Poradna duly
Jana Čurdová
Péto - víš proč nevím co je rasca? Protože kmín nesnáším
Takže chleba bude bez rasca,páč bych to nežrala ![]()
Přeji dobrou ![]()
Tak dobrou noc všem, já se doteď pokoušela vyžehlit část hromady, no mám pocit že ani neubylo…
A co dnes nacvičuje to dítě, to je teda děs. Každou chvíli je vzhůru… Před chvilkou mě rafl do prstu, tak skončil v postýlce a já se ve své posteli pěkně rozvalím. ![]()
Miiri dalekozrakost je furt lepší jak krátkozrakost, ale držím palečky aby byla očka v pořádku.
Petule já za to nemůžu, kdybych to měla v plánu, ale neměla …
krosnu? no jak chceš, kterou sis vybrala? Neboj poreferuju a budu fotit.
bre ranko
no rasca to je fakt kmin, ale nedavam drveny, ale normalny.
Tak ja mam zasebou noc jak hovado. Vstavala som kazdu hodinu,lebo Kubik sa stale zakliesnil v postielke. Vstavali sme o siestej, takze som na sracky. No a v nervaceni zatial uspesne pokracujeme, len to este nenabralo tu najvyssiu intenzitu. Dnes mi konecne pride o osmej vecer manzel z tyzdnoveho skolenia, tak si hadam aj oddychnem
![]()
čus baby,
Míno tady je spousta receptů http://domacipekarny.dama.cz/recepty.php
Luli tohleto vřeštění znám… Já nevim proč, ale Honzík šíleně řve každej večer. Přes den je v pohodě, normálně i spí, ale večer jak ho položim do postýlky tak se můžu těšit na dvouhodinovej hysterickej řev. Vůbec nevim proč to dělá. Když ho pochovám tak hned přestane, ale jakmile ho položim tak ječí a ječí až se úplně uječí. je to hrůza, pořád si říkám čim to je…
Peťule zkoušela sis krosnu? My jí teda měli na Aničku, koupili jsme to když měla necelých 8 kilo a upřímně můžu říct, že do toho bych teda rozhodně nešla. Dítě se v tom šíleně pronese. Manduca udělá úplně stejnou službu a nese se ohromně pohodlně, navíc můžeš nosit na břiše, boku i zádech, což u krosny nejde. Promyslela bych to, ale tím Tě nechci nijak zrazovat
nazdarek, koukam tady je to uplny manducovy silenstvi
. a ja jsem teda fakt jedina, komu nesedi
? i kdyz ono mozna lip, kdyz viktorka nosit nebudu. normalne jsem byla vcera s detma na hristi - a tam je takova pyramida z pruznych lan, aja po tom leze a hopsa a desne se ji to libi. no a viktorek byl zaparkovany ve stinu, jak zacal brecet, tak jsem za nim vystartovala, zachytla se o to lano a natahla se jak siroka tak dlouha… pisek jsem mela i mezi zubama
. na zemi jsem dostala zachvat smichu, protoze takovy pako aby jeden pohledal, ze
. moje mamka pak jen tak utrousila „no jesteze jsi zrovna nemela viktorka v tom nesmyslu na brise…“ no co na to rict ![]()
jinak uz jsem prisla na to, proc se viktorek loupal - o vikendu jak jsme byli na cestach, tak dostaval jen jednorazovky - a david ted koupil, ze byly v akci, ty pampers s hermankem. od pondelka je zas na latkovkach a krasne se hoji. predtim se mi to s zadnyma plinkama nestalo, ale ten hermanek asi extra vysusuje
. btw latkarky, taky jsem zkusila koupit bambusku, zatim jen jednu (ale obavam se, ze u jedne nezustane) - a je fakt UZASNA!!! zirala jsem, kolik nasaje…
maxikovi opozdene vse nej!!!
a ta fotka u metriku je skvela, v ty cepicce mu to hrozne sekne!!!
katko, ta vlozka vypada fakt dobre. akorat bych se asi na miste te pani docela bala, delat to az takhle do detailu jako jane vcetne toho obrazku… prijde mi, ze si rika o prusvih.
no a marecek je teda fakt kus chlapa
![]()
Hildo moc dík za super odkaz,našla jsem tam i ten rcp na croasanty ![]()
Za chvíli razíme plavat - tak hezký den všem ![]()
Adel, ta vlozka neni s detailem, ten podhlavnicek je origos Jane
čus baby,
tak se hlásim do klubu vyžehlivších
Konečně mam ten vopruz z krku
Teď bude zas 3 měsíce klid.
Dala jsem si kafíčko a teď čekám, až taťka s Honzíkem přinesou něco dobrýho. Šli spolu v manduce něco koupit ![]()
Jdu…asi odpočívat, dělat se mi nic nechce, i když by to náš byt už nutně potřeboval ![]()
Ahojky berušky, tak Olívek má od včerejška po té 2.hexa teplotu 37,5 a je chudinka mrzutý a uplakaný. Je mi ho tak líto. Dr mi řekla, že mu mám dát na noc dětský panadol sirup a zítra by měl být v pohodě. Tak snad. Je to teď takový chudinka ![]()
Jinak mi Honzík koupil moc pěkné sexy šatičky na léto a moc pěkné oblečení na golf.
Ještě abych se to naučila hrát ![]()
Jdu do obýváku, manžílek je zase opuštěný a já tady
![]()
Tak zatím pa ![]()
Nevím proč mě to odhlásilo ![]()
Miiri
ahoj ahoj, jen rychle hlasim, ze na http://www.nosenideti.cz/bazar.php
je k mani cervena manduka za 2 litriky
jeste tu nekdo chtel, ne? ![]()
Krisulko jedna mi stačí
ale neboj dlouho se tam neohřeje, listopadky nejsou na internetu samy…
čus baby,
jsem se vrátila z bruslení a našla doma vyřízenýho manžela, kterej mi hned hlásil, že Honzík celou dobu co jsem byla pryč hrozně řičel… Večerní rutina, tentokrát bohužel na druhou
já už vůbec nevím co s ním
Celej den je v pohodě, sám si hraje, povídá si, je dobře naladěnej. Když ho dám přes den do postýlky tak spí, ale jak ho tam dám večer tak řev, řev a zase řev. Poslední dva dny ho nechávám chvíli brečet a pak tam jdu a uhoupám ho v náručí. to jsem udělala i dneska, byl úplně tuhej. Pak se vrátim z bruslí a slyšim že brečel a brečel… Rostou nám zuby, ale mě se nezdá že by to bylo tim, to by byl mrzutej i ve dne. Ani se mi nezdá, že by si ňák moc strkal ruce do pusy… Už jsem odhodlaná příští tejden vyrazit k doktorovi ať nám poradí… Ty večery jsou fakt hrozný ![]()
Promiňte mi ten výlev, pokud máte někdo nějakou radu tak sem s ní ![]()
Hildo, radu nemám, taky by mě to zajímalo… Moje holka taky dost vyšiluje, když má večer zabrat, ale není to až takový vřískot. Uvažovala jsem, jestli se nebojí tmy, samoty… U nás pomáhá uondat do vyčerpání, dát spát později, ale taky to není nic moc. Kdysi usínala v pohodě. Honzíkovi určitě nic nebude, když se přes den chová normálně… Ještě mě napadlo, jestli mu nevadí večer svědění, nebo je třeba úzkostnější a chce se chovat, nevím…
Hildo to je asi těžký něco poradit.Zkoušela si změnit papání co dostává na noc?jestli dáváš kaši,jestli mu po ní není těžko.Já nevím,třeba to je blbost co píšu.Prostě bych něco v tom řetězci večerních událostí zkoušela měnit.
Pro tvoje potěšení oka -tohle jsou moje letos vysázené petunky.Muškátky mi taky jdou suprově,ale ty ještě chtějí do plné krásy čas aspoň měsíc.
Katko,prosím,můžeš mi poslat odkaz na tu p.co šije ty podložky?
Adel - tak už máš víc jasno co koupíš?