LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
664
3.6.08 23:12

Všem oslavencům hodně zdravíčka a štěstíčka :-) :-) :srdce: :srdce: :srdce: :dance: :dance: :dance:

Luli - Jakubko je fakt borec…no hold je ze spolku nejvíce napřed…ale asi úplně se vším.

Adel - pěkné foto…dětičky dělají jenom radost co?

Míno - pěkné květiny…už se těším, až je taky ve velkým budu moci za:,–(it, zatím mám jenom dva truhlíky pelargonií - neboť mám zatím jenom dvě okna na které se to dá vystavit......ale taky krásně rostou.

Zaju - jsem se dočetla, že chodíte bruslit do Stromovky? Nemáš strach, aby jste se někam nepropadli !!!!!!! :roll: :roll: :roll: :roll: Já mám strach … asi tam vůbec nepolezu - dokud nebude tunel hotov… :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
4.6.08 09:41
enasus píše:Zaju - jsem se dočetla, že chodíte bruslit do Stromovky? Nemáš strach, aby jste se někam nepropadli !!!!!!! :roll: :roll: :roll: :roll: Já mám strach … asi tam vůbec nepolezu - dokud nebude tunel hotov… :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

ani ne :) kdybych to měla brát takhle, tak nevylezu ven, ten tunel přece není jen pod Stromovkou 8) a navíc si myslím, že tohle by je mělo trochu poučit a že to teď budou víc hlídat ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
4.6.08 09:44

přejeme krásné, i když uplakané ranko všem,

teda alespoň tady u nás už od noci prší a prší a prší …
ach jo, holt to počasí se nám asi nezavděčí, i když já mám teda raději ta vedra než tohle, je teplo, zapařeno a vlhko, …

prostě spací počasí :lol: :lol: no nic, uvidíme, jestli to je spací i pro Matýska :wink:

jdu pracovat, když teď zabral, než se vzbudí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
4.6.08 16:33

Hezké odpoledne :D

Miiri, jo jo, asi to bude funkční ukolébavka. :lol: Možná jí mohou použít ti rodiče, kteří mají problémy s usínáním dětí večer. Sousedi by je pochválili. :lol: :lol: :lol:

Enasus, krásný fotky. 8)

Zaju, tak jak Matýsek spal? Ten můj zase podivně vůbec nespal dopoledne a na oběd byl samozřejmě totálně mrtvola, takže ani moc nejedl. :roll: No, ostatně se mu ani nedivím. Ta brokolička fakt chutnala, vypadala i voněla hnusně (nic jí ale nebylo!). :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
4.6.08 17:44

enasus, parásní fotečky :-)

jo, Havo, tak Matýsek spal dopoledne moc hezky, zato odpoledne vůbec, takže teď mi vytuhnul :roll: :roll: to jsem zvědavá, co bude dělat vnoci :roll: :roll:

jo a co se brokolice týká, tak ta nám taky nejede :twisted: … to fakt nechápu … zato špenátu s bramborem dneska snědl celou 125ml skleničku 8O 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
4.6.08 19:02

Ahojky, tak u nás už to začíná být fakt místy o život. Vůbec nemůžu bez asistence nebo strčení Adámka do ohrádky naplnit myčku, okamžitě se do ní vrhá. Před chvílí se s pomocí okraje sáčku na smetí, který trčí z koše, u koše postavil, ale koš to nedal, takže se na Áďu zvrhl, Adámek spadl a smetí se spadeným deklem vysypalo na něj.. Ale to mu samozřejmě nestačilo, už tam zase leze. Je teď jak blesk, po kolenou leze naprosto bezpečně, ale přestává mu do stačit a snaží se chodit po čtyřech. Fakt už nic neudělám.. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
4.6.08 21:10

Teda Zuzi - to je pěknej drak, kde jsou ty časy, kdy jen ležel a smál se co?
Jojo to nás čeká všechny :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
5.6.08 09:03

Dobré ránko, holky,

nějak nám to tu vázne, ale co, lepší je to venku, že? :)

enasus, pěkné fotečky… a ta spící v postýlce, to je u nás jak přes kopírák, v poslední době je oblíbená poloha na břiše.

adelko, jsem nevěděla, že máš výtvarné vlohy, vůbec nechápu, jak jsi ty obrázky na ta trička dostala… :) , ale vypadá to moc pěkně.
už mě přešla zlost na látkovky, prodala jsem dvě zavazovačky a koupila další bambusku, tentokrát baby lucy. Jsem zvědavá, jak bude vypadat, ta naše jediná bambuska od tots bots je naše sváteční plenka, tož doufám, že tato, o dost levnější, se jí bude aspoň trochu podobat.

no, já teď dožehlím, skočím na poštu, pobalím a odpol vyrážím směr Beskydy a zhruba týden tu nebudu, Kačiku, znáš Staré Hamry? Tam se teď budu vyskytovat.

No a jelikož tu nebudu, posílám pozdravení dětičkám, a zvlášť:
Viktorce a Jitušcehttp://www.celysvet.cz/…le/s4214.gif

Viktorkovi, Kristiánkovi, Honzíkovi, Kubkovi a Dominičkovi http://www.celysvet.cz/…le/s4213.gif

Tak pa a vzpomínejte na mě v dobrém… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
5.6.08 10:18

ahoj ahoj!

vsechno nejlepsi viktorkovi! :-)
a ze ma moc sikovnou maminku! (popisu tiffany techniky, jsem se, Adel, ve tvem podani fakt nasmala :lol: :lol: )

zuzi, to je teda s adamkem mazec!

helmitko, krasne si uzijte beskydy! tam bude kraaasne!!

enasus, moc pekne fotecky!

nase novinky:
byla jsem vcera u zubare - rezal mne uzdicky u dasni - nebolelo to vubec, ale jak prestalo pusobit umrtveni, tak peklo :evil: nejak me to vzalo, blila jsem jak amina… mira pomoct nemohl - zapasi s nejakou virozou, tak je u tchyne, aby nas nenakazil :roll: fakt lahudkovy vecer - jsem odpocitavala minuty, kdy uz pujde krisik spat :lol:
no, a krisason:
2 zoubky
naucil se hazet veci z prebalovaku dolu - nejlepe na stranu, kde je kos s pouzitymi plinkami :roll: a je desna sranda, kdyz to mama porad zveda :twisted:
podsouva kolinka, ale neleze a hrozne ho to rozciluje
mlati dvema lzickama o sebe
ukazuje „papa“

takze vsem „papa“ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
5.6.08 10:19

Helou holky,
absolutne nestiham.
Jakubko sa stavia na styri a lezie ako delo, teda su to este skor take priskoky, nie priamo chodenie na styroch. A uz sa driape pomalicky aj sam na tie nohy.
Takze som s nim uplne ze furt, lebo vzdy ked ho niekde necham, tak sa buchne, spadne atd. Uz sme zrusili aj postielku, a teraz spi na zemi, lebo sa tak hadzal, ze si skoro ublizil. A spi denne tak hodinu, takze som permanentne na sracky. No co uz. Je to diabol.
NO a vonku uz chodime na trojkolke a v kociari, len ked cho chcem uspat, xixixix.
Svina manduca este nedorazila................... neviem co sa deje a uz je aj zaplatena..........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
5.6.08 10:27

Ahojte

vas zanedbavam, ale polepsim se

Holky, co tomu rikate? http://www.sednisi.cz/…97809624.jpg /> chceme takovouhle palandu, bud jako je na obrazku, nebo obe postele 140cm siroke......

Adel, jsi borka, kokso, krasa. a deticky taky k sezrani

Zuzajdiku, hotl bude to horsi...... a ja jako mama 2 rareachu to budu mit horsi jeste vic :-D

Luli, kazdy tvuj koment perla a jen ziram co to vase ero dela :-D

Krisulko, papula je svina na bolest .........mne ceka zubak, ale bojim bojim

Mino je to tahle pani
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…

Helmitko, uzijte si tyden!!!

Vsem oslavencum preji jen to nej

Holky prazandy, pristi ctvrtek bych chtela do Praglu, co takhle minisrazik? PS: starsi zustava doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
5.6.08 10:29

Jo a Jituska uz ma ZUB :-D JEn cekam az me kousne u kojeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
5.6.08 10:32

Jo a alicce to s nausnickama slusi.........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
5.6.08 11:21

Ahoj holky,
nebyla jsem tu sto roků :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Myslím si už na mě ani nepamtujete, co? :cry:
Máte moc krásné fotečky a dětičky a je úžasné, jak jsou šikovné. Já ty prďolky žeru, co dítko, tak to osobnost :)
Na 6 měsících Deniska vážila 7.55 kg, pro doplnění info do seznámku.
Dám vám do galerky nějakou fotečku, aby jste viděly, jak vypadáme. Máme teď taťku už dva měsíce ve Francii, tak válčíme samy a kolikrát jsem večer mrvá, protože celý den jsem divochovi za zadkem. Po čtyřech ještě neleze, ale plazí se jak elektrika a když ji nabídku prsty, tak si je chytne, sedne si a stoupne. Na ty vaše šikulky nemáme, žasnu, co už někteří umí :-)
Zub nemáme žádný, tak budeme asi bezzubí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
5.6.08 11:53

Mala potvora , uz ho hladam v ktorom kute izby je. :lol: :lol: :lol:  

Prave sa mi ospravedlnili mamlasi, ze Manduca uz je vyexpedovana, ze na nu cakali a cakali, hehe. TAkze asi zajtra tu hadam bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí