LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22315
9.5.08 12:55

Hildo tak at dopadne jako mne :-D

Uzij si mejdan

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
9.5.08 13:37

hele mino, tak si ji nech, nevestinku :twisted: . obri akvarium tu mame, chystate se na vylet?
na ty raveniny fotky jsme zvedavi, sem s nima!!!

krisulko, ty jsi nervak, jo 8O :lol: ??? s tou osobnosti je to ale fakt, a je to jeste zajimavejsi, jak jsou ty deti dve, pozorovat rozdily… aja byla od mala pekna vzteklina, viktor se zase hrozne rad mazli (k mamincine radosti :wink: ), aja je vetsi samorost, ma svou hlavu - a to mela uz od miminka.
jo, fotky zkusim poslat jeste jednou.

hildo, tobe ten kanec nestacil :wink: ?

jinak masinky jsme si uzili. je to tam skvely, da se skoro vsude vlezt a hlavne tam porad na necem delaji, takze jsou videt nadsenci primo v akci. taky zrovna jednu parni masinku posilali z depa ven, tak aja videla, jak funguje tocna, no to byl zazitek, to neni jako kdyz o tom jen cteme :D . akorat ten thomas, percy ani murdoch tam nikde nebyli :wink: .  

a jeste jedna fotecka - cestou z te vysociny jsme se zastavili ve slatinanech a vysli si na kocici hradek. aja byla primo nadsena!!! ale ja teda musim rict, ze jsem byla dost zaskocena, jak je malinkatej, jsem si ho z detstvi pamatovala mnohem vetsi :lol: 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
9.5.08 18:31

Ahojte :)

zvládám vás dočítat, ale už nezvládám reagovat… :oops: Tak jenom co mi uvízlo v paměti:

Všechno nejlepší oslavenečkům!!! :srdce:

Katko, i já už velmi vážně uvažuju o testíku… :roll:

Helmitko, co to máš za chlapa? Já mám pocit, že ten můj chce dělat směšné pohyby prakticky kdykoliv… 8O :wink:

Tak a víc si samo nepametám… :oops:

A ještě novinky od nás: během dnešní kojící noci se Matýskovi prořízl 4. zoubek - dvojka nahoře, takže bude jako upír :lol: :lol: :lol: A taky se začal konečně točit i z bříška na zádíčka, takže válí sudy. :lol:
Dneska jsem oprášila brusle a projela se tady párkrát naším školním areálem. Důsledky to má dva: ztrapnila jsem se před sousedovic dvacetiletým synem :roll: 8) a po 10 minutách ježdění jsem totálně mrtvá. Normálně hodlám jít v týdnu k doktorce, ať mi vezme krev, jestli nemám málo železa, protože jsem úplná lemra! :evil: :evil: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
9.5.08 20:02

Ahojte, zdravím všechny :-)

tady dneska bylo taky nádherně :-)

opalovací mléko jsem dneska pořídila od SebaMedu 50ku, tak doufám, že to bude dobrý, uvidíme … kočár sice taky přikrývám plínou, ale když pak Matýska někde vytáhnu ven na deku po kojení, tak pro jistotu …
jo to mi připomíná, že včera jsme byli ve Stromovce na procházce, chvilku jsme se po kojení váleli na dece a travička ..... noooo, tak to byla velká paráda, nemohla jsem ho odtrhnout, takže mám pocit, že místo prvních mrkvových příkrmů začneme travníma :roll: :roll: :roll: škubal a škubal a škubal .....

chtěla jsem ještě na něco reagovat, ale protože si zase nic nepamatuju, tak třeba za chvíli, jdu obalovat květák k večeři nebo umřem hlady …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
9.5.08 21:07

Nazdárek,

Holky neblbněte s těma testíkama. :D

Co máte s těma koláčkama??? :roll:

Ad krém .....máme od Bubchenu(nevím jak se dělají ty čárky nad u :oops: )

Oslavencům gratulujeme :-)

..........ha ha směšné pohyby :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
9.5.08 21:08

Jo a chtěla bych dát fotku před metřík.Jak na to??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
9.5.08 22:49

Raveno,Raveno,Raveno - sehnala jsem na MMB klobouček :potlesk: :potlesk: :potlesk:

Adel - no my jsme si chtěli udělat výlet,mj. i na ty akvárka,ale právě bych potřebovala vědět,jestli to stojí za to se táhnout od nás 120 km.Fotečky skvělý a o tom kočičím hradku jsem nikdy ani neslyšela. Určitě až bude Sophi větší,tak tam vyrazíme.

Katko - no vidíš,tak to já Zdenkovi splnila - má mě ,od středy ještě Mirenu a může si užívat :lol: A pak že sem mu nedala žádný dárek :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
9.5.08 23:01

holky, poraďte, prosím ..... nevíte některá, čeho je v těle nedostatek, když se dělají snadno modřiny a nechtějí mizet :?: :?: :?: a taky se mi poslední dobou často motá hlava, když se zvedám z leže (i když to bych řekla, že by mohlo být nízkým tlakem) … ach jo, mně se taaaak nechce k dr. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
9.5.08 23:17

ahojky…
míno - Filipek na Sofinku nemůže zapomenout :wink: a když jsem mu dneska ukázala fotku, co jsi sem dala, tak začal osahávat monitor :oops: :lol: :lol:
jinak Peťa říkal, že se s tvou drahou polovičkou bezva kecalo, a že vypadá, jako že nezkazí žádnou čurinu…jenom je škoda, že bydlíte táááák daleko :-( :wink:
kacudko - já to vím, já to vím…ale nepovím :-P
zaju - je to známka toho, že můžeš mít málo krevních destiček…radši si opravdu zajdi k doktorovi…ségře se taky dělaly modřiny - tím tě v žádným případě nechci strašit - a zjistili jí špatnou krev a málo destiček…

testíky - no jo…to je to vaše :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
10.5.08 09:55

Dobré ránko,

Míno, teda, kde je ten klobouček? Já ho na mmb hledala (samozřejmě pro tebe :) ) a nic. Je to next?

kacudko, popisy, jak vložit fotky před metřík, jsou v úvodu do diskusních fór, zkráceně, nejjednodušší je udělat si metřík v lilypie.com, tam práskneš fotku už při tvoření metříku, jinak musíš mít fotečku někde na netu a vložit ji před metřík tady na emm ve svém podpisu.

zaju, já měla modřiny na lýtkách od porodu víc než měsíc a bylo to určitě nedostatkem železa, unavená jsem byla děsně, na rozbor krve bych být tebou radši šla, jinak já si koupila superželezo v lékárně a pomohlo to.

musím vařit, odpoledne jdem na vycházku, tak ať to stihnem, pa pa, krásný den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
10.5.08 15:38

zaju, taky si myslim, ze je to malo zeleza… dobra zprava: pri suplementaci jde rychle nahoru a za chvilku budes fit jako za mlada :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
10.5.08 18:09

Máme za sebou super výlet na Obří sud a do Lázní Libverda. Ikdyž naše výletění je spíš turistika od stánku se žrádlem ke stánku se žrádlem :roll: A taky jsme se pěkně zásobili lázeňksýma oplatkama.

Helmitko je to samože Next,paní ho dala večer na net a já po něm okamžitě chňapla.Už ho mám i zaplacený. Sice je to velikost 80,ale podle toho jak jsem Sophi zkoušela Viktorky 68 (ta nám byla už malá),tak by to mohlo být dobrý.

Jj,Zaju,přidávám se k tomu co už holky napsaly,každopádně to chce udělat krevní obraz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
10.5.08 21:14

Helmitko - díky za popis.Já jsem si našla jak se dělají metříky i ta fotka,ale píše mi to že fotka je moc velká a já to neumím zmenšit :oops:

Napoly ....... :-P :-P :-P počkej v úterý :pankac: :pankac: :pankac: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
11.5.08 08:19

Ahoj, já to tady od toho minulého víkendu pořád nějak nemůžu dát dohromady. Za minulý týden máme spoustu novinek, ale všechny nějak vyžadují hodně energie, takže na net není moc čas. Takže papáme v poledne mrkvičku, večer kaši. Adámek pije sám z hrníčku s pítkem čajík. A už dvě noci spal v nové postýlce sám ve svém pokojíčku. Protože předtím skoro vylezl z koše, který je mu sice ještě dost velký, ale má nízké okraje..:) A postýlka se nám do ložnice nevejde.

Včera jsme byli na výletě v Bystřici pod Hostýnem a na Hostýně, bylo to moc fajn, večer zase budou na Adámkových stránkách fotky.

Tak já jdu zase něco užitečného dělat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
11.5.08 09:12

KRÁÁÁSNÝ DEN MATEK

:dance: :srdce: :huban: :dance: :-) :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek