LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1013
15.5.08 14:43

Kačiku, je to reklama na toto: http://www.horizont-travel.cz/timeshare
Něco přes hodinu popisovali tento princip cestování, nakonec nám nabídli slevněný pobyt na jednom tom luxusním místě, ale furt to vyšlo dost draho a ještě jsme se museli rozhodnout hned, tak jsme se vybodli. No a pak jsme si vylosovali tu knížku. Nejlepší by bylo tam zajet, vykašlat se na jejich přednášku a rovnou losovat. :) Znova bych to asi nepodstoupila, ale co kdyby v tom klobouku měli fakt nějaký zájezd, že jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
15.5.08 15:54

Ahojky jsem na tom jako Ka-tka, taky tak tak dočítám, jsme pořád venku.
Havo - snad bude všechno v pořádku.
Petule - to je strašný, vůbec si to ani nechci představit :(
Zuzi - prostě Adámek šikulka po mamince, tobě jde taky všechno a hned :wink:

Kačíku - držím palce aby to stálo za to.

Katlinko - oni asi chtěli mít jistotu, tak si vás tam nechali. Buďte rádi, že jste už doma a v pořádku :)

Ad oblíkání, dávám bodýčko s krátkým a šortky. Když se ochladí přioblíknu lehký svetřík :wink:

Gratulace Krisulce k narozkám :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

A taky dalším oslavencům Matyáškovi a Marečkovi vše nej nej :-) :-) :-)

Adel do seznámku Oliver v korig.věku 6měsíců 67cm a 7050gr. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
15.5.08 17:34

Tak já taky jen stíhám sem tam dočíst a už zas pádím. A pak když chci napsat,tak si zas prd pamatuju.

Adel - já tě varovala :lol: ,chystáme se někdy v červnu o víkendu udělat si výlet do jedné díry u Pardubic-Zdeněk tam má nějakého kamaráda,tak si slíbili návštěvu. Když by to vyšlo i z tvé strany,tak bychom mohli udělat nějakou společnou procházku s dětma a trochu pokecat.
Jo,a kdo myslíš že v té aukci o tuničku potvrdil cenu? Ravena má úžasný přehled o všech tuničkách na MMB i MMA :lol:

Všem gratulantům všechno nejlepší,marodi ať jsou brzy v pořádku a padajícím dětičkám ať se brzičko bouličky zahojí!

Katko - a kolik že manželovi?

Kačíku - já jednou vyhrála zájezd do Turecka za vyluštěnou křižovku. Když sem si přijela do Prahy pro výhru,tak mi řekli,že to je jen pro jednu osobu,manžel že si to musí doplatit,já že musím jet autobusem a on by to měl letecky .Pak by tam na mě musel počkat,než se dokodrcám busem. No tak sem jim tam po chvíli hádání a dohadování bouchla dvěřmi a už od té doby nevěřím v žádná taková lákadla.

Tady se to pěkně schyluje k bouřce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
15.5.08 18:02

Mino to je pomluva ja sleduju jen tunicku ke kloboucku :lol: :lol: Myslim, ze to byla Helmitka a chtela taky kloboucek tak jeden je v 68 na MMB :wink:
je fakt uzasnej vsichni nam ho obdivuji a vyborne stini, tak doufam, ze do konce leta nam vydrzi jelikoz vetsi cisla jsou desne nedostatkovy zbozi :(

Kato dneska dorazily berunky jsou krasny takovy pididi roztomily…moooooooooooooc dekujeme, taky jsem je zkusila Vikouskovy, ale bohuzel jeste nedrzi :evil: :( jeste ze mame tak paradni kloboucek :lol:

No mi taky mely uz litaci den z komody, ani jsem to nepsala :oops: nastesti jsem ji chytila na 3tim supliku prastila se jen trochu do nozicky…ale mne z toho bylo spatne pul dne :( byla to vterinka jen jsme se sehla pro obleceni a sup uz letela za mnou…

No ja nikdy nic nevyhrala :( Mino to stim zajezdem se v Cechach dalo cekat :evil:

Zuzi Adamek je peknej cipera :lol: nam to ne a nejde dopredu kdyz couva je na 4, ale dopredu si vzdycky lehne a plave a desne se vzteka je to proste tunta :lol:

ven chodime v bodycku s kratkym a kratakach a dopolko pridavam jeste trico s dl. rukavem to vetsinou, ale svlikam, jinak mam sebou vzdycky pro jistotu nahradni teplejsi oblecek nikdy nevim kde se zakecam :lol:

Vsem oslavenecku vse nej nej nej!!!!!!!!!!!

Tu maducu ma kamaradka ma vetsiho chlapaka a hrozne spokojena!! Ja si na satek taky nemuzu stezovat :wink: a na stojaka uz chodime docela dlouho…Kato jak oblikas malou do satku??? Ja davam kratkej rukav a mazu tim UV…myslite, ze ta trocha slunicka nevadi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
15.5.08 20:06

Dobrý večer, děkujeme za gratulace :srdce:

A tady jsou nějaké aktuální půlroční fotečky  

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
15.5.08 20:07

Adel , já jsem se narodila 22.6.1981 a Marečkovy míry v 6-ti měsících dodám až po kontrole

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
15.5.08 20:38

Raveno - teď si mě vskutku rozesmála,myslím ta tvoje poznámka,že máš v záloze i teplejší oblečení pro případ, že by ses někde zakecala. :lol: :lol: :lol: Trefný :lol: :lol: :lol:

Péťo - já oblékám jako holky,krátký rukáv a šatičky či roll-upky,plenu sebou - tu musíme mít,s ní spinkáme :lol: - Sophi si s ní přikrývá obličej
Ty chůvičky máme Philipsky,opravdu fungují skvěle,jsou naprosto nehlučný.Ty starý, když jsem v kuchyni zapnula mikrovlnku,se mohly rozskočit a chodit kolem nich se taky nedalo,všechno je rušilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
15.5.08 22:02

čus baby,

Krisulko opožděně ale i tak vše nej nej nej, hlavně zdravíčko Tvé i celé Tvé rodiny, spoustu lásky a štěstí :srdce: :srdce: :srdce:

Malým oslavenečkům také vše nejlepšííííí :-) :-) :-)

Adel ta mikina se líbí mě, jenže jsem si to zas přečetla pozdě… Úplně jí miluju :srdce:

Peťule to je tak smutný… Hrozně často mě přepadaj představy, co bych dělala, kdyby se to stalo mě… Všude okolo se děje tolik hroznýho :cry:

Marťásku krásný fotečky :potlesk:

Miiri ta fotka je teda faaaakt božííí, tu bych někam poslala, určitě by vyhrála :lol: :lol: :lol:

Zuzi jak to Adámek dělá??? My se taky jen otáčíme, už teda tam i zpátky, ale to je všechno. Pořád tak nějak vypadáme jak ryba na suchu :lol: U vás to vypadá, že budete do měsíce chodit 8O

Katlinko hlavně že jste v pořádku, ale ta nemocnice teda… bych si připadala jak idiot…

My jsme taky pořád venku, je tak krásně. Akorát šortky teda nenosíme, což mě moc mrzí. Musíme bejt v kalhotech, jinak bychom se uškrábali :cry: Ekzem se zase rozjel, na nožičkách je docela hroznej. Mažu zase trochu kortikoidy, jenže Honzík se škrabe i když se to zlepší, někdy mi přijde, že to dělá spíš ze zvyku :roll: V noci musíme spát s ponožtičkama na ručičkách, protože to si zas drbem hlavu…

Dneska jsem konečně ověsila balkon truhlíkama, měla jsem je na zemi protože jsem neměla držáky… Začíná to kvést, to je taková krása :D Takže až pojedete do Třeboně, tak ten nejkrásnější balkon na cestě od Prahy je muj :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
15.5.08 22:03

Mino no uz se mi stalo, ze jsem odesla dopoledne ven stim, ze se brzy vratim a prisla jsem domu az navecer :-)
No vidis a kamoska si na Philipsky stezovala, ze uz ji 2× vubec neupozornili, ze malej plakal :(
Ja ted zvazuju ty novy od ety, ale porad vahamjestli u nas vubec najdou nejaky uplatneni krom dovoleny :?:

Martasku mate doma, ale poradnyho chlapaka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
15.5.08 22:36

Hezký večer všem,
teda vy jste se dneska všechny ale rozepsaly … :-) já taky jen stěží dočítám a i když chci reagovat, než dočtu, většinou už nikdy nic nevím :-(

Oslavencům přejeme vše nej :srdce: :srdce: :srdce:
marodům brzké uzdravení :-)

Zuzi mám prosbu, mohla bys mi prosím, klidně jako SZ, ať s tím tady holky nenudíme ;-) napsat, jak se cestuje s tím přívěsem (respektive velkým autem) jaké máte, jestli tam musíš být za jízdy připoutaná, jak tam vozíš malého, jeslti na řízení stačí Béčkovej řidičák, ...... prostě co Tě napadne … manžel přišel totiž s tím, že bychom si to mohli půjčit a jet s tím někam mimo republiku za poznáním :lol: 8) :lol: 8) dík moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
15.5.08 23:05

ahojky…
taky přejeme všem oslavencům vše NEJ!!!

raveno - jsem si všimla, že máš u metříku novou fotečku a je fáááákt božíííí :P

jinak co se teď všechno kolem děje je fakt hnusný…všude samá smrt…až mi z toho naskakuje husí kůže, BRRR :? :(

a co se mě týče, tak si z konečnou platností MUSÍM najít práci :arrow: z čehož mi rovněž naskakuje „husina“ :lol: …jelikož nýbrž protože jsme zjistili, že když všechno poplatíme, tak nám zbydou (s bídou :roll: ) 3000Kč…a to je fakt mazec…no jo - mladí a neklidní 8)

tak teda zatím pá pá…jdu se koukat po pracáku :evil: :lol:

jo a marťásku - Mareček je teda chlapisko :wink: si pak můžou s Filipkem dát někdy páku :lol: :lol: :lol: a kdo vyhraje, dostane hubáčka od Sophinky :huban: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
15.5.08 23:09

Zaju pěnové puzzle stačí podlepit, kamarádka to tak má a já se na to chystám, Mišan taky rozebírá…

adelina je to plátěný, akorát to má větší nosnost a na rozdíl od klokanek to má takový tvar že nutí dítě mít podsazený zadeček jako v šátku (dobré na kyčle), nemůže se tam dát dítě zády k nosiči…

mimochodem dnes jsem vyzkoušela dát Mišana na záda a vařit u toho - je strašlivě ukňouraný, asi další zub.., za 15 minutek mi na zádech chrápal batoh :lol: :lol: :lol:

helmitko delší trasu jsem nezkoušela protože ho mám teprve od pondělka, byla jsem jen v obchodě a zpátky, pak se pochlubit kamarádce, jinak v něm nosím Mišana po domečku, ale chystám se to testnout cestou na Okoř, tak pak poreferuju. Ale zdá se že to bude dobrý bágl.
Má to jen jednu nevýhodu, za kterou ale nosítko nemůže - mám naslintáno na zádech a čekám kdy mi nablindí za krk…
No a krosnu bych fakt při vaření použít nemohla - když si představím že bych vařila s něčím tak velkým, no nevím nevím…
Jestli potřebuješ jen přenášet dítě na horách, tak klidně jdi do krosny - má různé vychytávky - stříška proti slunci, pláštěnka (já bych si ji tedy na těch pár dní pouze půjčila), pokud to chceš i k jinému účelu jako já - místo šátku, na poponesení dítěte když nejde nebo nechci použít kočár, až bude dítě chodit a nebude chtít být v kočáru…

ka-tko šátek nevlastním, nějak jsem se k tomu nerozhoupala…

já jsem jak to tak pozoruju asi divná, já mu zatím oblíkám plátěný kaťata, ponožky a bodýčko s dlouhým rukávem, na hlavu klobouček. Ale nevím po kom zdědil pleť - já se snadno spálím, tak zbytečně neriskuji - navíc když jsem mu zkusila dát bodýčko s krátkým rukávem tak měl studený ruce

no letecký dny fakt nezávidím, snad nás to taky nepotká, dělám co můžu -když pro něco sahám tak držím za nožku, ale mele se jako ta vzteklá chobotnice v síťovce. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
16.5.08 07:44

Dobré ráno!

Oslavencům moc gratulujeme!!!

Je to paráda, když už je takhle hezky. Trávíme teď skoro celé dny venku. A vybírala jsem si ještě loňskou dovolenou, tak jsme byli u našich.

Krisulko, rýma už je pryč (hlavně to nesmím zakřiknout). Ale zbavili jsme se jí až tento týden. Doufám, že vy už jste také bez rýmy.
Jsem ráda, že má kartáček úspěch. My ho teď musíme nosit všude s sebou.

Holky, máte moc hezké a šikovné dětičky. A krásné fotky.

Jinak taťka si koupil permanentku do ZOO, takže každý den chodí se Zuzinou pozorovat zvířátka. Už to mají docela vychytaný, kdy je jaké krmení, procházka slonů, koupání slonů, apod.

Ve středu jsem se konečně dostala ke kadeřnici, tak už mám letní sestřih.
Tak já jdu nakrmit draka a běžím na kosmetiku a manikúru. Dnes mám poslední den loňské dovolené, tak si ho pěkně užiji a pak už budu pracovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
16.5.08 09:59

čus baby,
jak je to s tím odečítáním teploty? Zase jsem nedávala pozor… Budem asi taky nemocný… Teď jsem měřila v zadečku a má 38,8, takže kolik teda reálně má? Počkám jakej bude průběh a večer mu dám čípek. Zdál se mi divnej, dnes v noci totiž poprvé nechtěl jíst a spal do půl šestý 8O To byla pohodička :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
16.5.08 10:12

Hildo odečítá se půl stupně tedy má 38,3…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí