LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8793
29.5.08 09:30

Adelino ještě testni patapum, každý má jiná záda.

http://www.nejenprodeti.cz/?…tko-patapum

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
29.5.08 09:46

tulenice, no mne ty prsa tam vadi jen kdyz zkrizim popruhy, kdyz je mam normalne, tak ne, ale to mi to zase sjizdi z ramen…
a o shaneni podprsenek mi ani nemluv :roll:
jinak pani patapum nema, resp. ma uz jen pat. baby, ne toddlera. takze patapum nevim kde vyzkouset. ale vcera tam prave mely sraz satkarky - a rikaly, ze patapum ma hodne tuhej bederak a pasy, ze se nenosi moc prijemne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
29.5.08 09:53

Adelino zkus ten odkaz, tam to taky půjčují. Nevím co bych volila na tvém místě, ale zkoušela jsem nosit Mišana na břiše delší dobu, ano na cestu autobusem je fajn že se člověk může opřít zády o sedadlo, ale na delší pochody já budu nosit jen na zádech (pokud nebude zrovna pršet - to se líp vpředu kontroluje zda na něj pod deštníkem neprší), Mišan je už dost těžký a na břiše to hodně unavuje - asi mi když je na zádech vyrovnává váhu prsou :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
29.5.08 10:16

je tak to já jsem přesně tip na manducu, plochá jak baterka, ramena široký, nemít ženskej ksicht tak jsem jak chlap :lol:

musim jít něco dělat. právě jsem došlapala na rotopedu, mam tu žehlení… o oknech ani nemluvte, všude pyl z tý podělaný řepky… musíme toho holt tuny vyvážet, aby si zbytek unie moh vozit zadky v autech s biopalivem :evil: Místo toho by radši měli geneticky upravit rejži, aby rostla i tady, nebo nás asiati brzy sežerou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
29.5.08 10:31

Jo já taky musím něco dělat, je potřeba začít balit na dovču, v sobotu ráno jedeme na týden - musí se to vejít do dvou báglů na záda + bereme manduku a kočár a malý batůžek. Bude to extra žůžo dobrodrůžo, neb do rychlíku se kočár nenacpe a tak na perónu půjde Mišan do manduky a kočár se složí aby se do dveří vešel. Takže až uvidíte na hlaváku prapodivnou skupinku dvou individuí s dítětem jak rve dva bágly s kočárem do vlaku tak to jsme my. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
29.5.08 10:36

Jo Hildo a žádná rejže není potřeba, to by se sem hrnuli, tady dobře rostou brambory tak nač rejže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
29.5.08 10:51

to by se ale nesmělo všechno vyvážet… Když jdu do krámu tak maj brambory z Egypta, Španělska, ale na ty český ne na ne narazit… To jen v takovejch těch klasickejch zeleninách. A stejně se sem jednou pohrnou, bude jich víc než nás a Země bude malá, bude to kdo z koho… A jelikož jejich ekonomická síla roste, tak je to dost jasný… Ale dost politiky :twisted: Bych se zas vytočila…
jinak tulenice musíš poreferovat o tý dovče :D Budete spát ve stanu? Já bych to s Honzíkem taky prubla, ale ještě se mi zdá malej… A hlavně nekojim, takže nevim jak bych to dělala s mlíkem :roll: Ale kempování miluju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
29.5.08 10:56

Hildo ne budeme jako decentní rodičové v hotýlku… :lol:

http://www.holenskydvur.cz

stan no víš do toho našeho se vejdeme jen dva a to jen natěsno i s bágly. Kam by se nacpal Mišan nevím.. ale příští rok s novým stanem by to mohlo být lepší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
29.5.08 12:15

Dobré poledne,

všchno nejlepší Maxíkovi…http://www.celysvet.cz/…le/s4565.gif

ještě pro enasus: sleduju, jak poctivě přistupuješ k příkrmům, tak dávám do placu jeden odkaz, jsou tam jiné názory a postupy, než je zvyklé, ale já odsud dost čerpám, je dobře, když zná člověk víc názorů, aby si pak mohl vybrat…
 http://www.calendula.cz/…ojenc%F9.htm

hildo, že tě vytáčí něco tak abstraktního… tohle už mě nechává chladnou, stejně ovlivním prd… volila jsem zelené a teď sleduju, co tam vyvádějí, no ale koho už má člověk volit… a vůbec, já se těším na foto tvého balkonu… :)

tulenice, na dovolenou bych jela teď hned, i dneska, co, dnes je pozdě, tak pak poreferuj a hoď fotky, ať můžem závidět…

měla bych žehlit, ale nechce se mi, kašlu na to, zítra je taky den…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
29.5.08 12:30

áááááááá Helmitko, ráda vidím, že má někdo alespoň občas stejný přístup jako já … ta hromada prádla, kterou tímhle stylem žehlím už ani nevím jak dlouho nás za chvíli zavalí :roll: :lol: :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
29.5.08 13:01

ahoj baby!
nejdriv gratulace Maxikovi ke dvema vyznamnym udalostem zaraz! :wink: http://www.graphics-area.com/…klaun_01.gif

zaju, helmitko - taky takto rada zehlim 8)

tulenice, jak jedete na dovolenou, tam je to moooc pekne - mama tam ma pritele, jezdime tam - fakt krasa, uzijte si to! joo, a ze se kocar nenacpe - to uz jste zkouseli? ja totiz videla maminy s kocarama do vlaku normalne nastupovat… :nevim:

helmitko, diky za ten odkaz! s necim nesouhlasim, ale s necim zase jo :D no, uvidime realitu…

adel, jestli viktorek v tom bondolinu neusnul proto, zes ho zkousela jako posledni a byl uz hotovson :lol: :lol:

raveno, co planujes za novy satek? :-)

ad. podprsenky - kdyz vidim, jak se na me prodavacky po vysloveni velikosti divaji, mam pocit, ze bych rychle mela zmizet do oddeleni stanu nebo padaku :twisted:

ad. dudlik - nikdy nechtel, mame slusnou sbirku materialu a znacek… ted je to docela oblibena hracka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
29.5.08 13:04

přidávám se do klubu lenochů :D M9sto abych mákla, tak zkouším manducu, uvařila jsem si oběd jen pro sebe a zbytek času sedím u pc :twisted: Ale je to fakt, zítra je taky den… jen kdybych si to neříkala už pár týdnů :roll:

Helmitko kytičky už pěkně lezou ven, jen vyčkej, pak to vyfotím v plné kráse :D

Dala bych si ňákou dobrou buchtu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
29.5.08 13:43

Helmitko no doufám že se dovča vydaří. a žehlení mi nepřipomínej mám tu óbr bednu se spoustou košil už několik měsíců.. :?

krisulko jo do motoráku či osobáku tomu klidně věřím - vyzkoušeno, ale rychlík je rychlík - tam se drhne s karimatkou na báglu, tam kočár neprojede… :evil:

Hildo taky si to říkám a on to nikdo neudělá…
buchtu? mám tu něco upečenýho tak zaskoč :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
29.5.08 13:46

Krisulko a co zajít do oddělení kompresních vaků na spacáky? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
29.5.08 13:48

škoda že nemam helikoptéru, už bych tam byla :lol:

ale hned naproti mam plus a tam maj výborný buchty s borůvkama a pudinkem :D

Za chvíli půjdu do školky, tak vezmu Honzu v manduce. Už jsme byli ráno nakupovat :D Je to v pohodě v tom vedru? Neni dítě potom moc zpocený?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí