LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3284
8.5.08 11:05

Matýsek posílá Jitušce velikou pusu k výročí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
8.5.08 21:33

ahojky,
tak jsem se na chvilku „utrhla“ z domácího kolotoče…dodělávám poslední zbytky a likviduju bordel po stěhování…

všem oslavencům vše nej …budu se opakovat, ale letí to naprosto šíleně rychle :roll:

se musím pochlubit - malej taky umí " INČUČUNU" :lol: :lol: :lol: viděl to, jak to dělá Olívek a pak to na mě zkoušel…a zjistil, že jazyk se dá vyplazovat, tak ho má věčně vytáhlej…

tak už mi řve hladovec…ale ten velkej :? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
8.5.08 21:48

Čauky čauky čauky,

tak máme za sebou oslavu taťkových narozenin,Sophi zažila první opékání buřtíků a grilovačku :)

http://emimino.cz/…p%289%29.jpg

Kačíku -děkuji za vysvětlení.

Adel - také nakupuji v Intersparu - květák nám ale nechutnal.Ale pozor - už jsem také jednou měla skleničku s plísní uvnitř,jak psala Ravena. Myslím ,že to dělají lidi,prostě to rozdělají a dají zpátky do regálu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
9.5.08 08:08

Ahojte

Honzikovi gratuluji k pul roku!!!

MS furt nikde, test je bily, ale uz je to sakra dlouho........vcera po akci Vlada rikal, ze si musime zacit davat pozor, ze b ychom si ted 3 dite neuzili a ze Jenda s Jitkou by byli osizeni.......... tak jsem si rypla jestli na to neni pozde :-D

Jo a holky zrusila jsem ve stredu auto.......docela brutus, oprela jsem ho o sloup na parkovisti.

Adel, ja nakupiji vetsinou v DM, ale predevcirem byla vybrana, a taky v lekarne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
9.5.08 08:43

dobre ranko!

diky za tipy, mrkvicka se mi vcera povedla koupit ve druhym tescu. tak teda jen doufam, ze nebude plesniva… v DM jsem driv nakupovala hodne, ale posledni dobou jsou vecne vybrani. jak udelali ten babybonus pogram tak tam chodi nejak moc mamin :?

hele, katko, vy to teda dobre pokousite :D . ja si vubec nedovedu predstavit, ze bych ted cekala treti, nekdy mi staci i ty dve :wink: . ale jindy to je zase uzasny - treba dneska rano jsem si oba vzala do postele, prikryli jsme se velkou perinou a bylo nam uzasne, aja vypravela, viktorek zvatlal (zvatlal tak uzasne, ze se aja zeptala: „mami, doktojek umi anglisky?“)… proste pohodicka. tak tyhle chvile miluju, na druhou stranu toho vztekani nez se vypravime ven, ze…

mino, sophinka je nadherna!!! mozna si ji zamluvime jako nevestu, oni si teda chteli viktorka zarezervovat jarouchovci, ale viktor mel oci spis pro zuzincina tatinka nez pro zuzinku :D , pritom je to takova pekna blondynecka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
9.5.08 09:43

ahoj ahoj!
venku je nadherne! tak jsme porad v lufte :-) parada!
ale chci se zeptat: jaky davate opalovaci krem? v kocarku hazu plinu a stinim, ale v satku to dost dobre nejde… u nas v lekarne maji jen daylong, ale ten jsem slysela, ze se z nej deti casto osypaly… :nevim:

vcera jsme jeli na bruslich podel reky - docela komedie (ti ci videli nase vykony na parkovisti jiste chapou) :lol: ale prezili jsme v plnem poctu :lol:

hele, taky uz sledujete osobnost miminek? ja uz se desim, ze krison bude asi nervak po mamince :roll:

kato, to mas z toho, ze vlada nejedl ty makove :lol: :lol: no co, jednu diskuzi uz jsi zakladala, tak proc ne dalsi? :twisted: :-D

mino, dala si sophinka aspon taky spekacek? :wink:

adel, co masinky? fotecku! jooo, ty fotky ze sraziku mne nedosly :( zkusila bys to prosim poslat jeste jednou? dekuju!

opozdene vsem oslaveneckum vse nej! :srdce: :srdce: :srdce:

nic, valim, nekdo se mi s revem vzbudil pod oknem… pekny den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
9.5.08 10:22

Ahoj

Nějak se ztrácím kdo slaví :oops:
Takže Oslavenečkům vše nej nej nej :srdce: :srdce: :srdce:

KRISULKO já zatím nemažu :oops: a asi sme přišli o hodně když jsme Vás na tom parkovišti neviděli co?? :wink: :D
SAbča se už taky začíná někdy pěkně vztekat a propínat :evil: :wink: :lol: (no jo po tatínkovi):lol: :lol:

Venku zas nádherně,taťku máme doma tak pojedem někam na výlet :wink:
KATKO šikula teda 8O :wink: ale to je hned :!

Eště jsem chtěla na něco reagovat ale nějak mi to vylítlo :oops: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
9.5.08 10:22

Ahojky…jenom v rychlosti…

Míno…Sophink je nádherná! Na srazíku jsme si ji moc neužili a je to škoda..jistě by zlomila nejedno malé srdéčko!!!!

Adel…tak takové ty postelové chvíle taky smáznou všechny stresy a nervy! Stojí to fakt za to.....

Krisulko…nervák po mamince :?: :?: :?: a po které :-D Jo a my taky včer bruslili…ještě že má kočár brzdu! Jo a krém tedy mám z lékárny 50 faktor…za hoooodně peněz…ale spokojenost! Mažu tím jenom obličejíček a zatím dobrý!

Katko…Vláďa to jistě vzal sportovně, ne? Už v tom máte praxi, co?? Jo a co koláčky?????????

Hildo…si dobrá, že jedeš na bruslích 15 km…my byli taky včera s kočarem a dívali se na nás jako na exoty…ještě k tomu malý celou cestu zpět řval…což naše negativní preference ještě podpořilo!! :evil: :twisted:

JINAK VŠEM OSLAVENCŮM VŠE NEJ, NEJ, NEJ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
9.5.08 10:43

Babuši,ja nevím,ale Sophi už koketovala s Filípkem,myslím,že mezi nimi zajiskřilo :lol:

Ravena mi poslala na mail dost hustý fotky - možná dá i sem aspoň jednu :wink:

Krisulko - já si myslím,že se už teď dá tak trochu vidět,jaký típci nám rostou.

Katko - blbej sloup,viď. :lol: Ale když to odnesou jen plechy,tak to je nejmenší zlo,hlavně ,že se vám nic nestalo!

Adel - jak se líbily mašinky?A ještě dotaz- v HK jsou nějaká obří akvária?

Za chviličku vyrážíme na plavčo :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
9.5.08 10:45

se mi smejte............tak jsem opet delala test-musela jserm do lekarny a je negativni :-D

Mino, Sofinka je koca, to jo, cos hezkeho poridila Zdendovi k narozkam?

Krisulko, my sme pripad osypani po Daylongu- teda Jenik, prvni rok mazani OK, a loni se osypal-meli sme pokazde novy
Ted jsem koupila 40 SPF od AVENE a uz mazeme a deticky maji krasnou pokozku.....maji ted v darkovem baleni spray 200ml + poopalovaci spray 200 zdarma......cca 550kacek

Ale taky si chvali Microsun 30, neznam

Pry ted jsou nove normy a vyrabeji se uz jen faktory 30 a 50- ty vyssi, 40,35, uz nebudou

Petule, utikali sme do kramu a ted cekam az prijede postacke auto a priveze mi namku ke kafi :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
9.5.08 10:49

Mino, jo v Hypru je nove parkoviste

No plechy, oprava bude docela drsna, a vypada to ze auto prodame a dostanu jine-ofroada

ale je to zatim ve fazi nula- chtela bych dovcu, jenze auto nutne potrebuji

Adel, u nas moc masinka nejede, spis Barney a pratele

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
9.5.08 10:51

Katko - protože dárky a peníze kazí charakter,tak nic :lol: :lol: :lol: Nějak sem se nikam zatím nedostala.Ale jednu věc ,co si přál,dostal,ale to je zde nepublikovatelný :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
9.5.08 10:54

U nás je Barney taky jednička spolu s Hubínky.

Ještě k tomu mazání - já mažu jen lenienskou.

Katko - ofroada? Ale opancéřovaného :lol:

Už musím běžet,pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
9.5.08 10:55
.Mína. píše:
Katko - protože dárky a peníze kazí charakter,tak nic :lol: :lol: :lol: Nějak sem se nikam zatím nedostala.Ale jednu věc ,co si přál,dostal,ale to je zde nepublikovatelný :lol: :wink:

jako noc vasne???

hm, ten muj si preje uz od svatby rodinnou pritelkyni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
9.5.08 12:50

čus baby,
já taky jen v rychlosti, vařím oběd, za hodinu vezeme děti k rodičům a pak jdem pařit, napřed do kina, pak véča, pak hospoda, nevim jak to vydržim :lol:

Ad brusle: musím si dát pár dní pauzu, jelikož jsem si dost nepěkně namlátila koleno, ani spát jsem nemohla. Nenosím chrániče, ale mám je a taky jezdím v džínách, což je mým dobrým zvykem, takže jsem je zničila. Koleno je oteklý a začíná pěkně fialovět :roll:

Katko, taky budu asi dělat test… :oops:

zatím páčko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí