Poradna duly
Jana Čurdová
čus baby,
teda ty výlety vám fakt závidim
Taky bych někam vyrazila, jenže manža se teď musí učit na zkoušky, a sama s dětma nikam nejedu… Včervnu jedeme na víkend do Prahy, půjdeme do zoo, taková každoroční tradice. Už se těším ![]()
Jinak jsme v pátek byli v kině na filmu kuličky, byla to spíš klubová záležitost, nic komerčního, a moc dobrý. Fakt se nám to líbílo. Pak jsme šli do hospody na pivo, no prostě báseň. Domu jsme dorazili kolem půl třetí, do rána se krásně vyspali, žádnej pláč dětí, nic, do 12 jsme se váleli v posteli. Babička s dědou to s dětma hravě zvládli, vypadá to, že tam Honzík spal líp než doma… Tak už se těším na opáčko ![]()
No nic, musim jít pověsit prádlo, mam tam 3 pračky, zatím páááá a užívejte sluníčka ![]()
Jeeeeeeee Mino to se mas
no ja proste taky musim dokoupit tu tunicku jak jsem ji u Vas videla je suprovni!!!
Kacudko tak mi ji posli na mailik ti ji zmensim ![]()
No mam par uzasnejch fotecek musim je zmensit a hned se pochlubit ![]()
Jinak to byly fakt narocny 4 dny porad nekde venku jsem KO a jeste jsem to dostala tak ja uz asi fakt budu muset pocitat a prazdniny konci ![]()
Stihli jsme i 2 grilovacky tak jsme pekne uzeny
Letos po dlouhy dobe snad budu mit nejakou tu zdravejsi barvicku sice jen podle obleceni, ale nebudu jak reditelka vapenky ![]()
K opalovacim kremum dr rikala, ze mazat normalne lenienskou a zadny opalovacky…no nevim jestli preci jen neco nekoupim, ale zatim lenienska stacila ![]()
tak a vic si nepamatuju
A kuknete http://www.nivea.cz/…s/show/16276 (o ty chybe vim jen se to uz neda opravit
)
A tohle jsem posilala Mine na mailik
http://heyyoubaby.com/…/2008/01/30/
Ahoj holky,
Zuzi - Adámek je šikulka ![]()
Raveno - to budeš moc hodná,posílám ti fotečku
Gratulujeme Jakubkovi od Luli k půl roku
(nechci se připomínat,ale my dnes máme taky půl roku
)
Ahoj maminy,
tak sa zase hlasim po tyzdni, zase sme boli prec a nebola som na nete. Tak docitat asi neviem ci zvladnem, hehehe.
Posielam zopar fotoz z chalupy.
OBERT KLAN:
Co sa v mladi naucis ...............
Papame piskotik, alebo podbradnik????????
Pochodom chod
Jo uz krasne cupitame aj za rucicky.
Cely tata
.........a hrajeme na klavir - ZUBAMI - VED UZ MAME STYRI
No a hlasime miery na siestich mesiacoch:
5,5 kg a 71 cm
A Jakubko posiela Dominickovi pac a pus k polrocninam ![]()
Oprava, s tou vahou som to nejako poplietla, tak este raz:
8,5 kg a 71 cm
Ahoj holky
DOMINIČKOVI vše nejlepší http://www.sirmi.ic.cz/smajl/74.gif
LULI Jakubko je teda fešák a šikula
a s tou váhou teda dobrý já už sem si říkala......
![]()
Sabinka ještě chrní tak v rychlosti dočítám ať můžu něco písnout jinak hledám jakou autosedačku koupíme(sice máme čas)ale chci to mít z krku nějak mě to chytlo a já to musím mít hned
![]()
Přemýšlím od 9-18kg mezi Rómerkou a Maxi cosi a nebo od 0-18kg Jane Racing Team?
Holky co budete kupovat vy už víte????
Kaciku,
tak my pouzivame velku sedacku uz skoro dva mesiace a mameň
GRAND PRIX SILVERLINE - velmi som spokojna
http://www.predeti.sk/?… - ta tretia je to.
Uz som z nej vyhodila aj tu vlozku pre male miminka a uz Kubik sedi ako velky chlap, ale mame to este sklopene do tej najvyssej polohy - takze je tam Kubik este ako vo vajicku.
Dobré ránko, my máme dnes tátu na otočku v Litvínově, takže si užíváme den sami. Ale máme spoustu úkolů, musíme zajít do vodárny a na technické služby pro nějaké papíry, aby nám mohli zahájit řízení o umístění stavby, takže to máme na celé dopoledne. Odpoledne bych chtěla konečně umýt balkon, aby se na něm dalo sedět. Fotky ještě nejsou, ale doufám, že dnes budou. Tak my vyrážíme, pápá
No právě si taky říkám že ta 0-18kg je dobrá že už může být v ní teď
ten náš malý cvalík se ve vajíčku už docela pronese
![]()
A taky to vajíčko je už po Natálce(a další 2 mimi odnosila co jsme půjčili) a myslím že už není zrovna nejkvalitnější ![]()
Holky,
to je prdel, ja som dnes Kubkovi drhla tie dva spodne zuby. Uz ich ma velke a mal ich zlte - tak jemne zlte, tak som vzala kefku a pastu a jupiii do toho. A tomu mojmu mamlasovi sa to pacilo
![]()
Ahojky!!!
Tak malý chrní a já můžu v klidu vypít kafíčko!!!
Luli…teda překvapuješ čím dál víc!!! A po kom malý je??? Tedy kdo byl u vás v rodině tak motoricky vyzrálý…ty nebo manžel???? Stejně bych malého asi brzdila…zdá se mi to hodně brzy na nějaké chození za ruce! Ať mu nezaděláte na problémy se zády!
kačiku…teda já bych ještě chvíli počkala a koupila sedačku od těch 9 kilo, všude se píše, že jsou přece jenom lepší než ty od 0-18…my už máme koupenou maxi Cosi a zdá se mi dobrá. Je fakt, že se malý ve vajíčku taky pronese, takže ho většinou už beru bez ní jenom na ruce. Ale někdy to nejde a to je pak síla vytáhnout ho do 4 patra bez výtahu!!!
Zuzko…a Adámek spinká celou noc nebo k němu docházíš na kojení???
Raveno…tak to je tedy fakt síla!!!!!!!!! Chudák miminko…to snad musí být nějaká vada!
Jinak jsme včera Den matek oslavili opékáním…první v tomto roce! Konečně se dá i večer docela sedět venku!
Peti,
no ja som v siedmom mesiaci uz lietala v choditku a v osmom mesiaci som uz chodila sama. Jakubkov bratranec sa v siestich mesiacoch staval sam v postielke, v osmych behal okolo nabytku a v desiatich uz sam. Sesterka stala uz tiez v siestich na nohach. Moj manzel v desiatich chodil sam. No tak nejak to ma v genoch. Dnes ideme na kontrolu klbov tak som zvedava co povie lekarka.
Ahoj holky!
Dneska je zas jeden z „letních“ dnů, včera jsme sice drobátko zmokli, ale to nevadilo, Anežka byla pod pláštěnkou. ![]()
Ještě všem půlročátkům - Jakubkovi, Dominičkovi a Filípkovi:
http://www.celysvet.cz/…le/s3102.gif /> Luli, máš moc pěkného chlapečka, hned bych ho brala… teda ale ne místo Anežky ![]()
A držte nám pěsti, za chvilku bude mít Anis první doopravdické menu - mrkvovou polívečku, jsem zvědavá, jestli mi něco pozře.
Zuzko, taky by mě zajímalo, jak to probíhá u vás v noci, když s malým nejsi v jednom pokoji, jestli vstáváš a nevadí to manželovi a tak…
A holky, sem s fotkama, moc ráda si prohlížím ty vaše zážitky s dětmi.