Poradna duly
Jana Čurdová
hele mino, tak si ji nech, nevestinku
. obri akvarium tu mame, chystate se na vylet?
na ty raveniny fotky jsme zvedavi, sem s nima!!!
krisulko, ty jsi nervak, jo
??? s tou osobnosti je to ale fakt, a je to jeste zajimavejsi, jak jsou ty deti dve, pozorovat rozdily… aja byla od mala pekna vzteklina, viktor se zase hrozne rad mazli (k mamincine radosti
), aja je vetsi samorost, ma svou hlavu - a to mela uz od miminka.
jo, fotky zkusim poslat jeste jednou.
hildo, tobe ten kanec nestacil
?
jinak masinky jsme si uzili. je to tam skvely, da se skoro vsude vlezt a hlavne tam porad na necem delaji, takze jsou videt nadsenci primo v akci. taky zrovna jednu parni masinku posilali z depa ven, tak aja videla, jak funguje tocna, no to byl zazitek, to neni jako kdyz o tom jen cteme
. akorat ten thomas, percy ani murdoch tam nikde nebyli
.

a jeste jedna fotecka - cestou z te vysociny jsme se zastavili ve slatinanech a vysli si na kocici hradek. aja byla primo nadsena!!! ale ja teda musim rict, ze jsem byla dost zaskocena, jak je malinkatej, jsem si ho z detstvi pamatovala mnohem vetsi

Ahojte ![]()
zvládám vás dočítat, ale už nezvládám reagovat…
Tak jenom co mi uvízlo v paměti:
Všechno nejlepší oslavenečkům!!! ![]()
Katko, i já už velmi vážně uvažuju o testíku… ![]()
Helmitko, co to máš za chlapa? Já mám pocit, že ten můj chce dělat směšné pohyby prakticky kdykoliv…
![]()
Tak a víc si samo nepametám… ![]()
A ještě novinky od nás: během dnešní kojící noci se Matýskovi prořízl 4. zoubek - dvojka nahoře, takže bude jako upír
A taky se začal konečně točit i z bříška na zádíčka, takže válí sudy. ![]()
Dneska jsem oprášila brusle a projela se tady párkrát naším školním areálem. Důsledky to má dva: ztrapnila jsem se před sousedovic dvacetiletým synem
a po 10 minutách ježdění jsem totálně mrtvá. Normálně hodlám jít v týdnu k doktorce, ať mi vezme krev, jestli nemám málo železa, protože jsem úplná lemra!
![]()
Ahojte, zdravím všechny ![]()
tady dneska bylo taky nádherně ![]()
opalovací mléko jsem dneska pořídila od SebaMedu 50ku, tak doufám, že to bude dobrý, uvidíme … kočár sice taky přikrývám plínou, ale když pak Matýska někde vytáhnu ven na deku po kojení, tak pro jistotu …
jo to mi připomíná, že včera jsme byli ve Stromovce na procházce, chvilku jsme se po kojení váleli na dece a travička ..... noooo, tak to byla velká paráda, nemohla jsem ho odtrhnout, takže mám pocit, že místo prvních mrkvových příkrmů začneme travníma
škubal a škubal a škubal .....
chtěla jsem ještě na něco reagovat, ale protože si zase nic nepamatuju, tak třeba za chvíli, jdu obalovat květák k večeři nebo umřem hlady …
Nazdárek,
Holky neblbněte s těma testíkama. ![]()
Co máte s těma koláčkama??? ![]()
Ad krém .....máme od Bubchenu(nevím jak se dělají ty čárky nad u
)
Oslavencům gratulujeme ![]()
..........ha ha směšné pohyby
![]()
Raveno,Raveno,Raveno - sehnala jsem na MMB klobouček
![]()
Adel - no my jsme si chtěli udělat výlet,mj. i na ty akvárka,ale právě bych potřebovala vědět,jestli to stojí za to se táhnout od nás 120 km.Fotečky skvělý a o tom kočičím hradku jsem nikdy ani neslyšela. Určitě až bude Sophi větší,tak tam vyrazíme.
Katko - no vidíš,tak to já Zdenkovi splnila - má mě ,od středy ještě Mirenu a může si užívat
A pak že sem mu nedala žádný dárek ![]()
holky, poraďte, prosím ..... nevíte některá, čeho je v těle nedostatek, když se dělají snadno modřiny a nechtějí mizet
a taky se mi poslední dobou často motá hlava, když se zvedám z leže (i když to bych řekla, že by mohlo být nízkým tlakem) … ach jo, mně se taaaak nechce k dr. ![]()
ahojky…
míno - Filipek na Sofinku nemůže zapomenout
a když jsem mu dneska ukázala fotku, co jsi sem dala, tak začal osahávat monitor
![]()
jinak Peťa říkal, že se s tvou drahou polovičkou bezva kecalo, a že vypadá, jako že nezkazí žádnou čurinu…jenom je škoda, že bydlíte táááák daleko
![]()
kacudko - já to vím, já to vím…ale nepovím ![]()
zaju - je to známka toho, že můžeš mít málo krevních destiček…radši si opravdu zajdi k doktorovi…ségře se taky dělaly modřiny - tím tě v žádným případě nechci strašit - a zjistili jí špatnou krev a málo destiček…
testíky - no jo…to je to vaše
![]()
Dobré ránko,
Míno, teda, kde je ten klobouček? Já ho na mmb hledala (samozřejmě pro tebe
) a nic. Je to next?
kacudko, popisy, jak vložit fotky před metřík, jsou v úvodu do diskusních fór, zkráceně, nejjednodušší je udělat si metřík v lilypie.com, tam práskneš fotku už při tvoření metříku, jinak musíš mít fotečku někde na netu a vložit ji před metřík tady na emm ve svém podpisu.
zaju, já měla modřiny na lýtkách od porodu víc než měsíc a bylo to určitě nedostatkem železa, unavená jsem byla děsně, na rozbor krve bych být tebou radši šla, jinak já si koupila superželezo v lékárně a pomohlo to.
musím vařit, odpoledne jdem na vycházku, tak ať to stihnem, pa pa, krásný den
zaju, taky si myslim, ze je to malo zeleza… dobra zprava: pri suplementaci jde rychle nahoru a za chvilku budes fit jako za mlada ![]()
Máme za sebou super výlet na Obří sud a do Lázní Libverda. Ikdyž naše výletění je spíš turistika od stánku se žrádlem ke stánku se žrádlem
A taky jsme se pěkně zásobili lázeňksýma oplatkama.
Helmitko je to samože Next,paní ho dala večer na net a já po něm okamžitě chňapla.Už ho mám i zaplacený. Sice je to velikost 80,ale podle toho jak jsem Sophi zkoušela Viktorky 68 (ta nám byla už malá),tak by to mohlo být dobrý.
Jj,Zaju,přidávám se k tomu co už holky napsaly,každopádně to chce udělat krevní obraz.
Helmitko - díky za popis.Já jsem si našla jak se dělají metříky i ta fotka,ale píše mi to že fotka je moc velká a já to neumím zmenšit ![]()
Napoly .......
počkej v úterý
…
Ahoj, já to tady od toho minulého víkendu pořád nějak nemůžu dát dohromady. Za minulý týden máme spoustu novinek, ale všechny nějak vyžadují hodně energie, takže na net není moc čas. Takže papáme v poledne mrkvičku, večer kaši. Adámek pije sám z hrníčku s pítkem čajík. A už dvě noci spal v nové postýlce sám ve svém pokojíčku. Protože předtím skoro vylezl z koše, který je mu sice ještě dost velký, ale má nízké okraje..:) A postýlka se nám do ložnice nevejde.
Včera jsme byli na výletě v Bystřici pod Hostýnem a na Hostýně, bylo to moc fajn, večer zase budou na Adámkových stránkách fotky.
Tak já jdu zase něco užitečného dělat…