Poradna duly
Jana Čurdová
čus baby,
parádní fotečky ![]()
Katko palanda je skvělácká, já bych to nechala takhle
Prozraď ještě co je to za firmu, příští léto rekonstruujem tak abychom taky přemejšleli o něčem pro prcky ![]()
Kaccherie jsem si už říkala kde se nám touláš
Obdivuju, že to zvládáte bez taťky ![]()
Holky - Zuzi, Enasus, prosím prosím, hoďte návod na ty muž - žena peníze, vím že otravuju, ale moc by mi to bodlo
Jinak nám teda konečně přišla sedačka do auta. Před 14 dny mi napsali že to posílaj a teprve předevčírem, když jsem jim napsala ať mi to vysvětlí tak se ukázalo, že to vůbec neposlali ![]()
Kacherie no ahoj...... Deniska krasne pribrala.....
NA foto se jdu juknout
Holdo, nam to bude delat truhlar, jinak jsem to nasla na www.sednisi.cz
cena je 15000 jen postele bez matraci
Ja ale resim, aby se decka neprala ze jeden ma vetsi postel nez druhy......
takze asi nechame udelat obe 140 sirku
Denča je jedlík, tak proto asi tak hezky roste - dva banány na sváču, nebo jogurt+přesnídávku apod.
, ale zeleniny, tak pět lžiček a končí, no třeba jí to časem zachutná, pak vždycky dokrmím mlékem
Katy, určitě obě stejné
My časem budeme řešit, že jeden pokojík je maličký a druhý o hodně větší, tak to bude zajímavé
![]()
Cusberry babizne,
chcem sa opytat, tie puzzlove podlozky na zem co mate pre mimisky, to sa ako odborne vola? Ja to chcem kupit, ale nejako to neviem nikde najst. Poradte blbeckovi jo?
Zdravím všechny,
nic nového - já taky nestíhám
Jsme teď co nejvíc s malou venku,každý den řádí ve vodě jak divá,je to super.A hlavní efekt,který to má je,že spí ještě víc než spala
To ta únava z výkonu.
Luli - neviem ako sa to hovori po slovensku ,ale hadam že puzzle je puzzle a pěnové je penové
-jukni,tohle máme my http://www.detskyraj.cz/…robnosti.php?…
Katko - jsem nakonec koupila v Handy ty letní podložky - dvě.Protože jsme se neshodli na barvě - já chtěla modro-bílou,Zdeněk červeno-oranžovou ,takže jediný kompromis byl koupit obě (ale těch peněz
)Jsou krásný a hlavně si Sophinka teď libuje.
Adel - nebudeš malovat trička na zakázku? Bych si objednala! Moc pěkný!!!!
Jo,Katko,ta palanda moc povedená. Taky začínáme řešit,jak to všechno přestěhujeme aby malá měla pokojík vedle ložnice . Myslím,že to bude vypadat jak v tom filmu Kulový blesk - tak nějak se všichni budeme muset pohnout o místnost.
Hildo - tak konečně ses dočkala!
Všem oslavencům všechno nejlepší - trochu se ztrácím kdo kdy co má
. Omlouvám se!
Ahojte! ![]()
Teda já fakt čubrním, jaká jsou ta naše dítka šikovná.
Matýsek teda ještě neleze, ale teď začal sedět. Ne, že by si sednul sám, ale když mu dám ruce, přitáhne se a krásně sedí.
Dneska jsme byli v cukrárně a on si mohl oči vykoukat. ![]()
Katko, Mates má zubů 6 a teď je jeho největší zábava mě kousat. Kamkoliv a kdykoliv, nejlíp, když to nečekám. Takže když si ho dám na ruku, kouše mě do klíční kosti, když mu meju zadek pod vodovodem tak do předloktí a když se napije, zatne zuby, visí a kouká všude kolem, takže maminka křičí bolestí…
Tak se těš ![]()
A jsem stále více nalomená na Manducu. Včera jsem šla věšet pleny, dala Matese do klokanky a myslela jsem, že padnu. Asi ještě tak týden a expresně jí objednám.
![]()
Ahojda
zdravime ve spolek
hlasim, ze od soboty uz mame taky zub zuba
, krasne uz se stavime na vsechny ctyri, ale dopredu jen priskokem
![]()
Musim ji taky pochvalit (vim, ze to v kontextu tech spacu bude nic moc ale pro nas uspech) predevcirem v tahu od 8-4 a vcera 8-3 ![]()
Kato postylka bozi neco takovyho by se mi taky libilo, ale nez budou 2 a jeste vetsi byt tak si pockam… ale libi se mi tak jak je…
zitra si jedem konecne alespon pro digestor
tak taky nejakej kousek do bytu
![]()
Hele Mino neprehanejte to budete desne napred a preskocite nas o kurz
![]()
Adel trica jsou bozi taky mam predstavu ze se casem vrhnu na nejaky ten vyrobni konicek…ale zatim vzdy jen koncim u predstavy…asi az budu moct tvorit s Vikouskem ![]()
Zuzi muzu taky moc poprosit o navod zenich/nevesta na mailik?
tak a vic si nepamatuju ![]()
Ahojda!!!
Tedy…Adel…fakt šikulka! Obdivuju všechny, kdo něco takového dokáží a koho to hlavně baví!!!
Katy…ty postele jsou super…stejná délka je samozřejmostí…stejně budou řešit, kdo bude nahoře a kdo dole!
Katcherie…ahojky! Jak to zvládáš bez táty??? Je asi pracovně pryč, co?
Raveno…gratulace k zubu! My zatím žádný nemáme!!!
Zuzko…tedy Adámek je fakt šikulka!
Míno..dobrá fotka! A závidím spinkání..taky bych potřebovala malého unavit! A co tatínek?? Ten si možná vyhraje víc jak malá, co?
Jinak unás nového nic…jsme absolutně out…bez zubu, bez lezení, bez sezení…jenom děláme pápá a jak se máme…tak toť vše! ![]()
Hildo, promiň, já jsem to četla, že chceš návod, ale obratem zapomněla
Kdo chce návod, ať pošle SZ mailovou adresu. Fakt netuším, kam jsem si všechny uložila..
ahojky…tak se hlásí další ztracená ovečka ![]()
kačko - taky se mi ty postele líbí tak jak jsou ![]()
tak já jsem si dneska taky udělala radost - respektive mi ji udělal tatínek
…mi koupil zahradní houpačku
sice je to ta obyč., ale do toho našeho zakrslýho dvorečku by nějaké extra bylo škoda…tak jsme dneska byli s Filipkem vylepení na houpajdě ![]()
a normálně nemůžu rozdejchat jednu věc…mám ZÁKAZ od DR z rehabky chodit na cvičení…já koza jsem se před ní totiž přeřekla protože chtěla, ať chodíme každý úterý na 10:30…tak jsem jí řekla, že to nemůžem, že chodíme cvičit…a ona na mě vybafla, že si snad dělám srandu a ať na to cvíčo přestanem chodit protože to malýmu „škodí“, že potřebuje „CÍLENÉ“ cvičení a že už jednou mi to NEDOPORUČILA!!! A prý jestli chci mít v papírech napsaný, že nedbám doporučení rehabilitační doktorky a ÚMYSLNĚ zanedbávám psychomotorický vývoj dítěte!!!!! ![]()
a ještě tam cosi žvatlala, ale to jsem neposlouchala, protože jsem byla jak praštěná po palici ![]()
takže na cvičení nechodím - mám strach, že nás náááhodou někdo uvidí (nedej bože ONA) a pak tam chudák Filipek bude mít, že má psychomotoricky narušenou matku
![]()
tak sorráč za ten výlev, ale nějak mě to tížilo ![]()
a zítra máme velkou rodinnou sešlost - měli jsme v plánu grilovat - s Peťou - a najednou zavolala jeho ségra, tak jsme ji pozvali a nakonec budem „živit“ celou rodinu
…ale co, aspoň přispějou Fildovi do pokladničky na jídelní židličku
![]()
Dobré ranko všem,
to zas byla noc, ach jo, to bylo řevu, jsem jak zmlácená … no nic
oslavencům vše nej
.. já už se ztratila ve výročích dávno ![]()
Ka-tko , palanda super ![]()
Mino , parádní fotečka, teda Sophinka celá tatínek
, ale něco Tvého taky má, neboj ![]()
Napoly , na dr. kašli, zřejmě si vybíjí zlost, ale proč zrovna na Tobě
.. jinak houpačku závidím
já mám zálusk alespoň na houpací síť, ale v paneláku je to trochu problém
![]()
Adel , jsi šikulka, trička jsou moooc hezký
pošli prosím návod, jak jsi je dělala, není to z té fotky moc vidět ..... já to taky miluju, vždycky se u toho bezvadně odreaguju (ruční práce, to je moje), ale teď na to bohužel není moc času
moc práce doma i do práce, už se těším, až tahle pracovní akce skončí, dám dohromady byt a pak snad bude trochu volněji, uff
jinak Matýsek se včera vydal plazením vpřed po bytě a nakonec se zaparkoval pod knihovnou, teda plazí se tak, že se přitahuje rukama a nohy nechává volně
![]()
no, ale lézt se mu zatím teda asi moc nechce, jednu dobu to vypadalo, že zvedá zadeček, ale když zjistil, že se tam, kam potřebuje dostane i přitahováním jen rukama, tak toho nechal
no třeba mu to nebude stačit a časem přidá i ty nohy ![]()
Ahojky
U mě to z výročíma taky není zrovna nadvakrát takže: OSLAVENEČKŮM VŠE NEJ NEJ http://www.sirmi.ic.cz/smajl/18.gif
Fotečky dětiček super!!!!!
jsou to šikulky ![]()
My se jen přetočíma na břicho teda už na něm dost vydržíme ale pak se vztekáma že nemůžem zpátky i se dost umí přitáhnout za ruky na sednutí ale to je tak vše a zub taky žádný! ![]()
Holky kdy jste začínaly s jogurtama a hlavně z jakýma např.sice mám druhé dítě ale totálně tupá
![]()
Cau holky
Mino, teda super fotky...... mala je peknej cvalda ![]()
TEda tys fakt vyplazla ty nechutny prachy za 2 podlozky????
my ted frcime na nakup, zitra bude rajska
KAciku, jogurty zkusila jse maly BIO od OLMY a poblila se , jen to pozrela- tipuji ze jeste na jogurt nema… mame doma jeste aktivii sladkou, ale tu ji asi nedam, pockam jeste mesic
ahoj pri patku!
diky po pochvalu tricek
. ale nic na tom neni, je to delany pres sablony, tyhle byly za hodku a pul hotovy. zaju , jo jo, ja tohle taky miluju, je to bezvadnej relax a jeste to pak k necemu je
. jinak je to delany pres sablony z folie tupovanim - houbickou namocenou v barve. byly jsme s kamoskou na kurzu brydove a mela tam uzasnych sablon hafo (jinak kdyz delam doma, tak se se sablonama nevystrihuju, to udelam jen kontury a pak vymalovavam plosky steteckem). btw - nerchau ted nove dela i barvy, co se daji pouzit na tmavy obleceni, fakt bezvadne kryjou. ta kocka byla pracnejsi - vymalovana steteckem a konturkou, ale ten motiv byl prenesenej transfer tuzkou, konturkou jsem jen obtahovala, ja kuze lina
.
alicka ma krasny nausnicky!
helmitko , a ty BL bambusky jsou dobry? ja jsem prave slysela, ze az tak moc nesajou, v porovnani s TB.
krisulko , pekne te ta navsteva zubare teda vzala…
. my jdeme za 14 dni, aja se desne tesi, nase zubarka dava hodnym detem nafukovaci balonky, ta vase ne
?
katko , ta postel je fakt moc pekna. ja bych teda byla pro tu sirsi dole - a nahore jen normalni devadesatku. jinak to bude pusobit moc mohutne. takhle to bude fajn, ze kdyz budou ditka nemocny, bud budes moci spat s jednim dole nebo budou spat dole oba, ale aby to bylo siroky i nahore, to mi prijde tak nejak k nicemu. a o sirku se prat urcite nebudou, jak tu nekdo psal - i kdyz budou stejne siroke, budou se prat o to, kdo bude nahore ![]()
jo, katko, ty jsi na to expert, kdy zacne v HM letni vyprodej
?
kaccherie , ahoooj!!! tak to se deniska za ty tri mesice krasne spravila, uz trhla i viktora
. a jak dlouho budete mit tatku jeste pryc? jsi dobra, ze to sama zvladas!
mino , tak tomu rikam idylka…
raveno , gratulujem k zoubku!!!
jogurty zatim davat nebudu, pocitam ze tak na roce nejdriv jako u aji.