý prodává na MMB, ale nemůžu najít kdo … nebo jak to řešíte :?: :?:

http://img.mimibazar.cz/…f1042036.jpg /> http://img.mimibazar.cz/…f1042038.jpg

zaju pani mi to sila na zakazku- byla jsem prvni a ted uz to ma v nabidce ze sije i jinym..... ja ji posilala strih, co jsem obkreslila, sedne to super

Tu strisku mame jako Helmitka

Kdyz budes chtit dam ti ID na MMB

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
14.5.08 15:37

nazdarek, u nas je nadherne!!! jen skoda, ze mame rozkopanej dvorek, budem dlazdit, mame tu dneska bagr a aja hysterci, ze prisla o piskoviste :lol:

abych nezapomnela - krisulkooo :srdce: :srdce: :srdce: !!!

mino, ja to myslim vazne :wink: . kdy se vam to hodi? my 100% nemuzem pristi vikend (24.-25.5.) a pak ten dalsi mam v sobotu 31. odpolko kurz (mj. skleneny vitrazky tifany technikou, uz se tesim jak mala, david bude hlidat :twisted: ), ale to je jen to odpolko. ted o vikendu jsme v hk, ale david ma pres den (v so i ne) turnaj, takze ja budu s detma nemobilni, mohla bych vam tak akorat ukazat hradec nebo byste si nekam vyjeli sami.

kocarek - zatim jezdime s hlubokym, ale vytahla jsem vcera i golfky (mame inglesina zippy, jdou do lehu a maji strisku preklapeci az dopredu, skvele stini), kdyz jsme jeli narychlo do mesta aje pro boty.

tulenice, jaky mas nositko?

ad kadeni - viktorek srajdi denne tak 5-6× (a to udelal pokrok, prvni dva mesice mel podelanou snad kazdou plinku). kdyby to bylo minkrat, tak se raduju :lol:

a uz nevim, co jsem chtela, jdu zaktualizovat tabulku, kdyz takhle trhate rekordy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
14.5.08 16:55

Petule jo taky kvalitu upřednostňuji, ale zase bych raději tu autosedačku jen jednu až do konce, nač by měl prach padat na 2… jinak obchody tu jsou, městská tu jezdí, normální autobusy taky - i o víkendu. je tedy fakt že jsem vybírala kočárek tak aby se mi vešel i do autobusu… má volba padla na oranžový x-lander XA (sporťák s korbičkou) a jsem spokojená… tuhle jsme s ním jeli lesem, přes potok, zastavila nás až džungle malin, škrábou tam já nejdu :P

adelino jo bagr ten taky musím zavolat :lol:
koupila jsem si Manducu, moje rozhodování trvalo hodně dlouho (mají v nabídce několik typů nosítek i barev) ale tohle se prý dá používat až do 20 kg a můžeš nosit na břiše, na boku (to zatím nevím jak) i na zádech váží 600g - to mě přesvědčilo před levnější ale 5 x těžší krosnou :lol:
 http://nosenideti.cz/zbozi.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
14.5.08 16:59

adelino jo a to nejdůležitější u nosítka s blicím miminem je že se to dá strčit do pračky :D :lol: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
14.5.08 17:59

Ahojte, tak jsem rychle dočetla, nic si nepamatuju. :(

Jsme v Praze u našich, Matýsek se mi včera ráno vzbudil s teplotou, večer měl 39, takže pohotovost, dneska opět 39,1, v poledne 3*9,4, takže doktorka. :( Jsem z toho lehce nervéz, ale snad to bude ok. Po dvou paralen čípkách a Ibalginovém sirupu, který skoro všechen vyblinkal má momentálně pod 38, ale obávám se, že to zase vyleze. :twisted: Čili nezvládám nic kolem. Leda si mezi jeho doktory přimontovat svoje, protože jsem na to jako Zaju. Zítra budu mít výsledky z krve, tak uvidíme.

Letrím koupat, mějte se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
14.5.08 18:40

Petule, to je fakt hrozný, pořád na to musím myslet…

Holky, vy tady vždycky tak řešíte ty páteře a klouby - Adámek si začal sedat, ale dělá to tak nějak divně, když leze, tak si pod sebe podsune nohy, ale nenarovná tělo, takže ve výsledku má natažené nohy a tělo položené na nich (jako když se cvičí přitahování hlavy ke kolenům). Nechat ho to dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
14.5.08 19:23

Tak už dobrý, už na to vyzrál:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie