LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8793
26.5.08 09:40

Zaju

díky za blahopřání a také přeji vše nejlepší i ostatním oslavencům :srdce:

já kupovala tady:

http://nosenideti.cz/

pochopitelně že vypadne, na tom bederáku vlastně sedí. Manduca není klokanka kde je dítě v takovém pytlíku s dírama na nohy a vlastně visí za rozkrok - pro těžší chlapečky to musí být strašně příjemné… Čili pokud máš nechodící/nestojící dítě na zádech a potřebuješ ho někde sundat a nemáš pomocníka - máš dvě varianty - buď něco na co se dá ze zad rovnou položit (stůl, postel, lavička) - stoupneš si k tomu zády, rozepneš prsní popruh, spustíš dítě opatrným sundáním ramenních popruhů, rozepneš bederák. Druhá varianta je pro diváky krkolomnější :lol: rozepneš prsní popruh, jednou rukou přidržuješ dítě na zádech, druhou sundáš popruh z jednoho ramene, vyměníš ruce, sundáš druhý popruh, oběma rukama držíš dítě, trochu se předkloníš, přehmátneš, spustíš Manducu (zůstane ti viset kolem pasu - pak ji sundáš) a dítě si přetáhneš do náručí. Až bude dítě chodit bude to snažší - jednoduše ti sleze ze zad - stačí si dřepnout. A na záda ho dáš stejně - tedy já ho zatím nakládala na záda pomocí postele nebo manžela. Na břicho není problém, to zvládnu i sama i když si nezapnu ten prsní popruh co mám v tu chvíli na zádech (nedosáhnu) - to řeším jinak, Mišana tam prostě nasoukám jako do pytlíku - z jedný strany Manduca z druhé moje břicho.

jejda Mišánek zase zkoumá bedýnku se dřevem do krbíku.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
26.5.08 09:46

Helmitko vykoupej několikrát prdelku v černém čaji, mělo by to pomoct a bacha na vlhčené ubrousky (raději umývej v umyvadle) a do plínky musí jít zadeček suchý. Kup si aviril krém. S vlňáčky zkušenosti nemám, nelátkuji.

Zaju jo a ten bederák má pojistku, sám se neotevře (otvírá se dost ztuha).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
26.5.08 10:04

Helmitko, tak u nás na opruzeniny jednoznačně pomáhá Bepanthen. Párkrát natřu a pohoda. 8) S vlňáčkama zkušenost nemám. Nějak jsem na ně neměla odvahu, tak používám fleesáče a ty jsou super. :) Hlavně je prostě šoupnu s prádlem vyprat a do večera (má je na noc) jsou suché. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
26.5.08 10:07

Ahojky,
jedeme na vyšetření očí, tak držte palce, ať je má v pořádku. Jsem z toho nervozní.
Pak se ozvu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
26.5.08 10:10

Miiri držím všechny i ty na nožičkách. Neboj dobře to dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
26.5.08 10:12

Havo, to není opruzenina, je to na břichu, takové červené suché fleky s vyrážkama. Myslím, že je to z plenky, mažu to konopím, tak to snad zmizne. No a ty vlňáky, taky jsem myslela, že se bez nich obejdu, ale prý jsou nejlepší na horka, dýchají a děcko se nepřehřívá, no ale asi jsem měla investovat do merino vlny. Uvidím po impregnaci, třeba změknou.

Miiri, držíme palce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
26.5.08 10:15

Ahojte

Miiri drzim Olivkovi palce, ja myslim ze ma ocicka v poradku- takova kukadla 8O :lol:

S vlnackama neporadim… netusim
Manduca porad nikde, verim ze dnes dorazi

Mala uz teplotu nema,ale je protivna jak neco a hlavne odmita uz 2 dny kasi, takze vecer jenom kojim

Na vyrazky u deticek- zkus tu konopku kdyby nezabrala, tak excipial

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
26.5.08 10:32

Helmitko, ty fleesáče právě taky větrají. :wink:

Kat-ko, třeba jsou to zuby… :wink:

Miiri, taky držíme všechny palce (Matýsek pro jistotu v puse, aby je měl všechny 4 pod kontrolou :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
26.5.08 11:31

Už to nějak nestíhám sledovat, ale tulenice Míšánek taky dneska slaví:
 http://www.celysvet.cz/…le/s6875.gif

ka-tko, my jsme taky protivní a zuby zatím nemáme, tak že by si to holky načasovaly společně? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
26.5.08 11:39

Helmitko prozradím ti ještě jedno tajemství :lol: slavíme dokonce 2×, dnes máme 1 výročí svatby :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
26.5.08 11:41

čus baby,
Honzík mi právě sněd kus papíru, tak 4 čtvereční cenťáky… Hrozně se mu to líbilo… Mám to nějak řešit? Dala jsem mu napít…

Miiri držíme palečky, bude to v pohodě, uvidíš :D

Helmitko já jsem měla disana vlňáky z merino vlny a zdály se mi v pohodě. Neni to tak měkký jako třeba svetr, ale to je tim, že je to 100% vlna. Neboj se toho :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
26.5.08 11:46

Hildo neboj, on to vykaká, najdeš ho v plínce pokud ten papír potřebuješ :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
26.5.08 11:46

Mišánkovi vše nej nej nej

http://www.sirmi.ic.cz/teddy/109.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
26.5.08 12:16

Dobré poledne,

měla bych na vás prosbu ještě ohledně příkrmů.
Tak ani zatím po 3 dni polední mrkvičky…to nevypadá, že by jí to chutnalo. Ani nezažíváme to, že by se sápala po lžičce a že by na to nedočkavě otevírala pusinku. Chvilkama se i trochu dáví…myslíte, že je to tím, že ještě vlastně neumí pořádně polykat? A nebo ji prostě nejede ta mrkev a měla bych zkusit třeba brambory ?

Oslavencům vše nej…

Na opruzeniny nám pomáhá bepanthen… do dvou hodin většinou opruzeniny zmizí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
26.5.08 12:26

Enasus já začínala směskou brambora/mrkev, pak brokolice/rýže prvních 14 dní nic moc, pak nechtěl pusu otvírat vůbec, tak jsem mu 3 dny nedala nic a jen ho kojila, pak jsem zkusila znovu a baští dost ochotně (ale musí mít hlad) a má v bříšku hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí