Poradna duly
Jana Čurdová
ka-tka píše:zaju pani mi to sila na zakazku- byla jsem prvni a ted uz to ma v nabidce ze sije i jinym..... ja ji posilala strih, co jsem obkreslila, sedne to super
Tu strisku mame jako Helmitka
Kdyz budes chtit dam ti ID na MMB
ano, prosím, dej mi ID, dík moc
Hezký večer ![]()
jj, zuzi , tak to začíná .. Adámek je šikulka
nám se teda zatím lozit chce, ale nevíme jak ![]()
Havo , držíme palečky, ať je Matýsek brzy fit a i ty ať jsi v pohodě, já se k dr. ještě nedostala, neboť je tam pořád děsně narváno chrchlajícíma pacientama a s Matýskem se mi tam nechce trčet a není kdo by pohlídal, tak snad se k tomu taky dostanu …
Petule , to je děsný
úplně mě polilo horko, fuj ![]()
krisulko , vše nej ![]()
jo a asi budeme muset schovat pěnové puzzle, protože je Matýsek začíná okusovat a rozebírat
to teda nevím, na čem ho budu nechávat ležet ![]()
Zuzko …malý je fakt koumák!!!!!!!!!!!! Gratulujem!!! ![]()
KRISULKO …VŠECHNO NEJLEPŠÍ!!!
![]()
Dobré ráno všem,
koukám, že dneska jsem tu první… a to už je mimi vedle probuzený a napapaný
![]()
Zuzi - tedy Ada je pěkny lezec a ted už i sedič … jen tak dál…
Jinak se ti musim pochlubit jak se mi povely ty postavičky na tu svatbu.
Ještě jednou díky za návod.
tak tady slíbené foto
obdarovaní z toho měli radost…ale říkali, že z toho ty peníze pěkně dlouho páčili… tak mi to přišlo docela líto, že to tak rychle zlikvidovali.

Bré ranko
TaK my stávali v 6h ale Sabča se napapala,vykakala a teď usnula znova ![]()
http://www.sirmi.ic.cz/kytka/33.gif /> KRISULKO k včerejším narozeninkám vše nej nej
ENASUS to je super si šikulka já bych to nezvládla
to se nedivím že je ti to líto ty se stím děláš a oni to zlikvidujou
já bych si ti určitě nechala aspoň nějakou dobu
Nechceš mi taky udělat
![]()
Ahojda Prdelky,
Zdraví vás všechny Marťásek a spol. Jakpak se všechny máte? Musím trošku dočíst, ať jsem v obraze.
Taky si musím přečíst, jak dopadl srazík a zkouknout nějaké fotky. Určitě jste si to všechny užily ![]()
No a my dneska slavíme půlrok. Nechápu, jak to tak rychle mohlo utéct. Mareček je ale pěkná potvůrka. Vůbec nechce nic hamat, kromě maminky. Zeleninku mě prská a ani do ovocných příkrmů se mu nechce. A že by vzal do pusy flašku? Tak to ani náhodou. Je to pěkný rozmazlenec, ale já ho denně „trápím“ a snažím se do něj něco nacpat. Však my se to naučíme.
A taky je to pěknej lenoch. Maximálně se přetočí na bříško a tím to pro něj končí. Zatím ještě nikam necestuje a ani nechce bez opory sedět. Asi se mu nechce s tou svoji váhou hýbat. Ještě jsme nebyli na půlroční prohlídce, ale tipuji tak 9,5 kg. ![]()
Marťásku …to je dost, že na nás přijdeš podívat
…jinak MAREČKOVI VŠE NEJLEPŠÍ K VÝROČÍ
Docela ti závidím tu Marečkovu lenost…Maxík je zase aktivní až běda, pořád se vzteká, protože hodně věcí mu prostě ještě nejde…takže někdy bych trochu klidu uvítala!
![]()
Jinak vyrážíme do víru velkoměsta..musíme užít toho krásného počasí, když se nám to má pokazit!
chtěla jsem se zeptat…dáváte ven dětičkám krátký rukáv, když už je tak hezky???? Já mám trochu strach, aby mu nebyla zima!
Ahoj maminy - představte si, že my se dnes vrátili z nemocnice. Včera ráno mi Vojtíšek spadl z postele a rovnou na kebulku, takže měla hned rudý jelito. Hned jsme letěli k dětské doktorce a ta nás šupem poslala do nemocnice na 24 hod. pozorování. Tak to byl očistec
Byli jsme tam úplně na nic přes noc
Přes den ho sice kontrolovali, ale přes noc stačilo, abych jim ráno nahlásila jestli byl alespoň 2 krát vzhůru. To bych snad zvládla i doma,né?
A když jsem tam mluvila s ostatníma maminama s malýma dětma, tak mi připadalo, že tak polovina z nich na tom byla stejně. Dětem by bylo líp doma a tu jejich tzv. LÉČBU by zvládli i maminy. Ještě že už jsme doma, už to doufám nebudeme opakovat. A to ještě mě dorazili, že jsme čekali 2 hod. na propouštěcí zprávu a nakonec jsem táhla obrovskou tašku a Vojtu po schodech z nemocnice sama, jelikož výtahem můžu jet pouze za doprovodu personálu
- Copak neumím zmáčknout tlačítko PŘÍZEMÍ sama??
![]()
Holky představte si že mi před chvíli volala paní z Ostravské CK že jsme vybraní mezi 5páry na losování nějakého dárku
(maj nějaké výročí)Kolem velikonoc sem v Rožnově nějaké paní z té CK odpověděla na nějaké otázky.Máme se k nim zítra dostavit a budem si losovat buď nějakou věcnou cenu(:,–(a cestovních tašek,digitální foťák,nějaká enciklopedie cestování atd.) a nebo dovolenou.
Sem ztoho docela v šoku
bo sem nikdy nic nevyhrála.
Takže tam zítra na 16h jedem a uvidíme z jakou se vrátíme
no sem napnutá jak kšandy
![]()
MAREČKOVI vše nejlepší k půlročninám http://www.sirmi.ic.cz/smajl/247.gif
KATLINKO jsou to paka
děti jsou akorát vyztresované z toho prostředí
Ale hlavně že je Vojtíšek OK ![]()
teda adamek je drak
…
viktor jeste zatim neprisel ani na to, jak se leze dopredu, porad leze dozadu. ale posledni hit - rikame mu ted „perak“ - je byt vzeprenej na pazich a kolinkach a perovat tam a zpatky (kdyz je zrovna v postylce, tak ji normalne posouva
).
raveno, uz mas tu tunicku? narazila jsem na tuhle aukci: http://www.mimiaukce.cz/aukce.php?… , ale pocitam, ze to sledujes.
a jeste jsem narazila na tu maxikovu bundicku (aspon myslim), jak se nekomu libila: http://www.mimiaukce.cz/aukce.php?… .
holky, kdybyste narazily na MMB nebo MMA na 2-pack teplakovych soupravicek od nextu ve vel. 9-12m, dejte mi prosim echo. myslim neco takovyho: http://img.mimibazar.cz/…13514770.jpg
petule, davam jen body s kratkym rukavem a ponozticky a nohy mu prikryvam plinou, aby na nej neslo slunicko.
kaciku, tak to je pekny, hlavne ale aby to byla opravdova vyhra, ne takovy to obvykly - neco dostanete, kdyz nejprve zaplatite „zalohu“ ![]()
katlinko, teda jako bys mela malo starosti, co? ale hlavne ze je vse v poradku. jinak s tim vytahem myslim ze to maji proto, kdyby se pacientovi neco stalo a zrovna se vytah zasekl, ne?
tulenice, to nositko vypada podobne jako treba klokanka baby bjorn, akorat ze je plateny, ne?
Ahoj holky,
tak nejdřív vše nejlepší půlročátkům Matyáškovi a Marečkovi:http://www.celysvet.cz/…le/s7207.gif
Havo, ať je Matyášek co nejdřív fit, co mu teda je?
tulenice, nosítko zrovna řešíme, protože chceme chodit s Aniskem po horách a vypadalo to, že koupíme krosnu, ale teď jsi mě trochu zviklala, prosím, napiš víc o tom tvém nosítku, už jste byli na delší trase?
zuzajdiku, chlapečka máš tak roztomilého, bobečka malého
, šikulku pohyblivého… a v metříku je to takové malé miminko… ![]()
marťásku, máš můj obdiv, 9,5kg klučík jenom na MM, teda… ![]()
katlinko, příteli včera Anežka spadla z postele taky, nic se jí, naštěstí nestalo, ale jeli jsme na pohotovost, protože jsem se potřebovala ujistit, že je O.K. Doktor nám potvrdil, že je v pořádku a jeli jsme domů. Děsí mě, co se všechno může ještě stát, vždyť teprve začíná lézt!
kačiku, asi ti vezmu iluze, ale to, co popisuješ s tou cestovkou, jsme přesně zažili taky a jednalo se o reklamní akci. Už nevím, co to bylo za cestovku, ale sídlo mají u kina Vesmír. Vyslechli jsme reklamní řeči a na závěr jsme si vylosovali knihu. Údajně jsme mohli vyhrát zájezd.
Ahojte
tak ctu ctu, a nepisu, bo sme furt venku........je tady krasne, uz jsem opalena- rozumej krk a ruce od rukavu ![]()
KAtlinko, Helmitko, teda to je blbe, ale nas Jenda taky padal..... mala zatim nema odkad, vetsinou lezi na zemi.....
Miiri, Olivek krasne klikuje
Zuzajdiku, Adamek je sikulka a jde presne podle tabulek ve vyvoji, mam pocit ze v 9-10 mesicich uz bude behat..........ale ja ti nezavidim, jsem rada, ze Jita se porad jen otaci, alespon ji najdu +- 1 meter od mista zanechani ![]()
MArtasku, kokso, to je vaha....... a Sofinka je v zavesu, po ni Filipek.....
Adel, teda ta bundicka na to v jakem je stavu za tolik penez? Brdo, no holt Next asi dela divy
Enasus, to je hezke ze mas tu boudu u kocaru preklapeci, ale ja zakryt malej vyhled, tak rve celou dobu.......
Raveno, doufam ze se ti berusky libili, ty jako zamlada uz nejsou a tohle je takove sikovne, Jitka uz jednu nosi
NA podzim doufam, ze poletime do UK, na nakupy, takze se zasobim vecma pro det. Dnes jsem byla v globusu v CA a nakoupila deckam ponozky, kratasky, malej bodycka s kratkym a asi ji to dnes i oblecu- Petule, pokud bude chladnejc dam ji na to jeste trico s dlouhym, a je to
KAciku, no ja bych od toho nic necekala...........jednou mi volali nejaka anketa a pry muzeme vyhrat zajezd, ze nas daji do slosovani a nakonec z ty nadhery na druhem konci vypadlo, ze je manzel prilis stary!!!! No......
TA manduca musi byt super, my si teda vystacime se satkem, konecne mala toleruje i polohu nastojaka...... a moje zada tak netrpi
Auticko nove nakonec nebude......opravi mi merenu a budu jezdit do skonani, pry az se naucim poradne parkovat.
Jo, vsem oslavencum preji jen to nejlepsi
Krisulce k narozkam taky!!!
Jo a Adel mne nemas v tabulce vubec...........25.2.80
HELMITKO díky právě jsem přemýšlela kdo že je to z té Ostravy
abych mohla napsat a poptat se na CK Horizont Travel ![]()
Ano je to u Kina Vesmír jak mě paní informovala a stála ta akce aspoň za to nebo to byla nuda?A nutili Vám něco? ![]()
Chcem zajet stejně do Makra tak že bysme si už teda zajeli i pro tu knížku!?
![]()