LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8793
7.5.08 13:32

Petule chobotnici taky znám, ono to už před 10 ti lety kolovalo internetem..

tohle určitě taky znáš

Noční radovánky:
procházejte se denně od pěti odpoledne po obývacím pokoji a na rameni přitom držte mokrou tašku o váze obsahu tří až šesti kilogramů. V deset si jděte lehnout, ale přesně o půlnoci vstaňte a pochodujte až do jedné. Pak si nařiďte budík na třetí hodinu ranní. Protože neusnete, ve dvě vstaňte a dejte si panáka. Ve tři čtvrtě na tři ale určitě jděte do postele. Až začne ve tři budík zvonit, hbitě vyskočte, ale nerozsvěcujte. Do čtyř hodin zpívejte ukolébavky, potom si budík nařiďte na pátou. Vstaňte a uvařte snídani. Dělejte to pět let. Tvařte se při tom vesele.

Mimochodem krmení batolete by se taky mělo natrénovat:

Pomažte pohovku nějakou pomazánkou a všechny záclony zapatlejte džemem. Za rádio hoďte chleba s máslem a několik měsíců ho tam nechejte…
a auto? ehmm no…
Zapomeňte na sportovní vůz a kupte si kombíka.A nemyslete si , že s ním budete moct parkovat před domem. Rodinnými auty se totiž majitelé nemůžou moc chlubit. Chcete-li vědět , jak bude vypadat , kupte kornout Čokoládové zmrzliny a položte ho do přihrádky pod přístrojovou desku Pak do přehrávače strčte minci, roztlučte rodinné balení čokoládových sušenek a drobky vysypte na zadní sedadlo. Nakonec přejeďte kapotu po obou stranách hráběmi. To by snad stačilo.

Nácvik na procházku: Oblečte se a půl hodiny čekejte před záchodem. Potom vyjděte před domovní dveře, ale hned nato se vraťte. Totéž zopakujte ještě dvakrát. Pak několikrát jděte k brance a zase zpátky k domu. Nakonec vyjděte na chodník a pět minut se velmi pomalu procházejte. Podrobně prozkoumejte každý vajgl, žvýkačku, papírový kapesníček a mrtvého brouka, které najdete. Občas se pár metrů vraťte, a pak teprve pokračujte dál. Ve chvíli, kdy zvrátíte hlavu a začnete ječet, že už to dál nevydržíte ani minutu, jste připraveni vzít dítko na procházku. Vyjevených sousedů si nevšímejte.

Běžte do supermarketu. Vezměte si s sebou něco, co se podobá předškolnímu dítěti. Ideální je dospělá koza. Plánujete-li víc dětí, jedna koza nebude stačit. Obstarejte si nákup na celý týden, aniž byste z nich spustili zrak. Uhraďte všechno, co snědí nebo zničí.

Naučte se nazpaměť jména všech postaviček z dětských večerníčků, Křemílkem počínaje a Rumcajsem konče. Až se v koupelně přistihnete, že si zpíváte úvodní melodii rozhlasového večerníčku Hajaja, budete na rodičovství dobře připraveni.

Všechno, co řeknete, minimálně pětkrát zopakujte.

A tohle se nás bohužel už netýká :lol: :lol:
Ještě než učiníte konečné rozhodnutí, zajděte na návštěvu k nějakým nešťastníkům, kteří už děti mají. Proberte s nimi chyby, kterých se podle vašeho názoru ve výchově dopustili, a vysvětlete jim, jak by měli postupovat. Nezapomeňte pohovořit o trpělivosti a důslednosti, bez nichž žádný rodič ničeho nedosáhne. Navrhněte jim, jak by mohli své ratolesti naučit chodit na nočník, jíst příborem, poslouchat a chodit do postele bez odmlouvání. Vychutnejte si to - bude to totiž naposledy, kdy budete mít na všechno odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
7.5.08 13:34

Katka klííd já dřív měla cykly po 25 dnech no a teď tak po 30… je tedy fakt že po porodu jsem to zatím měla jen 2×..
nebo se ujisti testíkem :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
7.5.08 13:59

PETULE koupila jsem to tady u nás v Darababy je to obchod specializovaný pro mimísky.Kdybys nikde nesehnala není problém abych ti to koupila a poslala :wink:

JITULCE vše nejlepší k půlročninám!!!http://www.sirmi.ic.cz/kytka/4.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
7.5.08 17:01

Petule - co si to tady vsichni objednávají? to jsou ty koláčky?

Tulenice - tak něco podobného před časem četl Jan Kraus ve svém pořadu…no v jeho podání to bylo suprově podané.

Katko - Jitušce vše nej nej… :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
7.5.08 18:17

čus baby,
Peťule tohle kousátko jsem dnes viděla v lékárně :D

Katko nestraš, taky mam hrachy!!!!!!!!!

Enasus díííky za hodnocení :D

Víc si nepamatuju, musim jít, jdu bruslit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
7.5.08 19:50

To kousatko vypada suprove hlavne ta pojistka, mame stejnej problem jako Oliverek lehtame si stim mandlicky…jinak ji cisteni hrozne bavi tak doufam, ze ji to vydrzi :lol:

Mino ja si myslela, ze mate tu tunicku z MMA :wink: chtela jsem ji k tomu klouboucku, ale na MMB je nedostatkova a jeste dosti draha :( coz mi prije zbytecny kdyz mame toliko oblecku:( Ten nas kloboucek vysel fakt za hubicku a pani mela v aukci jeste 80 (uplne nove) muzu ji zkusit napsat jestli chces, zda nebude vkladat dalsi :wink:
Jinak video rozhodne v patek nebude :( ten soft je nejaky uplne na HO… :( a mam tu rychloakci do pondeli.

Kato jestli se bojis tak si udelej testik (taky uz jsem ho delala :lol: ), ale ja to taky mam a nemam, rozhodne nic pravidelnyho :wink:

Katlinko taky moooc drzime palecky :! :!

J I T U L C E vse nej nej nej lepsejsi http://www.sirmi.ic.cz/smajl/137.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
7.5.08 20:31

Ahojte

JITUŠCE přejeme všechno neeej

http://www.sirmi.ic.cz/kytka/159.gif

Ka-tko .....udělej si testík - hořím zvědavostí,já jsem to taky nedostala,ale jako od porodu :D

Kašičky u nás taky jedou,ale u nás jede zatím všechno.Pokaždé řve že má málo :lol:

Zuzi - víš proč Napoly nepřišla na cvičení?.......Protože si myslela že je pondělí :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
7.5.08 21:12

Raveno - tuničku máme z MMA,a tenkrát jsem vydrazila v jedné aukci dva komplety - 2 tuniky a k tomu 2 roll-up,je to hezky sladěné. Kdybys byla tak moc hodná a té paní písla,byla bych ti moc a moc vděčná,páč Helmitka mi určitě nedá šanci sehnat ji v MMA/B :lol:
V pátek ti vezmu kopretinky od Zuzky.

Katko - myslím,než bude mít Viktorka vlásky dlouhé na culíčky,tak budeme mít za sebou další srazík :lol: A ty jdeš do třetího? :lol: ?Mám gratulovat? :lol: ? Jitušce všechno nejlepší k půl roku :srdce:

Tak já už určitě žádnou diskuzi zde nezaložím,jednak by to byla spíš už ostuda,ale hlavně jsem dnes vyfasovala u dr. hormonální tělísko-zavedení vůbec nebolelo,teď jen slabě špiním,tak snad budu brzy ready.

Jsem nějak mimo - osvětlí mi někdo na co že jsou ty udělátka jak dal Kačík foto? To je na čištění prvních zoubků nebo masáže dásní?

Dneska nám přišla pozvánka na vítání. Podepsaná místostarostkou,starostka nenašla odvahu :lol: Enasus - Zdeňkova tchýně taky nezklamala :lol: Ale ta tvoje je moc šikovná,náááádherná čepička!!!!!

Miiri - tak ať vám počasí přeje!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
7.5.08 21:36

Joooo Mino uz vim to byla ta aukce co se mi taky libila :lol: :lol: kdybych tenkrat vedela, ze k tomu budeme mit kloboucek :lol: :lol: :lol: pani jdu napisat treba to vyjde :-)

Zuzi u nas by se vas tatka najedl nejak nam zas kasicka zbyva :(

Mino nahodou mame dlouhy vlasky ty 2 rakosnickovy :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
7.5.08 22:22

Ahoj baby,

dneska jsem se přistihla, jak komusi závidím, že čeká druhé dítě. Že bych to po pětatřicítce nakonec tak rozjela? No, to bych musela ale provádět určité směšné pohyby, jinak to asi nepůjde. :( Ale že by bylo fajn, kdyby tu některá holka znovu otěhotněla? :)

Dnes proběhla půlroční kontrola: 7080g a 66cm

Jinak se tu furt probírají nějaké koláčky a kartáčky, to jsem mimo…

Enasus, krásná čepička (a holčička).

Katlinko, drž se!

Havo, Miiri, chlapi zlobí? Ten můj je hodný, ale zas po mně moc nechce ty směšné pohyby. :roll: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
7.5.08 22:46

Kacudko, to si delas srandu http://sirmi.ic.cz/smajl/98.gif http://sirmi.ic.cz/smajl/98.gif Teda NAPOLY, to tě ten srazík tak rozhodil? Já už jsem se o tebe skoro bála http://sirmi.ic.cz/smajl/96.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
8.5.08 08:44

dobre ranko!

jitusce dodatecne :srdce: a od viktorka :huban: a honzikovi vcas :srdce: :-)

enasus, tchyni zavidim!!! cepicka se fakt povedla. tak me napada, nechces jit do vymeny tchyni :lol: ?

katlinko, urcite to dobre dopadne! drz se, zvladnes to, i kdyz to je hrozne tezky… kamaradka zrovna vcera byla podat zadost… :?

no a ted uz nevim, co jsem jeste chtela. dneska vyrazime na vylet do zeleznicniho muzea do jaromere - aja si hrozne oblibila ty pohadky „thomas and friends“, tak se jedem podivat na parni masinky - vcera mi rikala, ze ji to tata slibil, ze uvidi „opraaaavdicky, zadny dyzly!“ :lol:
jo, holky, kde kupujete jednodruhovy prikrmy? ja jsem uz chtela neco nakoupit, abych mela zasobu, az se rozhodnu zacit, ale jak v albertu tak v tescu meli jen s masem nebo s bramborem/ryzi. treba samotnou mrkev vubec, od zadny znacky. vzala jsem aspon brambory-mrkev, brambory-spenat a budu hledat dal. ale docela me ty prazdny regaly prekvapily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
8.5.08 09:27

AHOJKY

MÍNO ty udělátka jsou na masáže dásní :wink: my zoubek ještě nemáme ale čekáme každým dnem :wink: :lol:
No ale jestli bude jak Natálka tak si ještě počkáme :roll: a těch dnů bude trošku více :lol: Natali měla první zoubek až kolem 10měsíce :wink:

KATLINKO drž se :wink: ale jak už tu někdo psal NĚKDE NA VÁS ČEKÁ HODNÝ TAŤKA KTERÝ VÁS BUDE MILOVAT,BUDETE SE SNÍM MÍT KRÁSNĚ A TADY NA TO OBDOBÍ BRZY ZAPOMENEŠ :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
8.5.08 09:43

Čau holky,

Adel - já jsem kupovala jednodruhové příkrmy v Globusu,v DM nebo ve Schlekrovi.Měli jsme od Hami mrkvičku,brokolici a teď máme květák. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
8.5.08 09:58

Adel mne se osvedcilo DM dobrej vyber a i ceny :-) pak v InterSparu uchazejici vyber a nebo v lekarne :wink: tam chodime hlavne na Sunarka zeleninovou polevku :lol: tu uz snime celou sklenicku, i kdyz to pro Vas zatim asi nejni :wink: ma to kousky a je to zeleninova smes :wink:

H O N Z I K O V I vse nej nej a hubanka od Vikulinka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital