LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3284
26.5.08 12:30

Hildo , já bych to s tím neřešila, Matýsek minule zblajznul větší kus a nic se nestalo :) i když podruhé to byl papír potištěný z ingoustovky, ale ten jsem mu naštěstí ještě vyhrábla z pusiny a z krku 8)

enasus - vaříš domácí nebo kupuješ?? Mně se jednou, když jsem vařila domácí a málo jsem to rozmixovala, tak se mi jakoby dávil, protože moc nevěděl co s tím … jo a zjistila jsem, že bio od Hipu, jsou moc dobré a šmakují nám nejvíc

taky mám otázku když přikrmujem zatím jen v poledne zeleninku, kolik by tak toho měl sníst :?: :?: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
26.5.08 13:14

enasus,
když jsem se ptala mojí doktorky na příkrmy, připravovala mě na to, že i 3 týdny může trvat, než si děcko na příkrmy zvykne. Možná, že jí mlíko zatím stačí, tak co by se ládovala něčím jiným. No a kdybych viděla, že se dáví, zkusila bych něco jiného.

zaju, tohle je z kojeni.net • Začněte podávat 1-2 lžičky příkrmu 1-2× denně. Není rozhodující, zda příkrm podáváte před či po kojení, je možné dítě trochu nakojit, nabídnout příkrm a poté dokojit. Množství zvyšujte velmi pozvolna, dítě nenuťte. Plné dávky, která nahradí 1 kojení se nesnažte dosáhnout dříve než za 2-4 týdny. Plná dávka zeleniny by měla být zhruba 150-200 g.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
26.5.08 14:24

Ahojky.
Omlouvám se, ale nestíhám dočíst.
Oči máme v pořádku!!!
Byli jsme v centru zrakových vad, kde mu dělali spec.vyšetření pomocí takových tabulí s proužkama. Fakt se mi ulevilo, oni říkají, že nedonošené děti mívají často vady zraku. Ufff!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
26.5.08 14:38

Miiri, to je super :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
26.5.08 14:49

ahoj baby!
miiri, slava! to je parada! onehda jsem na to myslela, zes rikala, ze byste ted nekdy meli jit - a uz to mate za sebou :D

vsem malym oslavencum vse nej! :-)
a protoze jsem tu v sobotu nebyla, tak opozdene Kacikovi :srdce:
tulenice, pekne to dnes oslavte! :wink: :dance:

my stale neprikrmujeme, cekame na konec 7. m. :roll: podle toho, jak se na me diva, kdyz jim, bych tipovala, ze to bude velejedlik… :lol: :lol:
papir uz jsme taky jedli :-D

meli jsme trochu narocny vikend - v patek byl v brne „den kejkliru“, tak jsme chodili ruzne po vystoupenich - krisik to vydrzel sledovat neuveritelne dlouho 8O no a vecer byla velka slava - tanecni klub, ve kterem jsme oba s mirou tancovali, slavil 50 let - takze spousta znamych tvari, songu, po dvou letech jsme tancovali - dojak nejvetsi :lol:
v sobotu byla opozdene oslava mych a babiccinych narozenin a vecer pokracovani oslav tan. klubu - uz jsme nemeli hlidani, takze sel krisik s nami v satku :oops: po 9 jsem ho nakojila, usnul, vrazili jsme ho do autosedacky a sverili pani do satny :-) probudil se az doma v postylce 8O
celou nedeli jsem se vzpamatovavala z toho, ze uz nejsem mlada krasna a bezstarostna :-( asi na takovehle akce nebudu moct chodit :roll: no a odpoledne bylo rodinne mecheche z mirovy strany…

tak jsem docela hotovson a dnes jen stavim na zahradce s vydatnym krisikovym prispenim houpacku :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
26.5.08 14:51

miiri super

A jak jsi dopadla s aukci?

Holky, u nas taky jedou Hippky jidla na dracku :-D

Misankovi taky vse nejlepsi k pulroku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
26.5.08 15:23
ka-tka píše:
miiri super

Katko - nic proti …ale Misanek od Tulenice ma uz 7 měsíců :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
26.5.08 17:34

Krisulko asi to dnes neoslavíme :cry: , zato včera mimino bylo vykázáno ať si hraje a … :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
26.5.08 19:51
enasus píše:
ka-tka píše:
miiri super

Katko - nic proti …ale Misanek od Tulenice ma uz 7 měsíců :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Aha :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
26.5.08 20:33

Filípkovi všechno nejlepší k svátku :huban: .od Sophinky
Mišánkovi taky gratulace k 7.měsícům :-)

Miiri - super že jsou očka v pořádku! Tak snad už máte všechno zažehnáno.Olívek je šikulka!

Enasus - taky jsem začala s mrkvičkou,žádný odvaz,vypadalo to jak domácí násilí,mrkev byla všude,jen ne v pusince.Pak jsem ale zkusila zeleninovou polévku od Sunarky a ta jí teda jede! No a nejvíc otvírá pusinku na ovoce,to nestíhám nabírat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
26.5.08 21:41

čus babizny :D
jsem se právě vrátila z bruslí, dneska to byla paráááááda :D

Miiri to je bezva, že je Olívek v pořádku. Vím, že naši to taky kdysi řešili páč jsem se narodila ve 30. tejdnu… Ještě měli tehdy stresy s tim, abych nebyla HIV pozitivní, protože jsem po narození měla transfuzi krve myslim kvůli RH faktorům a tehdy se ta choroba děsně rozmohla…

Krisulko a kráse a bezstarostnosti mi ani nepovídej… Kdysi jsem chodila v kraťoučkých černých šatech, tancovala o 106, chlapi se za mnou otáčeli… Dneska se otáčej tak leda když táhnu kočár a dvě tašky :-( :-( :-(

Katko tak co, máš manducu? Já už se na ní tááák těšim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
26.5.08 21:44
Hilda píše:
Dneska se otáčej tak leda když táhnu kočár a dvě tašky :-( :-( :-(

:lol: :lol: :lol: taky dobry, ne? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
26.5.08 22:07

tak tady taky nějaký fotečky :D

Honzík s nejlepším kamarádem

to je sranda…

povaleči obecní

jedna s maminkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
26.5.08 23:06

Hildo, co blbneš? Vždyť se za tebou chlapi musej otáčet a bourat do sloupů. :wink: Navíc budeš mít z těch bruslí parádní zadek. :wink:
To já tak leda ve snu… :oops: :cry:
A moc pěkný fotky! :)

Normálně tomu našemu čertovi se snad klubou další zuby. 8O Usnul v pohodě, pak řev. Namazala jsem mu pusu calgelem a usnul. Za chvilku se zase vzbudil, zuřivě mi okousal malíček (jako stoličkama) a pevně jej drže v ruce usnul. Jsem z toho blázen… 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
27.5.08 08:42

mrtvola zdraví zbytek světa :-)

tak dnešní noc stála opravdu za ...... Matýsek řval jak protrženej, nejdřív se ho asi hodinu snažil utišit tatínek a pak já, nakonec jsem ho byla nucena zalehnout a pak zabral, aaaaach jo … já teda nevím, co mu bylo, ale na zuby ani hlad to rozhodně nevypadalo :-( říkali jsme si, jestli ho nebolelo třeba bříško, ale nic jiného nás nenapadlo … teď ten náš ďáblík usnul, takže pokud mu to vydrží dlouho (což doufám, protože má kruhy pod očima jak po největším flámu) tak bude ohroženo i dnešní cvičení … no nic

… jinak doufám, že bude dneska opět hezky a že vyrazíme na nějakou pěknou procházku či brusle :-) … i když možná raději na procházku, protože kdybych usnula za jízdy na bruslích, nemuselo by to dobře dopadnout :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí