LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1994
1.6.08 12:24

čus baby,
tak si dávám odpolední kafíčko, OBĚ děti usnuly, to je paráda :D
Tady se v noci nádherně blejskalo, myslela jsem, že bude parádní bouřka a nic :evil:

Co se týče spaní a večerního řvaní tak včera jsem přes den trochu utla Honzíkovi spaní, večer jsem mu dala místo kaše mlíko a když šel do postýlky tak jsem mu tam dala Pata, aby tam nebyl sám. No a on za chvíli krásně vytuh, spal do půl jedný, pak jsem do něj vrzla ve spánku flašku a spal do šesti :D To byla taková pohoda po těch všech řevech, doufám, že mu to vydrží :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
1.6.08 12:26
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
1.6.08 14:19

vsem miminkum vse nej k jejich svatku!!! 

http://www.toons4biz.com/…m/Babies.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
1.6.08 18:24

Ahojky, tak teď tady bylo tak 30 minut hustý krupobití, kroupy velký až jako pingpongový míčky. Ulicí nám teče řeka 8O 8O 8O No snad auta přežila a aspoň bude čistší vzduch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
1.6.08 23:29

Kde jste všechny, snad vás některá z těch krup nedostala 8O 8O 8O
Tak jsem dneska asi na emiminu sama :(
No to asi půjdu spát, tak pa zítra.

Jo Petule poslala jsem ti SZ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
2.6.08 08:24

Krásné ráno všem,
tak po včerejším dešti, bouřce je zas hic, i když ne takový jako v sobtu, ale asi bude opět vedro :-)

včera nás ta bouřka chytla cestou zpět z bruslí, ale jen kousek, takže pohoda :)

a večer jsem konečně zmenšila na minimum tu nevyžehlenou hromadu, tak zas můžu prát dál a dál :roll: :roll: :roll: he, a tak pořád dokola :-)

no nic, jdu pracovat :? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
2.6.08 09:40

Ahoj holky,

zdravím při pondělku… ty bouřky, to je něco, že? Včera nad ránem, hromy a blesky a Anežka se neprobudila, jen sebou při jedné ráně trochu zamlela. :)

Dneska zas hic… Jo, Anežčiny zarudlé vyrážky budou normální zapařenina, reaguje to na imazol a canesten, akorát se to nehojí tak rychle, jak jsem myslela. Ona teď, jak se pořád plazí po břiše, tak si vlastně koupe podbřišek ve vlastních čurankách a jak je ještě to horko… :oops: :roll:

Ještě obrázek pro zaju rošťáčka: http://www.free-animations.co.uk/…abies_88.gif

Jdu pozjišťovat ty neškodné odpuzovače komárů, bylo by to fakt nejjednodušší… Jinak jsem kdesi četla, že stačí potřít ubrousek pár kapkami levandulového nebo tea tree oleje a dát k miminu a komáři se vyhnou, možná to vyzkouším.

A ještě, koupila jsem nejdražší opalovák ve svém životě, avene bílá řada faktor 50 za 514Kč. Co bych pro malou neudělala… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
2.6.08 14:32

Zdravim vospolok,
tak my mame za sebou prve vikendove bazenove hratky. Najprv bol dvojminutovy rev - predsa ta voda nebola ako voda vo vani - a potom nastal smiech, radost, piskot atd............  

Na den deti dostal Kubko motorku a trojkolku, takze kociarik uz nie je zaujimavy - hehe :lol: :lol:

No a kedze za ruky uz chodi mrnus ako delo, tak sa rozhodol, ze mozno sa nauci chodit aj po styroch.
TAk tu su prve pokusy :lol: :lol: :lol:

Najlepsia kociarova poloha:

No a som uz velky chlap, tak naco budem pit cez cumel? Najlepsie je z flase a zblajznem aj dve deci,xixixix 

No tak co dodat? Je to zivel preveliky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
2.6.08 14:35

par fotek z vyletu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
2.6.08 14:48

TAk som cosi docitala tym sa prdolka zobudi.
Mino
kvietocky naaaaaaaaaaaaaaadherne, kebyze to vidi svokra tak ju lapne o zem, lebo uz pisti, ze musime kupit hrantiky a na vsetky okna dat muskatiky a kvietocky, ze nech ten dom nejako vyzera. Ja som skor na trpaslicie stromceky, na ihlicnany, tak uz som si urobila pred domom zahradku. hehe. Este nie je dokoncena, ale potom hodim foto.

ad spanie
no tak my sme na tom podobne, je teplo jak v riti, Kubino sa prehadzuje, zle sa mu zaspava, v noci sa kruti po posteli, je spoteny, potom studeny, no parada. U nas je hic a vcera sa prehnala „akoze burka“ troska bolo dazdu, tak ako ked napluje a dnes opat hic. Kubka natieram 40-tkou - Daylongom, a aj tak je opaleny. No a ja vyzeram ako keby som vysla z truby - cela spalena, lebo robime pozemok ---------- no comment.

ad komare
Ja som dala v:,–(e urobit sita na okna a zatial v pohode - jo tu je komarov a much a ineho prapodivneho hmyzu jak nasrato........ 8O 8O 8O . Odpudzovace hmyzu mame ale prd to pomaha. A do Kubkovej izby ani nedavam, nech to nedych - je to hnus.

Zaju
tak my sme v sportaku od stvrteho mesiaca, ale ked nejdeme spinkat, tak uz chodime s trojkolkou :lol: :lol: :lol: :lol:

Katko
TAk Manduca funguje, ze? No ja cakam, kedy mi pride, len na ten moj spaleny chrbat si to aj tak este nebudem moct nacapit,

No moje dieta spalo dvadsat minut a prave spustilo strasny rev, tak idem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
2.6.08 19:33

Ahojky, holky, jste na tom taky tak špatně? Já vůůůůůůůůůbec nic nestíhám. Jen balím a vybaluju na výlety, uklízím jen to, kam Adámek dosáhne (a okruh se čím dál víc zvětšuje) a žehlím na vyžádání konkrétní věci, zbytek jen vytahuju z hromady. Jak můžete zvládat dvě děti???? To už krom nich neuděláte vůbec nic, že? Moje představa, že budu pořád trochu pracovat, nějak bere za své..:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
2.6.08 20:28

Zuzi,
tak ja som na tom tak isto............niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiic nestiham, Kubik sa dnes hra na tyrana, vresti, krici, hulaka, vsetko trha, kope, stipe, hryzie a paradne mi lezie na nervy..............
Ale skusila som co to pozehlit. V dome bordel jak v tanku a to mame 150 stvorakov, tak si to asi vies predstavit. A ked kuknem na podlahy tak mi treba grcat, ale co uz. No a mat dve deti, tak to si teraz realne neviem predstavit. Skladam hold maminam s viacerymi detmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
2.6.08 20:34

ahoj babule!
vsechno nejlepsi adamkovi k sedmemu vyroci! http://media.sayitwithbears.co.uk/…/1221big.jpg

zuzi, ja taky nejak nestiham… :? na stole mi porad lezi preklad, co uz mel deadline, ale proste to fakt nejde :(

luli, tak to cucim jako puk 8O trojkolka?! 8O fiiiha! to uz budete za chvili na kole :lol: :lol:

katko, slusi ti to! :wink: a jituska vypada ve slavne manduce spokojene :) s kdeze jste byli?

tulenice, co vas vylet???

hildo, co spani? porad uz ok?

my jsme taky stale v hlubokem - skoro celou dobu ale pase a tvari se strasne dulezite, za vsim se otaci… dava se ted se mnou do reci tolik lidi, az mne to mile neni :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
2.6.08 20:44

Krisulko, já už zá:,–(ně nikomu neříkám, že mu něco pošlu mailem, vždy osobní schůzka. Na tu to prostě MUSÍM mít nachystané…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
2.6.08 21:21

Ahojky babulky!!!

Tak s tím nestíháním to bude asi nakažlivé…já se přidávám do klubu!!!!! Ještě k tomu dělá Ladik za 14 dnů státnice, takže kolem něj chodím po špičkách…což se tedy o Maxíkovi říáci nedá :twisted:

o víkendu byla velká oslava…no nevím kde budeme slavit, až bude mít rok! Asi objednáme nějaký sklípek!!! :lol:

Míno…tak velká gratulace k výročí! Máte hezké datum! My jsme spolu tedy 10 let…takže v září budeme taky slaviti…

Luli…tak Jakubko opět nezklamal.....je to prostě chlapec šikovný!

Zuzko…teda to těch výletů máte…a s tou prací tě chápu..já jsem taky měla představu, jak budu studovat a teď nějsem schopná napsat jednu seminárku!

Katko…super fotečky! Malé se to evidentně líbilo! A dobrá je fotka Jendy na tom vozítku! :lol:

Miiri…tak u nás nepršelo ani nepamatuju…vždy to večer vypadá, že by jako mohlo sprchnout a nic…

Takže já pádím něco opět vyžehlit a nachystat věci..jedeme k našim! jednak je tam asi o 10 stupňů míň v baráku a jednak manžílek potřebuje klid..tak mu ho dopřejeme!

VŠEM OSLAVENCŮM VŠECHNO NEJLEPŠÍ!!!!! :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital