Poradna duly
Jana Čurdová
Miiri píše:
Jo Míno po srazíku musíme poslouchat všechny. Taky mažu. Pa
já nemusím, NE-MU-SÍM
![]()
dobrou ![]()
jo a ještě bych málem zapomněla -
opožděně přejeme všem miminčím oslavenkyním vše nej
Nazdárek
asi bych si fakt měla zažádat o provize, včera jsem byla s mandukou na Karlštejně a v Praze - opět jsme vzbudili pozdvižení a potkali jsme jednu osobu co říkala že má doma 3 měsíční dítě, že mají klokanku Baby bjorn a že v tom malý řve a prý jak to dělám v tom nosítku že má tak hezky podsazený zadeček - hihihi prý jestli se to dá koupit na internetu
jo a musela jsem si koupit o číslo menší kalhoty, nějak mi padají… podotýkám nijak se nesnažím hubnout.
zakoupili jsme mapu v Luxoru co potřebujeme na dovolenou, já dvoje kaťata v caa a mužíček nový batůžek v tescu na národní (prdl mu zip) no padala jsem na hubu to dítě je nějaké těžké i v manduce. Dnes si asi vezmu kočár.
Ad příkrmy - v 8 ráno ovoce - frutapura, přesnídávka nebo banán
Ahojky holky,
tak to snad není možný jak to letí… těm našim mimísku už je půl roku (někomu už i víc).
Počasí šílený… takže mám doma taky malou protivku. Včera sice spala přes den doma i v kočárku…ale večer to stálo za to. Jestli ji nerostou zoubky, ale zatím tam žádné podezřelé místo nemá. Ali včera byla tak protivná, že nechtěla být vůbec v postýlce. Řvala večer až do 23:00 ona snad asi chtěla čekat na ty své narozky do 0:24 co se před půl rokem narodila.
Jo jinak jsem se chtěla zeptat. Zítra jdeme na 6-měsíční kontrolu..a budu dávat dr. naušničky. Jak to malé slečny zvládaly?
A ještě mám dotaz - ???? Ali se mi zdá na bříšku a zádech nějaká osipaná… včera jsem měla jenom mandarinku, co by ji mohla uškodit… tak nevím (předtím jsem je normálně jedla) Nevíte jak se toho zbavit? Nebo to odejde samo. Určitě se ale na to zeptám zítra dr.
Míno - autosedačka moc pěkná…až budeme kupovat tu větší …tak asi půjdeme taky do Romera. Jo a na cenu tedy raději nekoukám.
Miiri - ty botičky jsou fakt boží…
myslíš, že olívkovi vydrží…a bude v nich moc chodit… to asi na chození není, co, když děti nemají nosit jiné boty než kotníkové.
Raveno - foto od kadeřice… jsme zvědavé jak ti to sluší. Viki pěkný lezec.
Tulenice - ty jsi dobrý chodec i s malým… Já tedy toho přes den nachodím taky dost…ale s nosičkou(v našem případě se šátkem) bych asi tolik km nenachodila - na to mám nosiče manžela.
![]()
Tulenice - nechceš si vyrobit taky metřík, ať vidíme, jak velkého chlapa v té Manduce nosíš????
![]()
Enasus 26/5 tomu mému chlapovi bude 7 měsíců, metřík, no ještě se mi nechtělo ho dělat, ale dobrá, když myslíš že je to potřeba, tak já se někam podívám jak se to dělá…
jinak kup si v lékárně calgel, potři jí místečko na dásničce tam kde vyrostou jedničky a hned zjistíš jestli je protivnost kvůli zoubkům, mám pocit že Mišánkovi roste druhý, večer je taky protivka, včera řval jak tur, tak jsem potřela a vzápětí spal.. pořád si sahal do pusinky…
Enasus a neboj, on mužíček nalehko nechodí, já mu naložím všechny potřebnosti - plínky, oblečky, krmení, můj svetr, svačinu, vodu, deštník, k tomu táhne své věci… včera nesl můj nákup… však jsme ten batůžek taky koupili větší a bude ladit s kočárem… ![]()
ALIČCE VŠECHNO NEJLEPŠÍ K PŮLROČNINÁM
http://www.sirmi.ic.cz/smajl/74.gif
Myslím, že by v těch botičkách šlo chodit, ale Olívkovi budou do té doby určitě malé, zatím se nějak chodit nechystá ![]()
krasne dopoledne!
velke holce Alicce vse nej a ![]()
enasus, jak se zbavit osypani? myslim, ze bud to zmizi samo, nebo taky ne…
krison se osypal, kdyz jsem jedla redkvicky - a zmizelo to asi za 3 dny
miiri, tak jak? vyhralas? ![]()
tulenice, normalne jim o ty provize napis, my ti tvou ucinnou reklamu dosvedcime ![]()
filipkovi gratulace k vynalezavosti
a samo k zoubku!
raveno, to moje maminka patrika miluje doted!
![]()
meli jsme vtipnou noc - se i v pytli otacel na brisko a automaticky zacal past - takze se probudil a zacal rvat
kdyby me to nebudilo, tak se smeju ![]()
Ahojky
TULENICE jestli myslíš metřík tak není ![]()
MIIRI tak co natřela sto chlapovi ![]()
ALIČCE vše nejlepšík půlročninám http://www.sirmi.ic.cz/smajl/18.gif
My právě dorazili od Dr. máme chytlé průdušky(úplně chudinak hrčí)
takže co sme mělo sirupek tak máme zvýšit dávku a eště sme vyfásli antibiotika ![]()
Protivná je jak
a ještě k tomu se začala pořád převracet na břicho takže když má jakštakš dobrou náladu tak se zas vzteká že nemůže z břicha zpátky
![]()
dobré poledne,
pro Aličku:http://www.celysvet.cz/…le/s6683.gif
Hildo, začínám být zvědavá na ten tvůj rozkvetlý balkon, mně taky ty moje muškáty vykvetly nějak dřív, nechceš hodit foto, ať vím, kdo má pěknější balkon? ![]()
tulenice, ke krosně, vypadá to, že asi koupíme levnou krosnu free line jolly, ještě proběhne zkouška se živou zátěží. Není to teda úplně salewa, kterou jsem měla na mysli původně, ale my fakt nejsme žádní horolezci, tak doufám, že to nebude vydrb. Můj tata totiž tvrdí: levne maso psi žeru. ![]()
monitor jsme neměli, nejdřív jsem furt chodila kontrolovat, jestli dýchá, pak jsem to nechala osudu. Ale co bych si pořídila, kdybych měla znovu první dítě, by byla váha. Ta by mi ušetřila plno šedivých vlasů, hlavně na začátku a taky teď, když bojujeme s příkrmy.
Jinak, ta moje potvora nechce být v kočárku, chce se nosit, tak si říkám, že jsem se měla vykašlat na nový kočár a koupit radši manducu. ![]()
Helmitko tedy tu na kterou jsem ti posílala odkaz? no jsem zvědavá na tvoje dojmy
váhu? k čemu? já kdykoliv na ní dala Mišana, vždy ukázala víc. Hubnul jen první 2 dny v porodnici.
kočár můžeš prodat a koupit nosítko (jenže já používám oboje)
Mišan se nosit chce ale já ho moc neunesu, bolely mě ruce, proto mám Manducu…
váhu proto, že jsem měla nervy, jestli vypije dost mlíka a jestli dostatečně přibírá, měla jsem furt pocit, že má hlad. Málem jsem vzdala kojení, protože jsem nechtěla, aby hladověla, ale teď mě napadlo, že mi možná to, že jsem tu váhu neměla, kojení naopak zachránilo, když jsem nevěděla, že houby vypila. ![]()
ta krosnička není, myslím, stejná, ale velmi podobná, pak poreferuju…