LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22315
17.5.08 08:48

tulenice, jakou mas barvu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.5.08 19:18

ahoj holky!

konečně jsem se za jednou dostala k počítači… :lol:
skoro jsem se bála, že ho nebudu umět zapnout 8O
jsem u rodičů v Holohlavechuž týden a vyšlo mi to až dnes…
Emča dnes dělala zkoušky na Satana, ale už spí…shltla přesnídávku jak malinu, zapila to a usla mi už u prsa
ale já jsem hotová, vůbec si neumím představit, že bych měla druhý dítě… :twisted: .....jsem tedy moc ráda, že jsem to dnes konečně dostala :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
17.5.08 20:35

Ka-tko přírodní a až mě to přestane bavit (tedy spíš až Mišan vyrobí neodstranitelný flek) tak ji přebarvím… na fleky od mlíka a světlých blátíček je to fajn barva. Ale kup si jakou chceš :lol: módní šlágr je červená manduka, ale ta je vyprodaná budou ji mít až v červnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
17.5.08 21:24

nazdaaar!
my dnes byli kamaradovi na svatbe :D seslo se nas tam hodne byvalych spoluzaku, tak jsme pak povidali a povidali - az byl cas presunout se na vecerni mecheche :wink: krisik byl celou dobu desne spolecensky, za coz mu pred nastoupenou jednotkou udeluji nekolik bludistaku :lol: :lol: no, z mecheche jsme ale maseli brzo vypadnout a jet se ukladat :roll: tatka nam tam jeste pari :twisted:

katko, tak jaka manduca vyhrala? :wink:

zuzajdiku, ja tuhle metodu zkousela - dala jsem si limit 5 dni, pak posunula na 10… ale nepomohlo, nefungovalo - rval v kuse hodinu, pak odpadl vycerpanim - dalsi noc zadne zlepseni :( tak alespon slava, ze vam to fungovalo! :wink:

kaciku, to teda byla vypecena vyhra :roll: :lol:

napoly, tak jen bacha, aby si filipek neprehodil rezim! :twisted: (posledni tyden koukam jak blazen, kdyze to male hade spi, resp. nespi!)

jooo, na rajceti jsou „uz“ fotky ze sraziku - ale neni tam moc spolecnych a zajimavych :? (jen treba az uvidite zapal, se kterym hraje miiri badminton, pochopite, ze golf je jen prirozenym vyustenim :-D )

hehe, koukam, zas je z toho pastyrsky list :lol: :lol: :lol: tak ja uz radeji koncim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
17.5.08 22:11

Tak a protože dnes proběhlo velké testování manduky tak tady jsou mé dojmy:
1. chrápající batoh se nosí mnohem lépe než batoh co je vzhůru, když je bágl vzhůru, tak se mele, poskakuje, ručičky štípou a tahají za vlasy a tak podobně…
2. asi jsem to přehnala, Mišan se teď bude chtít zase jen nosit a nosit. Ale v rámci testování jsem měla manduku na sobě od 9 ráno do 19 večer, jen s přestávkama na krmení a kojení.
3. rychlost chůze větší než s kočárem a projde se skoro vším, to bahno bylo ukázkové, ještě hodinu mi padalo ze sandálů. Málem nás zastavil potok, ale dalo se přejít po mostíku ze 2 klád.
4. polstrování popruhů a jejich možnost nastavení na záda jsou dobré, bylo to asi jako gemma (velký bágl na puťák)
5. většinu cesty mi bágl chrápal, tak se testovala i kapucka - hlavička opravdu neplandá, jen se v okamžiku kdy bágl otevře oči musí sundat jinak řev.
6. cestou jsme budili opravdové pozdvižení, no asi nebývá zvykem aby z báglu čouhaly ručičky a nožičky. A pokud je bágl vzhůru tak i usmívající se a povykující hlavička.
7. do autobusu se nastupuje poměrně elegantně, jen se trčící nožičky v úzkých uličkách zachytávají o sedadla.
8. prohlídku zhrouceniny Okoř Mišan prospal, tak jsem mu alespoň v podhradí koupila balónek (žlutého králíka) přežil Mišanovo ohlodávání, 2 autobusy a nákup v tescu, další autobus, další ohlodávání, no a poslední autobus už na balónek byl moc, rána jak z děla a bylo po balónku… :cry:
9. jsem jakási utahaná, ale záda nebolí, uvidím ráno.
10. do galerky jsem hodila fotečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
18.5.08 09:48

zaju , viktorek v noci necestuje - je v pytli. ale vynahradi si to pres den :wink:

kaciku , teda fakt dobra vyhra :D . ale aspon jste meli vylet :wink:

miiri , tak jsem zvedava, jestli te to chytne. ale podle toho nadseni to vypada, ze asi jo. david rikal, ze jestli bude pristi sraz golfovej, tak ho zorganizuje :wink: jinak mame v klubu hodne prazaku, diky (mala reklama :wink: ) nizkym poplatkum a levne skole pro zacatecniky…

manduca - mne se teda hrozne libi ta petrolejova :potlesk:
tulenice , dekujem za to otestovani (doufam, ze dneska zijes :lol: )
gemmicku mam, tak jestli to sedi taky tak pekne…, jde mi o ten bederak. ja se totiz bojim u satku (krom toho, ze se s tim vazanim budu pekne vztekat), ze se mi to bude zarezavat do speku :roll: , si rikam, proc vzdycky vidim se satkem jen hubeny holky.
v kazdym pripade jsem koukala, ze to „nosenideti“ sidli ve smiricich, kousek od HK, takze uz jsem jim psala, jestli bychom si to tam nemohli vyzkouset (i to ergo). uvidim, co nam bude vyhovovat. ale ta manduca ma fakt bezkonkurencni nosnost, se mi na tom libi, ze bychom do ni mohli v pripade nouze dat i aju (teda davidovi na zada, ne mne :twisted: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
18.5.08 10:07

adelino žiju a záda ani ramena mě kupodivu nebolí :D to znamená že jsem si ty popruhy naštelovala dobře. Dnes ale nikam nejdu prší a prší. Šátek: mě se na šátku nelíbí ten fakt že kdykoliv jsem někoho viděla nosit, byl tím šátkem obalený až hrůza, já bych v tom v létě nevydržela. Mišánek pěkně v manduce hřál, ale bylo to dobré, dotýkal se jen nahoře a dole, na bříšku to luftovalo… Já taky nejsem nejhubenější a bederák u manducy byl v pohodě, klidně vyzkoušej ergo, ale tam je problém u větších dětí v tom že je krátké - obalí jim tak prdelku… já když se rozhodovala tak jsem surfovala diskuzi na těch stránkách. Jo a ergo má těch barviček mnohem víc… a dá se k němu taky víc věcí dokupovat. Jo taky vyzkoušej papatum, to je prý taky dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
18.5.08 10:07

Adel, zatím mě to baví, tak ještě aby mi to začalo jít :? Pokud bude v týdnu hezky, tak si chci vzít trenéra a uvidíme.

Jinak Olívek nám včera oslavil už 9 měsíců - holky to ani není možný, že už je to tak dlouho, co se narodil. Dala jsem si na jeho počest čokoládu - celou :oops: :oops: :oops:

Taťka se nám dneska vrací z víkendu, tak končí ulejvárna :wink: Olívek dneska skoro v noci nespal a od 5.00 je vzhůru, chechtá se na celé kolo, no a já jsem skoro mrtvá 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
18.5.08 17:50

Krásné uplakané odpoledne,

prosím zkušené maminy o info - řeším jídelní židličku,moc se mi líbí tato http://www.handypraha.cz/…-detail.html Jenže mám takový pech - nerada bych udělala zas botu jako s chůvičkama,děsně se mi pak ty nákupy prodražují :lol: Co na to říkáte? Nebo můžete doporučit něco jiného,osvědčeného?Hlavně aby byla stabilní a mohli jsme ji používat už teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
18.5.08 18:47

kde jste - to je venku hnusne jen u nas??? nebo vsechny lovite na mma tunicky (vypada to, ze vikousek nebude mit jen patchworkovou, ale jeste dalsi s kytickama, ze raveno :wink: ?)

mino , ta zidlicka vypada dobre, pro mrnouse je nutny to polohovani, vyborna je i ta krytka na pultiku (ja to dost uzila, kdyz aja behem jidla neco rozlila, tak jsem jen rychle sundala vrchni dil, aby se v tom nepatlala, a bastilo se dal).
co nevim, jestli ma ta tvoje - zmensovaci vlozku (ale vlastne nevim, jestli zrovna sophi by ji potrebovala :twisted: )
jinak my mame stary chicco (myslim stejne jako katka) a mne vyhovuje, ze ma kolecka (ale nekomu to zas vadi - na druhou stranu - jdou zaaretovat) a ze ma plastovou tyčku mezi nohama (jde z toho pultiku) - takze neni potreba to dite, kdyz uz je vetsi, poutat pasama (samozrejme kdyz to neni nejakej divoch - aja byla v tomhle hodna, v zidlicce nevstavala).

tulenice , tak jsem hledala to „papatum“ - a nic - ono je to patapum :lol: . ale vypada taky dobre, jak to tak zatim vidim, tak oproti manduce ma vyhodu, ze ma pasek i na prsou (to by v pripade noseni aji bylo dost fajn), na druhou stranu mi prijde, ze ma kratsi vypodlozeni bederaku, ze na brise uz je jen ten pasek s prezkou bez polstrovani, v tom mi prijde manduca lepsi. no jsem zvedava, az to uvidim v realu…

miiri , s trenerem to pujde samo :wink: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
18.5.08 18:49

Adel, tak jsem vybrala Petrolej, manzel schvalil a i zaplati… jen ted jestli ji maji :-D

Nestiham, my byli venku i v lejaku, a ted mazu koupat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
18.5.08 19:36

Miiri taky jsem si dala čokendu na Olívkovu počest :-)

Míno nejsem zkušená mamina i když jsme si už pro Mišana koupili bílou plastovou židličku z ikey ale momentálně krmíme v lehátku - dokud se Mišan nepo:,–(í, ale když se tak na tu tvoji židličku dívám, stačí dobře mířený zásah a máš pořádnou hromadu na umývání… :nevim:

adelino jejda nojo já měla Mišana na klíně :oops: to jsem tě nechtěla zmást, pásek na prsou? to jako myslíš prsní popruh? tak ten má Manduka taky… jistě otestuj to všechno i s větší zátěží - ájou sama jsem na to zvědavá jak dlouho v tom půjde nosit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
18.5.08 19:38

Ka-tko taky hezká barva… no ale co tvůj šátek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
18.5.08 19:41

Adel-to jsem přesně potřebovala.Dřív byla jedna dřevěná,žádná jiná volba,tak se nemuselo nad ničím dumat,ale teď :roll: Ta poznámka k té vložce je trefná,my ji fakt asi nepotřebujeme :lol:

Prosím o nějaké odkazy na ty nosítka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
18.5.08 20:05
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie