Poradna duly
Jana Čurdová
Hildo , já bych to s tím neřešila, Matýsek minule zblajznul větší kus a nic se nestalo
i když podruhé to byl papír potištěný z ingoustovky, ale ten jsem mu naštěstí ještě vyhrábla z pusiny a z krku ![]()
enasus - vaříš domácí nebo kupuješ?? Mně se jednou, když jsem vařila domácí a málo jsem to rozmixovala, tak se mi jakoby dávil, protože moc nevěděl co s tím … jo a zjistila jsem, že bio od Hipu, jsou moc dobré a šmakují nám nejvíc
taky mám otázku když přikrmujem zatím jen v poledne zeleninku, kolik by tak toho měl sníst
![]()
enasus,
když jsem se ptala mojí doktorky na příkrmy, připravovala mě na to, že i 3 týdny může trvat, než si děcko na příkrmy zvykne. Možná, že jí mlíko zatím stačí, tak co by se ládovala něčím jiným. No a kdybych viděla, že se dáví, zkusila bych něco jiného.
zaju, tohle je z kojeni.net • Začněte podávat 1-2 lžičky příkrmu 1-2× denně. Není rozhodující, zda příkrm podáváte před či po kojení, je možné dítě trochu nakojit, nabídnout příkrm a poté dokojit. Množství zvyšujte velmi pozvolna, dítě nenuťte. Plné dávky, která nahradí 1 kojení se nesnažte dosáhnout dříve než za 2-4 týdny. Plná dávka zeleniny by měla být zhruba 150-200 g.
Ahojky.
Omlouvám se, ale nestíhám dočíst.
Oči máme v pořádku!!!
Byli jsme v centru zrakových vad, kde mu dělali spec.vyšetření pomocí takových tabulí s proužkama. Fakt se mi ulevilo, oni říkají, že nedonošené děti mívají často vady zraku. Ufff!!!
ahoj baby!
miiri, slava! to je parada! onehda jsem na to myslela, zes rikala, ze byste ted nekdy meli jit - a uz to mate za sebou ![]()
vsem malym oslavencum vse nej! ![]()
a protoze jsem tu v sobotu nebyla, tak opozdene Kacikovi ![]()
tulenice, pekne to dnes oslavte!
![]()
my stale neprikrmujeme, cekame na konec 7. m.
podle toho, jak se na me diva, kdyz jim, bych tipovala, ze to bude velejedlik…
![]()
papir uz jsme taky jedli ![]()
meli jsme trochu narocny vikend - v patek byl v brne „den kejkliru“, tak jsme chodili ruzne po vystoupenich - krisik to vydrzel sledovat neuveritelne dlouho
no a vecer byla velka slava - tanecni klub, ve kterem jsme oba s mirou tancovali, slavil 50 let - takze spousta znamych tvari, songu, po dvou letech jsme tancovali - dojak nejvetsi ![]()
v sobotu byla opozdene oslava mych a babiccinych narozenin a vecer pokracovani oslav tan. klubu - uz jsme nemeli hlidani, takze sel krisik s nami v satku
po 9 jsem ho nakojila, usnul, vrazili jsme ho do autosedacky a sverili pani do satny
probudil se az doma v postylce ![]()
celou nedeli jsem se vzpamatovavala z toho, ze uz nejsem mlada krasna a bezstarostna
asi na takovehle akce nebudu moct chodit
no a odpoledne bylo rodinne mecheche z mirovy strany…
tak jsem docela hotovson a dnes jen stavim na zahradce s vydatnym krisikovym prispenim houpacku ![]()
miiri super
A jak jsi dopadla s aukci?
Holky, u nas taky jedou Hippky jidla na dracku ![]()
Misankovi taky vse nejlepsi k pulroku
ka-tka píše:
miiri superA jak jsi dopadla s aukci?
Holky, u nas taky jedou Hippky jidla na dracku
Misankovi taky vse nejlepsi k pulroku
Katko - nic proti …ale Misanek od Tulenice ma uz 7 měsíců
![]()
Krisulko asi to dnes neoslavíme
, zato včera mimino bylo vykázáno ať si hraje a … ![]()
enasus píše:ka-tka píše:Katko - nic proti …ale Misanek od Tulenice ma uz 7 měsíců
miiri superA jak jsi dopadla s aukci?
Holky, u nas taky jedou Hippky jidla na dracku
Misankovi taky vse nejlepsi k pulroku![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aha ![]()
Filípkovi všechno nejlepší k svátku
.od Sophinky
Mišánkovi taky gratulace k 7.měsícům ![]()
Miiri - super že jsou očka v pořádku! Tak snad už máte všechno zažehnáno.Olívek je šikulka!
Enasus - taky jsem začala s mrkvičkou,žádný odvaz,vypadalo to jak domácí násilí,mrkev byla všude,jen ne v pusince.Pak jsem ale zkusila zeleninovou polévku od Sunarky a ta jí teda jede! No a nejvíc otvírá pusinku na ovoce,to nestíhám nabírat.
čus babizny ![]()
jsem se právě vrátila z bruslí, dneska to byla paráááááda ![]()
Miiri to je bezva, že je Olívek v pořádku. Vím, že naši to taky kdysi řešili páč jsem se narodila ve 30. tejdnu… Ještě měli tehdy stresy s tim, abych nebyla HIV pozitivní, protože jsem po narození měla transfuzi krve myslim kvůli RH faktorům a tehdy se ta choroba děsně rozmohla…
Krisulko a kráse a bezstarostnosti mi ani nepovídej… Kdysi jsem chodila v kraťoučkých černých šatech, tancovala o 106, chlapi se za mnou otáčeli… Dneska se otáčej tak leda když táhnu kočár a dvě tašky
![]()
Katko tak co, máš manducu? Já už se na ní tááák těšim ![]()
Hilda píše:
Dneska se otáčej tak leda když táhnu kočár a dvě tašky![]()
![]()
taky dobry, ne?
![]()
tak tady taky nějaký fotečky ![]()
Honzík s nejlepším kamarádem

to je sranda…

povaleči obecní

jedna s maminkou

Hildo, co blbneš? Vždyť se za tebou chlapi musej otáčet a bourat do sloupů.
Navíc budeš mít z těch bruslí parádní zadek. ![]()
To já tak leda ve snu…
![]()
A moc pěkný fotky! ![]()
Normálně tomu našemu čertovi se snad klubou další zuby.
Usnul v pohodě, pak řev. Namazala jsem mu pusu calgelem a usnul. Za chvilku se zase vzbudil, zuřivě mi okousal malíček (jako stoličkama) a pevně jej drže v ruce usnul. Jsem z toho blázen… ![]()
mrtvola zdraví zbytek světa ![]()
tak dnešní noc stála opravdu za ...... Matýsek řval jak protrženej, nejdřív se ho asi hodinu snažil utišit tatínek a pak já, nakonec jsem ho byla nucena zalehnout a pak zabral, aaaaach jo … já teda nevím, co mu bylo, ale na zuby ani hlad to rozhodně nevypadalo
říkali jsme si, jestli ho nebolelo třeba bříško, ale nic jiného nás nenapadlo … teď ten náš ďáblík usnul, takže pokud mu to vydrží dlouho (což doufám, protože má kruhy pod očima jak po největším flámu) tak bude ohroženo i dnešní cvičení … no nic
… jinak doufám, že bude dneska opět hezky a že vyrazíme na nějakou pěknou procházku či brusle
… i když možná raději na procházku, protože kdybych usnula za jízdy na bruslích, nemuselo by to dobře dopadnout ![]()