LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8793
30.5.08 22:25

Holky jsem na tom stejně dnes večer jsem uspávala 2 hodiny a málem jsem usnula sama - řekla jsem si - zkusím to po dobrém, vykoupala jsem ho až těsně před osmou, nakojila jsem ho, usnul, za 20 minut byl vzhůru, řev i když jsem byla vedle něj, zdálo se mi že ho trápí bříško (aby ne -večer se tak nacpal že ho měl jak buben) masírovala jsem, hladila jak divá, dobře bříško ok, začal se usmívat, přečetla jsem mu pohádku (veršované leprelo o cvrčkovi a mravencích), začal být zase moc živý.. no naštvala jsem se a strčila ho nekompromisně do postýlky, ozval se krátký usínací řev… zatím spí. Nevím co to poslední týdny předvádí… :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
30.5.08 23:12

Tak to možná bude tím vedrem. Malá dnes naprosto neobvykle usnula až v půl desáté.Musela jsem ji nechat úplně odkrytou,protože ložnici máme na západní stranu a to vedro bylo děsný.Teď jsem ji vytáhla z povlaku deku a je přikrytá jen kapnou.

Holky,nevíte někdo zda se smí dávat do zásuvky ty opuzovače komárů když jsou prckové ještě tak malý? Já ho tedy do ložnice flákla.Sophi spinká u otevřeného okna a ty komáři jsou děsně dotěrný.Nevím kde se berou když je tak sucho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
31.5.08 00:03

Hmm já už ani nepřikrývám a nechávám ho spát jen v overálku…

já bych to nedávala, pálí mě z toho v krku… raději kup moskytieru na postýlku… na líhnutí komárů stačí flaška od piva někde v houští s troškou vody…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
31.5.08 08:46

Tak my vyrážíme na dovču, tak se tu mějte fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
31.5.08 09:23

tak si to, tulenice, užij…

míno, petunky jsou krásné, i na to, že je teprve květen, budou ještě pěknější… a moc se mi líbí ten váš ratan…
jo, ten sajrajt do zásuvky na komáry bych taky asi nedávala…

já se včera rozhodla, že vyrazím na týden s Anežkou na chalupu a dneska ráno se dívám na její břicho a má ho celé červené s pupínkama… takže jedu do pr… a v pondělí k mudr. Zatím jsem na:,–(ila imazol, bo to vypadá na razantnější léčbu, ale už jsem se samoléčbou v koncích :(

vzhledem k tomu, že další možný odvoz na chalupu je až za 14 dní, budu to tu muset s vámi ještě vydržet… :evil: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
31.5.08 09:50

Tulenice máte objednané super počasí na dovču!

Helmitko - pevný nervy! To je k podělání tyhle dětské vyrážky,ekzemy apod. Já si toho užila u nejstaršího až až.

To byla teplá noc - vůbec jsem nemohla spát.
Odpoledne se chystáme vzít malou do bazenu,nechali jsme zapnutý ohřev a ráno měla voda 33 st. 8O ,takže do ní v pohodě může.
Takže Raveno - budeme mít o lekci plavání navíc :lol: Jo,a Zdeněk říkal,že příště jde se Sophi on,tak ať se Kuba pochlapí a následuje ho.
Mmch - opět jsme obě v jedné aukci :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
31.5.08 10:13

Krásné slunečné dopoledne :-)

no to je teda hic … holky s tím spaním , já myslím, že to bude vedrem, Matýsek je dneska od 4h. vzhůru a pít chce co hodinu a půl až dvě, takže vydržte ono to určitě přejde :-)

mám otázku , je tu ještě někdo, kdo nejezdí ve sporťáku, ale ještě s korbou???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
31.5.08 11:11

Ahoj holky, ani se nesnažím dočítat, fakt nestíhám. Ve středu pracovně v Ostravě, odpoledne ještě s manželem do Mohelnice cosi vyzvednout a pak jako výlet. čtvrtek pátek Praha, Adámek zvládal suprově cestu i pobyt, až na to, že nám v hotelu zapomněli nachystat postýlku a čekali jsme na ni do 23.30. Naštěstí pak Adámek hned usnul. Jo a taky na tu debilní klimatizaci úplně všude. Teď mu pěkně teče z nosu. Včera večer už mě příšerně bolela záda, skoro jsem si říkala, jesti tam nemám něco bloklého, ale vypadalo to na únavu. No, a pak jsem šla na záchod a hádejte, co? Po 16 měsících zase..:( Ale dobrý. Dnes jen stáhnu fotky, pak k našim na oběd a večer sraz po 10 letech z gymplu. Musím se trochu zkulturnit. A zítra výlet s tchánovcema a Adámkovým bratrancem někam na Vsetínsko. Ještě musím vymyslet, kam přesně… Tak papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
31.5.08 19:28

Nooo tak to vypada, ze taky budeme kupovat manducu…dneska tatik povidal, ze preci jen asi ten „batoh na prcka“ bude lepsi, ze by se taky zapojil a nosil 8O 8O tak jsem zvedava…nejdriv mi povoli novej satek a ted zas batoh :lol: ) Prosim dejte provereny obchudky kde jste objednavali…
Krisulko mela jsem zalusk na Storch chjo..

nase dnesni noc byla taky des bes od 3-4 rev a pak v 6 budicek, ale vstaval tatka a nechal mne do pul devaty chrupat pak mi Vikouska hodil do postele trochu si cucla a spala az do 10 8O..

Jeee Mino to se mate tak uz vime kam muzeme chodit trenovat :lol: kolik je vstupny? :lol: :lol:
Jinak Viky dneska zkousela bazenek na zahrade, ohrali jsme vodu v konvici a bylo :wink:
Mino tak to asi neprojde tatka je jak mezek chtela jsem napsat omezenej ale to bych si nedovolila ze :lol: :lol: :lol:…navic nevim jestli si vezme dovcu, leda by konecne byla ta nova kamerka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
31.5.08 20:50

Raveno -posílám fotečky,musela jsem to zase rozdělit do dvou dávek.
Koupání bylo úplně super,chvíli byla vykulená kde to je (přeci jenom je ta voda možná o malinko studenější než na plavečáku) ale pak řádila jako obvykle.Přijela ségra s malou a tak se sestřenky koupaly spolu. Byli jsme ve vodě asi čtyřikrát za to odpoledne a ve čtyři mi totálně vytuhla v kočáru,takže jsme ji před sedmou museli budit. A už zase spinká :lol: Klidně přijeďte!!!! Jste vítáni!!!! Klidně zítra-má byt zas hezky tak se holky můžou rochnit spolu.

Máme dnes se Zdenkem výročí - 7 let .Teda diamantovou svatbu asi nikdy nestihneme,ale mě bude stačit,když nám to bude stále klapat.Tak pa pa,dneska jsem zadaná :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
31.5.08 21:20

Čaute :)

Zaju, my jezdíme taky ještě v korbičce. Teda včera jsem jako měla takový drdy zkusit sporťák, ale když jsem ho tam po:,–(ila, bylo mu to všechno obr, takže zůstáváme u korbičky. :wink:

Jinak dneska nás nenapadlo nic lepšího než jet na výlet do Berouna a vyšlápnout si na rozhlednu. DĚS!!! Matýsek jel chudák jenom v plence, já kojila při každém zastavení a ještě jsme mu dávali napít. Manža ale všechno pití s sebou udělal jablečný mošt s vodou, takže měl mrňous taky mošt. Evidentně mu to nevadilo. :wink: A umí krásně pít z dospělácký láhve. 8O :D

Hildo, u nás je večer taky řvavo… Ale zjistila jsem, že někdy stačí, když si jenom pokouše takový ten palcát na masírování dásní. Tím se uklidní a spinká (jako např. dnes). Nebo mu zkus máznout pusu Calgelem… Matýsek je přes den taky v pohodě a večer je to drámo… :?

Míno, ten odpuzovač bych taky nedávala. Je to fakt sajrajt. A věř, že komáry nenávidím. Může být v místnosti jeden komár a deset lidí a pokouše mě. :twisted: Zkus moskytiéru - aspoň bude mít Sophi nebesa. :wink:

Helmitko, to naštve! Matýskovi se teď nějak zhoršil ekzém na jedné ručičce, tak taky bojujeme… :roll:

Jsem z toho sluníčka uvařená a bolí mě hlava, takže DOBROU!!! 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
31.5.08 22:13

Mino moc dekujeme za pozvani urcite radi/y prijedem (mini srazik v bazenu jeste nikdo nemel ze :lol: ), ale zitra se „slavnostne“ otvira bazen a uz jsme se domluvili, ze se tam mrknem :lol:

Jinak gratulace ke krasnymu vyroci :lol: A prejeme hlavne at jste mooooooooooooooc stastni :!

A ktem komarum existuje ochrana proti komarum do zasuvky na bazi ultrazvuku coz by nemelo skodit nikomu kromne tech pijavic :wink: jen netusim jestli to zabira jako ta chemie :cry: chico neco takovyho vyrabi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
1.6.08 01:40

ahojky…
jak tak koukám, tak zatím nejste nijak „uvařené/upečené“ z toho sluníčka :arrow: že toho tolik nakecáte :wink:
u nás se nic novýho neděje…z Filipka máme malou/velkou fialku protože má moučnivku - chudák po celé pusince…tak patláme genciánou, ale hrozně se mu přitom nadavuje…
taky jsme byli na KO kvůli té rehabce a prej, že už je teda „vývojově normální“, ale že cvičení ještě nikomu neublížilo, takže máme chodit dál…no, hlavně, že cvičíme, že :oops: :oops: 8)
míno - tož teda gratulace k výročí…a bacha - víš, že nejhorší je třetí a sedmý rok :wink: …ale jak jsem Vás tak poznala, tak u vás to nehrozí :srdce: :wink:

my jsme s Peťou spolu UŽ 5 let…a to je teda mazec!!! Už když jsme „slavili“ druhý výročí, tak jsme si říkali, že by to chtělo změnu :lol: …a furt se mě drží, pijavice jedna :-D :lol: :lol:

bazén - no jo, bazénový hrátky…to bych si taky nechala líbit :P …dneska jsme se byli kouknout v Prostějově v Intersparu a tatínek usoudil, že Fildovi MUSÍME pořídit bazének (hlavně aby si měl tatínek kde máchat nohy 8) )…tak jsme koupili set i s kruhem, lehátkem a míčem…no paráda :lol:
marťásku - S POTĚŠENÍM MAREČKOVI PŘENECHÁVÁME VEDOUCÍ ŠTAFETU LISTOPADČAT :-) …jen doufám, že Vám to dlouho vydrží :lol: :lol: :lol: …ale popravdě klobouk dolů :arrow: já mám co dělat, když chovám malýho a to má „jenom“ 9 a půl…a to jste byli JEN na mlíku 8O
helmitko - doufám, že Anežce ten ekzém či co to je brzo zmizí a vyrazíte příští týden…holt to teda tady s náma fakt budeš muset VYDERŽAŤ :lol: :lol: :lol:

a co se týče spaní :arrow: ten náš indián spí dopoledne max hoďku a půl, vzbudí se celej mokrej (a to podotýkám, že je jenom v bodyčku) a už nespí…a odpoledne bych se mohla udrncat, navštívit Prahu, udělat si procházku do České lípy (a ještě hupsnout k Míně do bazénu :wink: :lol: ) a malej by stejně nespal :roll: ale večer usíná v půl osmé…ale asi je to fakt tím vedrem 8)

tak jsem zase zaplnila aspoň půl stránky a můžu jít spát…teda vlastně spát asi neee, jelikož šel Peťa na pivko (prý do deseti bude doma - doufám, že nemylel dopoledne :twisted: ) a když jsem uklizela v kuchyni, tak jsem na stole objevila jeho klíče…takže se nemá jak dostat domů…asi vypnu mobil a odpojím zvonek :lol: :lol: :lol: ale to bych asi přišla o okno - který jsem tak pracně umývala 8) :lol:

tak teda dobrou :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
1.6.08 11:18

Zdravíme všechny,

tak po včerejší noční bouřce, je tu opět vedro a vedro :-) takže jdeme stejně jako včera bruslit do Stromovky, pěkně do polostínu :-)

holky včera tam, kde jsme byli bruslit, běželi závod na 100km 8O 8O 8O , no to jsem koukala, já bych padla už po prvním kole … a část měli po slunci, no to jsem je dost litovala …

no nic, Matýsek se každou chvíli vzbudí, tak musím jít připravit věci, abychom mohli odpoledne vyrazit :-)

jo, abych nezapomněla, v 7 měsících má Matýsek 8,58kg a 69,5cm , i když ho měřila a vážila dr., protože sestru měla na dovolené a moc tomu nevěřím, protože na metru měla napsáno 71 a na váze taky něco jiného, no nic, tak nevím, kde to vzala, příště zas se sestřičkou přesněji … ty dr. když dělají věci, které normálně nemusí, tak je to nahouby … taky Matýska píchala a teda jí to trvalo :twisted: chudáček brečel, a to se zatím nikdy od sestřičky nestalo :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
1.6.08 12:20

MATÝSKOVI GRATULACE K 7 MĚSÍCŮM

http://www.sirmi.ic.cz/troll/13.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...